751 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 Δευ Ιαν 23, 2012 3:04 am
art86
Πρωταγωνιστής!!
δεν πειραζει κορτιτσακι μου....τον επομενο μηνα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χαχαχαχαχαioanna85 έγραψε:αν δινουν καλα λεφτα σκεψου το!!!!
kira έγραψε:Koρίτσια έχετε μπει στον πειρασμό να παρακολουθείτε την ψορηξία με υπέρηχο στο γυναικολόγο σας?Εγώ είμαι τόσο μουρλή που το σκέφτομαι πολύ έντονα!!!
Έχει χάρη που δεν είναι εύκολο να πληρώνω το γιατρό κάθε τρεις και λίγο,αλλιώς θα το έκανα σίγουρα και ας με ¨¨βρίζε騨 ο άντρας μου!!!
Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!Μαρινάκι ίσως καλύτερα έτσι.Κάθε εμπόδιο για καλό λένε!
Λιάνα που είσαι;;;;Έχω άγχος για τα αποτελέσματα!!!!!
Ευούλι έγραψε:Καλσπέρα Ευάκι!Έχουμε και άλλο κοινό, εκτός από το όνομα: άντρες στρατιωτικούς!Και νομίζω και ένα ακόμα:το επάγγελμά μας, αν δεν κάνω λάθος...
Ευούλι έγραψε:Όντως,το διάβασα παλιότερα.Όταν ανέφερες ότι έχει υπηρεσία...(Πικρή ιστορία ).Και ναι:είμαι και καθηγήτρια! Φιλόλογος συγκεκριμένα.Εσύ;
kira έγραψε:Koρίτσια έχετε μπει στον πειρασμό να παρακολουθείτε την ψορηξία με υπέρηχο στο γυναικολόγο σας?Εγώ είμαι τόσο μουρλή που το σκέφτομαι πολύ έντονα!!!
Έχει χάρη που δεν είναι εύκολο να πληρώνω το γιατρό κάθε τρεις και λίγο,αλλιώς θα το έκανα σίγουρα και ας με ¨¨βρίζε騨 ο άντρας μου!!!
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης