226 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 Πεμ Ιαν 19, 2012 7:55 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
εγω κοριτσακια εχω νευρα πολλα χωρις λογο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
rinamar έγραψε:
Λοιπόν πετάγομαι να πάρω κατιτις δωράκι στη φιλεναδίτσα μου που είναι γκαστρούλα.. λέω κανένα βιβλίο ή κανένα ρουχαλάκι εγκυμοσύνης για να το βολευτεί ποιό μετα.... ε; καλό;
smach smuch see you later..
.......θα.......κρατηθω....και....να βρω φαρμακείοοοο μπροστά μουουου.... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ!
boubou έγραψε:Αντα μου καλή όρεξη!
queen εγώ πάντα ξέρω για τι εχω νευρα οποτε δν μπορώ να σε βοηθήσω και πολυ
βγαινω κι εγώ να δω κανα επεισόδιο!! θα τα ξαναπουμε
siren έγραψε:
Κοριτσακι μου ακομα διαβαζω την σελιδα 3 γιατι δεν σας προλαβαινω αλλα θελω να ειμαι και πληρως ενημερωμενη και θελω να σου απαντησω σε αυτο.
Και εγω τετοια τεστακια εκανα και μου εβγαζαν οτι δεν ειμαι και οταν εκανα το clear blue βγηκε κανονικοτατο!!!!!! Μην συγκρινεις την δικη μου καταληξη ημουν ατυχη, απλα θελω να σου πω οτι δεν ειναι τελικα τοσο αξιπιστα γιατι πιανουν την ορμονη σε πιο μεγαλα επιπεδα. Ποτε δεν ξερεις ισως επειδη το πηρες αποφαση οτι δεν θα κανεις παιδι εκτος εξωσωματικης να χαλαρωσες και να επιασες σπορακι. ΣΤο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!! Να εισαι και να πανε ολα καλα!!!!
thequeen86 έγραψε:εγω κοριτσακια εχω νευρα πολλα χωρις λογο
evi27 έγραψε:κορίτσια σας αφήνω...πάω για ψώνια με τον αντρούλη μου..τα λέμε αργότερα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αχ σιδερο ωχ ωχ ρουχα πολλα και εγω θελω ενα ξεκαθαρισμα στα ρουχα και θα τα δωσω σε καποια που τα εχει αναγκη αυτο θα συνεστουσα σε πολλα κοριτσια αν εχετε ρουχα σε καλη κατασταση να τα μαζεψουμε να τα χαρισουμε καπου........Evaggelitsa 26 έγραψε:Ουφφφ!!! Να μαι και πάλι!!!
Τελείωσα με το σίδερο... Δεν ειναι τελικά τόσα πολλά όσα νόμιζα!!! Αλλα ρε κορίτσια μου, μόλις καταλαβα ότι σε λίγο θα βγούμε εμείς από το σπίτι για να μπουν τα ρούχα!!! Πρέπει να κάνω ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες μου!!!
Εσείς τι νέα;;;
Μαράκι (queen) ξέρεις φανταζομαι ότι η μεταβολή των συναισθημάτων είναι σύμπτωμα!!!!
Ελλη μου, σε θαυμάζω! Είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος τελικά!!!
Ριναμαρ καλέ μην αγχώνεσαι!!! Ουσιαστικά λίγες ώρες έμειναν μέχρι να μάθεις τι ακριβώς συμβαίνει!!!!
Φιλάκια σε όλες!!!
el88tse έγραψε:αχ σιδερο ωχ ωχ ρουχα πολλα και εγω θελω ενα ξεκαθαρισμα στα ρουχα και θα τα δωσω σε καποια που τα εχει αναγκη αυτο θα συνεστουσα σε πολλα κοριτσια αν εχετε ρουχα σε καλη κατασταση να τα μαζεψουμε να τα χαρισουμε καπου........Evaggelitsa 26 έγραψε:Ουφφφ!!! Να μαι και πάλι!!!
Τελείωσα με το σίδερο... Δεν ειναι τελικά τόσα πολλά όσα νόμιζα!!! Αλλα ρε κορίτσια μου, μόλις καταλαβα ότι σε λίγο θα βγούμε εμείς από το σπίτι για να μπουν τα ρούχα!!! Πρέπει να κάνω ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες μου!!!
Εσείς τι νέα;;;
Μαράκι (queen) ξέρεις φανταζομαι ότι η μεταβολή των συναισθημάτων είναι σύμπτωμα!!!!
Ριναμαρ καλέ μην αγχώνεσαι!!! Ουσιαστικά λίγες ώρες έμειναν μέχρι να μάθεις τι ακριβώς συμβαίνει!!!!
Φιλάκια σε όλες!!!
αχ κοπελα μου να σου πανε ολα καλα και να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωρακι και εγω περιμενω να δω τι καναμε και αυτο το μηνα αν και εχω μπερδευτει λιγο με τις γονιμες μερες και δεν ξερω τι μου γινετε......demmy5_k έγραψε:Καλέ, τι θα κάνω μαζί σας; Δε σας προλαβαίνω γλωσσούδες μου! Δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω! Είχα πρόβλημα με το Ίντερνετ και ακόμα έχω, έρχεται και φεύγει! Είμαι στο κρεβάτι ακριβώς μια βδομάδα σήμερα για προληπτικούς λόγους. Είχα λίγο καφέ την προηγούμενη Πέμπτη και παρόλο που ο γιατρός δεν ανησυχεί, δεν έχω αποκόλληση ή κάτι άλλο, λόγω του βεβαρημένου ιστορικού μου θέλει να μείνω ξάπλα 2 βδομάδες. Πάντως, δεν είμαι καθόλου ψύχραιμη κορίτσια. Την Πέμπτη που του τηλ. και του το είπα δεν ανησύχησε και μου είπε να πάω την επόμενη μέρα για να μην ταλαιπωρηθώ την ίδια μέρα. Μέχρι να περάσει η μέρα και η νύχτα και να ξημερώσει να πάω είχα ξεγράψει την εγκυμοσύνη. Τα είδα όλα κορίτσια! Ξέρω ότι κάνω κακό στο μωρό κλπ, αλλά με αδικείτε; Δυο αποβολές δεν ξεχνιούνται εύκολα.
Πάντως είναι φοβερά γρήγορη η εξέλιξη! Την προηγούμενη Τρίτη είχα παει για την πρώτη μου επίσκεψη και ήταν 2 μιλίμετρα το μέγεθος και την Παρασκευή που πήγαμε έκτακτα ήταν 4 μιλίμετρα και ακούσαμε καρδιά! Απίστευτο! Αχ κορίτσια, προσεύχομαι κάθε μέρα να πανε όλα καλά αυτή τη φορά!
Αρκετά με τα δικά μου. Ελπίζω όσες περιμένετε αυτές τις μέρες να μείνετε στο περίμενε και να μη σας έρθει ποτέ!
rinamar έγραψε:
λοιπόν...: αρνητικό ..ε δεν άντεξα κορίτσια συγνώμη κι όλας! ..θέλω να πάω γυμναστήριο αύριο και να μην έχω ενδοιασμούς.......!
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Evaggelitsa 26 έγραψε:
Κριμα ζουζουνα μου... Μακάρι να είσαι περισσότερο τυχερή τον επόμενο μηνα... Ή ακόμα καλύτερα ... Μακάρι να είναι λάθος το τεστ!!!
boubou έγραψε:
Έυαγγελία μου ΟΥΤΕ ΚΑΝ!! αλλά εσείς δν μου φταίτε να σας φορτώνω..
Μαρινάκι δν θα αργήσει να είναι θετικό το τεστ στα χέρια σου....είναι το μόνο σίγουρο!!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης