Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
435 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 435 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 43]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΕΛΛΗ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

XAAAXAXAXAXAAXXAAX τι καλό που είναι!! αχαχααχαχ είδες που με το που φούντωσε φοβήθηκε και το άλλο που ήταν δίπλα του κι εφυγε?? χααχαχαχαχαχαχαχχα το αγαπωωωωωωωωωωω!!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 669659 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 669659 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 669659 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 669659

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:ΕΛΛΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

χαχαχαχα μπα!!! τον παίρνω αγκαλιά συνέχεια με κουβερτούλες φλις και δν παθαίνει τίποτα!! χαχαχαχα αλλα πάω να τον φιλήσω που και που και με ηλεκτρίζει η μυτούλα του αν με ακουμπησει χααχχχαχαχ

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχαχαχαχα είχα να γράψω τόσες απαντήσεις αλλά δεν μπορώ έχω πεθάνει με το βίντεο, αχ σε καλό να μας βγει βραδιάτικα Laughing Laughing Laughing Laughing

Όσο για το φαΐ θα ξαναπώ ότι όλα είναι στο μυαλό, τι να κάνουμε ? ΥΠΟΜΟΝΗ!!! αχαχαχαχα Laughing Laughing (νευρικό γέλιο)

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:
Αγαπη αυριο; Δε νομιζω πως ειναι καμια. Η Δεσποινα σε 2 μερες εχει καθυστερηση...

Καλέ εγώ το είπα! για την Mariabel που πολλέεεες σελίδες πρίν έκανε τεστάκι παρόλο που αδιαθέτησε για να σιγουρευτεί!

αγαπη έγραψε:ΕΛΛΗ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εχω πεθάνει κι εγω και ο άντρας μου!! αααααχαχαχαχαχαχα δεν υπέρχειειιιιιι τελειιιιιιοοοοο!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη αν δεν κάνω λάθος η Μαρια αδιαθετησε αλλα επειδη ενοιωθε οτι μπορει να ήταν εγκυος εκανε τεστ...

Ελλη θες να σου πω τι γλυκα εχω εγω; Και να θελω να αγιασω δε με αφήνουν..Μετρας;
1. κουραμπιεδες της μαμας
2. αμυγδαλατα της μαμας
3. ζελέ κερασι- ανανα με κομματια ανανα
4. Γλυκα αμυγδαλο και πορτοκαλι
5. 1 κομματι τουρτα κουκις
6. γαλακτομπουρεκα της πεθερας
7. φλιτσες της πεθερας
8. σοκολατακια που εφερε ο αντρας
9. διαφορα ειδη γλυκα κουταλιου απο τη μαμα
10. κουβερτουρες μαυρη, γαλακτος και ασπρη
11. Παστελια και μαντολες απο Ζακυνθο

Φταιω μετα;;;;;; affraid

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Αχαχαχαχα είχα να γράψω τόσες απαντήσεις αλλά δεν μπορώ έχω πεθάνει με το βίντεο, αχ σε καλό να μας βγει βραδιάτικα Laughing Laughing Laughing Laughing

Όσο για το φαΐ θα ξαναπώ ότι όλα είναι στο μυαλό, τι να κάνουμε ? ΥΠΟΜΟΝΗ!!! αχαχαχαχα Laughing Laughing (νευρικό γέλιο)

ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ "ΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑ" [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΤΩΡΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΧΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΛΥΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Αγαπη αν δεν κάνω λάθος η Μαρια αδιαθετησε αλλα επειδη ενοιωθε οτι μπορει να ήταν εγκυος εκανε τεστ...

Ελλη θες να σου πω τι γλυκα εχω εγω; Και να θελω να αγιασω δε με αφήνουν..Μετρας;
2. αμυγδαλατα της μαμας
7. φλιτσες της πεθερας

Φταιω μετα;;;;;; affraid

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΜΕΤΑ ??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Αγαπη αν δεν κάνω λάθος η Μαρια αδιαθετησε αλλα επειδη ενοιωθε οτι μπορει να ήταν εγκυος εκανε τεστ...

2. αμυγδαλατα της μαμας
7. φλιτσες της πεθερας

Φταιω μετα;;;;;; affraid

Ωωωωωωω τι κόλαση!!!!! και πώς κρατιέσαι;;;
...εμένα μου φέρανε δώρο ένα κορμό τις προάλλες.. του αντρούλη δεν του άρεσε.... κορίτσια το έκανα.. τον πέταξα για να μην του ορμήξω!!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΕ ΤΟΣΑ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 534787 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 534787 ΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ "ΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑ"
ΤΩΡΑ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΗΧΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΛΥΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ

Αχ τον έβαλα κ δεν μπορώ να συνέλθω ακόμα Laughing Laughing Laughing

Αχ κορίτσια σας καληνυχτώ να ρίξω κ λίγο κρύο νερό στο πρόσωπο να συνέλθω γιατί λίγο ακόμα κ θα με βγάλουν "η τρελή του χωριού" αν ακούνε τα γέλια μου!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

2. αμυγδαλατα της μαμας
7. φλιτσες της πεθερας

Φταιω μετα;;;;;; affraid

Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Κ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.Κ ΤΟ ΕΙΔΑ Κ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ...ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ Κ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
αγαπη έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ "ΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑ"

Αχ τον έβαλα κ δεν μπορώ να συνέλθω ακόμα Laughing Laughing Laughing

Αχ κορίτσια σας καληνυχτώ να ρίξω κ λίγο κρύο νερό στο πρόσωπο να συνέλθω γιατί λίγο ακόμα κ θα με βγάλουν "η τρελή του χωριού" αν ακούνε τα γέλια μου!!!

ΧΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΛΕΜΕ Η ΤΡΕΛΟΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΜΑΔΕΣ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη έγραψε:
ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΟΥ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ "ΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑΚΑ" [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χαχχαχαχαα έχω πολύ ζωηρή φαντασία..σαν να σε έχω μπροστά μου!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το γουρουνάκι είναι σημαδιακό...για τα γλυκά που λεγαμε πιο πάνω!!θα φάω ένα τώρα κι εγώ έτσι για το καλό!! χαχαχα

Ιωάννα Respect Respect έχεις τόσα γλυκά και αντιστέκεσαι??? δν έχω λόγια!!!!
άντε να περάσει η ακατανόμαστη!λιγο το τρέξιμο με τον κοντό λίγο τα Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 604962 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 604962 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 604962 με τον αντρούλη , να καίμε καμια θερμίδα! Razz Razz Razz

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απο ολα αυτα δεν εφτιαξα τιποτα ολα μου τα φερανε...εκτος απο τις κουβερτουρες για να κανω σοκολατακια!! Δεν κρατιεμαι συνεχεια...και μου ειπε η μαμα οταν ξαναρθουν πατρα θα μου φερει γλυκο φιρικι που μου αρεσει πολύ. Εβαλε τον καημενο τον μπαμπα να καθαρισει τα μηλα γιατι αρεσει στο...παιδι!! Laughing

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια πάω για νάνι...καληνύχτα θα τα πούμε το πρωί.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντα μου καληνύχτα!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 417472

Ιωάννα μου πόσο μ' αρέσει όταν μου κάνουν κάτι τέτοια οι γονείς μου!! μου αρέσει που σε κάποιες καταστάσεις μας αντιμετωπίζουν ακόμη σαν παιδιά και θέλουν να μας προσέξουν! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 669659 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 669659 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 669659 !!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Απο ολα αυτα δεν εφτιαξα τιποτα ολα μου τα φερανε...εκτος απο τις κουβερτουρες για να κανω σοκολατακια!! Δεν κρατιεμαι συνεχεια...και μου ειπε η μαμα οταν ξαναρθουν πατρα θα μου φερει γλυκο φιρικι που μου αρεσει πολύ. Εβαλε τον καημενο τον μπαμπα να καθαρισει τα μηλα γιατι αρεσει στο...παιδι!! Laughing

Αχ τι γλυκός! Μπράβο του μπαμπάκα σου Very Happy

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ #7 ????? ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ #6 ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και μόλις μου χάλασε τα σχέδια για γλυκό το "παιδί"μου γιατί ήρθε και μπαστακώθηκε στην αγκαλιά μου για ύπνο και δν μπορώ να πάω πουθενά!!Ετσι Τσάρλι ..βοήθα την μαμα να μην παρεκτρέπεται!! Laughing Laughing Laughing

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευη και Αντα καληνυχτα!!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 502437

Αγαπη και η κωνσταντινα που εμεινε εγκυος στο 6 μπορει να ανοιξει το 7!

Ελλη τους αγαπαω πολυ τους δικους μου και μου λειπουν και ο ατιμοι ειναι το στυλ γονεις γλυκουληδες...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Ιωάννα πόσο σε νιώθω!! εμένα να δεις πως μου λείπουν!!!!τι να κάνω που έμελε να βρω άντρα από μακριά!!!

κουκλιτσες μου θα σας αφήσω τώρα γιατί αύριο δουλεύω πρωί πάλι!!! θα τα πούμε πρωί πρωί με καφεδάκι πάλι!!!!

πολλα φιλάκια και να έχετε μια υπέροχη νύχτα όλες!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 417472 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα κοριτσακια!!! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 22743 Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 22743

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καληνύχτα Μαρίνα και Έλλη! Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 38 417472

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:
Αγαπη και η κωνσταντινα που εμεινε εγκυος στο 6 μπορει να ανοιξει το 7!

Ναι γιατί όχι.. έτσι όπως το πάμε δεν μας βλέπω να κρατάει μέχρι αυριο βράδυ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις