51 Απ: Η βαφτιση μας!! θεμα σπουργιτακι!!! Παρ Ιαν 20, 2012 1:42 pm
xristinaf
Είναι σε καλό δρόμο!
να σου πω την αληθεια,δεν το εχω ξανακουσει σαν θεμα αλλα μου φαινεται πολυ διαφορετικο!!!!απλα νομιζω οτι θελει πολυ ψαξιμο...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι και δεν εχεις πολλες επιλογες στον ζωγραφο. λοιπον και γω τωρα σκεφτομουν την κουταλα για μπομπονιερα αλλα ειναι πολυ φθηνηκαι ποσο πια να τη στολισεις? κοιτα τη βρηκα στο συνολο εως τωρα. κουταλα για προσκληση με μεια κορδελα και το ρολο προσκλητηριο. για μπομπονιερα μαρεσαν κατι βαζακια που ειναι για γλυκο αλλα λεωνα βαλω καμια κορδελα εκει που μπαινει το κουταλακι να δειξει λιγο.. μεσα θα μπουν τα κουφετα.. http://www.eshopgamou.gr/new/eidh-vaptishs/ylika-gia-glyka/vazakia/1894-vazakia-gia-glyko-apo-porselanh-kwd.662006-999.htmlxristinaf έγραψε:
η ξυλινη κουταλα μου αρεσει πιο πολυ για μπομπονιερα αποτι για προσκληση,εκτος και αν βρεις κατι αλλο.
manoulita-fraoulita έγραψε:καλημερα...για κοιτα και στο ADOREX .. εχει πολυ καλες τιμες...αν σε ενδιαφερει κατι..
manoulita-fraoulita έγραψε:καλημερα...για κοιτα και στο ADOREX .. εχει πολυ καλες τιμες...αν σε ενδιαφερει κατι..
supermama έγραψε:manoulita-fraoulita έγραψε:καλημερα...για κοιτα και στο ADOREX .. εχει πολυ καλες τιμες...αν σε ενδιαφερει κατι..
εχω παθει πλακα με τοση ποικιλια! και βρηκα τα ιδια αλλα ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ!!!
mikraki έγραψε:
Πού βρήκες πιο φθηνά ρε κορίτσι ? πες μας πες μας!!!!
Elena84 έγραψε:Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ… ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ;;;
ακριβως ετσι σκεφτηκα να γραψω στο προσκλητηριο. ανκαι γενικα ειμαι του παραδοσιακου τυπου σας προσκαλουμε στη βαφτιση κτλ. αλλα με το θεμα ταιριαζει μια συνταγηElena84 έγραψε:ΤΕΛΕΙΑ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ… ΑΡΑ ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΜΑΓΕΙΡΑΣ….
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΚΟΥΤΑΛΑ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ…
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης