201 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! Δευ Ιαν 16, 2012 8:25 am
Nena
Πρωταγωνιστής!!
Ελενα θα εχεις ιντερνετ εδω στην επαρχια που θα μας ερθεις???elena25 έγραψε:Κατερινιώ, άμα με το καλό γυρίσουμε θέλω οπωσδήποτε να βρεθούμε! Καλά;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ελενα θα εχεις ιντερνετ εδω στην επαρχια που θα μας ερθεις???elena25 έγραψε:Κατερινιώ, άμα με το καλό γυρίσουμε θέλω οπωσδήποτε να βρεθούμε! Καλά;
litsakos έγραψε:Φλω!Πολυ γκουρμε μου ακουγεται αυτο!
florentiab έγραψε:litsakos έγραψε:Φλω!Πολυ γκουρμε μου ακουγεται αυτο!
είναι να μην πάρω απόφαση να μαγειρέψω!!!!
ρε συ αλήθεια ήταν πολύ ωραίο.
την επόμενη φορά που θα έρθεται θα το φτιάξω. δεν σας ξαναταϊζω σουβλάκια
;elena25 έγραψε:Χααχαχαχαχαχα! Ρε Λίτσα....
Εγώ καλέ δε θα ασχολούμαι με αυτά! Εγώ θα δίνω συμβουλές ως Γεωπόνος!!! Τις βρώμικες δουλειές θα έχουμε υπαλλήλους και θα τις αναλάβουν αυτοί!!!
cassiani έγραψε:Κορίτσια μπήκα για λίγο μέχρι να έρθει η μικρή.Η χοριακή είναι 1440.Ο γιατρός μου είπε οτι είναι όλα οκ.Και τέλους του μήνα θα πάω να δούμε το σποράκι μας. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
elenalamprini έγραψε:cassiani έγραψε:Κορίτσια μπήκα για λίγο μέχρι να έρθει η μικρή.Η χοριακή είναι 1440.Ο γιατρός μου είπε οτι είναι όλα οκ.Και τέλους του μήνα θα πάω να δούμε το σποράκι μας. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μπράβο!!!Άντε με το καλό!!!Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κια ένα υγιές μωράκι!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
cassiani έγραψε:Κορίτσια μπήκα για λίγο μέχρι να έρθει η μικρή.Η χοριακή είναι 1440.Ο γιατρός μου είπε οτι είναι όλα οκ.Και τέλους του μήνα θα πάω να δούμε το σποράκι μας. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
βανια έγραψε:άντε με το καλό βρε Κασσιανή , στη μικρή το είπατε; θα έχει πλάκα και θα έχουν και καλή διαφορά .
athina24 έγραψε:cassiani έγραψε:Κορίτσια μπήκα για λίγο μέχρι να έρθει η μικρή.Η χοριακή είναι 1440.Ο γιατρός μου είπε οτι είναι όλα οκ.Και τέλους του μήνα θα πάω να δούμε το σποράκι μας. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μπραβο!!!!με το καλο να δειτε και το σπορακι σας!!!!
cassiani έγραψε:athina24 έγραψε:cassiani έγραψε:Κορίτσια μπήκα για λίγο μέχρι να έρθει η μικρή.Η χοριακή είναι 1440.Ο γιατρός μου είπε οτι είναι όλα οκ.Και τέλους του μήνα θα πάω να δούμε το σποράκι μας. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
μπραβο!!!!με το καλο να δειτε και το σπορακι σας!!!!
Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πολύ.
Nena έγραψε:Ελενα θα εχεις ιντερνετ εδω στην επαρχια που θα μας ερθεις???elena25 έγραψε:Κατερινιώ, άμα με το καλό γυρίσουμε θέλω οπωσδήποτε να βρεθούμε! Καλά;
Nena έγραψε:
Ελενα θα εχεις ιντερνετ εδω στην επαρχια που θα μας ερθεις???
bell έγραψε:
Καλέ!!!!! γεωπόνος και συ;;;
thequeen86 έγραψε:
γραφεται με ει πεισμα.τεσπα εγω θα τον αρχηζα στα γαλλικα μπας κ συνελθει αλλα τετοιο αντρες ειναι αξιοι της μοιρας τους
mama katerina έγραψε:
Τατιανα περαστικα στον μικρουλη αυτη η ηλικια ειναι γεματο πεσιματα...
litsakos έγραψε:
Αλλο αυτο παλι....θα μεινει λιγο πιο κατω!Καλα μου φαινεται σε παιζει αυτος, θα φυγεις και θα ερθει λιγο μετα,ετσι για να ψηνεσαι.
florentiab έγραψε:έχω τραγουδήσει μαζί με τη Δανάη καμιά 30αριά φορες τη μικρή αράχνη! δεν θέλει μόνη της, μου λέει κι εσύ μαμά, δυνατά
έλεος λέμε!
tatijana έγραψε:
Κοριτσια η μανα του Νικολα στεναχωρηθηκε που χωριζουμε και να κοιταξουμε να τα ξαναβρουμε του ειπε...Αχ,συμπασχει η πουταναρα..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης