451 Απ: Μεταμοσχεύσεις Τετ Ιαν 18, 2012 12:04 pm
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
cassiani έγραψε:Πάντως με αυτά και αυτά περνάει η ώρα ευχάριστα.
Ναι ειδικα αμα ειναι καποιος σε χαλι μαυρο....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
cassiani έγραψε:Πάντως με αυτά και αυτά περνάει η ώρα ευχάριστα.
tatijana έγραψε:florentiab έγραψε:tatijana έγραψε:Δεν ξερω αν το καταλαβατε,αλλα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε.....
γιατί το λες αυτό;
που το στηρίζεις;
Νομιζω οτι δεν αναφερθηκα σε σενα...Σε παρακαλω..Αντε,ανΤΕ,ΑΝΤΕ...
[χεχεεχιχαχα]
tatijana έγραψε:cassiani έγραψε:Πάντως με αυτά και αυτά περνάει η ώρα ευχάριστα.
cassiani έγραψε:tatijana έγραψε:cassiani έγραψε:Πάντως με αυτά και αυτά περνάει η ώρα ευχάριστα.
Είσαι στο κατάλληλο μέρος για να ξεφύγεις λίγο απο καυγάδες και φωνές. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
cassiani έγραψε:tatijana έγραψε:cassiani έγραψε:Πάντως με αυτά και αυτά περνάει η ώρα ευχάριστα.
Είσαι στο κατάλληλο μέρος για να ξεφύγεις λίγο απο καυγάδες και φωνές. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Vivian έγραψε:Αρχικα εχω να πω οτι θα επρεπε να ντρεπομαστε ολοι για τα οσα γραφτηκαν στο θεμα αυτο και μπορουν ολοι ακομα και απλοι επισκεπτες να το διαβασουν!
Ντροπη πραγματικα!
Δεν με ενδιαφερει πια εχει δικιο και πια αδικο αλλα τροπους δεν εχετε;
Σας πειραζουν οι ειρωνιες ενω δεν μπορειτε να κανετε εναν υγιη διαλογο;
Δεν ντρεπεστε που καθε λιγο και λιγακι ως αλλως μπαμπουλας μπαινω και κλειδωνω θεματα γιατι ο κατηφορος δεν εχει τελος;;
Το θεμα αυτο κυριες μου ειναι ή μαλλον ηταν ενα εξαιρετικα σοβαρο θεμα και το κανατε σκουπιδι!
Την αποψη μου την ειπα στην σελιδα 2!
Αλλα αληθεια γιατι επειδη δεν ασπαζομαι την αποψη καποιον αυτοματα ανακηρύσσομαι αθεη; Ποια εχει το δικαιωμα να το κανει αυτο;
Πριν λοιπον αρχισετε το γνωστο ΄΄δεν τολμανε καποιες να μιλησουν΄΄ ή το ΄΄πως καταντησε το φορουμ΄΄ αναλογιστείτε τι εχετε κανει καποιες εδω μεσα, και πως οι πραξεις σας επηρεαζουν το Φορουμ!
Δεν ειναι τυχαιο που ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ συγκεκριμενα ατομα δημιουργουν εντασεις!
Να θυμαστε κατι οταν εχετε βρισει, προκαλεσει, μειωσει αυτα δεν ξεχνιουντε!
Α και κατι τελευταιο Τζενακι εχεις να μπεις στο φορουμ μηνες αλλα βρηκες κατευθειαν την απαντηση που αναφεροταν στο ονομα σου! Μπραβοοο εισαι αστερι και εγω ομως δεν ειμαι τοσο χαζη οσο νομιζουν καποιες!!
τζενη έγραψε:ΒΙΒΙΑΝ,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΡΩΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΗ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΠΗΡΕΣ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ,ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΩΛΕΣ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ,ΠΟΡΩΜΕΝΕΣ,ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΕΣ,ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ,ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ,ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΡΑΤΩ ΕΠΑΦΕΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ...ΕΤΣΙ?ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΑΛΛΑ Η ΔΥΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ....
ΝΕΝΑΚΙ,ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΣΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΩ,ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΟ,ΝΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΘΗΣΤΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ,ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΝΤΟΜΠΡΑ,ΣΤΑΡΑΤΑ,ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΖΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥNena έγραψε:Ελειπα και δεν ειδα σε τι εξαιρετικό σημείο εχει φτάσει αυτο το θεσπέσιο θέμα με ορισμένες
ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ????Ο κάθε "πειραγμένος" μπαίνει εδώ μέσα να ξεσπάει...
ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ???
Πεφτω απο τα σύννεφα
Ηρθες Στέλιο???Η ΤΖΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.
Αυτο ρε παιδια γιατι ξαναρθε??? Δεν καναμε εξορκισμο????
Τι ειναι πιο εύκολο, να φυγει ΕΝΑ εντελως βλαμμενο ή να φυγουν 5-10-20 λιγότερο βλαμμενα???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΟΡΟΥΜ.ΟΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΙΔΙΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ,ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕ ΙΣ?
...μας ειπες ξιπασμενες σκυλες και θεουσες?
Τελικα καλε ας αποφασισουν τι χαρακτηρισμο θα δωσουν. Θεουσες ή άπιστες??? Πωωωω, εχω μπερδευτει με εσας...
Πεστα, κι εγω τόσο καιρο προσπαθω να τις διωξω αλλά μου εχουν κατσικωθει στο σβερκο..ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΡΕ !
Καλα βρε αχπαραγμένο, ηρθες σε ξένο καυγα, μιλημένη, με πρόσκληση απο ακάλεστο κιολας, και ζητας και τα ρέστα??ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ,ΝΤΡΟΠΗ,ΟΥΣΤ!
Ψωμι, παιδεία, ελευθερία!!!ΚΟΜΠΛΕΞ,ΒΛΑΚΕΙΑ,ΑΗΔΙΑ!
Ο καθένας εχει τα δικα του ιδανικα, προφανώς.
Αναρωτιέμαι ποια ειναι αυτη η λογική που ωθεί έναν άνθρωπο να ειναι εντελώς, οριστικά, αμετάκλητα ΚΑΤΑ του χαπιού της επόμενης ημέρας, διοτι κατα την άποψή του (και της εκκλησίας βεβαιως βεβαίως) είναι εκτρωση (δεν το κρινω αυτο, δικαίωμά του) ΑΛΛΑ είναι εναντίον του να σώσεις μια ζωη με τη δωρεά οργάνων.
Αυτο σκέφτομαι απο την αρχη του θέματος αυτου, και πραγματικά μου φαίνεται τόσο οξύμωρο, τόσο "δυιλίζω τον κωνωπα", τόσο υποκριτικο...
Αααα, γνωμη μου πάντα, φιλικά και χωρις παρεξήγηση...
τζενη έγραψε:ΒΙΒΙΑΝ,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΡΩΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΗ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΠΗΡΕΣ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ,ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΩΛΕΣ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ,ΠΟΡΩΜΕΝΕΣ,ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΕΣ,ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ,ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ,ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΡΑΤΩ ΕΠΑΦΕΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ...ΕΤΣΙ?ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΑΛΛΑ Η ΔΥΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ....
Kastallia έγραψε:Διαβασα τωρα τα πρωτα Posts να δω ακριβως ποιο ειναι το θεμα το θεμα..
Όταν το διάβασα αυτό γέλασα πολύ γιατί και εγώ σκεφτόμουν πως αν κάποια κοπέλα θέλει να διαβάσει το θέμα μάλλον θα πρέπει να πάει στις πολύ πρώτες σελίδες για να δεί πιο ήταν το αρχικό θέμα συζήτησης.
ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ....ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙ Σ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΜΕΤΟΧΗ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ,ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ,ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΜΥΔΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ?ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΩ ΝΑ ΣΙΩΠΩ,ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΩΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΠΙΛΕΞΩ.Rinoula έγραψε:τζενη έγραψε:ΒΙΒΙΑΝ,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΡΩΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΗ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΠΗΡΕΣ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ,ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΩΛΕΣ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ,ΠΟΡΩΜΕΝΕΣ,ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΕΣ,ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ,ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ,ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΡΑΤΩ ΕΠΑΦΕΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ...ΕΤΣΙ?ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΑΛΛΑ Η ΔΥΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ....
Αφού τα βαρέθηκες όλα αυτά τι δουλειά εχεις εδώ? Και πώς ξέρεις τι συζητιέται τώρα στο φόρουμ, αφού το βρίσκεις τόσο απαράδεκτο?
Δεν ξέρω αν έχουμε ξαναμιλήσει, σε θυμάμαι αμυδρά, αλλά σίγουρα έχουν δίκιο να σε λένε troll!
cassiani έγραψε:Kastallia έγραψε:Διαβασα τωρα τα πρωτα Posts να δω ακριβως ποιο ειναι το θεμα το θεμα..
Όταν το διάβασα αυτό γέλασα πολύ γιατί και εγώ σκεφτόμουν πως αν κάποια κοπέλα θέλει να διαβάσει το θέμα μάλλον θα πρέπει να πάει στις πολύ πρώτες σελίδες για να δεί πιο ήταν το αρχικό θέμα συζήτησης.
Ακριβως!!!Ευτυχως εχουν προνοησει απο το φορουμ και εχουν πανω πανω αναρτημενους τους αριθμους των σελιδων...Τελος παντων,Βιβιαν,συμφωνω μαζι σου,αλλα εχω μια απορια...τι κανετε ακριβως γι'αυτα που λετε οτι ειναι απαραδεκτα να συμβαινουν;Και δεν επιτιθενται μονο σε συγκεκριμενα ατομα...αλλα και σε ατομα που ανυποψιαστα εκθετουν την αποψη τους...(π.χ. Μαρκελλα)Κριμα δεν ειναι;Οπως και να αλληλοκοροϊδευομαστε και να αλληλοσχολιαζομαστε σε αλλα θεματα...εχει γινει και αυτο και προσφατα επεσε στην αντιληψη μου πως σχολιαζαν ενα ατομο οχι στο θεμα που ειχε ανεβασει αλλα αλλου...δεν ξερω τι λενε,αλλα σιγουρα πολλες αποθαρρυνονται να γραψουν,αυτο δεν τις κανει ουτε ανωριμες ουτε δειλες.Απλα υπαρχουν φιλησυχοι και πολιστισμενοι ανθρωποι που και αυτο που κανω εγω τωρα δεν καταδεχονται να το κανουν και καλα κανουν βεβαια!Αν θελετε οντως το φορουμ να μην καταντησει στεκι 5-10 ατομων πρεπει κατι να κανετε...εκτος και αν αυτη η κατασταση κατα βαθος σας αρεσει κατι που μου περνα απο το μυαλο δε σου κρυβω και εχω και 80% πειστει οτι ειναι ετσι...ουτε εγω απαντω σε ολα τα θεματα,αλλα ορισμενα 2-3 ατομα απαντουν σε πολυυυ συγκεκριμενα και πολλες φορες απαντουν μολις καποιες αλλες συγκεκριμενες δωσουν μια απαντηση που ταχα μου δεν τους αρεσει...εγω λεω τη γνωμη μου,συντονιστες ειστε σεις,καντε ο,τι καταλαβαινετε...
Kastallia έγραψε:cassiani έγραψε:Kastallia έγραψε:Διαβασα τωρα τα πρωτα Posts να δω ακριβως ποιο ειναι το θεμα το θεμα..
Ακριβως!!!Ευτυχως εχουν προνοησει απο το φορουμ και εχουν πανω πανω αναρτημενους τους αριθμους των σελιδων...Τελος παντων,Βιβιαν,συμφωνω μαζι σου,αλλα εχω μια απορια...τι κανετε ακριβως γι'αυτα που λετε οτι ειναι απαραδεκτα να συμβαινουν;Και δεν επιτιθενται μονο σε συγκεκριμενα ατομα...αλλα και σε ατομα που ανυποψιαστα εκθετουν την αποψη τους...(π.χ. Μαρκελλα)Κριμα δεν ειναι;Οπως και να αλληλοκοροϊδευομαστε και να αλληλοσχολιαζομαστε σε αλλα θεματα...εχει γινει και αυτο και προσφατα επεσε στην αντιληψη μου πως σχολιαζαν ενα ατομο οχι στο θεμα που ειχε ανεβασει αλλα αλλου...δεν ξερω τι λενε,αλλα σιγουρα πολλες αποθαρρυνονται να γραψουν,αυτο δεν τις κανει ουτε ανωριμες ουτε δειλες.Απλα υπαρχουν φιλησυχοι και πολιστισμενοι ανθρωποι που και αυτο που κανω εγω τωρα δεν καταδεχονται να το κανουν και καλα κανουν βεβαια!Αν θελετε οντως το φορουμ να μην καταντησει στεκι 5-10 ατομων πρεπει κατι να κανετε...εκτος και αν αυτη η κατασταση κατα βαθος σας αρεσει κατι που μου περνα απο το μυαλο δε σου κρυβω και εχω και 80% πειστει οτι ειναι ετσι...ουτε εγω απαντω σε ολα τα θεματα,αλλα ορισμενα 2-3 ατομα απαντουν σε πολυυυ συγκεκριμενα και πολλες φορες απαντουν μολις καποιες αλλες συγκεκριμενες δωσουν μια απαντηση που ταχα μου δεν τους αρεσει...εγω λεω τη γνωμη μου,συντονιστες ειστε σεις,καντε ο,τι καταλαβαινετε...
και μενα δεν μου αρεσει αυτο!Οπως και το ανεφερα πιο πανω οτι παρατηρησα οτι σε "καυτα" θεματα σχολιαζουνε συγκεκριμενα ατομα,δεν μας λεει αυτο κατι?
τζενη έγραψε:ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ....ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙ Σ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΜΕΤΟΧΗ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛ,ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ,ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΜΥΔΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ?ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΩ ΝΑ ΣΙΩΠΩ,ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΩΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΠΙΛΕΞΩ.Rinoula έγραψε:τζενη έγραψε:ΒΙΒΙΑΝ,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΡΩΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΗ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΠΗΡΕΣ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ,ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΩΛΕΣ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ,ΠΟΡΩΜΕΝΕΣ,ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΕΣ,ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ,ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ,ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΗΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΡΑΤΩ ΕΠΑΦΕΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΣΟΥ...ΕΤΣΙ?ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΑΛΛΑ Η ΔΥΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ....
Αφού τα βαρέθηκες όλα αυτά τι δουλειά εχεις εδώ? Και πώς ξέρεις τι συζητιέται τώρα στο φόρουμ, αφού το βρίσκεις τόσο απαράδεκτο?
Δεν ξέρω αν έχουμε ξαναμιλήσει, σε θυμάμαι αμυδρά, αλλά σίγουρα έχουν δίκιο να σε λένε troll!
black beauty έγραψε:Μακαρι Λιτσα να ειναι αυτο που λες,εγω σε πολλα ως παρατηρητης,μου κακοφαινοτανε,τι να πω μπορει να ηταν και η ιδεα μου!
black beauty έγραψε:Kastallia έγραψε:cassiani έγραψε:Kastallia έγραψε:Διαβασα τωρα τα πρωτα Posts να δω ακριβως ποιο ειναι το θεμα το θεμα..
και μενα δεν μου αρεσει αυτο!Οπως και το ανεφερα πιο πανω οτι παρατηρησα οτι σε "καυτα" θεματα σχολιαζουνε συγκεκριμενα ατομα,δεν μας λεει αυτο κατι?
Οτι μπορει να ειναι στα ενδιαφεροντα τους αυτα τα θεματα? Ας το σκεφτομαστε και αυτο.
Κ εγω μπαινω σχεδον σε ολα τα θεματα για τον θηλασμο, με ενδιαφερει κ μπαινω.Οπως κ αλλα μελη σιγουρα,αλλα καποια συγκεκριμενα μελη θα μπουμε γιατι μας απασχολει το θεμα.
τζενη έγραψε: ΝΕΝΑΚΙ,ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΣΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΡΙΜΩ,ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΟ,ΝΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΜΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΘΗΣΤΟΥΝ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ,ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΝΤΟΜΠΡΑ,ΣΤΑΡΑΤΑ,ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΖΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ
τζενη έγραψε:
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης