551 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 Κυρ Ιαν 22, 2012 5:21 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
ειπαμε εξάλλου ότι κι εσύ έχεις ακόμη ελπίδες και θα το ξέρουμε σε μια βδομάδα το δικο σου αποτέλεσμα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:τι να πω βρε Μαράκι αν δεις ποσο εύκολα κλαίω εγώ γενικά..πάαααρα πολύ ευκολα..τη δική μου φωτο έχει διπλα απο την λέξη ευσυγκίνητη στο λεξικό... τι θα πάθω όταν τα καταφέρω να μείνω έγκυος???θα σταματήσουν να τρέχουν δάκρυα ποτε τα μάτια μου??
ειπαμε εξάλλου ότι κι εσύ έχεις ακόμη ελπίδες και θα το ξέρουμε σε μια βδομάδα το δικο σου αποτέλεσμα!!!!
boubou έγραψε:λες να αρχίσω να τον ζηλεύω κι εγώ??μετά απο τόσα χρονια???
ααα κορίτσια μου σήμερα έχουμε επέτειο.... αλλα επειδη δν έχουμε λεφτά θα κάτσουμε μέσα,και θα παραγγείλουμε κινέζικο για διαφορα (δν έχουμε φάει ποτε χαχαχα λετε να ειναι αποτυχία??)και θα φάμε και γλυκάκι!!! θα φτιαξω και ατμόσφαιρα με κεράκια! δωράκια δν θα πάρουμε όμως δν με νοιάζει γιατί εγώ μόνο ένα "δώρο" έχω κολλημένο στο μυαλο μου ...αλλα επειδή ειμαι 3 μέρα περιόδου θα το γιορτάσουμε αλλη φορά!
lia-ka έγραψε:δεν πρεπει να περασει η αναμενομενη ημερομηνια για να δειξει?εστω και μια μερα?δηλαδη στις 25?
lia-ka έγραψε:αυριο το πρωι παω για χοριακη και οτι θελει ας γινει!θα μαθετε τα καλα η κακα αυριο το μεσημερι!ποσο περιπου κοστιζει?μηπως ξερετε?
boubou έγραψε:10 χρόνια!! και ακόμη ερωτευμένη σαν την πρώτη μέρα!!ποιος να το πίστευε αυτο για μένα που βαριόμουν από τον μισό μήνα???[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αγαπη έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
boubou έγραψε:αγαπη έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
σήμερα δν γίνεται για τεχνικούς λόγους..αλλά θα φροντίσω μόλις μπορέσω να το γιορτάσω όπως του αρμόζει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αγαπη στις Κυρ Ιαν 22, 2012 7:21 am, 1 φορά
thequeen86 έγραψε:εγω εδω ειμαι αλλα εχω εκπομπη κ δν προλαβαινω να γραφω...
evi27 έγραψε:να 'μαι πάλι κι εγώ...μαγείρεψα,φάγαμε,είδαμε και μια ταινία με τον αντρούλη και τώρα άραξα...
Έλλη μου χρόνια σας πολλά και του χρόνου να το γιορτάσετε μαζί μ'ένα μπεμπάκι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αγαπη έγραψε:thequeen86 έγραψε:εγω εδω ειμαι αλλα εχω εκπομπη κ δν προλαβαινω να γραφω...
εκπομπη ????? χμμμμ σε ραδιοφωνικο σταθμο δουλευεις ????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deb στις Κυρ Ιαν 22, 2012 7:15 am, 1 φορά
xaftounaki έγραψε:Ας μπω και εγω στην παρεα σας.
Και εμεις ξεκινησαμε προσφατα προσπαθειες για μωρακι και σημερα ειναι η πεμπτη μερα καθυστερησης
Επρεπε να ειχα αδιαθετησει απο την τριτη 17/1
Περιμενω...Μαλλον θα παω να παρω ενα τεστ να το κανω το πρωι.
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης