Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε κοριτσια πως λεγετε αυτο το αλογακι???? τι θεμα ειναι δηλ??? Rolling Eyes

http://www.miocanto.gr/el/product/baptism-boy/invitation/b54-el

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εμένα η παιδίατρος μου είπε πως δεν έχει καμία διαφορά ψυγείο με εξωτερικό χώρο, αλλά η συνήθεια βλέπετε!Επίσης το νερό έχω 2-3 μέρες που το βράζω στον βραστήρα!

Είμαι λίγο ανήσυχη, έχει απο χθες η μπεμπούλα που έχει εναν βηχαλάκο ξερό...

Χρύσα μου εμείς κλείσαμε ραντεβού στην παιδίατρο,μας έγραψε τα δύο πρώτα εμβόλια στο βιβλιάριο του ΙΚΑ, πήγαμε και τα πήραμε δωρεάν και στη συνέχεια μας έκανε το εμβόλιο η ίδια.

Μαρία και η δικιά μου δεν έκανε πυρετό, υπνηλία μόνο είχε και γκρίνιαζε.

Κορίτσια ποιό εμβόλιο κάνατε? εννοώ ως πρώτο?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δειτε λιγο.. ουφ! ωραια δεν ειναι για προσκλητηρια?? φυσικα θα κρεμασω και ενα σαν καρτελακι που θα ειναι το προσκλητηριο!

αυτα μπορω νατα κανω μονη μου! απλα θελει καλαμακια και τσοχα σε διαφορα χρωματα! ενα ψαλιδακι κολλα, την κορη μου για βοηθεια και ετοιμα!!!.Wink

εεεεε!!!! χωρις πλακα ε!!! αν θελει καμια μανουλα βοηθεια ειμαι διαθεσιμη! εχω πολλα κρατημενα σε φωτο δειγματα

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ??? ΕΓΩ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ...Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΟΥ.. ΠΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

aylin

aylin
Πηνελόπηηηη, τι κάνετε?Πως είναι ο μπεμπάκος?πολλά πολλά φιλάκια να του δώσεις

Αθηνα μίπως μπορείς να μου προτείνεις κάποιο προσκλητήριο με θεματικό περιεχόμενο τα λουλούδια?Θα σου ήμουν ευγνώμων!!! Smile Smile Smile

Απο εκεί που μου άρεσε το κρύο και το χουχούλιασμα σκέφτομαι εκείνες οι αλκυονίδες ημέρες αργούν ακόμα?ουφ...όλο συννεφιά

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσάρες και από εμάς!Σήμερα αξιώθηκα και πήγα να εγγράψω τη σεξομπουμπού στο δημοτολόγιο, οπότε έκανα και τη βόλτα μου στις βιτρίνες...
Αθηνά πολύ ωραία η σελίδα που έβαλες με τα προσκλητήρια.
Κοιτάξτε και αυτή τη σελίδα (100 προσκλητήρια 49 ευρώ!!!! ) http://www.photomemories.gr/products.aspx?cat=3

(πιθανώς από εδώ θα τα πάρω! )

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στελλάκι κοίτα αυτό με τα λουλουδάκια!ΝΟμίζω ταιριάζει στη μικρή βασίλισσα των λουλουδιών!
http://www.photomemories.gr/designStudio/engineV5.asp?cat=-825868572

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kκαλησπερα και απο εμας.Σας δινω πληροφορια,στο βασιλοπουλο οι πανες libero εχουν -30% και αν εχετε και το κουπονι που μας εχουν στειλει απο libero με το -1,50 ευρω κοστιζουν 4,50 ευρω το πακετο πηρα 4 πακετα να εχω!και μαρινοπουλο εχει τα pampers και τα μωρομαντηλα pampers -40%.Nομιζω οτι πρεπει να εκμεταλευομαστε τετοιες ευκαιριες!
κατα τα αλλα το θεμα του βρασηματος του νερου με εχει κουρασει ειδικα το βραδυ,αντε να σαραντησουμε να χρησημοποιω θερμος και βραστηρα και εγω.Εμεις λεμε για βαπτιση 17 ιουνιου.Ελεγα σεπτεμβριο αλλα μου ειπε η μητερα μου οτι αν το παιδι δεν εχει βαπτιστει δεν μπορει να κανει μπανιο στη θαλασσα το καλοκαιρι(αυτα πιστευουν οι μαναδες μας και εμεις ακολουθουμε τις παραδοσεις τι να κανουμε?)

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα και απο εμας!
πολυ μαρεσει να σας βλεπω ετσι γεματες ιδεες!
μπραβο ρε κοριτσια!

σημερα θα παρω την ανταρτισσα στο γιατρο να δουμε πως παει η σιλουετα μας Laughing Laughing

παρηγγηλα απ το αστερακι ενα σλινγ μαυρο και τους εστηλα μια φωτο να μου τυπωσουν πανω, για να δουμε? Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 215994

Λαμπρουλητα μου τι κανεις κοκονα μου?
εγω παντος χρησιμοποιω θερμος απ την αρχη! με νερακι εμφιαλωμενο γιατι εδω στην Κερκυρα το νερο μας ειναι σκ@ ..... Razz Razz

αποστηρωνω και γω τα μπουκαλια και τα βαζω στο ψυγειο και πιπιλα εχω απο καουτσουκ , απλα 2 φορες τη μερα την ''καιω'' κατω απο τρεχουμενο νερακι, οχι τρελλα πραγματα Laughing

stefaniandreas

stefaniandreas
tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα και απο εμας!
πολυ μαρεσει να σας βλεπω ετσι γεματες ιδεες!
μπραβο ρε κοριτσια!

σημερα θα παρω την ανταρτισσα στο γιατρο να δουμε πως παει η σιλουετα μας Laughing Laughing

παρηγγηλα απ το αστερακι ενα σλινγ μαυρο και τους εστηλα μια φωτο να μου τυπωσουν πανω, για να δουμε? Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 215994

Λαμπρουλητα μου τι κανεις κοκονα μου?
εγω παντος χρησιμοποιω θερμος απ την αρχη! με νερακι εμφιαλωμενο γιατι εδω στην Κερκυρα το νερο μας ειναι σκ@ ..... Razz Razz

αποστηρωνω και γω τα μπουκαλια και τα βαζω στο ψυγειο και πιπιλα εχω απο καουτσουκ , απλα 2 φορες τη μερα την ''καιω'' κατω απο τρεχουμενο νερακι, οχι τρελλα πραγματα Laughing
περασε ο καιρος μεγαλωσε και η ανταρτισσα!!!
θα σε βολεψει πολυ το σλινγκ.εγω εκτος απο οταν παμε για καφε που παιρνω καροτσι για ολα τα αλλα στο μαρσιπο.ασε που αν τυχει και κατσω τελικα καπου το κανω πανα και τον βαζω εκει πανω.ειναι σουπερ τα αστερακια

http://stefxon@gmail.com

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Στεφανακι ! τι κανει ο μπομπιρας???
και γω αυτο πιστευω να βολεψει! χεχεχε!
για να δουμε? ανυπομονω! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 215994

ωχ κοριτσια ξεχασα να σας ρωτησω απο χθες παλι εχω πολυ αιμα κοκκινο και με πηγματα κιολλας Crying or Very sad και πηρα τον δοκτορ και μου ειπε ''μαλλον΄'' ειναι περιοδος αλλα να παρω το μιτροταν ανα 8 ωρες για να μην τρεχει τοσο πολυ αιμα, εσεις το ξερετε αυτο το χαπι?
να σημειωσω οτι σαραντιζω την Δευτερα και γαλα εβγαζα μεχρι προχθες, απο χθες δεν εβγαλα καθολου γιατι τελικα θα το κοψω Crying or Very sad εχει αραιωσει αρκετα Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787

stefaniandreas

stefaniandreas
tattooed_snowhite έγραψε:γεια σου Στεφανακι ! τι κανει ο μπομπιρας???
και γω αυτο πιστευω να βολεψει! χεχεχε!
για να δουμε? ανυπομονω! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 215994

ωχ κοριτσια ξεχασα να σας ρωτησω απο χθες παλι εχω πολυ αιμα κοκκινο και με πηγματα κιολλας Crying or Very sad και πηρα τον δοκτορ και μου ειπε ''μαλλον΄'' ειναι περιοδος αλλα να παρω το μιτροταν ανα 8 ωρες για να μην τρεχει τοσο πολυ αιμα, εσεις το ξερετε αυτο το χαπι?
να σημειωσω οτι σαραντιζω την Δευτερα και γαλα εβγαζα μεχρι προχθες, απο χθες δεν εβγαλα καθολου γιατι τελικα θα το κοψω Crying or Very sad εχει αραιωσει αρκετα Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787
καλα ειναι το μαναρακι μου.και γω με το που εκλεισα μηνα.ακριβως ομως στο μηνα το γαλα μου αραιωσε τρελα οποτε σιγα σιγα το εκοψα.τωρα μονο μπουκαλι
το μιτροταν ειναι για να μην αιμορραγεις τοσο.απλως να ξερεις οτι επειδη προκαλει συσπασεις στη μητρα θα εχεις πιθανον πονακια.οπως οταν θηλαζες η οταν εχεις περιοδο.με ενα ελαφρυ παυσιπονακι θα περασουν

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω για τις πληροφοριες κοκονα!
σημερα θα παρω και την μαια, να το κοψω και γω με βαρια καρδια Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787
προχθες την ειχα μια ωρα στο στηθος, αλλα ηπιε και 120μλ οποτε τζαμπα Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787

παω να ετοιμαστω σιγα σιγα για να φυγουμε θα τα πουμε μετα φιλακιααααααααααααα

stefaniandreas

stefaniandreas
tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω για τις πληροφοριες κοκονα!
σημερα θα παρω και την μαια, να το κοψω και γω με βαρια καρδια Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787
προχθες την ειχα μια ωρα στο στηθος, αλλα ηπιε και 120μλ οποτε τζαμπα Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787

παω να ετοιμαστω σιγα σιγα για να φυγουμε θα τα πουμε μετα φιλακιααααααααααααα
αν εχεις τοσο λιγο γαλα μπορεις να το κοψεις και φυσικα.δε χρειαζεται χαπια.συζητησε το μαζι της

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω λεω να παρω ena μαρσιπο που εχω δει και εχω το μωρο συνεχεια μπροστα μου.Πιπιλες του αρεσουν και εμενα απο καουτσουκ,το ιδιο και στο μπιμπερο,τη σιλικονη δεν την πολυθελει.Λενε οτι η σιλικονη ειναι καλυτερη,γιατι?
το mitrotan το πηρα και εγω εδω στο σπιτι καποιες μερες γιατι ειχα συνεχεια αιμα,δεν ειναι κατι.
Στεφανια και χιονατη,το γαλα πως θα το κοψετε εχετε παρει το χαπι?γιατι εγω προσπαθω να το κοψω φυσικα,οχι οτι εχω δηλαδη κατι σπουδαιο κατι σταγονιτσες.Για πες Στεφανια ξερεις πως το κοβουμε φυσικα?εχεις ακουσει κατι στο νοσοκομειο που εισαι?για το χαπι δεν εχω ακουσει καλα λογια

stefaniandreas

stefaniandreas
lamproula έγραψε:εγω λεω να παρω ena μαρσιπο που εχω δει και εχω το μωρο συνεχεια μπροστα μου.Πιπιλες του αρεσουν και εμενα απο καουτσουκ,το ιδιο και στο μπιμπερο,τη σιλικονη δεν την πολυθελει.Λενε οτι η σιλικονη ειναι καλυτερη,γιατι?
το mitrotan το πηρα και εγω εδω στο σπιτι καποιες μερες γιατι ειχα συνεχεια αιμα,δεν ειναι κατι.
Στεφανια και χιονατη,το γαλα πως θα το κοψετε εχετε παρει το χαπι?γιατι εγω προσπαθω να το κοψω φυσικα,οχι οτι εχω δηλαδη κατι σπουδαιο κατι σταγονιτσες.Για πες Στεφανια ξερεις πως το κοβουμε φυσικα?εχεις ακουσει κατι στο νοσοκομειο που εισαι?για το χαπι δεν εχω ακουσει καλα λογια
εξαρταται ποσο γαλα εχεις.εχω που δεν ειχα πολυ γαλα ξεκινησα να τον θηλαζω μονο πρωι βραδυ.μετα το εκανα μονο βραδυ και στο τελος μονο οταν πρηζοταν το στηθος μου.οποτε κοπηκε απο μονο του.αν εχεις πολυ γαλα μπορεις να το κανεις αλλα θα παρει περισσοτερο καιρο

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια εξω ριχνει χιονονερο ωραια ειναι σημερα λογω κρυου δεν βγηκαμε!Μεγια το σλινγ Σωτηρια εγκρινω μαυρο δεν εβαλες χρωματακι στα πλαγια? εμενα μ αρεσε και το μαυρο με μωβακι στα πλαγια και φωτο προτοτυπο !!!Η μικρη μου σημερα εχει την κοιλιτσα οποτε θθα της δωσω πρωτη φορα χαμομηλακι φιλακια σεολες

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stefaniandreas έγραψε:
lamproula έγραψε:εγω λεω να παρω ena μαρσιπο που εχω δει και εχω το μωρο συνεχεια μπροστα μου.Πιπιλες του αρεσουν και εμενα απο καουτσουκ,το ιδιο και στο μπιμπερο,τη σιλικονη δεν την πολυθελει.Λενε οτι η σιλικονη ειναι καλυτερη,γιατι?
εξαρταται ποσο γαλα εχεις.εχω που δεν ειχα πολυ γαλα ξεκινησα να τον θηλαζω μονο πρωι βραδυ.μετα το εκανα μονο βραδυ και στο τελος μονο οταν πρηζοταν το στηθος μου.οποτε κοπηκε απο μονο του.αν εχεις πολυ γαλα μπορεις να το κανεις αλλα θα παρει περισσοτερο καιρο

οχι δεν εχω σχεδον καθολου γαλα,ελπιζω να κοπουν και αυτες οι σταγονιτσες που εχω για να μην δημιουργηθει κανα προβλημα

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ!
ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟ.ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΕΤΟΙΜΕΣ! ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ.

ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ.

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ενα θα σας πω που ειναι ασχετο αλλα θελω να το πω:.....ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!....και απο αυριο ΚΑΙ μαθημα κανονικα....ΑΑΑΑΑΑΑ Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 4 534787

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαμομηλού μου καλή υπάρχουν και χειρότερα: έχω αρχίσει τα μαθήματα εδώ και 1.5 μήνα (5 ώρες απουσία τη μέρα) και σε μία εβδομάδα αρχίζω και το σχολείο (σύνολο 12 ώρες απουσία τη μέρα) . Καλό εεε;;;
Καλή καρδιά βρε!!!!Δυστυχώς πρέπει να δουλεψουμε για να ζήσουμε σε αυτή τη ζωή! I love you

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XAMΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ!ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΤΗΝΑ.

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το νερο στο θερμο ποσες ωρες μπορουμε να το κρατησουμε?και ποσες ωρες μενει ζεστο?

stefaniandreas

stefaniandreas
χαμεμηλο οι πρωτες ωρες ειναι δυσκολες.μετα ξεχνιεσαι λιγο.εγω στις 2 βδομαδες γυρισα στο ιατρειο και να σου πω απολαυσα τη βολτουλα με το λεοφωρειο και τον κοσμο

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
συμφωνώ, κι εγώ έτσι το βλέπω...
Αλλωστε δεν μπορώ να πω ότι μόνο ο ρολος της μητέρας με χαρακτηρίζει, αλλα΄το σύνολο των πολλαπλών ρόλων μου (και επαγγελματίας, και μητέρα, και σύζυγος, και φίλη, και ανεξάρτητο άτομο κτλ. )
Ξεκίνα με χαμόγελο (όπως λεει και η έκφραση: αφού δεν μπορείς να αποφύγεις το βιασμό.....χιιχιχι).Εχεις βοήθεια για το παιδί; Αυτό είναι το σημαντικότερο, να νιώθεις ότι είναι σε καλά χέρια, ασφαλές και χαρούμενο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις