626 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! Πεμ Ιαν 19, 2012 8:13 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?σας διαβασα αλλα εχετε γραψει πολλα!!!!!Μαρακι πολυχρονη.....οτι επιθυμεις!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
litsakos έγραψε:Μου φαινεται απο σημερα και για λιγες μερες ακομα ξεκιναει νεα σεζον trolling για το φορουμ...ανοιγουν θεματακια αβερτα...
chicken έγραψε:litsakos έγραψε:
Μαρια παιδι μου θα σου πω οτι εγω πλησιαζω τα δευτερα -αντα
Πας ανάποδα παιδί μου!!!!!
Μετά τα 30 πάμε: 29, 28, 27 μέχρι να φτάσουμε 1(ενός) -που θα είμαστε 59- ε και μετά σιγά μη μας νοιάζει αν φαινόμαστε μεγάλες
tatijana έγραψε:
αξιζει λες τον κοπο τελικα όλο αυτό?
phoenix έγραψε:καλε τι να σβησεις? τελοσπαντων δεν καταλαβα
αααααααχ να γκρινιαξω λιγο μπηκα ψηνομαι στον πυρετο και ποναω κλαψ θελω να γινω καλα σημερα δεν τα πηγα και βολτα και ολο αηδιες κανουν δε μπορω να κουνηθω κιολας αυτααααα
litsakos έγραψε:Κοριτσια πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε και σε ποιον το γραφουμε.Κυκλοφορουν 26χρονες στο φορουμ!Ανεξελεγκτες και γεματες ορμονες!
Εγω δεν θα τους μιλαω,θα τις αγνοω απο εδω και περα,εχει τρομαξει το ματι μου με ποση ευκολια λενε την ηλικια τους.
elenalamprini έγραψε:litsakos έγραψε:Κοριτσια πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε και σε ποιον το γραφουμε.Κυκλοφορουν 26χρονες στο φορουμ!Ανεξελεγκτες και γεματες ορμονες!
Εγω δεν θα τους μιλαω,θα τις αγνοω απο εδω και περα,εχει τρομαξει το ματι μου με ποση ευκολια λενε την ηλικια τους.
Εγώ που είμαι 25 πρέπει να αποχωρήσω απο το φόρουμ ε?
black beauty έγραψε:δηλαδη μας αποκαλεις τρολλς Λιτσα?ε οχι!
Εσύ να το βλέπεις ανάποδαlitsakos έγραψε:elenalamprini έγραψε:litsakos έγραψε:Κοριτσια πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε και σε ποιον το γραφουμε.Κυκλοφορουν 26χρονες στο φορουμ!Ανεξελεγκτες και γεματες ορμονες!
Εγώ που είμαι 25 πρέπει να αποχωρήσω απο το φόρουμ ε?black beauty έγραψε:δηλαδη μας αποκαλεις τρολλς Λιτσα?ε οχι!
Μιλησε κανεις?Δεν ακουωωωω!
25 ρε?
blackrose έγραψε:ψυχολογια κατω.....σημερα
elenalamprini έγραψε:blackrose έγραψε:ψυχολογια κατω.....σημερα
Τι έπαθες????
litsakos έγραψε:Κοριτσια πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε και σε ποιον το γραφουμε.Κυκλοφορουν 26χρονες στο φορουμ!Ανεξελεγκτες και γεματες ορμονες!
elena25 έγραψε:litsakos έγραψε:Κοριτσια πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε και σε ποιον το γραφουμε.Κυκλοφορουν 26χρονες στο φορουμ!Ανεξελεγκτες και γεματες ορμονες!
Και εμείς πώς θα γίνουμε συν-τσιφλικούδες αφού δε θα μου μιλάς;;;;
litsakos έγραψε:
elena25 έγραψε:litsakos έγραψε:
Θα μιλαω με τον Τασο αν ειναι κ αυτος μικρος τοτε πρεπει να προσλαβουμε υποτακτικο (υπερηλικα παντα) για να μιλαμε!
litsakos έγραψε:elena25 έγραψε:litsakos έγραψε:
Θα μιλαω με τον Τασο αν ειναι κ αυτος μικρος τοτε πρεπει να προσλαβουμε υποτακτικο (υπερηλικα παντα) για να μιλαμε!
Ο Τάσος πλησιάζει τα 29. Σου κάνει ή να βάλω αγγελία;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης