Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
113 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 113 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα κοριτσακια !!!!!Θελουμε και εμεις να μπουμε στη λιστα !!!
Γεννηθηκαμε αγορακι 29/12 2830γρ 50εκ στο Ιασω!!
2 μερες τωρα ο μικρος εχει κανει την νυχτα μερα !!!! Δειχνει οτι ποναει αλλα εχει και αναγουλιτσες !!!!!!!Μηπως ειναι απο την λαιμαργια του ??? Θυλαζουμε και πινει και 60γρ ξενο!!!! Θα σκασει !! Πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να του δωσω λιγο χαμομιλη φυσικο οχι το ετοιμο !!!
Μικρουλης δεν ειναι ?????? Πιπιλα εμεις δεν εχουμε πιασει ακομα !!! Αλλα εχω παρει μια σιλιοκονης !!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου ζησει!!!!!!! γιατι δινεις ξενο? αστον στο στηθος σου οση ωρα θελει! μπορει να γρινιαζει αλλα μονο ετσι θα εχεις γαλατακι πολυ σε λιγο για κεινον! Very Happy οσο για πιπιλα καλητερα μη δινεις γιατι περα απο τον θηλασμο που δε κανει λενε θα βρεις τον μπελα σου. ειναι μικρουλης και θα του πεφτει καθε 2 δευτερα! εδω ο δικος μου και ακομα τη χανει. καιγω αυτες τις μερες τον εδωσα λιγο γιατι θηλαζω

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin έγραψε:Τα μωράκια μας!!

Supermama--20/10/2011 ΒΟΥ 3.100gr και 50cm ύψος (ΓΕΝΕΣΙΣ)
Emmanuela -- 26/10/2011 BOY 3.750gr και 52cm ΛΗΤΩ
Ardo--27/10/2011 GIRL 3.000gr και 51cm ύψος(ΛΗΤΩ)
Katarina -- 27/10/2011 GIRL 3.130gr και 51 cm ύψος ('Ελενα)
Aylin -- 31/10/2011 GIRL 2.150gr 45cm(Έλενα)
mamax --3/11/2011 ΒΟΥ 2.750gr
totula-- 3/11/2011 BOY 2.200gr
Etoile -- 5/11/2011 BOY
Alexia-Marinos -- 6/11/2011 BOY 3.360gr και 51cm
maraki-baby -- 8/11/2011 GIRL 3.760gr και 52cm (Ιασώ)elpisrex --11/11/2011 GIRL 2.700gr (ΛΗΤΩ)
Dionikou -- 13/11/2011 GIRL 3.180gr και 50cm
Kikitso -- 14/11/2011 BOY 3.700gr 54cm
katina -- 14/11/2011 GIRL 3.600gr 52,5cm (Αλεξανδρας)
Polaki--16/11/2011 BOY 3.070gr και 51cm (Γ.Νοσοκομείο Κέρκυρας)
Carrie -- 16/11/2011 BOY 3.300gr 50cm (Ρεα)
Mora -- 16/11/2011 GIRL 4.900gr 53cm (Γ.Ν. Διδυμότειχου) !
Veniou -- 16/11/2011 BOY
Kalliopitsa -- 17/11/2011 GIRL 3.570gr και 51cm
stefaniandreas -- 17/11/2011 BOY
mmairula -- 19/11/2011 GIRL 3.080gr
Afroditi 1006 -- 21/11/2011 GIRL 3.030gr
Χαμομηλάκι -- 22/11/2011 GIRL - 3.150gr 53cm (Αλεξάνδρα)
Tatianoula -- 24/11/2011 BOY - 3.870gr (Ιπποκράτειο Θεσ/νίκης)
oukoniko -- 25/11/2011 GIRL
Mamita -- 25/11/2011 GIRL 3.150gr και 50cm
Maraki85 -- 26/11/2011 GIRL 2.190gr (Ιασώ)
Pumpkin -- 30/11/2011 ΒΟΥ 3.700gr και 50cm(Ιπποκράτειο Θεσ/νίκης)
φωτεινουλα -- 30/11/2011 BOY 3.780gr και 54cm
Tattooed Snowhite -- 7/12/2011 GIRL 2.270gr
mariannemam -- 9/12/2011 BOY 3.600gr(Έλενα)
lamproula-- 10/12/2011 BOY 3.750gr και 54cm
Penelope26 - 13/12/2011 BOY 3.580gr και 52cm (Μητέρα)
Kat&son -- 19/12/2011 BOY 4.000gr και 54cm (Λητώ)
vasoulaki -- 20/12/2011 BOY 2.900gr και 52cm
tomaraki - 29/12/2011 ΒΟΥ 2.830gr και 50cm (Ιασω)

προσθεσα και αλλο νινι! Very Happy

tomaraki

tomaraki
supermama έγραψε:να σου ζησει!!!!!!! γιατι δινεις ξενο? αστον στο στηθος σου οση ωρα θελει! μπορει να γρινιαζει αλλα μονο ετσι θα εχεις γαλατακι πολυ σε λιγο για κεινον! Very Happy οσο για πιπιλα καλητερα μη δινεις γιατι περα απο τον θηλασμο που δε κανει λενε θα βρεις τον μπελα σου. ειναι μικρουλης και θα του πεφτει καθε 2 δευτερα! εδω ο δικος μου και ακομα τη χανει. καιγω αυτες τις μερες τον εδωσα λιγο γιατι θηλαζω

Ξεκινησα να του δινω ξενο γιατι την προηγουμενη Τεταρτη εκατσε 2 ωρες στο στηθος και θυλαζε και εκλαιγε!!Πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να του δωσω λιγο σε παριπτωση που δεν χορταινει!! Και επιασε ηρεμησε ....αλλα αυτο η κριση λαιμαργιας δεν τον πιανει ολη μερα απο το απογευμα του ξεκιναει και του δινω μονο οταν βλεπω οτι δεν ηρεμει !!Τι να κανω ?? Αφου τον βλεπω οτι πεινα με ενα στομα ανοιχτο ειναι οταν τον πιασει....

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomoraki ΔΩΣΤΟΥ ΑΝ ΠΕΙΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΓΝΩΜΗ ΕΤΣΙ..

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:Ξεκινησα να του δινω ξενο γιατι την προηγουμενη Τεταρτη εκατσε 2 ωρες στο στηθος και θυλαζε και εκλαιγε!!Πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να του δωσω λιγο σε παριπτωση που δεν χορταινει!! Και επιασε ηρεμησε ....αλλα αυτο η κριση λαιμαργιας δεν τον πιανει ολη μερα απο το απογευμα του ξεκιναει και του δινω μονο οταν βλεπω οτι δεν ηρεμει !!Τι να κανω ?? Αφου τον βλεπω οτι πεινα με ενα στομα ανοιχτο ειναι οταν τον πιασει....

ακόμα ρυθμίζετε η παραγωγή σου κούκλα μου, αν αντέχεις βάζε τον στο στήθος όποτε θέλει και όσο θέλει.Αν κουράζεσαι και τα βλέπεις σκούρα μην σκας, εσύ να σαι καλά!
Τα 60 ml μάλλον τα τρώει απο λαιμαργία και οχι απο πείνα.εγώ προχτές είπα να του δώσω +50ml αντλημένο γάλα μετά τον βραδινό θηλασμό μπας και ταβλιάσει λίγο παραπάνω.Δεν ήθελε στην αρχή, αλλά τελικά το έφαγε με αποτέλεσμα να βγάζει γουλιές και να είναι σε υπερένταση για κανα 3ωρο μετά!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tomaraki έγραψε:

Ξεκινησα να του δινω ξενο γιατι την προηγουμενη Τεταρτη εκατσε 2 ωρες στο στηθος και θυλαζε και εκλαιγε!!Πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να του δωσω λιγο σε παριπτωση που δεν χορταινει!! Και επιασε ηρεμησε ....αλλα αυτο η κριση λαιμαργιας δεν τον πιανει ολη μερα απο το απογευμα του ξεκιναει και του δινω μονο οταν βλεπω οτι δεν ηρεμει !!Τι να κανω ?? Αφου τον βλεπω οτι πεινα με ενα στομα ανοιχτο ειναι οταν τον πιασει....

κοιτα καιγω δεν ειμαι φαν και δεν εχω προβλημα με το ξενο. αλλα τωρα που αποφασισα και θηλαζω το 3ο μου θα συμφωνησω με pumpkin. ειναι πολυ νωρις ακομα? εσυ δε νιωθεις να εχεις γαλατακι???οσο θηλαζει θα κανει το στηθος.. αν παρολα αυτα δεν, τοτε οκ.. αλλα προσπαθησε το λιγο ακομα. αν θελεις ε! αν δεν θες και πολυ τοτε πασο

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στεφανία όταν βγαίνετε με τον μάρσιπο τι ρουχαλάκια του φοράς για να τον βάλεις μέσα?Η απλά τον βάζεις για να πας απο το αμάξι στο σουπερ μαρκετ πχ?
Έλεγα να πεταχτώ ταχυδρομείο χωρίς καρότσι μιας που είναι και κοντά.Σήμερα που πήγα βιβλιοπωλείο τον είχα αγκαλιά και του φόρεσα φόρμα εξόδου, οπότε πιστεύω είναι οκ να του βάλω τα ίδια, απλά θα είμαι και εγώ πιο άνετα με το sling?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αα και γω σημερα πηγα με μαρσιπο να παρω τα μικρα απτο σχολειο. εγω του φοραω το ολοσωμο μπουφανακι και ενα σκουφακι

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα και απο μας!
κολοκυθου και γω αυτ ηθελα να ρωτησω! τι ρουχα να της φορεσω στον μαρσιπο? γιατι α της βαλω την φορμα εξοδου , οκ, θα ειμαι και γω σαν ζεπελιν! Laughing

πηγαμε γιατρο το νινι εφτασει 3,600 απο 2,500 την 19 Δεκεμβρη που τη μετρησε
της βρηκε λιγο τα ισχια σφικτα και αυριο θα παμε για υπερηχο Crying or Very sad

πολυ αιμα εχω ρε κοριτσια, και μου εριξε και την ενεργεια, ξεκινησα το χαπι για να ελλατωθει, για να δουμε?

Στεφανακι θα προσπαθησω να το κοψω φυσικα, με μιση καρδουλα! αχ βαχ, 2 μερες το αφησα και δεν πριστηκε καν το στηθος! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 5 534787

τομαρακιενα θα σου πω κανε οτι τραβηξει η καρδουλα σου αρκει να ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!
πολυ φιλικα γιατι βλεπω και απο μενα τοσο καιρο τι στεναχωρια

κικιτσακι αρετουλα καλησπερα!
καλησπερα και σε ολα τα κοριτσακια, σημερα κουρασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Sleep Sleep Sleep Sleep

την αλλη εβδομαδα θα φυγει ο αντρας μου για Αθηνα , εχει συναυλια και θελω να παω κολασμενα, αλλα ποιος θα μου κρατησει το νινι?????? οεο Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 5 4872 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 5 4872 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 5 4872

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ardo έγραψε:συμφωνώ, κι εγώ έτσι το βλέπω...
Αλλωστε δεν μπορώ να πω ότι μόνο ο ρολος της μητέρας με χαρακτηρίζει, αλλα΄το σύνολο των πολλαπλών ρόλων μου (και επαγγελματίας, και μητέρα, και σύζυγος, και φίλη, και ανεξάρτητο άτομο κτλ. )
Ξεκίνα με χαμόγελο (όπως λεει και η έκφραση: αφού δεν μπορείς να αποφύγεις το βιασμό.....χιιχιχι).Εχεις βοήθεια για το παιδί; Αυτό είναι το σημαντικότερο, να νιώθεις ότι είναι σε καλά χέρια, ασφαλές και χαρούμενο...

η αληθεια ειναι οτι ηθελα πολυ να ξεκινησω δουλεια γιατι δεν εχω συνηθισει να καθομαι σπιτι καθολου και με τον παλιοκαιρο εχουμε κλειστει μεσα εντελως.Απλα χτες που πηγα βρηκα ενα μικρο χαος και προσπαθουσα να τα βαλω ολα σε σειρα γιατι εχω χασει επεισοδια και οπως ειναι φυσικο πρεπει να προσαρμοστω και παλι.Ευτυχως επειδη δουλευω απογευμα κυριως,βοηθανε οι γιαγιαδες εναλλαξ οποτε ειμαι ησυχη.βεβαια ηδη την εχουν κακομαθει την μικρη και θελει μονο αγκαλιες οταν ειναι ξυπνια αλλα ευτυχως που υπαρχουν οι γιαγιαδες,μεγαλη εφευρεση.

Να μην μας ματιασω το καλο σερι συνεχιστηκε,παλι 7ωρο χτες και μαλιστα ξυπνησε και με το ζορι και τωρα ξανακοιμαται Shocked Shocked Shocked μαστουρωνει το παιδι με κατι?!!?? εχω ενισχυσει και τα σκεπασματα της οποτε η πιο πολλη ζεστη βοηθαει τον υπνο.Το καλο ειναι οτι εχει αρχισει να ξεχωριζει εστω και τυχαια τη μερα απο τη νυχτα,κανει τελευταιο γευμα στις 10.30-11 και μετα νανι.Θα δω μηπως την παω πιο αργα σμρ για να ξυπναει 7-7.30.Θα δουμε...επισης βοηθαει πολυ το ζεστο μπανακι με το αφρολουτρο λεβαντας για μωρα.αμα της κανω και μασαζ με λαδακι μετα,χαλαρωνει,τρωει και κοιμαται.Να δουμε ποσο καιρο θα κρατησει...μεχρι μαλλον να παθει ανοσια στη λεβαντα!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pumpkin έγραψε:Στεφανία όταν βγαίνετε με τον μάρσιπο τι ρουχαλάκια του φοράς για να τον βάλεις μέσα?Η απλά τον βάζεις για να πας απο το αμάξι στο σουπερ μαρκετ πχ?
Έλεγα να πεταχτώ ταχυδρομείο χωρίς καρότσι μιας που είναι και κοντά.Σήμερα που πήγα βιβλιοπωλείο τον είχα αγκαλιά και του φόρεσα φόρμα εξόδου, οπότε πιστεύω είναι οκ να του βάλω τα ίδια, απλά θα είμαι και εγώ πιο άνετα με το sling?

και εγω στα χερια φορμα εξοδου της φοραω,στο σλινγκ ομως ειναι λιγο δυσκολο.Ωστοσο αυτο της εβαλα παλι γιατι εχει παλιοκρυο αυτον τον καιρο και δεν το ρισκαρω.Εχει πλακα ομως γιατι τα χερια μενουν στον αερα και ειναι σαν αστροναυτης!!!χαχαχα!!!

tatianoula

tatianoula
καλημερα κ απο μας!

εχω μερες να μπω ελπιζω να ειστε ολες καλα!Εμεις ολα καλα εφυγαν οι γονεις μου κ ημαστε τωρα οι τρεις μας κ ο ''Ροναλντο''.

δεν εχω κανενα νεο,ολα καλα ο μπεμπης μεγαλωνει κ τα μισα ρουχαλακια δεν μας κανουν πλεων εχει ψηλωσει πολυ κ δεν κουμπονουν τα φορμακια!!!

ηθελα να ρωτησο τα μωρακια σας κανουν καθε μερα κακακια?????

εμεις μερα παρα μερα αλλα οταν κανει γεμιζει ολοι η πανα αφου φτανει μεχρι κ μπροστα!!!

αυτα απο μας φιλακια πολλα !!!

tomaraki

tomaraki
Καλημερα !!!!! Προσπαθω οσο μπορω να μην του δινω ξενο ...αλλα οταν φτανω στο αμην του δινω λιγο ξενο ..χθες ηταν ηρεμος ....και εφαγε μονο απο το δικο μου ...για να δουμε !! Εμεις κανουμε κακακια καθε φορα που τρωμε !! Απιστευτο τι κρυβει ενα τοσο δα εντερακι!!!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!!!
στο μαρσιπο του φοραω φορμα εξοδου αλλα οχι αυτη που ειναι σαν μπουφαν αλλα μια βελουτε και σκουφακι.
χιονατουλα σουπερ η ανταρτισσα!!!!!!
τατιανα και μενα μερα παρα μερα γεμιζει 2 παμπερς αλλα για να τα γεμισει ο καημενος πολυ ζοριζεται!!!!τον λυπαμαι.
λοιπον πηρα στη μητροπολη να ρωτησω για τις εκκλησιες που μου ζητανε ταριφα 200 ευρω για τη βαφτιση και μου ειπαν οτι αν καταθεσω χαρτια οτι η νονα ειναι απορη τοτε θα το κανουν δωρεαν!!!!αν ειναι δυνατον.αβαφτιστο θα το αφησω τοσο που με νευριασανε.ευτυχως εδω στην καλαμαρια ο μητροπολιτης απο οτι λενε δεν παιρνει ταριφα

http://stefxon@gmail.com

tatianoula

tatianoula
σημερινη φωτο!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:σημερινη φωτο!

γλυκαααα!!!!!!

κοριτσια να σας δειξω τις ανακαλυψεις μου περι βαφτισης???

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:κοριτσια να σας δειξω τις ανακαλυψεις μου περι βαφτισης???

καλημέρα!!
Εννοείτε να μα δείξεις να πάρουμε και εμείς καμιά ιδέα Very Happy

Πήγαμε σήμερα βιβλιοπωλείο και ταχυδρομείο με το sling μας Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 5 328109
Του φόρεσα φόρμα εξόδου και σκουφάκι!
Στην φωτό είμαστε μόλις γυρίσαμε και έχει ξεραθεί στον ύπνο!
το sling το έφτιαξα μόνη μου, ένα απλό μπλέ, με τον καιρό θα βάλω και κανένα σχεδιάκι! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 5 536304

Τατιανούλα πολύ μεγάλωσε το νινί σου! και τα μαλλιά του μεγάλωσαν πολύ afro
Πως τα πάτε χωρίς τους γονείς σου?

tatianoula

tatianoula
pumpkin έγραψε:
Τατιανούλα πολύ μεγάλωσε το νινί σου! και τα μαλλιά του μεγάλωσαν πολύ afro
Πως τα πάτε χωρίς τους γονείς σου?

σ''ευχαριστω πολυ!μια χαρα τα παμε μην σου πω οτι το μωρο ειναι κ πιο ηρεμο κ ησυχο..πριν ειχαμε συνεχεια κοσμο-φασαρια ενω τωρα ημαστε ολοι μερα τα δυο μας κ ειναι πολυ ησυχος!γενικα πω πω μεγαλωνουν πολυ γρηγορα αφου λεω ποτε γεννηθηκε ποτε σαραντησε,,σε λιγο θα κλεισουμε 2μηνες κ ετσι μετα θα αναρωτιομαστε ποτε περπατησαν κ.τ.λ.

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πήγαμε χτες στο JUMBO να κάνουμε μια αλλαγή, και είπα να πάρουμε και τις πάνες που έχει εκεί να τις δοκιμάσουμε.
ΑΠΑΤΗΛΕΣΣΣΣΣΣ
Το μωρό ξύπνησε με τα ούρα μέχρι τον ΛΑΙΜΟ, και λέρωσε 3 σεντόνια ΚΑΙ το κάλυμμα...
ΑΣΕ η μυρωδιά της πάνας ήταν απίστευτη, δεν ξέρω με τι υλικά τα φτιάχνουν, αλλά έπαθα πλάκα....

κατινα

κατινα
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κοριτσιαααα........
πω πω παει πολυ καιρος που εχω να μπω και μου λειψατε!!!!!!
ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα μωρακια σας καλυτερα!!!!!!!!!!
εχω ενα προβληματακι και δεν ξερω τι να κανω,ριξτε καμια ιδεα...
τη μπουμπουκα μου (το σαββατο κλεινουμε τους 2 μηνες)τη θηλαζω αποκλειστικα-και εχω και θηλαστρο να βγαζω γαλα για μια ωρα αναγκης π.χ. να πεταχτω καπου να την ταισει η μαμα μου-η μπουμπου λοιπον αρνητε να φαει απο μπιμπερο,ενω μεχρι και πριν απο μια εβδομαδα ετρωγε απο μπιμπερο τωρα με το που την πλησιαζει το μπιμπερο τσιριζει και δεν τρωει παρα μονο απο το στηθος,τι να κανω?εχω αλλαξει 3 μπιμπερο μπας και βαρεθηκε αυτο που ειχε αλλα τιποτα,την παρασκευη εχω γυναικολογο θα φαω κανα 4ωρο με τα πηγαιν'ελα και αυτη τι θα φαει????για να την παρω μαζι αποκλειετε!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπον εχω βρει 2 για προσκλητηριο και θελω γνωμες!!!!!
το ενα ειναι αυτο το κουτι που θα μπει μεσα το προσκλητηριο αλλα με κορδελες κτλ ανεβαινει το κοστος..
http://perle-ele-ilika.blogspot.com/2010/05/pvc.html

η 2η ιδεα ειναι αυτο το μπουκαλι.ηθελα να βαλω τον κλασικο σωληνα αλλα.. παλι θα βαλω κορδελιτσες γυρω γυρω και τον αστερια πουθα δειτε ισως..
http://perle-ele-ilika.blogspot.com/2010/05/plexiglass_26.html

αστεριας: http://www.123-mpomponieres.gr/p.METALLIKA-DIAKOSMITIKA-ASTERIAS-THALASSA-KOD-M5343-PR-990018.350935.html

μπομπονιερα μαρεσε αυτη αν και θα πρεπει να συνονηθω με τον νονο που ακομα δε ξερω ποιος θαναι! Laughing
http://www.123-mpomponieres.gr/p.KOUTI-PLOIO-GIA-MPOMPONIERES-KARAVAKI-KOD-3901922-RD-PR-22043.295320.html

και ολα αυτα ΑΝ τελικα ειναι το θεμα καλοκαιρι-θαλασσα ακομα ομως δεν εχω αποφασισει??? πειτε μου ομως για τα προσκλητηρια να πω πως με ολα τα διακοσμητικα παρολο που το κουτι ειναι πιο διακριτικο ειναι πιο ακριβο τελικα στο συνολο σε σχεση με το μπουκαλι...

tomaraki

tomaraki
supermama έγραψε:Λοιπον εχω βρει 2 για προσκλητηριο και θελω γνωμες!!!!!
το ενα ειναι αυτο το κουτι που θα μπει μεσα το προσκλητηριο αλλα με κορδελες κτλ ανεβαινει το κοστος..

η 2η ιδεα ειναι αυτο το μπουκαλι.ηθελα να βαλω τον κλασικο σωληνα αλλα.. παλι θα βαλω κορδελιτσες γυρω γυρω και τον αστερια πουθα δειτε ισως..

αστεριας: http://www.123-mpomponieres.gr/p.METALLIKA-DIAKOSMITIKA-ASTERIAS-THALASSA-KOD-M5343-PR-990018.350935.html

μπομπονιερα μαρεσε αυτη αν και θα πρεπει να συνονηθω με τον νονο που ακομα δε ξερω ποιος θαναι! Laughing
http://www.123-mpomponieres.gr/p.KOUTI-PLOIO-GIA-MPOMPONIERES-KARAVAKI-KOD-3901922-RD-PR-22043.295320.html

και ολα αυτα ΑΝ τελικα ειναι το θεμα καλοκαιρι-θαλασσα ακομα ομως δεν εχω αποφασισει??? πειτε μου ομως για τα προσκλητηρια να πω πως με ολα τα διακοσμητικα παρολο που το κουτι ειναι πιο διακριτικο ειναι πιο ακριβο τελικα στο συνολο σε σχεση με το μπουκαλι...

Εγω ψηφιζω μπουκαλακι εφοσον η μπομπονιερα ειναι καραβακι ταιριαζει πιο πολυ !!!!!!!Στο μπουκαλακι μεσα μπορεις να βαλεις σκονουλα και περλετσες σε οποια αποχρωση εσυ θελεις ...και απ'εξω ο αστεριας ...το εχω δει και ειναι τελειο!!

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tomaraki έγραψε:
supermama έγραψε:Λοιπον εχω βρει 2 για προσκλητηριο και θελω γνωμες!!!!!

Εγω ψηφιζω μπουκαλακι εφοσον η μπομπονιερα ειναι καραβακι ταιριαζει πιο πολυ !!!!!!!Στο μπουκαλακι μεσα μπορεις να βαλεις σκονουλα και περλετσες σε οποια αποχρωση εσυ θελεις ...και απ'εξω ο αστεριας ...το εχω δει και ειναι τελειο!!

yperoxh idea!!!!!!!!!!

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tattooed_snowhite έγραψε:καλησπερα και απο μας!
κολοκυθου και γω αυτ ηθελα να ρωτησω! τι ρουχα να της φορεσω στον μαρσιπο? γιατι α της βαλω την φορμα εξοδου , οκ, θα ειμαι και γω σαν ζεπελιν! Laughing

πηγαμε γιατρο το νινι εφτασει 3,600 απο 2,500 την 19 Δεκεμβρη που τη μετρησε
της βρηκε λιγο τα ισχια σφικτα και αυριο θα παμε για υπερηχο Crying or Very sad

πολυ αιμα εχω ρε κοριτσια, και μου εριξε και την ενεργεια, ξεκινησα το χαπι για να ελλατωθει, για να δουμε?

Στεφανακι θα προσπαθησω να το κοψω φυσικα, με μιση καρδουλα! αχ βαχ, 2 μερες το αφησα και δεν πριστηκε καν το στηθος! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 5 534787

τομαρακιενα θα σου πω κανε οτι τραβηξει η καρδουλα σου αρκει να ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!
πολυ φιλικα γιατι βλεπω και απο μενα τοσο καιρο τι στεναχωρια

κικιτσακι αρετουλα καλησπερα!
καλησπερα και σε ολα τα κοριτσακια, σημερα κουρασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Sleep Sleep Sleep Sleep

την αλλη εβδομαδα θα φυγει ο αντρας μου για Αθηνα , εχει συναυλια και θελω να παω κολασμενα, αλλα ποιος θα μου κρατησει το νινι?????? οεο Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 5 4872 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 5 4872 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 5 4872

swthriaa ti synaulia? pou?

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις