76 Απ: Η βαφτιση μας!! θεμα σπουργιτακι!!! Δευ Ιαν 23, 2012 1:35 am
Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγω σου ειπα… πιο πολύ μου αρεσει ο μαγειρας…
αλλα αλλες ιδεες δεν εχω να σου πω... χαχαχαχα
αλλα αλλες ιδεες δεν εχω να σου πω... χαχαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Βαλε κολλα που να κανει για ξυλο, οτι να ναι αλλα για ξυλο.xristinaf έγραψε:momirene ευχαριστω για τις συμβουλες!!!θα τις εχω υποψιν μου....τελικα η επιλογη βαφης αποτι καταλαβα ειναι πιο σοβαρη γιατι εκει θα φανει η ποιοτητα αν δεν πετυχει η βαφη θα ειναι μια αποτυχια ολη η προσκληση!!!!επειδη φαινεται να ξερεις θες να μου πεις αν εχεις υποψιν σου τι κολλα να χρησιμοποιησω για να κολλησω πανω εναν αστερια και ενα φιογκο?
kira έγραψε:supermama είδα ένα προσκλητήριο με θέμα σεφ-μαγειρική και αμέσως σε σκέφτηκα!!!
Για δες madebygeo.blogspot.com
έχει στα αριστερα βάφτιση ιέμα μαγειρική!!!
goldy213 έγραψε:θα γίνει πολύ ωραία αντε με το καλό, για ότι χρειαστείς πες μου να σε βοηθήσω ασχολούμαι με τη βάπτιση,αν θέλεις κάτι να το πάρουμε χονδρική.
Ότι θέλεις πες μουsupermama έγραψε:goldy213 έγραψε:θα γίνει πολύ ωραία αντε με το καλό, για ότι χρειαστείς πες μου να σε βοηθήσω ασχολούμαι με τη βάπτιση,αν θέλεις κάτι να το πάρουμε χονδρική.
ωραια! καιγω ασχολουμαι με τετοια. ολα μονη μου θατα κανω αλλα σιγουρα ιδεες θελω. και αυτο με τη χοντρικη. καποια στιγμη θα σου δειξω τι ειδα και να μου πεις η να μου προτινεις αν θες..
goldy213 έγραψε:εννοείς αυτά τα καφάσια από τον συγκεκριμένο πωλητή?Γιατί είναι λίγο ακριβός.
supermama έγραψε:οχι δεν μπορω χοντρικη..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης