651 Απ: Μανούλες Αυγούστου...2011 Νο3!!! Δευ Μαρ 05, 2012 1:34 pm
minubaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
19euro ok alla 115??? Popo polla lefta...to kalokairi pou tha anoiksei h douleia alla tote den tha to xreizomai meta apo ligo....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
beba160a έγραψε:trelomana έγραψε:minubaki έγραψε:A k prin kamia 15aria meres to phra to multi den eixa idea gi auto to mpiper.... Einai akribo?
Ax kala les tha valo shmadaki na mou fugei k mena ligo to agxos me auth ti posothta poia...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΚΕΤΟ ΑΧΛΑΔΙ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕ ΓΡΟΜΠΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΝΕΣ!!!!
ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ!!!
ΕΓΩ ΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟ
http://www.braun.com/gr/household/food-preparation/multiquick-hand-blenders/multiquick-5.html
115 ΕΥΡΩ!!!
ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΤΗ ΡΑΒΔΟ!!!
http://www.getitnow.gr/prod/me-and-home/dora-gia-ekeini/30-59-euro/mikser-minipimer-braun-mr6500mca-pesto/prod511112pp/
μη μου λες τετοια..λες να εχουμε θεμα με το κοτοπουλο με το μουλτι? μεχρι στιγμης δεν ειχα ουτε με τα φρουτα ουτε με το αρνι και το μοσχαρι. πωπω και δεν ειμαστε για εξοδα....εχω και παλιο παραδοσιακο μπλεντερ..απλα δεν το χρησιμοποιω γιατι ειναι ολοκληρη γκουμουτσα. λες εκει να λιωνει καλητερα το κοτοπουλο?
minubaki έγραψε:19euro ok alla 115??? Popo polla lefta...to kalokairi pou tha anoiksei h douleia alla tote den tha to xreizomai meta apo ligo....
trelomana έγραψε:beba160a έγραψε:trelomana έγραψε:minubaki έγραψε:A k prin kamia 15aria meres to phra to multi den eixa idea gi auto to mpiper.... Einai akribo?
Ax kala les tha valo shmadaki na mou fugei k mena ligo to agxos me auth ti posothta poia...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΚΕΤΟ ΑΧΛΑΔΙ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕ ΓΡΟΜΠΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΙΝΕΣ!!!!
ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ!!!
ΕΓΩ ΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟ
http://www.braun.com/gr/household/food-preparation/multiquick-hand-blenders/multiquick-5.html
115 ΕΥΡΩ!!!
http://www.getitnow.gr/prod/me-and-home/dora-gia-ekeini/30-59-euro/mikser-minipimer-braun-mr6500mca-pesto/prod511112pp/
μη μου λες τετοια..λες να εχουμε θεμα με το κοτοπουλο με το μουλτι? μεχρι στιγμης δεν ειχα ουτε με τα φρουτα ουτε με το αρνι και το μοσχαρι. πωπω και δεν ειμαστε για εξοδα....εχω και παλιο παραδοσιακο μπλεντερ..απλα δεν το χρησιμοποιω γιατι ειναι ολοκληρη γκουμουτσα. λες εκει να λιωνει καλητερα το κοτοπουλο?
ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ!!!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ!!!
ΜΑΖΕΥΕ ΤΙΣ ΙΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΦΤΥΝΕ!!!!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ????
aggelini έγραψε:trelomana έγραψε:beba160a έγραψε:trelomana έγραψε:minubaki έγραψε:A k prin kamia 15aria meres to phra to multi den eixa idea gi auto to mpiper.... Einai akribo?
ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ!!!
ΕΓΩ ΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟ
115 ΕΥΡΩ!!!
ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ!!!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ!!!
ΜΑΖΕΥΕ ΤΙΣ ΙΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΦΤΥΝΕ!!!!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ????
ΛΟΠΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 29 ΕΥΡΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΑ.
zizou έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΗΧΤΗ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ!ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ 20 ΓΡΑΜ.ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΤΟ ΖΥΓΙΣΑ ΩΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΖΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΑΖΩ 1 ΠΑΤΑΤΑ 1 ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ 1 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΓΑΛΑ ΜΕΤΑ!
spapastamou έγραψε:zizou έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΗΧΤΗ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ!ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ 20 ΓΡΑΜ.ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΤΟ ΖΥΓΙΣΑ ΩΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΖΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΒΑΖΩ 1 ΠΑΤΑΤΑ 1 ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ 1 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΓΑΛΑ ΜΕΤΑ!
μια χαρα μου φαινεται...εμενα μου ειχε πει 50 γρ. αλλα μου φαινοταν πολυ και της το δινω σε 2 δοσεις...μαγειρευω για 2 μερες δηλαδη με αυτο...μωρε βλεπε το με το ματι να ειναι ενα κομματακι σαν ενα σπιρτοκουτο κ ελαχιστα μικροτερο...θα μαθουμε σιγα σιγα να τα υπολογιζουμε με το ματι ολα....
καλημερα σε ολες κιολας δεν ειπα....
fotini2705 έγραψε:κοριτσια καλησπερα δεν μπαινω τελευταια μετακομιζω και δεν προλαβαινω.τι κανετε?εγω οπως σας ειπα την δευτερα κατεβαινω κρητη.βρε κοριτισα ο μικρος του δινω τωρα 2 μερες πατατα σκετη ομως και δνε του αρεσει μου κανει κολπα. η παιδιατρος μου ειπε πρωτα λαχανικα και αργοτερα οτ κρεας αλλα αυτος δεν τρελενεται με την πατατα σκετη αυριο θα του βαλω και καροτο για να δω.κατα τα αλλα ειναι λιγο μπουκωμενος ο μικρος αυτα.κοριτσια δεν ξερω εαν θα μπορεσω να ξαναμππω.θα τα ξαναπουμε αλλιως απο βδομαδα.
fotini2705 έγραψε:κοριτσια καλησπερα δεν μπαινω τελευταια μετακομιζω και δεν προλαβαινω.τι κανετε?εγω οπως σας ειπα την δευτερα κατεβαινω κρητη.βρε κοριτισα ο μικρος του δινω τωρα 2 μερες πατατα σκετη ομως και δνε του αρεσει μου κανει κολπα. η παιδιατρος μου ειπε πρωτα λαχανικα και αργοτερα οτ κρεας αλλα αυτος δεν τρελενεται με την πατατα σκετη αυριο θα του βαλω και καροτο για να δω.κατα τα αλλα ειναι λιγο μπουκωμενος ο μικρος αυτα.κοριτσια δεν ξερω εαν θα μπορεσω να ξαναμππω.θα τα ξαναπουμε αλλιως απο βδομαδα.
panta έγραψε:Καλησπερα μανουλες!!! Πώς ειστε; Εμεις μια χαρα! Το πρωι ειχαμε παρεουλα και περασαμε μια χαρα! Πηγαινουν τα δικα σας σε αλλους αγκαλια; Εμενα ειναι λιγο επιφυλακτικη στην αρχη και δε θελει, αλλα μετα απο λιγη ωρα πηγαινει, ριχνοντας κλεφτες ματιες στη μαμα!
fotini2705 έγραψε:κοριτσια καλησπερα εγω συνεχιζω τιην μετακομιση οπως σας ειπα χτες ειναι πολυ ζορικα με ενα μωρο να μετακομιζεις και λες και το εχει καταλαβει οτι φυγαμε και κλαει συνεχεια ειναι λιγο ακομα μπουκωμενος σημερα φαγαμε πατατα με καροτο τιποτα δεν του αρεσε εβαλα και λιγο λεμονι μεσα και λιγο λαδι αλλα τζιφοες εκτος απο αυτο 2 μερα σημερα δνε εχει κανει κακα και πριν λιγο ξυπνησε με λυγμους επειδη ζοριζοτανε να κανει εβλεπα οτι ηθελε να κανει ανοιξα την πανα αλλα τελικα εβγαλε μια πολυ μικρη μπαλιτσα κοριτσια λες να επαθε κατι απο την πατατα?αλεργια?για πειτε μου
trelomana έγραψε:fotini2705 έγραψε:κοριτσια καλησπερα εγω συνεχιζω τιην μετακομιση οπως σας ειπα χτες ειναι πολυ ζορικα με ενα μωρο να μετακομιζεις και λες και το εχει καταλαβει οτι φυγαμε και κλαει συνεχεια ειναι λιγο ακομα μπουκωμενος σημερα φαγαμε πατατα με καροτο τιποτα δεν του αρεσε εβαλα και λιγο λεμονι μεσα και λιγο λαδι αλλα τζιφοες εκτος απο αυτο 2 μερα σημερα δνε εχει κανει κακα και πριν λιγο ξυπνησε με λυγμους επειδη ζοριζοτανε να κανει εβλεπα οτι ηθελε να κανει ανοιξα την πανα αλλα τελικα εβγαλε μια πολυ μικρη μπαλιτσα κοριτσια λες να επαθε κατι απο την πατατα?αλεργια?για πειτε μου
ΦΩΤΕΙΝΑΚΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!!
ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΑΓΗΤΟΥ!!!!
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ!!!!
ΦΡΟΥΤΑ ΤΡΩΤΕ????
Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΖΟΡΙΣΤΙΚΑΜΕ!!!!
ΚΑΝΑΜΕ ΚΛΙΣΜΑΤΑΚΙ!!!
ΔΕΣ ΑΝ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΛΕΙΣΜΑΤΑΚΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!
fotini2705 έγραψε:trelomana έγραψε:fotini2705 έγραψε:κοριτσια καλησπερα εγω συνεχιζω τιην μετακομιση οπως σας ειπα χτες ειναι πολυ ζορικα με ενα μωρο να μετακομιζεις και λες και το εχει καταλαβει οτι φυγαμε και κλαει συνεχεια ειναι λιγο ακομα μπουκωμενος σημερα φαγαμε πατατα με καροτο τιποτα δεν του αρεσε εβαλα και λιγο λεμονι μεσα και λιγο λαδι αλλα τζιφοες εκτος απο αυτο 2 μερα σημερα δνε εχει κανει κακα και πριν λιγο ξυπνησε με λυγμους επειδη ζοριζοτανε να κανει εβλεπα οτι ηθελε να κανει ανοιξα την πανα αλλα τελικα εβγαλε μια πολυ μικρη μπαλιτσα κοριτσια λες να επαθε κατι απο την πατατα?αλεργια?για πειτε μου
ΦΩΤΕΙΝΑΚΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!!
ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΦΑΓΗΤΟΥ!!!!
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ!!!!
ΦΡΟΥΤΑ ΤΡΩΤΕ????
Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΖΟΡΙΣΤΙΚΑΜΕ!!!!
ΚΑΝΑΜΕ ΚΛΙΣΜΑΤΑΚΙ!!!
ΔΕΣ ΑΝ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΛΕΙΣΜΑΤΑΚΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!
τα φρουτα τα εχουμε ξεκινησει εδω και ενα μηνα και κανει μια φορα κανονικα τωρα με την εισαγωγη της πατατας αρχισε αυτο.
fotini2705 έγραψε:κοριτσια καλησπερα εγω συνεχιζω τιην μετακομιση οπως σας ειπα χτες ειναι πολυ ζορικα με ενα μωρο να μετακομιζεις και λες και το εχει καταλαβει οτι φυγαμε και κλαει συνεχεια ειναι λιγο ακομα μπουκωμενος σημερα φαγαμε πατατα με καροτο τιποτα δεν του αρεσε εβαλα και λιγο λεμονι μεσα και λιγο λαδι αλλα τζιφοες εκτος απο αυτο 2 μερα σημερα δνε εχει κανει κακα και πριν λιγο ξυπνησε με λυγμους επειδη ζοριζοτανε να κανει εβλεπα οτι ηθελε να κανει ανοιξα την πανα αλλα τελικα εβγαλε μια πολυ μικρη μπαλιτσα κοριτσια λες να επαθε κατι απο την πατατα?αλεργια?για πειτε μου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης