Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
24 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 24 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
λεμε για 20 Μαιου που ειναι κ η γορτη της μικρης μου μαζι!το ειχε κ σε αλλα χρωματα αλλα πηρα το λευκο για πιο καλοκαιρινο κ φωτεινο

oukoniko

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
φωτεινουλα έγραψε:λεμε για 20 Μαιου που ειναι κ η γορτη της μικρης μου μαζι!το ειχε κ σε αλλα χρωματα αλλα πηρα το λευκο για πιο καλοκαιρινο κ φωτεινο

Τελεια αντε με το καλο... οποτε σιγα σιγα θα ξεκινησουν κ προετοιμασιες!
Ανυπομονώ και γω, αλλα αργουμε εμεις, κατα το Σεπτεμβρη λεμε.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

εγω σκεφτομουν κατι σε αερινο μακρυ αρχικα. θα δω ομως ισως παρω κοντο. αποπου καλε το πηρες τοσο φθηνα???

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefaniandreas έγραψε:ρε κοριτσια ψαχνω εκκλησια για τη βαφτιση.σε οσες πηρα εχουν ταριφα 150-200 ευρω.αφου ντρεπομαι να το πω στην κουμπαρα μου.δεν εχει οικονομικο προβλημα αλλα ντροπη τους σε τετοιες εποχες

να μη ντρεπεσαι γιατι τοσο κανουν.. εμεις και στα 2 μου πριν λιγα χρονια δωσαμε (η νονα δηλ) 170Ε).επρεπε να κατεβασουν τιμες αλλα....

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επειδη βλεπω πως μιλαμε για βαφτισεις θα σας πω πως το δικο μου προβλημα ειναι το θεμα.. Laughing τα ελυσα ολα βλεπετε και μου εμεινε αυτο Razz τεσπα. σκεφτομαι κατι απο παραμυθι! βρηκα αυτο πριν λιγο και τομελετω.. θα σας αρεσει..
http://www.paramithia.net/

http://www.junior.gr/paramyt-index.html

Έχει επεξεργασθεί από τον/την supermama στις Δευ Ιαν 09, 2012 11:54 am, 2 φορές συνολικά

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαα παλι εγω θα γραψω?! λοιπον!!!! διαβασα 2 παραμυθακια και μαρεσε ενα. ειναι απλο πολυ χωρις μεγαλο στορυ και περιπλοκο! αλλα εχει ωραιες φιγουρες και κεντρικο θεμα! ειναι ενα ασημενιο κουδουνακι!!!!
δειτε το! http://www.paramithia.net/jap1.html

ετοιμαστειτε για πριξιμο μεχρι να γινει η βαφτιση!!! Laughing

oukoniko

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
supermama έγραψε:
εγω σκεφτομουν κατι σε αερινο μακρυ αρχικα. θα δω ομως ισως παρω κοντο. αποπου καλε το πηρες τοσο φθηνα???

Ποσες φορες εχω ξεκινησει να παρω ενα μακρυ φουστανι κ ολο καταληγω στα κοντα...
Ειναι ωραιο να φαινεται το ποδι!! Wink

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πολυ ωραιο παραμυθι!!και πολυ ωραιο σαιτ.εμενα που μου αρεσουν και τα παραμυθια θα το τιμησω

http://stefxon@gmail.com

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Supermama πολυ ωραίο όντως .Εμένα επειδή μου αρέσει να γράφω( ποίηση μέχρι τώρα) έχω ξεκινήσει κ γράφω μια σειρά απο παραμύθια για το παιδάκι μου το πρώτο είναι για τη περίοδο της εγκυμοσύνης κ τη γέννηση του, ο κεντρικός ήρωας είναι ένα μικρό γατακι που θέλει να γίνει εξερεύνητης κ έχει τίτλο " ο μικρός Γατης κ η μαγική σπηλιά" δεν το έχω τελειώσει ακόμα αλλα έχω σκεφτεί το 2ο για τους πρώτους μήνες του κοντά μας θα λέγεται " ο Μικρός Γατης στη χώρα της Αγκαλιας" είχα ξεκινήσει πριν γέννησω, δεν πρόλαβα να το τελειώσω έτσι όπως μπήκα για καισαρικη κ τώρα ελπίζω μέσα στην επόμενη βδομάδα να βρω λίγο χρόνο να το τελειώσω! Το φόρεμα τέλειο Φωτεινουλα ! Αυτο με τις εκκλησίες είναι τραγικό εμείς όταν βαφτισαμε το παιδάκι φίλης ο παππας είπε Ότι θέλετε , δίνουμε 50€ κ μας ρίχνει ματιά που σκοτώνει, δίνουμε αλλα 50 το ίδιο αλλα δεν δώσαμε παραπάνω κ πολλά του ήταν !!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ.....ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΟΝΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΤΕΙΛ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ ΟΜΩΣ!
ΑΘΗΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΡΗΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!!
ΚΑΤ&ΣΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!
ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!

αποψε καναμε το απολυτο ρεκορ,7 σχεδον συνεχομενες ωρες υπνου!ομως και 7 συνεχομενες ωρες νηστικο μωρο...προβληματιζομαι...κανει?η παιδιατρος μου εχει πει να μην την ξυπναω αλλα απο τοσο μικρη θα μενει νηστικη τοσες ωρες?εσεις τι κανετε με αυτο το θεμα? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ο μπαμπας μας εφυγε επαγγελματικο ταξιδι, Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad και σημερα θα ειμαι μονη μου.σκεφτομαι να παω στη μαμα μου με τη μικρη αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασια,χωρια που εχει και τρελο ψοφο και δεν θελω να της αλλαξω περιβαλλον σημερα...θα δουμε,εχουμε και τοσα συμπραγκαλα που ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαμομηλάκι εγώ αναρωτιέμαι πότε θα κοιμηθώ ξανά 7 συνεχόμενες ώρες!!! Shocked Shocked Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 3 850933 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 3 850933 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 3 850933 Εμείς ξυπνήσαμε από τις 5.30 σήμερα για να μην πω ότι δεν κοιμηθήκαμε όλο το βράδυ αφού μεταξύ των γευμάτων (των οποίων αναρωτιέμαι αν θα κόψει ή εστω αραιώσει ποτέ) το μάτι γαρίδα!!! Shocked Shocked Shocked Shocked

Αθηνά τέλειο το site με τα παραμύθια!!!Θα το μελετήσω!!!Εγώ κατέληξα ότι δεν θα κάνω κάποιο συγκεκριμένο θέμα για την βάφτιση και θα κινηθούμε σε γαλάζιο λευκο ή εκρού (ίσως) στους χρωματισμούς.

Είμαι σε αναμονή, περιμένουμε και το τρίτο μωράκι σήμερα,τον ανηψιό μας!!!!Υποτίθεται θα παίρναν την κουνιάδα μου στις 7.30 αλλά ακόμη την έχουν στην αναμονή Shocked Shocked Άντε να δούμε σε ποιον θα μοιάσει και αυτό το μωρό!!!

aylin

aylin
Καλημέρα κορίτσια,

Νατάσα με το καλό και το δεύτερο ανηψάκι!Η ξαδέρφη σου γέννησε έτσι?Να σας ζήσει και καλότυχο να είναι!!! Very Happy

χαμομηλάκι πόσο τυχερή είσαι...7 ώρες, ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα...έχω ξεχάσει πως είναι να κοιμάσαι 5-6 ώρες συνεχόμενα!

Διάβαζα κάπου πως μετά τον 5ο μήνα που θα έχουν αρχίσει να βγαίνουν και τα πρώτα δοντάκια θα είναι πολύ πιο ήρεμα τα μικρά μας!Εμένα πχ χθές ήταν σε μια μόνημη γκρίνια, ώσπου ίπιε 180μλ κατά τις 9, και κοιμήθηκε μέχρι τις 4!!!Φυσικά εαν κρατήσει τέτοιο πρόγραμμα θα είμαι πολύ τυχερό αλλά δεν μας βλέπω!

Περί βάπτισης, το θεματικό περιεχόμενο θα είναι παρμένο απο το γαλλικό παραμύθι "Η πριγκίπισα Χλόη και το τρυαντφυλλένιο φόρεμα", έτσι λοιπόν θα έχουμε πεταλουδίτσες, λουλούδια και το στοιχείο του τριαντάφυλλου θα είναι αυτό που θα κυριαρχεί!Σκέφτομαι για γλυκό το παραδοσιακό βαζάκι μέσα στο οποίο θα βάλλω γλυκό τριαντάφυλλο που θα φτιάξω εγώ, ή cupcakes των οποίων η buttercream α έχει γεύση τριαντάφυλλο τα οποία επίσης θα τα φτιάξω εγώ!Όσο για τα χρώματα λευκό-λιλά άντε και λίγο ροζ χιχι

Αυτά τα νέα μας, φιλάκια σε όλες καλημέρα να έχουμε! Smile

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στέλλα επειδή και εγώ για cupcakes σκέφτομαι για την βάφτιση έχω βρει ένα τέλειο ζαχαροπλαστείο που φτιάχνει ,αν θες μπορώ να σου στείλω την σελίδα τους!

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!νατασα να σας ζησει και το αλλο μωρακι.στελλα βρηκες το καταλληλο παραμυθι για το ζουζουνι σου!!!!!!!
χαμομηλακι να μην το ξυπνας εγω λεω το μωρο.και μενα χθες αφου εκανε κακακια(ειχε 2 μερες να κανει και ζοριζοταν τρελα)κοιμηθηκε 10-6.ξυπνησε κατα τις 3 αλλα τον αλλαξα πλευρο και μεχρι να ετοιμασω γαλα ξανακοιμηθηκε οποτε κοιμηθηκα και γω απο τις 11 εως τις 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλο πραγμα

aylin

aylin
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, Νατάσα μου νσι θα το ήθελα.Ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες!

κορίτσια θέλω να πάρω της μπουμπούς το αφρόλουτρο που είναι με άρωμα λεβάντας...είναι νωρίς λέτε?

Όσο αφορά την αποστείρωση, βράζω νερό βρύσης, το αποθηκεύω στο θερμό και έχω για όλη την ημέρα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα βάζω μέσα στο θερμό καυτό νερό με λρυκό ξύδι για να φεύγουν τα 'αλατα.Μπιμπερό μαζί με θηλές και καπάκια αφού το αποστειρώνω τ βάζω στο ψυγείο.Τις πιπίλες όποτε θεωρώ η ίδια πως θέλουν αποστείρωση...1 φορά στις 2 μέρες...πάντως το μωρό μου έχει τυχει να φάει απο μη αποστειρωμένο μπιμπερό και δεν επαθε κάτι, αφήστε που το νερο αρχικά δεν το έβραζα καν...χιχιχι
Να'ναι καλά η Καταρίνα που μου είπε την διαδικασία αποστείρωσης Smile !

stefaniandreas

stefaniandreas
aylin έγραψε:Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, Νατάσα μου νσι θα το ήθελα.Ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες!

κορίτσια θέλω να πάρω της μπουμπούς το αφρόλουτρο που είναι με άρωμα λεβάντας...είναι νωρίς λέτε?

Όσο αφορά την αποστείρωση, βράζω νερό βρύσης, το αποθηκεύω στο θερμό και έχω για όλη την ημέρα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα βάζω μέσα στο θερμό καυτό νερό με λρυκό ξύδι για να φεύγουν τα 'αλατα.Μπιμπερό μαζί με θηλές και καπάκια αφού το αποστειρώνω τ βάζω στο ψυγείο.Τις πιπίλες όποτε θεωρώ η ίδια πως θέλουν αποστείρωση...1 φορά στις 2 μέρες...πάντως το μωρό μου έχει τυχει να φάει απο μη αποστειρωμένο μπιμπερό και δεν επαθε κάτι, αφήστε που το νερο αρχικά δεν το έβραζα καν...χιχιχι
εγω τα μπιμπερο τα αφηνω μεσα στον αποστειρωτη.επισης το νερο το βραζω στο βραστηρα και μετα απλως το ζεσταινω ξανα οταν ερθει η ωρα για το γαλα.
εγω χρησιμοποιω κρεμα σωματος με λεβαντα στον μπεμπη.της jonshon bedtime.την ιδια βεβαια χρησιμοποιω και γω!!!!!

maraki-baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!!!5 ΚΙΛΑ ΠΗΓΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ Κ 59 ΕΚ..ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΨΗΛΩΣΕ ΠΟΛΥ(ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ 54 ΕΚ)
ΚΑΝΑΜΕ Κ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ...ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΣΟ ΚΛΑΜΜΑ!!!ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΞΕΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ..ΟΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΕΦΑΓΕ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 9.30 ΜΕ 10 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ...ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΑ Η ΥΠΝΗΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!!!
ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΕΤΟΥΣ Κ ΔΙΑΡΡΟΙΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ!!!!

stefaniandreas

stefaniandreas
αχ και μεις την παρασκευη θα παμε για εμβολιο.τον καημενο!!!
μαρακι περαστικα στον μπαμπα σας και προσοχη στο νινι
εμας χθες που ζοριζοταν για κακα τελικα εκανε πρασινωπα και εχει συνεχεια αερια.μας ειπε ο γιατρος οτι ακομα δεν του εφυγε εντελως το κρυωμα και ταλαιπωρειται.
οποτε προσοχη πολυ!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κοριτσόπουλα!
αυτές που κάνατε ήδη εμβόλιο πως το κάνατε? στην παιδίατρο που πάτε ή κλείσατε ραντεβού στο κέντρο μάνας και παιδιού?και πως γίνεται, μας λέει ο παιδίατρος ποιο να πάρουμε και πάμε στο κέντρο και απλά μας το κάνουν, ή το παρέχουν αυτοί?

stefaniandreas

stefaniandreas
pumpkin έγραψε:καλημέρα κοριτσόπουλα!
αυτές που κάνατε ήδη εμβόλιο πως το κάνατε? στην παιδίατρο που πάτε ή κλείσατε ραντεβού στο κέντρο μάνας και παιδιού?και πως γίνεται, μας λέει ο παιδίατρος ποιο να πάρουμε και πάμε στο κέντρο και απλά μας το κάνουν, ή το παρέχουν αυτοί?
στο κεντρο προστασιας δεν το κανουν πια.τους τελειωσαν τα εμβολια!!!το γραφεις και στο κανει ο παιδιατρος.τωρα εμενα που ειναι συμβεβλημενος με τον οπαδ θα μου το γραψει αυτος και θα μου το κανει κιολας.μου ειπε αν θελω να το κανω μονη μου αλλα στο δικο μου το παιδακι δε θελω!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμας μας ειπαν οτι το πρωτο εμβολιο δεν γραφετε στο ικα πχ.. το 2ο οκ...
εμεις πηγαμε στον παιδιατρο. τον εχω πολυ εμπιστοσυνη.το μερος ειναι καλητερο και πιο ιδανικο και γενικα εχει καλο χερι. ποτε δεν εκλαψε κανενα μου παιδι. τα πρωτα εμβολια θατα κανουμε εκει λογικα.. μετα βλεπουμε

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:

εγω βρε κοριτσια δεν τα βαζω ψυγειο. ποτε δεν τα εβαλα. η τα αφηνω στον αποστειρωτη η απλα τα κλεινω και τα αφηνω. ετσι και αλλιως σε ενα μωρο που πινει συνεχεια γαλα τα χρησιμοποιεις σχεδον αμεσα
απλα με το χαζο μου μυαλο αναρωτιεμαι ενα αποστειρωμενο μπιμπερο που το εχεις κλεισει με καλα πλυμενα και αποστειρωμενα χερακια τι θα παθει δηλ αν δεν το βαλεις ψυγειο???

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

stefaniandreas

stefaniandreas
supermama έγραψε:
aylin έγραψε:

εγω βρε κοριτσια δεν τα βαζω ψυγειο. ποτε δεν τα εβαλα. η τα αφηνω στον αποστειρωτη η απλα τα κλεινω και τα αφηνω. ετσι και αλλιως σε ενα μωρο που πινει συνεχεια γαλα τα χρησιμοποιεις σχεδον αμεσα
απλα με το χαζο μου μυαλο αναρωτιεμαι ενα αποστειρωμενο μπιμπερο που το εχεις κλεισει με καλα πλυμενα και αποστειρωμενα χερακια τι θα παθει δηλ αν δεν το βαλεις ψυγειο???
αθηνα και γω ετσι λεω.και στην κλινικη τα αποστειρωμενα μεσα στον αποστειρωτη τα αφηναμε.αλλαξε η εγκυκλιος τωρα που τους τελειωσαν τα εμβολια και γραφονται ολα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις