651 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! Πεμ Ιαν 19, 2012 10:28 pm
cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ! ! !
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
florentiab έγραψε:καλημέρα σε όσες είναι πάνω από 30!
τις υπόλοιπες σας αγνοώ
florentiab έγραψε:γιορτάζει το κουκιδόπαιδό σήμερα! η Εφούλα μας!
Η κουκιδα η μεγαλη γιορταζε προχτες. Η κουκιδα η μικρη γιορταζει σημερις!αλικακι έγραψε:florentiab έγραψε:γιορτάζει το κουκιδόπαιδό σήμερα! η Εφούλα μας!
Καλέεε,προχτές δεν γιόρταζε του Αγ.Αθανασίου????
Nena έγραψε:αλικακι έγραψε:florentiab έγραψε:γιορτάζει το κουκιδόπαιδό σήμερα! η Εφούλα μας!
Καλέεε,προχτές δεν γιόρταζε του Αγ.Αθανασίου????
Η κουκιδα η μεγαλη γιορταζε προχτες. Η κουκιδα η μικρη γιορταζει σημερις!
Κουκιδα, ναι χαιρεσαι το φουσκίδιον!!!
Και απο εδω!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την desT στις Παρ Ιαν 20, 2012 12:19 am, 1 φορά
desT έγραψε:Καλημέρα τσούπρες!
Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά μου στην Κομοτηνή. Από Δευτέρα αλλάζω έδρα, πάω Ξάνθη. Ήρθε το τέλος του εργοστασίου που δουλεύω τα τελευταία 12 χρόνια. Θα σας αφήσω λίγο αργότερα γιατί θα πρέπει να αποσυνδέσω υπολογιστή και δίκτυα να τα πάρω μαζί στην μετακόμιση (σνιφ! ). Είναι πλέον πραγματικότητα η μετακίνηση. Πίστευα ότι η μέρα αυτή δε θα ερχόταν.
Κούκι, να χαίρεστε την κουκιδίτσα σας με τα κόκκινα μαγουλάκια! Να της δώσεις ένα σβουριχτό φιλί!
Και μια που λέτε για ηλικίες συζύγων, θυμήθηκα ότι ο άντρας κλείνει τα 40 ( ! ) αύριο.
Δεν πρέπει και εγώ σαν σωστή σύζυγος τώρα να του ετοιμάσω τα 40 του; Έχει να φάει δούλεμα αύριο... Αλήθεια, ρίξτε καμιά ιδέα για δώρο για έναν "ανώριμο" 40άρη.
florentiab έγραψε:
καλημέρα Ντέπυ
τέλος εποχής ε; είναι λίγο στενάχωρο όλο αυτό αλλά δες σαν καινούργια αρχή
να χαίρεσαι τον άνδρα σου. χρόνια του πολλά.
χαχαχαχα θα του κάνεις τα 40 μαρή αθεόφοβη; χαχαχαχαχαχα
εγώ του είχα πάρει μια κασετίνα με ακριβά εργαλεία (κατσαβίδια κτλ), αλλά δεν στο προτείνω γιατί τόση πόρωση με αυτά έχει μόνο ο δικός μου.
μπορείς να του πάρεις κανένα γκατζετάκι. αυτά αρέσουν στουν άνδρες συνήθως
desT έγραψε:Καλημέρα τσούπρες!
Τελευταία μέρα σήμερα στη δουλειά μου στην Κομοτηνή. Από Δευτέρα αλλάζω έδρα, πάω Ξάνθη. Ήρθε το τέλος του εργοστασίου που δουλεύω τα τελευταία 12 χρόνια. Θα σας αφήσω λίγο αργότερα γιατί θα πρέπει να αποσυνδέσω υπολογιστή και δίκτυα να τα πάρω μαζί στην μετακόμιση (σνιφ! ). Είναι πλέον πραγματικότητα η μετακίνηση. Πίστευα ότι η μέρα αυτή δε θα ερχόταν.
Κούκι, να χαίρεστε την κουκιδίτσα σας με τα κόκκινα μαγουλάκια! Να της δώσεις ένα σβουριχτό φιλί!
Και μια που λέτε για ηλικίες συζύγων, θυμήθηκα ότι ο άντρας μου κλείνει τα 40 ( ! ) αύριο.
Δεν πρέπει και εγώ σαν σωστή σύζυγος τώρα να του ετοιμάσω τα 40 του; Έχει να φάει δούλεμα αύριο... Αλήθεια, ρίξτε καμιά ιδέα για δώρο για έναν "ανώριμο" 40άρη.
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΩΡΟ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΙΓΟΡΙΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΟΛ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!desT έγραψε:Καλημέρα τσούπρες!
Και μια που λέτε για ηλικίες συζύγων, θυμήθηκα ότι ο άντρας μου κλείνει τα 40 ( ! ) αύριο.
desT έγραψε:florentiab έγραψε:
καλημέρα Ντέπυ
τέλος εποχής ε; είναι λίγο στενάχωρο όλο αυτό αλλά δες σαν καινούργια αρχή
να χαίρεσαι τον άνδρα σου. χρόνια του πολλά.
χαχαχαχα θα του κάνεις τα 40 μαρή αθεόφοβη; χαχαχαχαχαχα
εγώ του είχα πάρει μια κασετίνα με ακριβά εργαλεία (κατσαβίδια κτλ), αλλά δεν στο προτείνω γιατί τόση πόρωση με αυτά έχει μόνο ο δικός μου.
μπορείς να του πάρεις κανένα γκατζετάκι. αυτά αρέσουν στουν άνδρες συνήθως
Γεια σου Φλωρούκο!
Ε όχι και εργαλεία ρε Φλώρα. Είναι σαν να μου αγοράζει κατσαρόλα στη γιορτή μου. Θα αρχίσει η γκρίνια ότι θέλω να τον ξεπαστρέψω και έτσι. Γκατζετάκι είναι καλή ιδέα αλλά γμτ τα έχει αγοράσει όλα μόνος του. Δεν έχει αφήσει τίποτα.
litsakos έγραψε:
Δεεσποινα τι ωραια φωτο εχεις βαλει με τα τεκνα!
Χτυπα ξυλο ρε ακου θα κανει τα 40!
Συμφωνω με Φλω,γκατζετακι ακουγεται ωραιο δωρο!ενα tablet? Θα το χεις κ συ στο σπιτι δεν βολευει για τσατ βεβαια
Τι εννοεις αλλαζετε εδρα>?Θα απολυσουν κοσμο ή μεταφερεστε ολοι οι εργαζομενοι στο νεο εργοστασιο?
mariloy έγραψε: ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΩΡΟ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΙΓΟΡΙΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΟΛ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!
και εγω εχω σιδερο θα σιδερωσω μετα δυο πλυντηρια, ευτυχως εχω πρεσαTΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλημερα .βαριεμαι αφορητα σημερα.δεν εχω κανει τιποτα ολη μερα.πηγα να σιδερωσω αλλα ειδα οτι δεν εχω νερο και το αφησα.
χρονια πολλα σε οσοες/οσους γιορταζουν.
κουκιδα να χαιρασαι το κουκιδοπουλο.
δεσποινα σε πιο εργοστασιο δουλευεις?desT έγραψε:litsakos έγραψε:
Δεεσποινα τι ωραια φωτο εχεις βαλει με τα τεκνα!
Χτυπα ξυλο ρε ακου θα κανει τα 40!
Συμφωνω με Φλω,γκατζετακι ακουγεται ωραιο δωρο!ενα tablet? Θα το χεις κ συ στο σπιτι δεν βολευει για τσατ βεβαια
Τι εννοεις αλλαζετε εδρα>?Θα απολυσουν κοσμο ή μεταφερεστε ολοι οι εργαζομενοι στο νεο εργοστασιο?
What is "tablet"? Βάλε καμιά φωτό Λίτσα να δούμε τι στο καλό είναι αυτό.
Λίτσα, έχουμε απολύσει ήδη πάνω από το μισό προσωπικό στο εργοστάσιο τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Έχει μείνει ένας πυρήνας ο οποίος μεταφέρεται στο εργοστάσιο της Ξάνθης και έχει δημιουργηθεί και μία ομάδα που πηγαίνει στα εργοστάσια του εξωτερικού για να καταρτίζει το εκεί προσωπικό για τους πελάτες μας που μεταφέρεται εκεί η παραγωγή τους.mariloy έγραψε: ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΩΡΟ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΙΓΟΡΙΑ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΟΛ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!
Ανώριμος ναι, φίλαθλος ναι αλλά μόνο από τον καναπέ.
Άσε που αν του αγοράσω μπάλα θα έχω θέμα με τον μικρό μου που θέλει να παιζει ποδόσφαιρο μεσα στο σπίτι. Ευχαριστώ, πάντως Μαριλού για την ιδέα!
desT έγραψε:Φλώρα, αν προσέξεις τη φώτο είναι απάτη.
Δεν είναι αγαπησιάρικη αλλά αποβλακωτική.
Έχω το λάπτοπ μπροστά και κόλλησαν τα μικρά με κάτι που παρακολουθούσα (ενδεχομένως με κανένα βιντεάκι από το "μιλάμε για ροκ").
Κόλλησαν ωραία όμως ε;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης