451 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! Τετ Ιαν 18, 2012 5:05 am
black beauty
Πρωταγωνιστής!!
να την χαιρεσαι αθηνα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω κοκονα μου!!
black beauty έγραψε:κατερινα εχεις ξαναψωνισει απο εκει?σε ποσο καιρο σου ερχονται τα πραγματα και πως πληρωνεις,μπορεις να με διαφωτισεις?
cassiani έγραψε:Καλώς τα μου!!!!
litsakos έγραψε:Φανταστικη ψαγμενη Κατερινα μας!!!
Δεν βαζεις και καποιο λινκ με αποκριατικες στολες?! Σε τιμες νορμαλ?
εεε?φανταστικη ψαγμενη Κατεριναααα?!
black beauty έγραψε:εννοεις Paypal?
natali-maria έγραψε:
Κατερινάκι μου τέλειο το φορεματάκι σας!!!Μεγειά !!!
litsakos έγραψε:Φανταστικη ψαγμενη Κατερινα μας!!!
Δεν βαζεις και καποιο λινκ με αποκριατικες στολες?! Σε τιμες νορμαλ?
εεε?φανταστικη ψαγμενη Κατεριναααα?!
black beauty έγραψε:εγω εννοω την καρτα που μπορεις και απο το περιπτερο να βγαλεις!που εχει εναν κωδικο!
litsakos έγραψε:Αυτο κοιταω Κατ,
ψαχνω Μικυ και Μινι για τα τεκνα,εχει γεννεθλια τον Φλεβαρη το μικρο κ λεω να της κανω μικι κ μινι παρτυ,να ντυθουν κιολας να καταλαβουν αποκριες.Περυσι δεν τα εντυσα (δεν θυμαμαι κιολας )...ωραια μανα ε?
black beauty έγραψε:εγω εννοω την καρτα που μπορεις και απο το περιπτερο να βγαλεις!που εχει εναν κωδικο!
περιπου αυτο ειναι καποιες φορες φευγει με αλοιφη και καποιες θελιει καυτηριασμο.αλλα επειδη εισαι εγκυος don't panic! οι περισσοτερες βγαζουν στηνε γκυμοσυνη. και γω το παθα και περασε μονο του. και οσες ξερωδηλαδη το ιδιο.marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!!!ΕΜΟΡΑΙΔΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ, ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!!ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥ Κ ΚΡΕΜΕΤ!!ΠΩΣ ΤΗΣ ΠΙΑΝΟΥΜ ΕΚ ΤΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!
marinaki <3 <3 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!!!ΕΜΟΡΑΙΔΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ, ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ!!ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥ Κ ΚΡΕΜΕΤ!!ΠΩΣ ΤΗΣ ΠΙΑΝΟΥΜ ΕΚ ΤΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!
mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:Αυτο κοιταω Κατ,
ψαχνω Μικυ και Μινι για τα τεκνα,εχει γεννεθλια τον Φλεβαρη το μικρο κ λεω να της κανω μικι κ μινι παρτυ,να ντυθουν κιολας να καταλαβουν αποκριες.Περυσι δεν τα εντυσα (δεν θυμαμαι κιολας )...ωραια μανα ε?
χαχαχαχαχχα περυσι κι εγω τα ιδια δεν θυμαμαι την εντυσα?
νομιζω εχει μινι την ειδα...για μικυ δεν ξερω...black beauty έγραψε:εγω εννοω την καρτα που μπορεις και απο το περιπτερο να βγαλεις!που εχει εναν κωδικο!
εσυ λες την paysafe... οχι πρεπει να βγαλεις καρτα απο τραπεζα για αγορες
litsakos έγραψε:
Λες να τα ντυσω Μινι και τα δυο?
athina24 έγραψε:litsakos έγραψε:
Λες να τα ντυσω Μινι και τα δυο?
σουπερ!!!!ρωτα και τον συζυγο πως του φαινεται η ιδεα να δει τον μικρο ντυμενο ΜΙΝΙ με σουπερ μινι!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης