26 Απ: Η βαφτιση μας!! θεμα σπουργιτακι!!! Τρι Ιαν 17, 2012 7:38 am
supermama
Πρωταγωνιστής!!
τωρα μπηκα. παω να το εξερευνησω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
την κορνιζα σκετη τη βρηκα 0,50ε.ποσο θα κανει η βαφη να τη βαψεις,ενας αστεριας και μια κορδελα?πιστευω οχι πανω απο 0,30 αντε 0,40 γιατι και ο αστεριας δεν θα ειναι πολυ μεγαλος γιατι το καδρακι δεν ειναι πολυ μεγαλοsupermama έγραψε:xristinaf έγραψε:Εγω παντως και στο ιντερνετ που εψαξα και στα χανια που ειμαι,το κουτι και στις δυο περιπτωσεις μου εβγαινε πιο ακριβο απο την κορνιζα !ετσι οπως υπολογιζω η κορνιζα για προσκληση δεν προκειται να μου βγει πανω απο 0,80 ε!
τοσο φθηνη ειναι? εγω τοκουτι που ειδα κανει 70 λεπτα..
bouboulinaki έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΜΕΙΣ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ SITE TOY www.romtype.gr ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΚΕΤΑ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΓΕ 450ΕΥΡΩ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ,Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ,ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΥΧΩΝ,ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑΣ,ΜΠΑΛΟΝΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ,ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ,ΣΟΥΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΒΑΦΤΗΣΗΣ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!
ΚΑΛΟ ΤΡΕΞΙΜΟ
Το μπλε λικερ δενε ιανι κατι σπουδαιο, εχει στα σουπερ μαρκετ ή σε καβα. Το μπισκοτακι ειανι σουπερ και πρωτοτυπο! Αλλωστε τι θα το κανουν το προσκλητηριο μετα την βαπτιση? θα το πεταξουν! στην δικη σου περιπτωση θα το φανε!supermama έγραψε:μιλουσα με μια φιλη τωρα.. και μου ελεγε για κατι μπισκοτα(ασχετο) και με αυτα θα μπορουσα να το κανω. σε καλαμακι τυλιγμενα με κορδελιτσες και ενα παπυρακι. γλυκο δεν ειναι?μηπως φαινετε φθηνο στο ματι ομως???
Ευχαριστω πολυ! χαχαχα γιατι σε μπερδεψα? Εχω και μια βαπτιση με θεμα καλοκαιρινο και ειναι τα περισσοτερα χειροποιητα! Μεχρι και το μαξιλαρακι για τα μαρτυρικα το κεντησε η γιαγια του μωρου! Ο στολισμος ειναι ολος φτιαγμενος μετα απο συμβουλες μου απο τον μπαμπα και την μαμα μου Μπες να το δεις να παρεις ιδεες!xristinaf έγραψε:momirene έγραψε:Το καδρακι ειναι πολυ καλη ιδεα! Εγω το ειχα φτιαξει για μια φιλη μου σε στυλ προσκληση-μπομπονιερα
καλεεεε!!!! τελεια ειναι ολα στο μπλογκ!!!!!αααααα με εχεις μπερδεψει!
momirene έγραψε: Το μπισκοτακι ειανι σουπερ και πρωτοτυπο!!
Οχι καλε! θα φτιαξεις το μπισκοτακι στο ξυλακι σου, θα το βαλεις σε διαφανο σακουλακι, θα του βαλεις απο κατω απο το ξυλακι ομορφες ψιλες κορδελιτσες, θα κρεμασεις και το καρτελακι με το ονομα της οικογενειας και θα γινει σουπερ! Ή θα πρεις αυτοκολητο χαρτι Α4 και θα τυπωσεις τα ονοματα και μετα θα τα κοψεις και θα τα κολησεις πανω στο σακουλακι. Αλλωστε και να σε σχολιασουν..οσα δεν φτανει η αλεπου...supermama έγραψε:momirene έγραψε: Το μπισκοτακι ειανι σουπερ και πρωτοτυπο!!
δεν θαναι δηλ ''φθηνο'' στο ματι? καταλαβαινεις τι εννοω. θελω κατι ομορφο που θα δειχνει οτι το εκανα εγω χωρις να δειχνει οτι εκανα κατι πολυυυ φθηνο..
xristinaf έγραψε:την κορνιζα σκετη τη βρηκα 0,50ε.ποσο θα κανει η βαφη να τη βαψεις,ενας αστεριας και μια κορδελα?πιστευω οχι πανω απο 0,30 αντε 0,40 γιατι και ο αστεριας δεν θα ειναι πολυ μεγαλος γιατι το καδρακι δεν ειναι πολυ μεγαλοsupermama έγραψε:xristinaf έγραψε:Εγω παντως και στο ιντερνετ που εψαξα και στα χανια που ειμαι,το κουτι και στις δυο περιπτωσεις μου εβγαινε πιο ακριβο απο την κορνιζα !ετσι οπως υπολογιζω η κορνιζα για προσκληση δεν προκειται να μου βγει πανω απο 0,80 ε!
antonia32 έγραψε:xristinaf έγραψε:την κορνιζα σκετη τη βρηκα 0,50ε.ποσο θα κανει η βαφη να τη βαψεις,ενας αστεριας και μια κορδελα?πιστευω οχι πανω απο 0,30 αντε 0,40 γιατι και ο αστεριας δεν θα ειναι πολυ μεγαλος γιατι το καδρακι δεν ειναι πολυ μεγαλοsupermama έγραψε:xristinaf έγραψε:Εγω παντως και στο ιντερνετ που εψαξα και στα χανια που ειμαι,το κουτι και στις δυο περιπτωσεις μου εβγαινε πιο ακριβο απο την κορνιζα !ετσι οπως υπολογιζω η κορνιζα για προσκληση δεν προκειται να μου βγει πανω απο 0,80 ε!
απο που παιρνεις τις κορνιζες;
Toy Ikea ρουφαει πολυ χρωμα να ξερεις.Οποτε θα χρειαστει να βαλεις ή μια βαση πρωτα ή να περασεις 2 χερια τουλαχιστον.Βρες και απο κανενα τοπικο μαγαζι πχ αυτα τα 1 ευρω μαγαζακια...κρυβουν θησαυρους!xristinaf έγραψε:antonia32 έγραψε:xristinaf έγραψε:την κορνιζα σκετη τη βρηκα 0,50ε.ποσο θα κανει η βαφη να τη βαψεις,ενας αστεριας και μια κορδελα?πιστευω οχι πανω απο 0,30 αντε 0,40 γιατι και ο αστεριας δεν θα ειναι πολυ μεγαλος γιατι το καδρακι δεν ειναι πολυ μεγαλοsupermama έγραψε:xristinaf έγραψε:Εγω παντως και στο ιντερνετ που εψαξα και στα χανια που ειμαι,το κουτι και στις δυο περιπτωσεις μου εβγαινε πιο ακριβο απο την κορνιζα !ετσι οπως υπολογιζω η κορνιζα για προσκληση δεν προκειται να μου βγει πανω απο 0,80 ε!
απο που παιρνεις τις κορνιζες;
δεν τις εχω παρει ακομα,τις ειδα στο ικεα σε τριαδες,και η καθε τριαδα 1,50 ε.πολυ καλη τιμη,κ για οσους ασχολουνται επαγγελματικα,τους συμφερει! γιατι εγω λεω να τις κανω για τη βαφτιση του γιου μου!!
ειναι στο χρωμα του ξυλου,ξερεις αυτο το ξανθοκιτρινιαρικο.αν ηταν λευκες θα ειχα λυσει το προβλημα μου γιατι δεν θα χρειαζοταν βαψιμοsupermama έγραψε:λευκες ειναι οι κορνιζες?
xristinaf έγραψε:ειναι στο χρωμα του ξυλου,ξερεις αυτο το ξανθοκιτρινιαρικο.supermama έγραψε:λευκες ειναι οι κορνιζες?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης