951 Απ: Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 Δευ Ιαν 23, 2012 3:00 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
Κραταμε ακομα γερα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:φοβασαι;
ioanna85 έγραψε:Εγω προσωπικα θα τα επαιρνα. Μην παιζεις με τις πιθανοτητες και αν παρεις 2-3 μερες τι διαφορα θα κανει στο κάτω κατω;
Ουτε εγω ειχα ξανακανει χειρουργειο ή ναρκωση και εκεινη τη στιγμή ηταν το τελευταιο που σκεφτομουν. Να πω ην αληθεια ουτε που ξερω τι σκεφτομουν. Θυμαμαι που μπηκα χαμογελαστη και πηρα 1-2 το πολυ βαθιες ανασες, ειπα στην αναισθησιολογο οτι ζαλιζομαι και μου λεει φυσικο ειναι και μετα ξυπνησα και ελειπε μια ζωη, μια καρδια απο μεσα μου.....αρα σε καταλαβαινω πολυ καλα!
a-niki έγραψε:καλησπερα καλησπερα . Μια εβδομαδα εχω να μπω και βλεπω πολλες καινουργιες κοπελες. Σημερα ξαναπηγα για υπερηχο. Ειμαι 6 εβδομαδων και ειδαμε μια πολυυυυ μικρη κουκιδα. Ο γιατροσ μου λεει να ειμαι συγκρατημενη γιατι επρεπε να ειναι λιγο μεγαλυτερη . Θα ξαναπαω πεμπτη και πρεπει να ξανακανω χοριακη, Προσπαθουμε να ειμαστε ηρεμοι αλλα με τρωει
rinamar έγραψε:...no dear! θα μου αφαιρέσουν και τις 2 σάλπιγγες.. Την μία 100% και στην άλλη έχω μία μικρήηηη πιθανότητα της τάξης του 10% να μου την αφήσουν.
Ολες μας θα την βρήσκαμε την δύναμη πιστεύω.. και εσύ δεν πέρασες λίγα.. και η Άντα και η Ελευθερία και η Άρτεμης.. μπράβο σας που το παλευετε κορίτσια.. πφφ αυτό και αν θέλει κότσια.. τεσπα ας πάνε πίσω αυτά και ας έρθουν καλύτερες στιγμές!
Τα χάπιά είναι τα duphaston των 100mg.. τα ξέρεις;
ekaragiorgou έγραψε:καλημερα evi μου εγω ηδη πινω αν και μου ειπε ο γιατρος μεχρι να δουμε τι παιζει να μην πινω καθολου
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης