51 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!! Δευ Ιαν 09, 2012 10:52 am
φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
λεμε για 20 Μαιου που ειναι κ η γορτη της μικρης μου μαζι!το ειχε κ σε αλλα χρωματα αλλα πηρα το λευκο για πιο καλοκαιρινο κ φωτεινο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
φωτεινουλα έγραψε:λεμε για 20 Μαιου που ειναι κ η γορτη της μικρης μου μαζι!το ειχε κ σε αλλα χρωματα αλλα πηρα το λευκο για πιο καλοκαιρινο κ φωτεινο
φωτεινουλα έγραψε:http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/391147_281021825281462_168875793162733_890957_1202653297_n.jpg
σας αρεσει?
stefaniandreas έγραψε:ρε κοριτσια ψαχνω εκκλησια για τη βαφτιση.σε οσες πηρα εχουν ταριφα 150-200 ευρω.αφου ντρεπομαι να το πω στην κουμπαρα μου.δεν εχει οικονομικο προβλημα αλλα ντροπη τους σε τετοιες εποχες
Έχει επεξεργασθεί από τον/την supermama στις Δευ Ιαν 09, 2012 11:54 am, 2 φορές συνολικά
supermama έγραψε:
εγω σκεφτομουν κατι σε αερινο μακρυ αρχικα. θα δω ομως ισως παρω κοντο. αποπου καλε το πηρες τοσο φθηνα???
εγω τα μπιμπερο τα αφηνω μεσα στον αποστειρωτη.επισης το νερο το βραζω στο βραστηρα και μετα απλως το ζεσταινω ξανα οταν ερθει η ωρα για το γαλα.aylin έγραψε:Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, Νατάσα μου νσι θα το ήθελα.Ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες!
κορίτσια θέλω να πάρω της μπουμπούς το αφρόλουτρο που είναι με άρωμα λεβάντας...είναι νωρίς λέτε?
Όσο αφορά την αποστείρωση, βράζω νερό βρύσης, το αποθηκεύω στο θερμό και έχω για όλη την ημέρα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα βάζω μέσα στο θερμό καυτό νερό με λρυκό ξύδι για να φεύγουν τα 'αλατα.Μπιμπερό μαζί με θηλές και καπάκια αφού το αποστειρώνω τ βάζω στο ψυγείο.Τις πιπίλες όποτε θεωρώ η ίδια πως θέλουν αποστείρωση...1 φορά στις 2 μέρες...πάντως το μωρό μου έχει τυχει να φάει απο μη αποστειρωμένο μπιμπερό και δεν επαθε κάτι, αφήστε που το νερο αρχικά δεν το έβραζα καν...χιχιχι
Να'ναι καλά η Καταρίνα που μου είπε την διαδικασία αποστείρωσης !
στο κεντρο προστασιας δεν το κανουν πια.τους τελειωσαν τα εμβολια!!!το γραφεις και στο κανει ο παιδιατρος.τωρα εμενα που ειναι συμβεβλημενος με τον οπαδ θα μου το γραψει αυτος και θα μου το κανει κιολας.μου ειπε αν θελω να το κανω μονη μου αλλα στο δικο μου το παιδακι δε θελω!!!!pumpkin έγραψε:καλημέρα κοριτσόπουλα!
αυτές που κάνατε ήδη εμβόλιο πως το κάνατε? στην παιδίατρο που πάτε ή κλείσατε ραντεβού στο κέντρο μάνας και παιδιού?και πως γίνεται, μας λέει ο παιδίατρος ποιο να πάρουμε και πάμε στο κέντρο και απλά μας το κάνουν, ή το παρέχουν αυτοί?
aylin έγραψε:
Όσο αφορά την αποστείρωση, βράζω νερό βρύσης, το αποθηκεύω στο θερμό και έχω για όλη την ημέρα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα βάζω μέσα στο θερμό καυτό νερό με λρυκό ξύδι για να φεύγουν τα 'αλατα.Μπιμπερό μαζί με θηλές και καπάκια αφού το αποστειρώνω τ βάζω στο ψυγείο.Τις πιπίλες όποτε θεωρώ η ίδια πως θέλουν αποστείρωση...1 φορά στις 2 μέρες...πάντως το μωρό μου έχει τυχει να φάει απο μη αποστειρωμένο μπιμπερό και δεν επαθε κάτι, αφήστε που το νερο αρχικά δεν το έβραζα καν...χιχιχι
αθηνα και γω ετσι λεω.και στην κλινικη τα αποστειρωμενα μεσα στον αποστειρωτη τα αφηναμε.αλλαξε η εγκυκλιος τωρα που τους τελειωσαν τα εμβολια και γραφονται ολαsupermama έγραψε:aylin έγραψε:
εγω βρε κοριτσια δεν τα βαζω ψυγειο. ποτε δεν τα εβαλα. η τα αφηνω στον αποστειρωτη η απλα τα κλεινω και τα αφηνω. ετσι και αλλιως σε ενα μωρο που πινει συνεχεια γαλα τα χρησιμοποιεις σχεδον αμεσα
απλα με το χαζο μου μυαλο αναρωτιεμαι ενα αποστειρωμενο μπιμπερο που το εχεις κλεισει με καλα πλυμενα και αποστειρωμενα χερακια τι θα παθει δηλ αν δεν το βαλεις ψυγειο???
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης