376 Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 6:17 am
chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mamavivo έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ μανουλες .
Το θεμα της μεταμοσχευσης ειναι ,ενα παρα πολυ μεγαλο κεφαλαιο.
Και ελπιζω οταν φυγει ο φοβος απο μεσα μας (οχι για την θρησκεια)αλλα για το ιατρικο συνολο που υπηρετει τον ορκο του ιπποκταρη στην πατριδα μας ,ισως τοτε ολοι νιωσουμε ετοιμοι να γινουμε εν δυναμη δωρητες οργανων.
Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν επιστημονες ανθρωποι,καταρτισμενοι και γνωστες και ΑΝΘΡΩΠΟΙ πανω απο ολα.αλλα υπαρχουν ρε παιδι μου και κατι κομπογιαννιτες Γιατροι(ΚΑΙ ακους να λενε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑς)που θελεις να τραβηξεις τα μαλλια σου.
Εγω δινω αιμα καθε 6 μηνες σχεδον.Ειμαι αιμοδοτρια λογο και καλου αιματοκριτη.Αλλα οταν χρειαστηκα για τον πατερα μου ,η γραφειοκρατια τους και η αρνηση τους με εκαναν ΘΗΡΙΟ ανημερο.Ευτυχως πολλοι φιλοι και συγγενεις μας βοηθησαν πολυ στο να μαζευτουν αυτες οι 25 μπουκαλες αιμα που χρειαστηκαμε,γιατι του κανανε μεταγγιση αλλα δεν μας ειχαν ενημερωσει και ξαφνικα μια μερα μας λενε αν δεν αναπληρωσετε τις μπουκαλες δεν του βαζουμε .Εκει τι κανεις?τους κοπανας ή δεν τους κοπανας?Ευτυχως τα μαζεψαμε,δυστυχως δεν τα καταφερε.
τεσπα .
Ειναι πολυ καλο να σκεφτουμε σοβαρα την δωρεα οργανων για τον συνανθρωπο ,για μας ,για την συνεχεια μας.
Τι αλλο μας εμεινε ρε παιδια εκτος απο λιγο φιλοτιμο και ανθρωπια?
ολα μας τα παιρνουν σιγα σιγα.
Αυτα ας τα διατηρησουμε ομως!!Για τα παιδια μας.
Ευχαριστω και σας φιλώ
[/quote]
Όλα σωστά τα λέει το Βιβικάκι μου
Πήγα σήμερα και την είδα, μια κούκλα μια ζωγραφιά, με την κελλαρυστή και χαμηλή φωνούλα της, το απαλό γελιο της... αχ!
Πολύ μου χες λείψει Βιβίκο και δε σε χάρηκα με την Βάλια που έκανε τον Μεταξά σήμερα! Μα πραγματικά ποτέ των ποτών δεν έχει ξαναπεί τόσα όχι μαζεμένα. πφφφ, ίδια ο πατέρας της παιδί μου