851 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! Παρ Ιαν 20, 2012 2:45 pm
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Ασε Κατερινα θα φαω κραξιμο....
κατι υποψιαζομαι..εχει να κανει με το αλλο σου μισο????? λεγεεε δεν θα σε κραξει κανεις
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:Ασε Κατερινα θα φαω κραξιμο....
mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:Ασε Κατερινα θα φαω κραξιμο....
κατι υποψιαζομαι..εχει να κανει με το αλλο σου μισο????? λεγεεε δεν θα σε κραξει κανεις
tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:Ασε Κατερινα θα φαω κραξιμο....
Ναι αλλα δεν εχει γινει κατι φοβερο,απλα σκεφτομαι..οπως παντα θα το καψω το ρημαδι να τελειωνουμε...
mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:Ασε Κατερινα θα φαω κραξιμο....
Ναι αλλα δεν εχει γινει κατι φοβερο,απλα σκεφτομαι..οπως παντα θα το καψω το ρημαδι να τελειωνουμε...
σου λειπει? θες να τον παρεις τηλ? τι??? να κανεις οπως νιωθεις...
art86 έγραψε:κορτσουδια καληνυχτα
tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:tatijana έγραψε:Ασε Κατερινα θα φαω κραξιμο....
σου λειπει? θες να τον παρεις τηλ? τι??? να κανεις οπως νιωθεις...
Εχουμε πολυ καλη επικοινωνια,οι σχεσεις μας εχουν αναθερμανθει,εγω με το που εφυγα αλλαξα διαθεση και ψυχολογια προς το καλυτερο,αν σε περιπτωση αυτος δν ερθει ενω αλληλογουσταρουμε ο ενας τον αλλον τρελλα,εγω αντεδρασα σπασμωδικα κ ηρθα πανω απο την μανα μου ενω εκεινος μου ειχε ξεκαθαρισει οτι πανω απο πεθερες δεν παει,αλλα παει σε αποσταση 5 λεπτων.Τωρα μετακομισα τελος.Τα λεω μπερδεμενα γιατι ειναι ολα τοσο στο μυαλο μου,το μονο καλο ειναι οτι ψυχολογικα αμεσως εγινα σουπερ...
Βγαζεται ακρη?
mama katerina έγραψε:
αυτο που καταλαβα ειναι οτι ναι μεν αλλαξε η ψυχολογια σου προς το καλυτερο που αλλαξες σπιτι αλλα απο την αλλη σκεφτεσαι μηπως εκανες μ@##κια και με αυτη την κινηση τον χασεις απο τη στιγμη που αυτος δεν ηθελε εξαρχης να ερθει εκει???? καλα καταλαβα?
tatijana έγραψε:mama katerina έγραψε:
αυτο που καταλαβα ειναι οτι ναι μεν αλλαξε η ψυχολογια σου προς το καλυτερο που αλλαξες σπιτι αλλα απο την αλλη σκεφτεσαι μηπως εκανες μ@##κια και με αυτη την κινηση τον χασεις απο τη στιγμη που αυτος δεν ηθελε εξαρχης να ερθει εκει???? καλα καταλαβα?
Ναι,σκεφτομαι μαλακισμενα?
mama rias έγραψε:ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ;;
ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΜΕ;
thequeen86 έγραψε:ok καλα θα μας παει παλι.ωρα 4 τα ξημερωματα κ ο μικρος μας σηκωσε 38,9.ντεπον κ ο θεος βοηθως.αλλα το ξερα ! 3 μερες τωρα ηταν ακεφος κ ειχε αυξημενες μυξουλες κ ανησυχο υπνο.αιντε παλι!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:πας και θυμασαι και εσυ κατι πραγματα ομως!Ευάκι έγραψε:καταπληκτικο!!!!σα να διαβαζω τα λογια μου πριν καποια μου πει "αντε γ@μησου" με το μολις 10ο της μηνυμα στο φορουμ!!!!!!!!!!!!!
Kastallia έγραψε:Ειχα ενα θειο (Θεος 'χωρεστον πολυ καλος ανθρωπος ειλικρινα) που ειχε την ατυχια να μεινει εγκυος η κορη του αρκετα μικρη απο μια σχεση που κατεληξε (αναγκαστικα) σε εναν εφιαλτικο γαμο...τελος παντων,οταν εμεινε εγκυος ο ανθρωπος -τι να πει εκεινα τα χρονια-δεν ξερω πως το κανε,αλλα διεδωσε οτι δεν ειχε κανει ερωτα κανονικα η κορη του,αλλα οτι αυτος τελειωσε στα ποδια της!Η πλακα ειναι οτι σε μια κουβεντα που ειχα με τη μανα μου πολλα χρονια αργοτερα και μου ανεφερε την ιστορια,καταλαβα οτι η μανα μου ειχε πειστει οτι ηταν ετσι!!!Μολις εδωσα ιδεα για ενα ακομη θεμα...
μπεμπινι 1 έγραψε:koukida έγραψε:εγω λεω οτι οπως στρωνεις κοιμασαι
μολις ειδα το μηνυμα σου και σκεφτηκα κατι που λενε στο χωριο μου,οτι απο κορακα κρα θα ακουσεις.τυχαιο?δε νομιζω.σοφος ελληνικος λαος!
κατερινα θα απαντησω το πρωι πρεπει να μαζεψω τον μικρο.να πω οτι οντως σε χρειαστηκα με πληροφοριες και τις εδωσες.απο εκει και μετα κατι στραβωσε.φταιω?φταις?η συνεχεια το πρωι...!
evvi έγραψε:black beauty έγραψε:ευη παρε το ειδικο ξεβαφτικο που λενε και τα κοριτσια!!Το εχω χρησιμοποιησει παλιοτερα και κανει δουλεια!Μονο διαβασε πολυ καλα τις οδηγιες!Εχουν τα σουπερμαρκετ!
καλο βραδυ σε ολες κοριτσια!
μηπως δε κανει ομως για το μωρο?
thequeen86 έγραψε:ok καλα θα μας παει παλι.ωρα 4 τα ξημερωματα κ ο μικρος μας σηκωσε 38,9.ντεπον κ ο θεος βοηθως.αλλα το ξερα ! 3 μερες τωρα ηταν ακεφος κ ειχε αυξημενες μυξουλες κ ανησυχο υπνο.αιντε παλι!!!
litsakos έγραψε:Καλημερα κοριτσια,
Τατιανα ρωτα τον ρε συ ξεκαθαρα αν ξαναμετακομισεις σε σπιτι που θελει κ αυτος,κοντα στην μανα σου θα λυθουν ολα?Ρωτα τον ξεκαθαρα.Και αν σου πει ναι εφυγες.Σιγα...μια μετακομιση παραπανω,αν ειναι να ειστε μαζι εκει θα κολλησεις τωρα? Αλλα να στο πει,γιατι για να σκεφτεσαι ετσι οτι μπορει να εκανες λαθος προφανως κατι σου πε ο δικος σου. Μην σε νοιαζει αν και πως και τι. Πατε μαζι σε ενα αλλο σπιτι να ειστε οι 3 σας.
Μονο ξαναλεω...ριξτου το μπαλακι γιατι τελευταια το ειχες εσυ.Θελει?Δειξε οτι θελεις να κανεις τα παντα για να ειστε καλα,αλλα χωρις να πουλας την αξιοπρεπεια σου (αυτο παει στην γκιοσα).
Παιδια δεν παμε καλα γενικως ετσι? Η μισοι στην πολυκατοικια μου πλακωνονται,τωρα ειμαι στην βεραντα για τσιγαρο και ακουω απο την διπλα πολυκατοικια καυγαδες...εγω πρωι πρωι πατησα κατι φωνες,ακομα δεν ξερω γιατι Μας ψεκαζουν?Τι στον κορακα γινεται?
stefanakos έγραψε:επιτελους πηγα κομμωτηριο μετα απο τοσο καιρο. θα παμε για ποτο το βραδυ με τον αντρα μου
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης