Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
606 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 606 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 21]

201Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 7:34 am

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
bou-boukitsa έγραψε:
chicken έγραψε:

Το ξέρω γιατι η γιαγιά μου προσευχόταν όλη την ώρα και μόλις με άνοιξε ο χεορούργος το αίμα είχε φτάσει απο την σάλπιγκα κοντά στα πνευμόνια. Ξέρεις τι σημαίνει αίμα στα πνευμόνια? Οτι μάλλον η προσευχή δεν θα έκανε και πολλά πράγματα αν με ανοιγαν μισή ώρα αργότερα.

! Very Happy Very Happy

ισως λογω της προσευχης σε ανοιξαν εγκαιρως...αυτο προσπαθω να σου πω...ειναι πως το βλεπεις!..

Οιμέ! Επειδή προσευχόταν μόνο η γιαγιά προλάβαμε τελευταία στιγμή, αν όμως είχα βγάλει μια ανακοίνωση στο Forum, όλο και κάτι καλύτερο θα είχατε κάνει ε? Razz Εσείς που έχετε και τα μέσα!!! Razz Razz Rolling Eyes Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 534787
Ρε συ μπουμπουκίτσα, σύμφωνα με την σκέψη κάποιων -ονόματα δε θα πω- έπρεπε να μείνω σπίτι, να πιώ λίγη βρασμένη τσουκνίδα, να διαβάσω την Αγία Γραφή -στα αραβικά- και τότε θα γινόμουν καλά.
Ε, και αν δε γινόμουν, δε βαριέσαι, τόσοι είμαστε!!!

202Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 7:37 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
chicken έγραψε:
litsakos έγραψε:

χαχαχαχαχαχχ chicken κεντας λεμε!χαχαχαχααχαχ

edit: ειλικρινα εχει τοσο χιουμορ που δεν θα επρεπε να προσβληθει καμια,ασχετα με τα πιστευω της,pure humour! xaxaxaxaxxaxa

Καλέ ακόμα γελάς εσύ? Thanks anyway Razz Razz Razz Very Happy
Είναι να μη μου πατήσεις τον κάλο γμτ. Αν μου τον πατήσεις θηρίο ανήμερο γίνομαι Rolling Eyes Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 4872

edit: ρε σεις, γιατί άσχετα με τις απόψεις μου? αφού ολόσωστα τα λέω
(Εγώ θέλω emotikon ενα ανθρωπάκι που να έχει τους δύο αντίχειρές του σε τιράντες.)

Με επιασε νευρικο γελιο Very Happy
Συμφωνω μαζι σου, τα λες πιο ωμα αλλα συμφωνω.

203Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 7:38 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:τι εννοεις πως οσοι πιστευουν ..θα πνιγονταν??...ωραιο αυτο αλλά σιγουρα γραφτηκε για να περιπαίξει αυτους που πιστευουν...ειρωνικη διαθεση εχει το κειμενακι.!!!.αλλα ειναι οντως αστειο..
Οχι γλυκεια μου. Εννοει πως ο Θεος κρυβεται σε ανθρώπινες πράξεις. Εννοει πως το να τα περιμενεις ΟΛΑ απο το Θεο, φυσικα αποτελει μια πολυ καλη δικαιολογια να μην κανεις απολυτως τίποτα.
Λέμε ενα "Θελημα Θεου" κι εχουμε το κεφαλι μας ησυχο, για να ερθουμε και στο θεμα μας με τις μεταμοσχευσεις... Για ποιο λόγο να ζησει ο Α-Β-Γ αν ο Θεος κρινει πως τελειωσαν οι μέρες του στη γη??
Αλήθεια, αυτο μου θυμιζει το Γεροντα Χορχε απο το Ονομα του Ροδου..

204Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 7:41 am

chicken

chicken
litsakos έγραψε:
Με επιασε νευρικο γελιο Very Happy
Συμφωνω μαζι σου, τα λες πιο ωμα αλλα συμφωνω.

Σώπα καλέ που τα λέω ωμά Razz Razz

πάντως Μαρκέλλα, συνεχίζεις να μου αποδυκνύεις με τις απαντήσεις σου πως τίποτα δεν κατάλαβες απο οτι σου λέω τόση ώρα...

Νένα, πόσο μα πόσο σύμφωνη με βρίσκεις!!!!

Ξύπνησε το κοριτσάκι μου, θα επανέλθω το βράααδυ Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 328109

205Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 7:41 am

markella01

markella01
chicken έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
chicken έγραψε:

Το ξέρω γιατι η γιαγιά μου προσευχόταν όλη την ώρα και μόλις με άνοιξε ο χεορούργος το αίμα είχε φτάσει απο την σάλπιγκα κοντά στα πνευμόνια. Ξέρεις τι σημαίνει αίμα στα πνευμόνια? Οτι μάλλον η προσευχή δεν θα έκανε και πολλά πράγματα αν με ανοιγαν μισή ώρα αργότερα.

! Very Happy Very Happy

ισως λογω της προσευχης σε ανοιξαν εγκαιρως...αυτο προσπαθω να σου πω...ειναι πως το βλεπεις!..

Οιμέ! Επειδή προσευχόταν μόνο η γιαγιά προλάβαμε τελευταία στιγμή, αν όμως είχα βγάλει μια ανακοίνωση στο Forum, όλο και κάτι καλύτερο θα είχατε κάνει ε? Razz Εσείς που έχετε και τα μέσα!!! Razz Razz Rolling Eyes Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 534787
Ρε συ μπουμπουκίτσα, σύμφωνα με την σκέψη κάποιων -ονόματα δε θα πω- έπρεπε να μείνω σπίτι, να πιώ λίγη βρασμένη τσουκνίδα, να διαβάσω την Αγία Γραφή -στα αραβικά- και τότε θα γινόμουν καλά.

Βρε καλό μου κορίτσι... καλό το χιούμορ... άλλα live and let live...εκτός αν θέλεις να αφανιστούν όλοι αυτοί που -ονόματα δε λέμε- κάνουν το έγκλημα να μην πιστεύουν μόνο στους εαυτούς τους, τις τεράστιες ανθρώπινες δυνάμεις τους, τις απεριόριστες δυνατότητες του μυαλού τους, και πιστεύουν και λιγουλάκι στον καημένο το Θεούλη...

206Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 7:44 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:τι εννοεις πως οσοι πιστευουν ..θα πνιγονταν??...ωραιο αυτο αλλά σιγουρα γραφτηκε για να περιπαίξει αυτους που πιστευουν...ειρωνικη διαθεση εχει το κειμενακι.!!!.αλλα ειναι οντως αστειο..
Οχι γλυκεια μου. Εννοει πως ο Θεος κρυβεται σε ανθρώπινες πράξεις. Εννοει πως το να τα περιμενεις ΟΛΑ απο το Θεο, φυσικα αποτελει μια πολυ καλη δικαιολογια να μην κανεις απολυτως τίποτα.
Λέμε ενα "Θελημα Θεου" κι εχουμε το κεφαλι μας ησυχο, για να ερθουμε και στο θεμα μας με τις μεταμοσχευσεις... Για ποιο λόγο να ζησει ο Α-Β-Γ αν ο Θεος κρινει πως τελειωσαν οι μέρες του στη γη??
Αλήθεια, αυτο μου θυμιζει το Γεροντα Χορχε απο το Ονομα του Ροδου..

μα δεν ειπε κανεις να μην κανεις τιποτα....εχουμε ξεκαθαρισει πως και οι μεταμοσχευσεις επιτρεπονατι με ζωντανο δοτη..πχ..νεφρο κλπ.....και στο γιατρο πανε οσοι πιστευουν ..και ολα..
εκει που κολανε --ηθικα---ειναι οταν ειναι ΄΄ο θανατος σου η ζωη μου΄΄΄δηλαδη να πεθανει ο αλλος ..να βγαλεις την πριζα..να κανεις εκτρωση κλπ..εκει υπαρχουν ενστασεις..οχι σε ολη την ιατρικη..αν ειναι δυνατον!

207Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 7:45 am

chicken

chicken
markella01 έγραψε:
chicken έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
chicken έγραψε:

! Very Happy Very Happy

Βρε καλό μου κορίτσι... καλό το χιούμορ... άλλα live and let live...εκτός αν θέλεις να αφανιστούν όλοι αυτοί που -ονόματα δε λέμε- κάνουν το έγκλημα να μην πιστεύουν μόνο στους εαυτούς τους, τις τεράστιες ανθρώπινες δυνάμεις τους, τις απεριόριστες δυνατότητες του μυαλού τους, και πιστεύουν και λιγουλάκι στον καημένο το Θεούλη...

Μέσα απο το χιουμορ σου έχω πει τόσες και τόσες αλήθειες.
Συνεχίζεις να κοιτάς το δάχτυλο, επιμένω.
Μιλάς για τους γιατρούς ε? Ναι έχουν την τεράστια δύναμη του να υγιαίνουν το ανθρώπινο σώμα. Γιαυτό και στον πονόδοντο πας στον οδοντίατρο. Δεν πας να ανάψεις μια λαμπάδα στο μπόι σου...
Ήδη υποβίβασες τον Θεό σου? Shocked Shocked
Αχ μακάρι να μην έπρεπε να φύγω, αλήθεια όμως.

208Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 7:48 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
florentiab έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
florentiab έγραψε:
Nena έγραψε:Μην πιστεύετε τίποτε, ανεξάρτητα από πού το διαβάσατε ή ποιος το είπε, ακόμα κι αν το έχω πει εγώ, αν δεν συμφωνεί με τη δική σας λογική και τον κοινό νου.

Βουδας, 563-483 π.Χ.

μπράβο στο Βούδα Smile

καλά αυτή η δήλωση είναι τουλάχιστον αστεία!!!!

οποτε δεν έχει κανενα νόημα η συζήτηση..ο καθενας να μείνει την φτωχή λογική του...

για σένα ίσως να μην έχει, αφού ούτως ή άλλως δεν απαντάς στις ερωτήσεις που σου κάνουν.
κάνοντας μόνο δηλώσεις σίγουρα δεν γίνεται κουβέντα
κι αυτό φιλικά το λέω κι εγώ Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 417472 Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 417472

μαλλον δεν προσεχεις τι γραφω...εχω απαντησει σε οτι με ρωτησαν...
με εχεις ρωτησει εσυ κατι αλλο και δεν το ειδα??

γιατι εσυ κανεις τωρα δηλωση εναντιον μου....προσεχε λιγακι..

ναι σε ρώτησα κάτι σε προηγούμενη σελίδα και φυσικά δεν απάντησες.

την προστακτική να την κρατήσεις για άλλους. δεν τη δέχομαι από κανέναν, πόσο μάλλον από μία άγνωστη. διαταγές ή απειλές αλλού.
εγώ σου μίλησα ευγενικά και μάλιστα σου έστειλα και φιλάκια όπως έκανες κι εσύ λίγα μηνύματα πιο πριν σε άλλη κοπέλα

209Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 7:50 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπουμπουκιτσα δεν εβγαλε κανεις την πριζα απο ανθρωπο εν ζωη.
και σε καμια περιπτωση εδω δεν ισχυει αυτο που ειπες- ο θανατος σου η ζωη μου-
το αντιθετο μαλιστα
'ο θανατος μου η ζωη σου'

210Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 7:51 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:

την προστακτική να την κρατήσεις για άλλους. δεν τη δέχομαι από κανέναν, πόσο μάλλον από μία άγνωστη. διαταγές ή απειλές αλλού.
εγώ σου μίλησα ευγενικά και μάλιστα σου έστειλα και φιλάκια όπως έκανες κι εσύ λίγα μηνύματα πιο πριν σε άλλη κοπέλα

γιατι δεν ξαναρωτάς τωρα που είμαι μεσα??.
.ειναι παρα πολες σελιδες για να βρω τι ρωτησες,..
και δυστυχώς εχω τρια μωρά και δεν είμαι μεσα ολη την ωρα...
ρωτα αν είναι αντι να με ειρωνεύεσαι..

211Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 7:56 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
florentiab έγραψε:

γιατι δεν ξαναρωτάς τωρα που είμαι μεσα??.
.ειναι παρα πολες σελιδες για να βρω τι ρωτησες,..
και δυστυχώς εχω τρια μωρά και δεν είμαι μεσα ολη την ωρα...
ρωτα αν είναι αντι να με ειρωνεύεσαι..

δεν σε ειρωνεύτηκα
σοβαρά το είπα. κάνεις μόνο δηλώσεις και όχι κουβέντα. αυτό μου βγάζεις
και είμαι έτοιμη να δεχθώ τη συγγνώμη σου για την προστακτική εναντίον μου.

η ερώτηση ήταν αν εσύ θα δεχόσουν μεταμόσχευση αν τη χρειαζόσουν

212Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 7:59 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:το 'Αγάπα τον πλησίον σου ΩΣ ΕΑΥΤΟΝ' θελει πολλα κότσια, μεγάλο βάθος, και πολλά άλλα.
γιατι το παμε γυρω-γύρω με την θρησκεια και την ηθική αλλα ξεχνάμε τα βασικότερα της πίστης μας.

Respect Respect Respect

chicken έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:
chicken έγραψε:

! Very Happy Very Happy

ρε Ευγενια... Laughing Laughing Laughing

213Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 8:06 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
δεν σε ειρωνεύτηκα

Αν λοιπόν χρειαζόμουν...τη δεδομένη στιγμή θα ρωταγα τον πνευματικό μου και θα έπρατα ανάλογα.. ελπίζω να σε καλύπτει αυτο..

όσο για αυτό που λες για τις δηλώσεις..το είπε για εμένα κάποια άλλη κοπέλα πριν από εσένα..αλλά το ειπε και αυτή σαν δήλωση αγνοώντας την υπόλοιπη απάντηση μου και απομονώνοντας μια μόνο προταση που ειχα γράψει για τους πιστους..

οπως και τοτε ετσι και τωρα δεν απανταω αναλογως γιατι δεν εχει νοημα....!καποιοι απομονώνοντας λογια μπορουν να βγουν αποπανω...δεν με ενδιαφερει να το παλεψω αυτο...αυτοι που διαβαζουν κρινουν ο καθενας αναλογα με το επιπεδο του και τα πιστευω του

214Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 8:18 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας πουμε (και θελω να το σκεφτειτε και για τον εαυτο σας) οτι εχω ενα σοβαρο ατυχημα με το αυτοκινητο και μενω κλινικα νεκρη- οι γιατροι λενε οτι δεν θα επανελθω ποτε και κρατιεμαι στη 'ζωη' με μηχανηματα. Στο αυτοκινητο ηταν και ο αντρας μου - θα ζησει μονο αν του γινει μεταμοσχευση καποιου δικου μου οργανου.
τι κανουμε σαυτη την περιπτωση?
τραβαμε την πριζα και σωζουμε τον αντρα μου ( αυτο που θα εκανε ενας υπέρμαχος της δωρεας οργάνων)ή με κρατανε και όσο αντεξω (αυτο που ισχυρίζονται τα κοριτσια οτι ειναι θεαρεστο)και καπως ετσι χανονται 2 ζωες.

οι περισσοτεροι θα πουν -βγαινω απο την πριζα και σωζεται ο αντρας μου.

αν όμως δεν επρόκειτο για τον αντρα μου αλλα για εναν αγνωστο- θα λειτουργουσαμε αλλιως?

εγω ξερω οτι η ανθρωπινη ζωη εχει την ιδια αξια- σε οποιον και αν ανηκει.
Ασχετα δηλαδη απο το αν ο δεκτης ειναι συγγενης ή όχι, δεν παυει να ειναι ενας άνθρωπος που εγω- ο δοτης μπορω να του εξασφαλίσω την ζωη.

Ρωταω λοιπον,
εχει διαφορα / παιζει ρόλο το ποιος ειναι ο δεκτης στην αποφαση σας? και αν ναι- θεωρειτε οτι αυτο ειναι σωστο? ηθικό?

215Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 8:21 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στην ουσια δινεις στον πνευματικο σου την αδεια να αποφασισει αν θα ζησεις ή αν θα πεθανεις?

Το αστειο ειναι οτι ετσι, πάλι βγαζουμε την ουρα μας απ'εξω. Πάλι δεν εχουμε ευθύνη για ο,τι μας συμβαίνει, αφου τον πρωτο και τον τελευταίο λόγο τον εχει ο πνευματικος.
Δεν ειρωνευομαι, κάνω τη διαπίστωσή μου απλα.

Όσο για το παραπάνω που ειχες πει, ομολογώ οτι πιστευω στην αξια και τη δύναμη της προσευχης. Αλλά το να ακυρώνεις ετσι έναν επιστημονα που εσωσε τη ζωη σου, συγγνωμη αλλα ειναι αγενες και αχαριστο, το λιγοτερο.
Συμφωνω οτι ενα ή χιλια πτυχια δεν σημαινουν σωνει και ντε οτι κάποιος ειναι σοφος, αλλά μην προσπαθεις να μας πεισεις οτι αποδεικνυουν και το αντιθετο! Οχι και τόση απαξίωση!

216Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 8:24 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
florentiab έγραψε:
δεν σε ειρωνεύτηκα

Αν λοιπόν χρειαζόμουν...τη δεδομένη στιγμή θα ρωταγα τον πνευματικό μου και θα έπρατα ανάλογα.. ελπίζω να σε καλύπτει αυτο..

όσο για αυτό που λες για τις δηλώσεις..το είπε για εμένα κάποια άλλη κοπέλα πριν από εσένα..αλλά το ειπε και αυτή σαν δήλωση αγνοώντας την υπόλοιπη απάντηση μου και απομονώνοντας μια μόνο προταση που ειχα γράψει για τους πιστους..

οπως και τοτε ετσι και τωρα δεν απανταω αναλογως γιατι δεν εχει νοημα....!καποιοι απομονώνοντας λογια μπορουν να βγουν αποπανω...δεν με ενδιαφερει να το παλεψω αυτο...αυτοι που διαβαζουν κρινουν ο καθενας αναλογα με το επιπεδο του και τα πιστευω του

αφού καλύπτει εσένα να αφήσεις την ζωή σου ή των παιδιών σου στα χέρια του πνευματικού σου, εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

όσον αφορά τη συγγνώμη θα περιμένω πολύ ακόμα;
εγώ σαν καλή χριστιανή θα τη δεχθώ αμέσως

217Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 8:25 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
διαφωνω καθετα με την φραση που χρησιμοποιει η bouboukitsa....ο θανατος σου η ζωη μου!δεν νομιζω οτι σκοτωνω καποιον ανθρωπο για να ζησω.....
και επισης δηλαδη εαν για να συνεχισεις να ζεις πρεπει να παρεις καποιο μοσχευμα θα ρωτησεις τον πνευματικο σου και αν σου πει οτι αυτο ειναι αντιθετο με τα πιστευω της θρησκειας θα προτιμησεις να πεθανεις??
και κουκιδα με βαση το παραδειγμα σου...να αναρωτηθουμε εαν αντι στη θεση του αντρα μας ηταν το παιδι μας?εκει τι θα καναμε?

218Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 8:27 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:διαφωνω καθετα με την φραση που χρησιμοποιει η bouboukitsa....ο θανατος σου η ζωη μου!δεν νομιζω οτι σκοτωνω καποιον ανθρωπο για να ζησω.....
και επισης δηλαδη εαν για να συνεχισεις να ζεις πρεπει να παρεις καποιο μοσχευμα θα ρωτησεις τον πνευματικο σου και αν σου πει οτι αυτο ειναι αντιθετο με τα πιστευω της θρησκειας θα προτιμησεις να πεθανεις??
και κουκιδα με βαση το παραδειγμα σου...να αναρωτηθουμε εαν αντι στη θεση του αντρα μας ηταν το παιδι μας?εκει τι θα καναμε?

τις προάλλες κοροϊδεύαμε τους ιαχωβάδες γιατί δεν δέχονται τη μετάγγιση.
το ξέρω οτι δεν είναι το ίδιο αλλά είναι το ίδιο σκεπτικό

219Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 8:30 am

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koukida νομίζω ότι η απάντηση στο ερώτημά σου είναι πώς ναι...επηρεαζόμαστε γενικότερα από το ποιος θα είναι ο λήπτης, πόσω μάλλον αν είναι συγγενικό μας και αγαπημένο πρόσωπο. Σωστό δεν είναι...αλλά αλλιώς είναι να περιμένει μόσχευμα ένα παιδί 10 χρονών και άλλο ένας ενήλικας άνω των 50...όταν δε πρόκειται για τον άντρα σου ή το παιδί σου...

220Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 8:31 am

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
athina24 έγραψε:διαφωνω καθετα με την φραση που χρησιμοποιει η bouboukitsa....ο θανατος σου η ζωη μου!δεν νομιζω οτι σκοτωνω καποιον ανθρωπο για να ζησω.....

τις προάλλες κοροϊδεύαμε τους ιαχωβάδες γιατί δεν δέχονται τη μετάγγιση.
το ξέρω οτι δεν είναι το ίδιο αλλά είναι το ίδιο σκεπτικό

μπραβο βρε Φλω...αυτο το ειχα ξεχασει!!!!δεν ειναι ακριβως το ιδιο αλλα ειναι με την ιδια λογικη!!!

221Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 8:34 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="florentiab"

εγώ σαν καλή χριστιανή θα τη δεχθώ αμέσως[/quote]

δεν νομίζω πως σ έθιξα πουθενά για να ζητησω συγνώμη..
ειπα απλό να προσεχεις( αυτα που διαβαζεις)...

αλλά βλέπω που το επαναλαμβάνεις συνεχεια και νομίζω πως έχεις όρεξη..πας γυρεύοντας για αντιπαράθεση..
οποτε σου λεω απο τώρα πως δεν θα ξανααπαντησω σε αυτο..

222Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 8:38 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νομιζω οτι απαγορεύεται να μαθεις σε ποιον ΠΗΓΕ το μόσχευμα, αφου εχει γίνει η μεταμοσχευση. Πόσο μάλλον σε ποιον ΘΑ παει, πριν καν γίνει η μεταμοσχευση ή πριν καν παρθει η αποφαση να δωριστουν τα όργανα κάποιου.

223Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 8:44 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:[quote="florentiab"

αλλά βλέπω που το επαναλαμβάνεις συνεχεια και νομίζω πως έχεις όρεξη..πας γυρεύοντας για αντιπαράθεση..
οποτε σου λεω απο τώρα πως δεν θα ξανααπαντησω σε αυτο..[/quote]

δεν μου είπες ΝΑ προσέχω. είπες ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΑΚΙ. προστακτική που δηλώνει είτε διαταγή είτε απειλή.
σαν καλή χριστιανή που είσαι θα έπρεπε να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να ζητάς συγγνώμη.
αν θες ρώτα και τον πνευματικό σου, θα στο επιβεβαιώσει!
ούτε εγώ ασχολούμαι άλλο με το θέμα, αλλά την επόμενη φορά που θα με απειλήσεις ή θα με διατάξεις θα το αναφέρω στους διαχειριστές. δεν το δέχομαι από κανέναν.
αυτά και καληνύχτα σου

224Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιαν 17, 2012 8:49 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρεμηστε βρε κοριτσια..μην φτανουμε στα ακρα μια συζητηση..

225Μεταμοσχεύσεις  - Σελίδα 9 Empty Απ: Μεταμοσχεύσεις Τρι Ιαν 17, 2012 9:00 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:[quote="florentiab"

οποτε σου λεω απο τώρα πως δεν θα ξανααπαντησω σε αυτο..

δεν μου είπες ΝΑ προσέχω. είπες ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΑΚΙ. προστακτική που δηλώνει είτε διαταγή είτε απειλή.
σαν καλή χριστιανή που είσαι θα έπρεπε να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να ζητάς συγγνώμη.
αν θες ρώτα και τον πνευματικό σου, θα στο επιβεβαιώσει!
ούτε εγώ ασχολούμαι άλλο με το θέμα, αλλά την επόμενη φορά που θα με απειλήσεις ή θα με διατάξεις θα το αναφέρω στους διαχειριστές. δεν το δέχομαι από κανέναν.
αυτά και καληνύχτα σου[/quote]

συνεχίζεις να με ειρωνευσαι!!

και ποτε δεν σε απείλησα..μη λεμε λογια για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 21]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις