Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
353 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 353 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 43]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω κοριτσακια εχω νευρα πολλα χωρις λογο Sad

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rinamar έγραψε:

Λοιπόν πετάγομαι να πάρω κατιτις δωράκι στη φιλεναδίτσα μου που είναι γκαστρούλα.. λέω κανένα βιβλίο ή κανένα ρουχαλάκι εγκυμοσύνης για να το βολευτεί ποιό μετα.... ε; καλό;

smach smuch Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 417472 see you later..

.......θα.......κρατηθω....και....να βρω φαρμακείοοοο μπροστά μουουου.... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ!

Κράτα γερά!!Είμαστε μαζί σου!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 875502 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 875502

Εμένα μου πήραν το "What to expect when you re expecting" κ ήταν σουπερ!!Βέβαια τώρα είναι στο πατάρι αλλά τεσπα...αξίζει

Κορίτσια ήρθε η κολόνα του σπιτιού μου, άμα δε γκρινιάζει πολύ θα μπω να σας πω εντυπώσεις από την πίτα!! Very Happy Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντα μου καλή όρεξη!

queen εγώ πάντα ξέρω για τι εχω νευρα οποτε δν μπορώ να σε βοηθήσω και πολυ Embarassed Embarassed

βγαινω κι εγώ να δω κανα επεισόδιο!! θα τα ξαναπουμε Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 417472

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Αντα μου καλή όρεξη!

queen εγώ πάντα ξέρω για τι εχω νευρα οποτε δν μπορώ να σε βοηθήσω και πολυ Embarassed Embarassed

βγαινω κι εγώ να δω κανα επεισόδιο!! θα τα ξαναπουμε Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 417472

ax ρε ελλη μου..τα παντα μου φταινε ακομα κ ο αντρας μου.θελω να τα σπασω απο την μια κ απο την αλλη μου ερχεται να βαλω τα κλαματα Embarassed Embarassed Embarassed

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια σας αφήνω...πάω για ψώνια με τον αντρούλη μου..τα λέμε αργότερα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
siren έγραψε:
Κοριτσακι μου ακομα διαβαζω την σελιδα 3 γιατι δεν σας προλαβαινω αλλα θελω να ειμαι και πληρως ενημερωμενη και θελω να σου απαντησω σε αυτο.

Και εγω τετοια τεστακια εκανα και μου εβγαζαν οτι δεν ειμαι και οταν εκανα το clear blue βγηκε κανονικοτατο!!!!!! Μην συγκρινεις την δικη μου καταληξη ημουν ατυχη, απλα θελω να σου πω οτι δεν ειναι τελικα τοσο αξιπιστα γιατι πιανουν την ορμονη σε πιο μεγαλα επιπεδα. Ποτε δεν ξερεις ισως επειδη το πηρες αποφαση οτι δεν θα κανεις παιδι εκτος εξωσωματικης να χαλαρωσες και να επιασες σπορακι. ΣΤο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!! Να εισαι και να πανε ολα καλα!!!!

Ελευθρία μου....ποιά τεστάκια έκανες εσυ πρίν το clear blue...?

thequeen86 έγραψε:εγω κοριτσακια εχω νευρα πολλα χωρις λογο Sad

αααχχχχχ ΚΑΙ ΕΓΓΓΓΩΩΩΩΩ πολλλαααα νευρα σου λεω.. μέχρι και πρίν που με πήρε ο τηλ ο rinamarinoulos και μου μήλαγε τοσο γλυκα επειδή ακουγόταν τρελος θορυβος απο μέσα απο το τηλεφωνό του απο εκει που ήταν του το έκλησα στα μουτρα... ..έξαλη σου λέω.. βρε λες να έρχεται η "Αλέκα"?

evi27 έγραψε:κορίτσια σας αφήνω...πάω για ψώνια με τον αντρούλη μου..τα λέμε αργότερα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλά ψώνια Ευάκι!

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ουφφφ!!! Να μαι και πάλι!!!

Τελείωσα με το σίδερο... Δεν ειναι τελικά τόσα πολλά όσα νόμιζα!!! Αλλα ρε κορίτσια μου, μόλις καταλαβα ότι σε λίγο θα βγούμε εμείς από το σπίτι για να μπουν τα ρούχα!!! Πρέπει να κάνω ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες μου!!!

Εσείς τι νέα;;;

Μαράκι (queen) ξέρεις φανταζομαι ότι η μεταβολή των συναισθημάτων είναι σύμπτωμα!!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 654316 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 654316

Ελλη μου, σε θαυμάζω! Είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος τελικά!!!

Ριναμαρ καλέ μην αγχώνεσαι!!! Ουσιαστικά λίγες ώρες έμειναν μέχρι να μάθεις τι ακριβώς συμβαίνει!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Evaggelitsa 26 έγραψε:Ουφφφ!!! Να μαι και πάλι!!!

Τελείωσα με το σίδερο... Δεν ειναι τελικά τόσα πολλά όσα νόμιζα!!! Αλλα ρε κορίτσια μου, μόλις καταλαβα ότι σε λίγο θα βγούμε εμείς από το σπίτι για να μπουν τα ρούχα!!! Πρέπει να κάνω ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες μου!!!

Εσείς τι νέα;;;

Μαράκι (queen) ξέρεις φανταζομαι ότι η μεταβολή των συναισθημάτων είναι σύμπτωμα!!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 654316 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 654316

Ριναμαρ καλέ μην αγχώνεσαι!!! Ουσιαστικά λίγες ώρες έμειναν μέχρι να μάθεις τι ακριβώς συμβαίνει!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!
αχ σιδερο ωχ ωχ ρουχα πολλα και εγω θελω ενα ξεκαθαρισμα στα ρουχα και θα τα δωσω σε καποια που τα εχει αναγκη αυτο θα συνεστουσα σε πολλα κοριτσια αν εχετε ρουχα σε καλη κατασταση να τα μαζεψουμε να τα χαρισουμε καπου........

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλέ, τι θα κάνω μαζί σας; Δε σας προλαβαίνω γλωσσούδες μου! Δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω! Είχα πρόβλημα με το Ίντερνετ και ακόμα έχω, έρχεται και φεύγει! Είμαι στο κρεβάτι ακριβώς μια βδομάδα σήμερα για προληπτικούς λόγους. Είχα λίγο καφέ την προηγούμενη Πέμπτη και παρόλο που ο γιατρός δεν ανησυχεί, δεν έχω αποκόλληση ή κάτι άλλο, λόγω του βεβαρημένου ιστορικού μου θέλει να μείνω ξάπλα 2 βδομάδες. Πάντως, δεν είμαι καθόλου ψύχραιμη κορίτσια. Την Πέμπτη που του τηλ. και του το είπα δεν ανησύχησε και μου είπε να πάω την επόμενη μέρα για να μην ταλαιπωρηθώ την ίδια μέρα. Μέχρι να περάσει η μέρα και η νύχτα και να ξημερώσει να πάω είχα ξεγράψει την εγκυμοσύνη. Τα είδα όλα κορίτσια! Ξέρω ότι κάνω κακό στο μωρό κλπ, αλλά με αδικείτε; Δυο αποβολές δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Πάντως είναι φοβερά γρήγορη η εξέλιξη! Την προηγούμενη Τρίτη είχα παει για την πρώτη μου επίσκεψη και ήταν 2 μιλίμετρα το μέγεθος και την Παρασκευή που πήγαμε έκτακτα ήταν 4 μιλίμετρα και ακούσαμε καρδιά! Απίστευτο! Αχ κορίτσια, προσεύχομαι κάθε μέρα να πανε όλα καλά αυτή τη φορά!

Αρκετά με τα δικά μου. Ελπίζω όσες περιμένετε αυτές τις μέρες να μείνετε στο περίμενε και να μη σας έρθει ποτέ! Smile

Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 417472

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
el88tse έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:Ουφφφ!!! Να μαι και πάλι!!!

Εσείς τι νέα;;;

Φιλάκια σε όλες!!!
αχ σιδερο ωχ ωχ ρουχα πολλα και εγω θελω ενα ξεκαθαρισμα στα ρουχα και θα τα δωσω σε καποια που τα εχει αναγκη αυτο θα συνεστουσα σε πολλα κοριτσια αν εχετε ρουχα σε καλη κατασταση να τα μαζεψουμε να τα χαρισουμε καπου........

Πολύ καλή ιδέα!!!!!

Αν και εγώ τα δίνω στο Κοινωνικό Παντοπολείο του Δήμου!! Και από εκεί πάνε σε ανθρώπους που τα χρειάζονται!!

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demmy5_k έγραψε:Καλέ, τι θα κάνω μαζί σας; Δε σας προλαβαίνω γλωσσούδες μου! Δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω! Είχα πρόβλημα με το Ίντερνετ και ακόμα έχω, έρχεται και φεύγει! Είμαι στο κρεβάτι ακριβώς μια βδομάδα σήμερα για προληπτικούς λόγους. Είχα λίγο καφέ την προηγούμενη Πέμπτη και παρόλο που ο γιατρός δεν ανησυχεί, δεν έχω αποκόλληση ή κάτι άλλο, λόγω του βεβαρημένου ιστορικού μου θέλει να μείνω ξάπλα 2 βδομάδες. Πάντως, δεν είμαι καθόλου ψύχραιμη κορίτσια. Την Πέμπτη που του τηλ. και του το είπα δεν ανησύχησε και μου είπε να πάω την επόμενη μέρα για να μην ταλαιπωρηθώ την ίδια μέρα. Μέχρι να περάσει η μέρα και η νύχτα και να ξημερώσει να πάω είχα ξεγράψει την εγκυμοσύνη. Τα είδα όλα κορίτσια! Ξέρω ότι κάνω κακό στο μωρό κλπ, αλλά με αδικείτε; Δυο αποβολές δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Πάντως είναι φοβερά γρήγορη η εξέλιξη! Την προηγούμενη Τρίτη είχα παει για την πρώτη μου επίσκεψη και ήταν 2 μιλίμετρα το μέγεθος και την Παρασκευή που πήγαμε έκτακτα ήταν 4 μιλίμετρα και ακούσαμε καρδιά! Απίστευτο! Αχ κορίτσια, προσεύχομαι κάθε μέρα να πανε όλα καλά αυτή τη φορά!

Αρκετά με τα δικά μου. Ελπίζω όσες περιμένετε αυτές τις μέρες να μείνετε στο περίμενε και να μη σας έρθει ποτέ! Smile

Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 417472
αχ κοπελα μου να σου πανε ολα καλα και να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωρακι και εγω περιμενω να δω τι καναμε και αυτο το μηνα αν και εχω μπερδευτει λιγο με τις γονιμες μερες και δεν ξερω τι μου γινετε......

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευαγγελίτσα μου ήρωας Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 517142 Respect χιχι

el88tse πολύ καλή η ιδέα σου.. και εγώ πάντα τα χαρίζω όπου υπάρχει ανάγκη. Δεν έχω πετάξει ποτέ ρούχο που δεν θέλω ή δε μου κάνει ποιά..!

Βρε Δήμητρα.. τι είναι αυτά βρε κορίτσι; σίγουρα έχεις περάσει σοκ αλλα πάει ποιά πέρασε.. Αυτό ήρθε για να μείνει και να σε κάνει μανούλα I love you I love you προσπάθησε να ηρεμήσεις βρε κορίτσι... Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 417472

λοιπόν...: αρνητικό Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 4872 ..ε δεν άντεξα κορίτσια συγνώμη κι όλας! ..θέλω να πάω γυμναστήριο αύριο και να μην έχω ενδοιασμούς.......!

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
rinamar έγραψε:

λοιπόν...: αρνητικό Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 4872 ..ε δεν άντεξα κορίτσια συγνώμη κι όλας! ..θέλω να πάω γυμναστήριο αύριο και να μην έχω ενδοιασμούς.......!

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Κριμα ζουζουνα μου... Μακάρι να είσαι περισσότερο τυχερή τον επόμενο μηνα... Ή ακόμα καλύτερα ... Μακάρι να είναι λάθος το τεστ!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Evaggelitsa 26 έγραψε:

Έυαγγελία μου ΟΥΤΕ ΚΑΝ!! No αλλά εσείς δν μου φταίτε να σας φορτώνω..

Δημητρούλα μου λογικό είναι πιστεύω να ανησυχείς..αλλά είμαι σιγουρη πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά!!εσύ κοιτα να ξεκουράζεσαι και κάνε μόνο θετικές σκέψεις! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 875502

Μαρινάκι δν θα αργήσει να είναι θετικό το τεστ στα χέρια σου....είναι το μόνο σίγουρο!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 536304

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Evaggelitsa 26 έγραψε:

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Κριμα ζουζουνα μου... Μακάρι να είσαι περισσότερο τυχερή τον επόμενο μηνα... Ή ακόμα καλύτερα ... Μακάρι να είναι λάθος το τεστ!!!

boubou έγραψε:
Έυαγγελία μου ΟΥΤΕ ΚΑΝ!! No αλλά εσείς δν μου φταίτε να σας φορτώνω..

Μαρινάκι δν θα αργήσει να είναι θετικό το τεστ στα χέρια σου....είναι το μόνο σίγουρο!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 536304

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 125586 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 125586

δεν με πειράζει αφού το νιώθω οτι δεν είμαι.. μου έχει κάνει εντύπωση το τόσες μέρες καθυστέρησης, και επειδή θέλω να κάνω κανονικά το πρόγραμμά μου..να ειμαι σιγουρη 1000%!!
..κορίτσια μου με τέτοια χάλια που έχω δεν υπαρχει περίπτωση να μείνω αν δεν κάνω επέμβαση!
Γι'αυτό και την περιμένω πως κα πως γιατί πρεπει να έρθει για να μπω..
...είναι σπαστικούλα τελικά η βρ$#$#$Αλέκα.. οταν δεν τη θές συνέχεια μες τα πόδια σου είναι και τώρα που τη θέλω..ΑΦΑΝΤΗ! Twisted Evil Twisted Evil

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα παλι εδω ειμαι κοριτσακια μουειμαι χαλια ποναω ξερω οτι δεν εχετε καμμια ορεξη να με ακουτε αλλα υποφερω με τραβανε τα ραμματα με ποναει το κεφαλι μου το αυτι μεχρι τον λαιμο μου ποναω εχω πριστει εχω γινει νταουλι ελπιζω αυριο να ειμαι καπως καλυτερα αυτα εσεις τη κανετε ???? ειχαμε κανενα ευχαριστο βρε κοριτσια??? με τον πονο μου δεν εχω ρωτησει η γαιδουρα αλλα διαβαζω συμπτωματα απο πολλες απο λιανα απο μαρινα (ριναμαρ) συγνωμη και παλι αν ξεχναω καμμια αλλα υποφερω και μονο σε εσας μπορω να γραψω γιατι να μιλησω ειναι χλωμο δεν μιλαω απο το πρωι "Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ" Smile

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχχχχ Μαρινάκι μου γλυκο... τι να πω για τόσο πονο δεν ξέρω...οτι θα περάσει θα περάσει αλλα... κουράγιο βρε κορίτσι..!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κουκλιτσες μου! τι κανετε? ποτε φτασατε στο 6 καλε? Ευχομαι να ειναι πολυ πολυ γουρικο και να εχουμε ευχαριστα αποτελεσματα!!! Εμενα μου ηρθε η ακατανομαστη πρωι πρωι μολις ανοιξα τα ματια μου..παντα στη ωρα της η ατιμη, αν και ηξερα οτι θα ερθει στεναχωρηθηκα παλι!

Boubou μου συλληπητηρια..κουραγιο! ενα τεραστιο φιλι απο μενα Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 417472

el88tse συλληπητηρια.. τι να πω? οταν ακουω τετοια δυσαρεστα νεα.. τρελαινομαι!

Evaggelitsa μπραβο για το θεμα που ανοιξες. κι εγω με τον αντρα μου εχουμε πει οτι αν ο θεος δεν θελει να μας δωσει παιδια θα υιοθετησουμε.. αυτα τα παιδακια το μονο που θελουν ειναι αγαπη και τη ζεστασια της οικογενειας και συγχαρητηρια σε ολα τα ζευγαρια που μπαινουν στη διαδιακασια της υιοθεσιας!

Ada στειλε ενα κομματακι να δοικιμασω..σε παρακαλω!!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 875502

thequeen πιστευω οτι εκανες παρα πολυ νωρις το τεστ.. περιμενε μεχρι την αλλη εβδομαδα!

αγαπη περαστικα σου κοπελα μου..ξερω ειναι δυσκολο οτι εχει να κανει με τα δοντια!!

Μαρινα (rinamar) γιατι δεν περιμενεις μεχρι τη δευτερα? ποσα θες να μας τρελανεις...οεο??? Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 911307

Λιανα εχεις σκεφτει οτι μπορει να εισαι η πρωτη εγκυουλα του 6?????

Κοριτσια να ρωτησω κατι?? τι ακριβως ειναι η σαλπιγγογραφια?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία πάντα έχουμε λόγο για να εχουμε νευρα!!!

Ευαγγελία κάθε τελος της σεζόν που αλλάζω καλοκαιρινα-χειμωνιατικα μαζευω σακκουλες με ρουχα που δεν μου κάνουν πια ή που δεν μου αρέσουν και τα δινω σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη ή στην εκκλησία!!!

Μαρία Ελένη Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 417472

Δήμητρα μου θα σου πω το κλασικό κι εγω...να ηρεμησεις! ολα καλα θα πάνε και οταν ακουσεις την καρδουλα μειώνονται και οι πιθανοτητες!!!Κουράγιο και εμεις ειμαστε μαζί σου!!!

Μαρίνα να ειμαστε τοσο ίδιες πια; Κι εγω δεν θα αντεχα!!Να βάλεις τον πισινο σου κάτω μεχρι να γίνει η χοριακή να δουμε τι γίνεται, δε φευγει για μια μερα το γυμναστήριο απο τη θέση του!Κοιτα μην εισαι απολυτη γιατι και ο γιατρος σου όταν του το είπες δεν ειπε αποκλείεται και μη λες τέτοια...Ακομα κι αυτος ελπίζει περισσοτερο από εσένα!

Αγάπη σου στελνω την αγάπη μου για περαστικά!!!

Marily11 μη στεναχωριέσαι!!! Ενας μήνας ακόμα με μπόλικο Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 215994 ! Γιατί μετά No !

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="ioanna85"]Μαρία πάντα έχουμε λόγο για να εχουμε νευρα!!!

Ευαγγελία κάθε τελος της σεζόν που αλλάζω καλοκαιρινα-χειμωνιατικα μαζευω σακκουλες με ρουχα που δεν μου κάνουν πια ή που δεν μου αρέσουν και τα δινω σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη ή στην εκκλησία!!!

Μαρία Ελένη Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 417472

Δήμητρα μου θα σου πω το κλασικό κι εγω...να ηρεμησεις! ολα καλα θα πάνε και οταν ακουσεις την καρδουλα μειώνονται και οι πιθανοτητες!!!Κουράγιο και εμεις ειμαστε μαζί σου!!!

Μαρίνα να ειμαστε τοσο ίδιες πια; Κι εγω δεν θα αντεχα!!Να βάλεις τον πισινο σου κάτω μεχρι να γίνει η χοριακή να δουμε τι γίνεται, δε φευγει για μια μερα το γυμναστήριο απο τη θέση του!Κοιτα μην εισαι απολυτη γιατι και ο γιατρος σου όταν του το είπες δεν ειπε αποκλείεται και μη λες τέτοια...Ακομα κι αυτος ελπίζει περισσοτερο από εσένα!

Αγάπη σου στελνω την αγάπη μου για περαστικά!!!

Marily11 μη στεναχωριέσαι!!! Ενας μήνας ακόμα με μπόλικο Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 215994 ! Γιατί μετά No !

Ioanna μου τι κανεις? Δεν στεναχωρηθηκα οσο τις προηγουμενες φορες..απλα το κακο μ'εμενα ειναι οτι δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου..και δεν ξερω τι να κανω!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marily11 συγνώμη κιολας αλλα ποσο καιρο προσπαθείτε;

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="ioanna85"]Marily11 συγνώμη κιολας αλλα ποσο καιρο προσπαθείτε;

Απο τον Ιουλιου ioanna μου, αλλα ακομα δεν ειδαμε φως..σιγουρα ειναι νωρις για να αγχωνομαι, αλλα βλεπω αλλες κοπελες που ξεκινησαμε σχεδον μαζι προσπαθειες και σε 3 μηνες θα γεννησουν..και σκεφτομαι τωρα εγω και λεω...τι δεν κανω καλα????

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλέ είναι πολύ νωρίς να αγχώνεσαι...Κι εγώ ξεκινησα Ιουλιο, εμεινα έγκυος,το έχασα και τώρα περιμένω 2 μήνες να ξαναπροσπαθήσω!!!Αυτό ειναι χειρότερο πιστευω. Μην βλέπεις τι κάνουν οι άλλοι γύρω σου αλλά εσύ...Βγάλτο από το μυαλό σου λίγο, άλλωστε σε πιεζει κατι να μεινεις εγκυος εδώ και τώρα. Χρόνο έχουμε, άλλωστε το μωρό δεν έρχεται κατά παραγγελία!!!

Marily11

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="ioanna85"]Καλέ είναι πολύ νωρίς να αγχώνεσαι...Κι εγώ ξεκινησα Ιουλιο, εμεινα έγκυος,το έχασα και τώρα περιμένω 2 μήνες να ξαναπροσπαθήσω!!!Αυτό ειναι χειρότερο πιστευω. Μην βλέπεις τι κάνουν οι άλλοι γύρω σου αλλά εσύ...Βγάλτο από το μυαλό σου λίγο, άλλωστε σε πιεζει κατι να μεινεις εγκυος εδώ και τώρα. Χρόνο έχουμε, άλλωστε το μωρό δεν έρχεται κατά παραγγελία!!!

Ioanna μου σιγουρα αυτο ειναι χειροτερο.. λυπαμαι που σου συνεβη! παντως μπραβο σου γιατι σε βρισκω πολυ δυναμικη! που θα παει θα το τσακωσουμε το μπεμπακι..τοση προσπαθεια κανουμε... Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 215994 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 215994 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 215994

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Hello kitty's Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 883208 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 883208

Marily.. πρωί πρωί κιόλας ε; τι να πω και της είπα μη μπα και χαθεις και πας αλλού εδώ να έρθεις... Αααχ του κεφαλιού της κάνει.. Θα συμφωνίσω με την Ιωαννα όμως και θα σου πω: της κουμπάρας μου μέχρι τον 6-7 μήνα δεν την άφηνε ο γιατρός για Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 10 215994 οπότε... Δώστου να καταλάβει τώτααααααχαχαχα

Ιωαννάκι μου... ε, δεν άντεξα κοπελιά... δεν γινότανε!!!

Λοιπόν Marily η σαλπιγγογραφία γίνεται όταν ποιά έχεις κάνει και τις ορμονολογικές + σπερμοδιάγραμμα + παρακολούθηση της ωορηξίας με υπέρηχο και να έχει περάσει και ένας χρόνος ελεύθερων επαφών. Άν έχουν γίνει όλα αυτά και δεεεεν τότε είναι απο τις πρώτες εύκολες απο τις δύσκολες, επίπονες και ακριβές (αναλόγα με το νοσοκομείο απο 150-200 ευρώ) εξετάσεις... Γίνεται σε γυναικολογικό νοσοκομείο. Γεμίζουν με ένα σκιαγραφικό υγρό όλη την κοιλότητα της μήτρας και των σαλπιγγών και σου βγάζουν ακτηνογραφία. Έστι βλέπουν αν το υγρό έχει πάει παντού και αν οι σάλπιγγες είναι διαβατές. Επίσης βλέπουν αν υπάρχουν πολύποδες ή ινομυώματα ή συμφύσεις σε σημεία που δεν φαίνονται με τον υπερηχο και σε τι κατάσταση βρίσκεται η μήτρα και οι σάλπιγγες αν έχουν παθήσεις κλπ. Μετα απο αυτή την εξέταση (αν όλα είναι καλά) οι πιθανότητες σύλληψης αυξάνοτναι αρκετά γιατί το υγρό αυτό μπορεί να "καθαρίσει" τις σάλπιγγες απο τυχών μικροσυμφίσεις αλλα και τις ψηλοανοίγει κιόλας καθηστώντας έστι ποιό εύκολη τη διέλευση του σπέρματος. Επείσης παραμένουν "ανοιχτές" για περίπου 3 μήνες.

Αυτά! Πως με κόβεις το πέρασα το τέστ?? αχαχαχαχ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις