401 Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 7:25 am
μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Κασταλια.δε ξερω πως δουλευει το φωτοτυπικο.παταω το play. αλλα δε play
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΤΕΛΕΙΟ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ...βανια έγραψε:chicken η κότα η όπως αλλιώς θέλεις να σε αποκαλούμαι μάθε να κάνεις διάλογο . Προφανώς ποτέ δεν στο έμαθαν η μάλλον όταν προσπάθησαν εσύ βρισκόσουν αλλού.
Όλη σου η συμπεριφορά αυτό δείχνει , όταν μάθεις να συζητάς τότε τα ξαναλέμε μέχρι τότε .....
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΓΩ ΧΑΡΗΚΑ...μπεμπινι 1 έγραψε:Γεια σου βρε τζενη.χαρηκα ρε ψυχη για τη γνωριμια. Μαρια.
chicken έγραψε:
Μαρκέλλα, ότι και να πω είναι λίγο, γιαυτό δε θα πω τίποτα. Ίσως μαυτό επιτέλους ζητήσεις συγνώμη σε έναν άνθρωπο που προσέβαλλες. Αν πάλι δεν καταλάβεις, συνέχισε τον χαβά σου, έτσι κιαλλιώς αυτό κάνεις τόση ώρα
markella01 έγραψε:chicken έγραψε:
Μαρκέλλα, ότι και να πω είναι λίγο, γιαυτό δε θα πω τίποτα. Ίσως μαυτό επιτέλους ζητήσεις συγνώμη σε έναν άνθρωπο που προσέβαλλες. Αν πάλι δεν καταλάβεις, συνέχισε τον χαβά σου, έτσι κιαλλιώς αυτό κάνεις τόση ώρα
Παράθεσέ μου πού ακριβώς σε προσέβαλλα. Γιατί έχω κι εγώ να σου παραθέσω πολλά αν με προκαλείς. Συγγνώμη ζητάω όταν φταίω μόνο,επειδή ακριβώς δεν είμαι τόσο τέλεια χριστιανή, όσο με κατήγορείς ότι θέλω να δείχνω, υποννοώντας για το άτομό σου ότι εσύ δεν είσαι καλός άνθρωπος. Bye!
markella01 έγραψε:
Παράθεσέ μου πού ακριβώς σε προσέβαλλα. Γιατί έχω κι εγώ να σου παραθέσω πολλά αν με προκαλείς. Συγγνώμη ζητάω όταν φταίω μόνο,επειδή ακριβώς δεν είμαι τόσο τέλεια χριστιανή,όσο με κατήγορείς ότι θέλω να δείχνω, υποννοώντας για το άτομό σου ότι εσύ δεν είσαι καλός άνθρωπος. Bye!
astero2000 έγραψε:
τι το συνεχίζεις ρε κοπέλα μου και δίνεις αξία;;;; Εδώ εμένα μου είπε ότι θέλω να της τύχει για να αποδείξει ότι θα το κάνει... Πάμε καλά;;;; Ο κάθε "πειραγμένος" μπαίνει εδώ μέσα να ξεσπάει...
τζενη έγραψε:ΤΕΛΕΙΟ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ...βανια έγραψε:chicken η κότα η όπως αλλιώς θέλεις να σε αποκαλούμαι μάθε να κάνεις διάλογο . Προφανώς ποτέ δεν στο έμαθαν η μάλλον όταν προσπάθησαν εσύ βρισκόσουν αλλού.
Όλη σου η συμπεριφορά αυτό δείχνει , όταν μάθεις να συζητάς τότε τα ξαναλέμε μέχρι τότε .....
chicken έγραψε:astero2000 έγραψε:
τι το συνεχίζεις ρε κοπέλα μου και δίνεις αξία;;;; Εδώ εμένα μου είπε ότι θέλω να της τύχει για να αποδείξει ότι θα το κάνει... Πάμε καλά;;;; Ο κάθε "πειραγμένος" μπαίνει εδώ μέσα να ξεσπάει...
άλλη στο είπε αυτό καλή μου, η κουκίδα στο είπε αλλά συμφωνώ απόλυτα με αυτή της την απάντηση.
chicken έγραψε:τζενη έγραψε:ΤΕΛΕΙΟ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ...βανια έγραψε:chicken η κότα η όπως αλλιώς θέλεις να σε αποκαλούμαι μάθε να κάνεις διάλογο . Προφανώς ποτέ δεν στο έμαθαν η μάλλον όταν προσπάθησαν εσύ βρισκόσουν αλλού.
Τυπωσέ το & βάλτο πάνω απο τη λεκάνη σου να το βλέπεις κάθε μέρα
astero2000 έγραψε:
αυτό έλειπε καλή μου... να διαφωνούσες!!!!
τζενη έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΠΡΩΤΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑςΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΣΥΧΟ,Η ΤΖΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΣΙΜΠΙΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΗΠΑΡ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΘΝΗΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΑΝΕΥ'ΛΙΣΤΑΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΔΩΡΗΤΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΣΤ,ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ,Κ.Τ.Λ.ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΙΗΣΤΑΝΤΑΙ,ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ,ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΛΑΘΟΥΣ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΩΝ,ΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΡΩΤΕΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΕΣ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑbou-boukitsa έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:.επισης κ η εκκλησια το δεχεται.
και στο φιναλε αφου θα πεθανω γιατι να με πειραξει αν με θαψουν πχ χωρις πνευμονια???
Δεν είναι σίγουρο ότι θα πεθάνεις..!! αυτό είναι το θέμα...οι γιατροί άνθρωποι είναι όχι Θεοί..
Επίσης :
Η εκκλησία δεν το δέχεται..γιατί και να θεωρείτε κλινικά νεκρός κάποιος , η ψυχή του υπάρχει ..και δεν ξέρεις τι διαδικασίες γίνονται μέσα του εκείνη την ώρα..
Υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων που ΄΄πηγαν και γύρισαν΄΄ που λέμε λαϊκά...που μετανοούσαν για πολλά πράγματα και τελικά σωθήκαν ενω όλοι οι γιατροί λέγαν το αντίθετο..
Άλλοι το λένε θαύμα..άλλοι θέληση για ζωή...
το θέμα είναι πως πολλοι έχουν βγει απο την εντατική και δεν θα γινόταν αν είχαμε τραβήξει την πρίζα..
astero2000 έγραψε:chicken έγραψε:τζενη έγραψε:ΤΕΛΕΙΟ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ...βανια έγραψε:chicken η κότα η όπως αλλιώς θέλεις να σε αποκαλούμαι μάθε να κάνεις διάλογο . Προφανώς ποτέ δεν στο έμαθαν η μάλλον όταν προσπάθησαν εσύ βρισκόσουν αλλού.
ξεκαρδιστίκαμε πάλι....
chicken έγραψε:astero2000 έγραψε:chicken έγραψε:τζενη έγραψε:ΤΕΛΕΙΟ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ...βανια έγραψε:chicken η κότα η όπως αλλιώς θέλεις να σε αποκαλούμαι μάθε να κάνεις διάλογο . Προφανώς ποτέ δεν στο έμαθαν η μάλλον όταν προσπάθησαν εσύ βρισκόσουν αλλού.
ξεκαρδιστίκαμε πάλι....
Μολις σταματήσετε να γελάτε με τον καθρέπτη, εδώ θα είμαι να σας ξαναδιασκεδάσω
τζενη έγραψε:
astero2000 έγραψε:
παραδέχεσαι ότι είσαι γελοία;;;;;;; Μπράβο αυτογνωσία!!!!!!!
τζενη έγραψε:ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ?
chicken έγραψε:astero2000 έγραψε:
παραδέχεσαι ότι είσαι γελοία;;;;;;; Μπράβο αυτογνωσία!!!!!!!
Ο Χριστός και η Παναγία & 3-4 πνευματικοί πια! Τι στον κόρακα φωλιά έχετε οι περιορισμένης αντίληψης?
Που είναι να ρίξω φλίτ η γυναίκα?
astero2000 έγραψε:
στον καθρέφτη σου ίσως;;;; Μπας και σταματήσεις να προσβάλεις και να ειρωνεύεσαι όποια έχει αντίθετη άποψη από σένα;;;;; Έλεος πια... έτσι συμπεριφέρεσαι και έξω από το forum? 'Η μπαίνεις εδώ για να ξεσπάς;;;
σου φαίνεται ευγενικό και καθόλου προσβλητικό.astero2000 έγραψε:
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης