476 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! Τετ Ιαν 18, 2012 9:17 am
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
έχω στήσει 8500000 φιγούρες playmobil από το μεσημέρι
δεν αντέχω άλλο λέμε!
δεν αντέχω άλλο λέμε!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
florentiab έγραψε:έχω στήσει 8500000 φιγούρες playmobil από το μεσημέρι
δεν αντέχω άλλο λέμε!
athina24 έγραψε:litsakos έγραψε:
Λες να τα ντυσω Μινι και τα δυο?
σουπερ!!!!ρωτα και τον συζυγο πως του φαινεται η ιδεα να δει τον μικρο ντυμενο ΜΙΝΙ με σουπερ μινι!!!!!!
elenalamprini έγραψε:athina24 έγραψε:litsakos έγραψε:
σουπερ!!!!ρωτα και τον συζυγο πως του φαινεται η ιδεα να δει τον μικρο ντυμενο ΜΙΝΙ με σουπερ μινι!!!!!!
Θα τρελάθει με την ιδέα να δεί το γιό του με μίνι!!!
florentiab έγραψε:έχω στήσει 8500000 φιγούρες playmobil από το μεσημέρι
δεν αντέχω άλλο λέμε!
giorgina έγραψε:florentiab έγραψε:έχω στήσει 8500000 φιγούρες playmobil από το μεσημέρι
δεν αντέχω άλλο λέμε!
θες να σου δώσω και μερικές από τις δικές μας, αν και τώρα ξεκινήσαμε νέο χόμπυ, κατασκευές με Lego, εκεί να δεις μικρά κομματάκια και ειδικά όταν πάει ο μικρός να πάρει τα Lego του μεγάλου. Ο χαμός.
litsakos έγραψε:athina24 έγραψε:litsakos έγραψε:
σουπερ!!!!ρωτα και τον συζυγο πως του φαινεται η ιδεα να δει τον μικρο ντυμενο ΜΙΝΙ με σουπερ μινι!!!!!!elenalamprini έγραψε:athina24 έγραψε:litsakos έγραψε:
Θα τρελάθει με την ιδέα να δεί το γιό του με μίνι!!!
Θα ενθουσιαστει λετε?florentiab έγραψε:έχω στήσει 8500000 φιγούρες playmobil από το μεσημέρι
δεν αντέχω άλλο λέμε!
Ασε με ρε Φλω με τα $%$#$%, φτιαξαμε το IKEA και καλα,με παγκο για hot dog και διαδρομους με επιπλα...
bell έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ο μικρός πέρυσι.
Τη στολή την έραψε η μαμά μου. Η μεγάλη θα ντυθεί Minie.H στολή ράβεται αυτές τις μέρες...
elenalamprini έγραψε:bell έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ο μικρός πέρυσι.
Τη στολή την έραψε η μαμά μου. Η μεγάλη θα ντυθεί Minie.H στολή ράβεται αυτές τις μέρες...
Κούκλος!!!Να σου ζήσει!!!!Η μαμά σου είναι μοδίστρα?
bell έγραψε:elenalamprini έγραψε:bell έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ο μικρός πέρυσι.
Κούκλος!!!Να σου ζήσει!!!!Η μαμά σου είναι μοδίστρα?
¨ηταν στα νιάτα της η γιαγιά μου και έμαθε και η μαμά μου κοντά της. Δεν ασχολειται όμως επαγγελμαατικά.
bell έγραψε:Σε ποιο θέμα καλέ;;
;elenalamprini έγραψε:bell έγραψε:Σε ποιο θέμα καλέ;;
Μεταμοσχεύσεις
tatijana έγραψε:Ειμαι κομματια,παω για νανακια....Αυριο εχω πολυ συμμαζεμα..
elenalamprini έγραψε:tatijana έγραψε:Ειμαι κομματια,παω για νανακια....Αυριο εχω πολυ συμμαζεμα..
Καληνύχτα και καλό κουράγιο για αύριο!!!
tatijana έγραψε:Ειμαι κομματια,παω για νανακια....Αυριο εχω πολυ συμμαζεμα..
florentiab έγραψε:tatijana έγραψε:Ειμαι κομματια,παω για νανακια....Αυριο εχω πολυ συμμαζεμα..
τώρα πας για ύπνο;
τώρα που θα γελάσουμε;
tatijana έγραψε:florentiab έγραψε:tatijana έγραψε:Ειμαι κομματια,παω για νανακια....Αυριο εχω πολυ συμμαζεμα..
τώρα πας για ύπνο;
τώρα που θα γελάσουμε;
Παντα χανω τα καλα....Εσυ φταις...
και το χειροτερο να τα πατησεις ξηπολυτος.florentiab έγραψε:giorgina έγραψε:florentiab έγραψε:έχω στήσει 8500000 φιγούρες playmobil από το μεσημέρι
δεν αντέχω άλλο λέμε!
θες να σου δώσω και μερικές από τις δικές μας, αν και τώρα ξεκινήσαμε νέο χόμπυ, κατασκευές με Lego, εκεί να δεις μικρά κομματάκια και ειδικά όταν πάει ο μικρός να πάρει τα Lego του μεγάλου. Ο χαμός.
άλλα τουβλάκια δεν μπαίνουν σπίτι μου.
τέλος! φτάνει! σώνει! χορτάσαμε!
το χειρότερο είναι αν τα πατήσεις.......
αουτς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
litsakos έγραψε:mama katerina έγραψε:litsakos έγραψε:Αυτο κοιταω Κατ,
ψαχνω Μικυ και Μινι για τα τεκνα,εχει γεννεθλια τον Φλεβαρη το μικρο κ λεω να της κανω μικι κ μινι παρτυ,να ντυθουν κιολας να καταλαβουν αποκριες.Περυσι δεν τα εντυσα (δεν θυμαμαι κιολας )...ωραια μανα ε?
χαχαχαχαχχα περυσι κι εγω τα ιδια δεν θυμαμαι την εντυσα?
νομιζω εχει μινι την ειδα...για μικυ δεν ξερω...black beauty έγραψε:εγω εννοω την καρτα που μπορεις και απο το περιπτερο να βγαλεις!που εχει εναν κωδικο!
εσυ λες την paysafe... οχι πρεπει να βγαλεις καρτα απο τραπεζα για αγορες
florentiab έγραψε:giorgina έγραψε:florentiab έγραψε:έχω στήσει 8500000 φιγούρες playmobil από το μεσημέρι
δεν αντέχω άλλο λέμε!
άλλα τουβλάκια δεν μπαίνουν σπίτι μου.
τέλος! φτάνει! σώνει! χορτάσαμε!
το χειρότερο είναι αν τα πατήσεις.......
αουτς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης