Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
74 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 74 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Μπορει να γραφω σπανια αλλα σας διαβαζω παντα!! Να μα ζησουν τα παιδακια μας!!

Γεννησα και εγω στις 22-12 το κοριτσακι μου! Γεννηθηκε 3160 και 50 εκατοστα!(θα μας βαλετε και εμας στην λιστα;;χιχι)

Γεννηθυκε το μπουμπουκακι μου και αντιμετωπε ενα προβλημα ταχυπνοιας που την κρατησε εννια μερες μακρια μας αλλα τωρα ειναι μια χαρα!!

κουκλα ειναι! να σου ζησει!καιμας το ιδιο ειχε παθει.. Crying or Very sad

καλημερα στα κοριτσια μου! τι κανετε? εμεις καλητερα. καθαριζουμε συνεχεια τη μυτουλα μας και τωρα κανουμε νανι.εχω ενα βουνο σιδερο και να δουμε ποτε θα το κανω.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!Μα γιατί δεν το πήρατε το βοήθημα?Εγώ το πήρα αλλά περιμένω ΑΚΟΜΗ το συμπληρωματικό του ΟΑΕΔ -έκανα χαρτιά 7/12!!!!Τι να κάνω?Να τους πάρω κανένα τηλ?Τα χαρτιά που κατέθεσα εγώ πάντως ήτανε αυτό από τον εργοδότη, το χαρτι του ΙΚΑ που γράφει πόσα πήρες για επιδόματα λοχείας και κυήσεως, φωτοτυπία ταυτότητα και πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου της Αθνικής που είσαι πρώτη δικαιούχος.Αυτά νομίζω ήτανε.Δεν μου ζήτησαν φορολογική ούτε ληξιαρχική πράξη αν θυμάμαι καλά.

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα ομορφοκόριτσα!Τελικά πήρα τηλ. στο Ικα Ιλίου και έκανα ψιλοτσαμπουκά για την καθυστέρηση Mad Embarassed bom bom , οπότε το δρομολόγησαν να το πάρω άμεσα το βοήθημα τοκετού. 1700 ευρώ είναι αυτά, δεν θα τα χαρίσω!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για τα χαρτιά του ΟΑΕΔ που μου είπατε, η χαρτουρα με μπερδεύει και ποτέ δεν είμαι σίγουρη για το αν τα έχω όλα.Ασε που σε κάθε υποκατάστημα ζητάνε τα δικά τους...

Αρχισαν εκπτωσούλες και επίσημα, εε; Εγώ θα επισκεφτώ τα benetton και τα Η & Μ, γιατι΄τα βγάζουν όλα στο σφυρί τέτοιες μέρες...Θα πάρω ρουχαλάκια για 2-3 χρόνων, φορμες και καθημερινά, να τα βρούμε μπροστά μας...
Πώς είναι τα κρυωμένα μωρουδέλια μας; Ευχομαι να ειναι καλύτερα.Πάντως έχει παλιόκαιρο, αρρωσταίνεις για πλάκα.... rendeer

Το σπίτι είχε σήμερα το πρωί 9 βαθμούς! ό,τι πρέπει για μωρό στο σπίτι!!!
Κικιτσάκι σου είχα στείλει πμ αλλα προφανως δεν έφτασε ποτέ! (σχετικά με τις τιμες των λογοπεδικών που έλεγες).Σχετικά με την κουμπαριά, μήπως θα ήταν καλό να παρεις την κουμπάρα σου ένα τηλεφωνάκι να της μιλησεις, ξέρεις, οι γυναικες είμαστε καλύτερες σε αυτά τα πράγματα...Ισως εχουν στεναχωρηθεί γιατι νομίζουν πως δεν θέλετε πια την κουμπαριά (λέω εγώ τώρα...) Very Happy

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αρετη νομιζω το βοηθημα ειναι 1007 οχι 1700 μην περιμενεις τοσα και παρεις πιο λιγα

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ, μακάρι να είναι 1700 (όσα δώσαμε στο μαιευτήριο δηλαδή)!!!Δεν ξέρω ακριβώς πόσα είναι, τόσα μου ειπε τηλεφωνικά η υπάλληλος του ΙΚΑ.Ελπίζω να μην το διάβασε λάθος....Θα δείξει.... Very Happy Very Happy Very Happy

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα!αρετουλα 1007 ειναι.το πηρα στις 15 του μηνα.για να μην απογοητευτεις στο λεω

http://stefxon@gmail.com

maraki-baby

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ardo έγραψε:αχ, μακάρι να είναι 1700 (όσα δώσαμε στο μαιευτήριο δηλαδή)!!!Δεν ξέρω ακριβώς πόσα είναι, τόσα μου ειπε τηλεφωνικά η υπάλληλος του ΙΚΑ.Ελπίζω να μην το διάβασε λάθος....Θα δείξει.... Very Happy Very Happy Very Happy

1007 ευρω ειναι αρετη!!! μακαρι να ηταν 1700!!!

maraki-baby

εχει απιστευτο ηλιο εδω(πορτο ραφτη) κ θελω να την παω βολτα με το καροτσι αλλα φοβαμαι γιατι κανει ψοφο...μου την εχει βαρεσει κιολας τοσες μερες μεσα!!!

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστώ βρε κορίτσια για τη διευκρίνιση (1007 ευρώ) γιατί θα περίμενα τα 1700 και σίγουρα θα απογοητευόμουν.1007, έστω... Ολα καλοδεχούμενα. Πάντως καμία σχέση με όσα δωσαμε, προγεννητικά και περιγεννητικά...Ελλάς το μεγαλείο σου... bom

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ.....ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ. ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΡΟΣΩΠΟ.ΓΙ´ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΜΑΡΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. Ε ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ..ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.ΤΟΝ ΠΝΙΓΕΙΣ;;;; ΒΡΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΛΕΣΕΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΘΕΛΕΣ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΕΕΙ

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ -ΑΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΙΣ.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσε κικίτσο άνδρες!!Δεν βγάζεις άκρη μαζί τους!Είμαι σίγουρη ωστόσο ότι θα βρεις τον τρόπο να του περάσεις το δικό σου Razz Razz Wink Wink Wink Wink

Ετοιμαζόμαστε να πάμε στο παιδίατρο σε λίγο και έχω τρομερό άγχος!θα με πείτε χαζή αλλά τις δύο προηγούμενες φορές είχε έρθει σπίτι μας οπότε δεν είχα πρόβλημα.Τώρα τι θα γίνει αν πχ έχει άρρωστα παιδάκια στην αναμονή?Αν το καμάρι μου σπαραξει στο κλάμα από το εμβόλιο?Αν ανοίγοντας του την πάνα να δει τα σπυράκια στο ποπουδάκι του κατουρήσει τον γιατρό? Shocked Shocked Shocked Ω Χριστέ μου..Ούτε όταν πήγαινα να γεννήσω τόσο άγχος!!! pale pale pale Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 16 585182 Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 16 585182

mmairula

mmairula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia ti kanete? exw meres na mpw oles kala? ta mpempidia mas ena ena ftanoun ton 2o mhna pws perasan oi meres san extes mou fenetai pou gennagame.Emeis ola kala trexw me ta megala mou se odontiatro mias kai logw gennas to eixa anavalei eytyxws liga pramata mas vghkan filakia se oles

https://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/mmairula

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κικιτσο σε καταλαβαίνω απόλυτα !! Κ μεις εχουμε διαφωνίες στα περί βάφτισης ενώ στο όνομα κ στη νονά συμφωνούμε, εγώ θέλω κάτι ήσυχο μικρο με λίγα άτομα κ κατα προτίμηση κοντά , ο άντρας μου θέλει παραδοσιακό γλέντι στο χωριό με αρνιά κ κλαρίνα κ όλο το σόι, όπως στο γάμο μας, δεν εχουμε καταλήξει βέβαια, αλλα άντε τώρα να τον πείσεις πως 100 άτομα κ δυνατη μουσικη κ βαβουρα είναι ταλαιπωρία για το μωρό κ για εμένα ...εγώ τον ματιασα κορίτσια με τον ύπνο χτες ανα 2ωρο όλο το βράδυ ! Άντε να δούμε σήμερα! Α είδε καμία την εκπομπή για τον θηλασμο στην Ετ3; Το ξέχασα τελείως!

stefaniandreas

stefaniandreas
Kat&son έγραψε:Κικιτσο σε καταλαβαίνω απόλυτα !! Κ μεις εχουμε διαφωνίες στα περί βάφτισης ενώ στο όνομα κ στη νονά συμφωνούμε, εγώ θέλω κάτι ήσυχο μικρο με λίγα άτομα κ κατα προτίμηση κοντά , ο άντρας μου θέλει παραδοσιακό γλέντι στο χωριό με αρνιά κ κλαρίνα κ όλο το σόι, όπως στο γάμο μας, δεν εχουμε καταλήξει βέβαια, αλλα άντε τώρα να τον πείσεις πως 100 άτομα κ δυνατη μουσικη κ βαβουρα είναι ταλαιπωρία για το μωρό κ για εμένα ...εγώ τον ματιασα κορίτσια με τον ύπνο χτες ανα 2ωρο όλο το βράδυ ! Άντε να δούμε σήμερα! Α είδε καμία την εκπομπή για τον θηλασμο στην Ετ3; Το ξέχασα τελείως!
μηπως κρυωνε?γιατι και μενα μου το εκανε και μετα σκεφτηκα και τον σκεπασα πιο πολυ και κοιμηθηκε αμεσως

http://stefxon@gmail.com

Kat&son

Kat&son
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Στεφάνια μου μπορεί γιατι αυτός έχει κ το κακό συνηθιο κ ξεσκεπαζεται!!!θα ρωτήσω τον παιδιατρο κ αν πει οκ θα του βάλω υπνοσακο γιατι δεν γίνεται . Αλλα πεινουσε κιόλας πολυ, ίσως γιατι είχε φάει λιγότερο απ ότι άλλες φορές ( μόνο απο το 1 στήθος κάθε φορά ). Γενικότερα έχει 2 μέρες που δεν τρώει οσο άλλες φορές , τρώει μεν μισάωρο αλλα απ το 2ο κανένα πενταλεπτο αντί για μισάωρο που έτρωγε.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσαρες ελπιζω ολες καλα πολλα φιλια!!!!

aylin

aylin
tattooed_snowhite έγραψε:καλησπερα κοριτσαρες ελπιζω ολες καλα πολλα φιλια!!!!

Είσαι ΘΕΑ!!! Smile Smile Smile Smile

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:
tattooed_snowhite έγραψε:καλησπερα κοριτσαρες ελπιζω ολες καλα πολλα φιλια!!!!

Είσαι ΘΕΑ!!! Smile Smile Smile Smile

η θεα του ξενυχτιου??? χαχαχαχ
κοριτσαρα μουυυ φιλια και σε σενα και στην πανεμορφη μας χλοη! Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 16 215994

Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 16 417472

tatianoula

tatianoula
κουκλες τι κανετε>???Εμενα τα αγορια μου κοιμηθηκαν κ ειπα να δω τι γινετε...

Ο γιος μου κοιμαται απο της 19.00 κ φοβαμαι οτι τωρα θα χορτασει υπνο κ μετα θα περπαταμε,,αλλα τι να κανω αφου νυσταζει...Ξυπνησε εφαγε κ ξανακοιμηθηκε.

ευχομαι μονο να βγω ψευτρα κ να κοιμηθει κ την νυχτα!

tatianoula

tatianoula
Καληνυχτα!!!Sleep Sleep Sleep

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia!!!
kai emeis ta dio teleftea 24ora eimaste poli anisixoi k den koimomaste,giati etsi?ti na epireazei ta mpempoulia mas?

vivian na sou zisei i mpempoula!!!mia glika eine I love you

carrie k ego san k esena fovame poli me to paidi.me koroidevei sinexeia i mana mou k o adras mou oti tha to xalaso me tin iperprostasia mou.ma na mi fovame toso mikro pou eine?alla to pigame stin pediatro 10 imeron,kleisame radevou k mas pire amesos.mporei na mi xreiastei na perimeneis.pes tis na sou kleisei to proto proto.

eseis pou exete mpempakia ligo megalitera,peripou 2 minon vlepete diafores pros to kalitero apo oti stin arxi?to rotao giati eine poli anisixo k nevriko to diko mou vre koritsia,den koimate k olo mou fonazei.milame gia nevro,tipota den thelei,mono na perpatame agalia.sto mpanio mou evale kati fones pou kodepse na pnigei apo to klama tou,proti fora etsi k kontepsa na lipothimiso Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 16 585182
kolikoi den eine,den klaiei sinexomena,oute sfigei podarakia k grothies.eknevrismenos eine,tha mas faei affraid

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλημερα κοριτσια!!!!Πινω το καφεδακι μου χαλαρα μιας κ ο μικρος κοιμαται...

Νατασα μην ανησυχεις με τον παιδιατρο,εμεις ακομα κ τωρα οποτε πηγαινουμε μπαινουμε παντα πρωτοι,το κανονιζει η γιατρος μας αλλωστε για να μην κολλησουμε απο τα αλλα παιδακια Wink Wink Wink Wink

Βασουλακι,μην ανησυχεις θα στρωσει ο μικρος..εμενα παντως εδω κ καμια εβδομαδα ττον κανω μπανιο κατα τις 8,πινει το γαλατακι του κ κοιμαται σερι μεχρι τις 6 περιπου!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] cheers cheers cheers cheers οποτε σιγα σιγα μπαινουν σε προγραμμα,μην ανησυχεις..!!!!

Χιονατουλινι η φωτο πολυ σουπερ!!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!!!

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
vasoulaki έγραψε:geia sas koritsia!!!
kai emeis ta dio teleftea 24ora eimaste poli anisixoi k den koimomaste,giati etsi?ti na epireazei ta mpempoulia mas?

carrie k ego san k esena fovame poli me to paidi.me koroidevei sinexeia i mana mou k o adras mou oti tha to xalaso me tin iperprostasia mou.ma na mi fovame toso mikro pou eine?alla to pigame stin pediatro 10 imeron,kleisame radevou k mas pire amesos.mporei na mi xreiastei na perimeneis.pes tis na sou kleisei to proto proto.

eseis pou exete mpempakia ligo megalitera,peripou 2 minon vlepete diafores pros to kalitero apo oti stin arxi?to rotao giati eine poli anisixo k nevriko to diko mou vre koritsia,den koimate k olo mou fonazei.milame gia nevro,tipota den thelei,mono na perpatame agalia.sto mpanio mou evale kati fones pou kodepse na pnigei apo to klama tou,proti fora etsi k kontepsa na lipothimiso Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011!!  - Σελίδα 16 585182
kolikoi den eine,den klaiei sinexomena,oute sfigei podarakia k grothies.eknevrismenos eine,tha mas faei affraid

vasoulaki εγω θα σου πω μοναχα ενα πραγμα η καθε μανα ξερει τι πρεπει να κανει για το παιδι της και ποσο προστατευτικη ειναι οποτε αστους να λενε και επισης το καθε μωρακι φαινεται εξ αρχης τι χαρακτηρα θα εχει.Απο την πρώτη μερα που λέει ο λογος.Προσπαθησε απλά να το κάνεις αρκετη ωρα μπανακι ωστε να κουραζεται,μια κρεμουλα μετα,γαλατακι και στο κρεββατι του.Και να κανει ενα α δεν ειναι αναγκη να τρεχεις κατευθειαν μπορει να προσπαθει να μιλησει το μωρακι σου.Φιλια καλημερα

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vasoulaki έγραψε:geia sas koritsia!!!

βασουλακι,μην ανησυχεις,θα μεγαλωσει λιγο και θα στρωσει ο μικρος σου.Και εμενα η μπεμπα ηταν πολυ νευρικη μερικες φορες και χτυπιοταν χωρις λογο -κολικους δεν περασαμε- και γκρινιαζε επι 10ωρο συνεχομενο και δεν κοιμοταν.Αλλα ξαφνικα μια μερα κοιμηθηκε συνεχομενα 7 ωρες και ολα τελειωσαν εκει.Ξαφνικα οπως σου το λεω.Τωρα σπανια κοιμαται λιγοτερο απο 6-7 ωρες τη νυχτα και ακομα δεν ειναι 2 μηνων.Προσπαθω κατα τη διαρκεια της ημερας να μην αφηνω να κοιμαται συνεχεια και να ξυπναει για τα γευματα της -βεβαια να πω την αληθεια ελαχιστες φορες την εχω ξυπνησει εγω,ξυπναει μονη της γιατι ειναι πειναλα-,το βραδυ κανουμε ζεστο μπανακι και μασαζ με λαδακι (ειτε λεβαντα της Johnson's ή το λαδακι με χαμομηλι της Frezyderm),μετα μαμ και νανι κατα τις 11.30-12.Μας πηρε καιρο να το μαθουμε αλλα αν καταφερει να διαχωρισει τη μερα απο τη νυχτα,εχει γινει το μεγαλο βημα.Αλλα μην στενοχωριεσαι,ειναι ακομα μικρουλης,σιγα-σιγα.

Σημερα γιορταζει ο Θανουλης μου!Δεν μπορουμε βεβαια να κανουμε τπτ μιας και δουλευουμε και οι δυο και υπαρχει και ενα μωρο πλεον,αλλα και μονο αγκαλιτσα να μεινουμε σμρ μου φτανει.Ξερω οτι δεν θα το καταφερουμε γιατι εχω παντρευτει...τον πρωθυπουργο και καθε χρονο περναει την μερα μιλωντας στο τηλ. και δεν τον βλεπω σχεδον καθολου Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

παω να φαω πρωινο γιατι ξυπνησε στις 7 και εφαγε αλλα οχι πολυ οποτε την περιμενω μεχρι τις 9-9.30 να δωσει ρεσιταλ!

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλημερα χαμομηλακι,να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!!

Και χρονια πολλα σε ολους κ ολες τις εορταζουσες!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις