Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
617 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 617 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 43]

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κραταμε ακομα γερα!!!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βέεεεβαια! νομίζω οτι θα τον πιούμε τον καφεδάκο σ'αυτό αύριο! χιχι

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως εισαι εσυ;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά είμαι Ιωαννάκι μου.. ανυπομονώ να μπώ για την επέμβαση.. θέλω να ξεκινήσω την προσπάθειά μου.. πφφφ τόσο καιρό ποιά κουράστηκα!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τελειωσανε τα ψεματα δηλαδη σε λιγο καιρο θα μπεις για την επεμβαση...
Μην ανησυχεις πάντως, το ξερω πως θα πανε ολα καλα!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
η αλήθεια είναι ότι τόσο καιρό με τα τερτίπια της Αλέκας, είχα πάρει το μυαλό μου απο αυτό.. τώρα ναι Ιωαννάκι τελειώσανε τα ψέματα..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φοβασαι;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
..να σε ρωτήσω κάτι να μου πεις την γνωμη σου..
Μου είπε ο γιατρός να πάρω κάτι χάπια για να αδιαθετήσω.. είναι ορμόνες. Επειδή τώρα λογικά θα με πλακώσουν στις ορμόνες στην εξωσωματική θέλω να αποφύγω να τα πάρω.. είπα να περιμένω 1-2 μέρες ακόμα γιατί εχτές το βράδυ με παιθανε η κοιλιά μου και είμουνα σίγουρη οτι θα ερθει.. δεν ήθρε βέβαια αλλα λέω.. μπας και αφήσω τον οργανισμό μου να κάνει τον κύκλο που θέλει μόνος του να μην το βιάσω.. ούτως ή άλλως δεν με κυνηγάει κανείς..... ε; τι λες; εσύ τι θα έκανες;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:φοβασαι;

χμμμ.. φοβάμαι την νάρκωση ποιό πολύ.. δεν έχω ξανακάνει ποτέ χειρουργείο.. είναι και λίγο το σοκ οτι θα ξυπνήσω χωρίς το 1/3 του γυναικολογικού μου συστήματος...... προσπαθώ να το δεχτώ κάθε μέρα και ποιό πολύ...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω προσωπικα θα τα επαιρνα. Μην παιζεις με τις πιθανοτητες και αν παρεις 2-3 μερες τι διαφορα θα κανει στο κάτω κατω;

Ουτε εγω ειχα ξανακανει χειρουργειο ή ναρκωση και εκεινη τη στιγμή ηταν το τελευταιο που σκεφτομουν. Να πω ην αληθεια ουτε που ξερω τι σκεφτομουν. Θυμαμαι που μπηκα χαμογελαστη και πηρα 1-2 το πολυ βαθιες ανασες, ειπα στην αναισθησιολογο οτι ζαλιζομαι και μου λεει φυσικο ειναι και μετα ξυπνησα και ελειπε μια ζωη, μια καρδια απο μεσα μου.....αρα σε καταλαβαινω πολυ καλα!

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:Εγω προσωπικα θα τα επαιρνα. Μην παιζεις με τις πιθανοτητες και αν παρεις 2-3 μερες τι διαφορα θα κανει στο κάτω κατω;

Ουτε εγω ειχα ξανακανει χειρουργειο ή ναρκωση και εκεινη τη στιγμή ηταν το τελευταιο που σκεφτομουν. Να πω ην αληθεια ουτε που ξερω τι σκεφτομουν. Θυμαμαι που μπηκα χαμογελαστη και πηρα 1-2 το πολυ βαθιες ανασες, ειπα στην αναισθησιολογο οτι ζαλιζομαι και μου λεει φυσικο ειναι και μετα ξυπνησα και ελειπε μια ζωη, μια καρδια απο μεσα μου.....αρα σε καταλαβαινω πολυ καλα!

Ααχ Ιωαννα θα βάλω τα κλάματα.. δεν ξέρω τι να μας πρωτοπώ.. αυτό που καταλαβαίνω πάντως είναι οτι η φύση τελικά είναι πολύ σκληρή.. κι εμείς είμαστε παιδιά της και πρέπει να επιβιώσουμε.. θα παλέψουμε όμως! Very Happy

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
..θα δώ και αύριο πως θα είμαι και αν είναι θα τα πάρω.. αν διαβάσεις τι παρενέργειες έχουν No τεσπα θα δώ..

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μην βαλεις τα κλαματα γιατι δεν θελω και πολυ να αρχισω κι εγω...
Μαρινα ειναι πολλα τα αδικα γυρω μας αλλα πιστευω πως ο θεος μας δινει οσα μπορουμε να αντεξουμε...και διαλεξε εσενα να περασεις αυτη την διαδικασια ας το πουμε γιατι έχεις πολύ θεληση και δυναμη. Ειναι πολλες οι φορες που θαυμασα το πεισμα και την αποφασιστικότητα σου. Το αγχος σου θα ειναι μεχρι να μπεις στο χειρουργειο απο εκει και περα δε θα εχεις λογο πια, δε θα αλλαζει τιποτα και θα το παρεις αποφαση και ολα θα παρουν το δρομο τους. Μετα την επεμβαση δε θα μπορεις να μεινεις φυσιολογικα;

Ποια χαπια ειναι;

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...no dear! θα μου αφαιρέσουν και τις 2 σάλπιγγες.. Την μία 100% και στην άλλη έχω μία μικρήηηη πιθανότητα της τάξης του 10% να μου την αφήσουν.

Ολες μας θα την βρήσκαμε την δύναμη πιστεύω.. και εσύ δεν πέρασες λίγα.. και η Άντα και η Ελευθερία και η Άρτεμης.. μπράβο σας που το παλευετε κορίτσια.. πφφ αυτό και αν θέλει κότσια.. τεσπα ας πάνε πίσω αυτά και ας έρθουν καλύτερες στιγμές!

Τα χάπιά είναι τα duphaston των 100mg.. τα ξέρεις;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τα ξερω πολυ καλα απο τον γιατρό. Τα παιρνουν πολλές. Δεν ειναι τιποτα. Ξερεις τι θα κανεις; Οπως ειναι οι οδηγιες θα τις παρεις και θα τις πεταξεις. Ολα τα χαπια παρουσιαζουν τις απιθανες αντενδειξεις. Ακομα και το ντεπον που λεει ο λογος...Για μενα πιο πολύ θα πρηστεις που δεν σου ερχεται η ακατανομαστη παρα απο τα ντουφαστον...

rinamar

rinamar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λες ε; λοιπόν σε πληροφορώ οτι είμαι όντως τούμπανο σαν να έχω φάει πολύ αλάτι και καμία σχέση επειδή το προσέχω αυτές τις μέρες και ξέρω οτι είναι απο την καθυστέρηση!!!

Αν είναι θα τα ξεκινήσω άυριο... Very Happy

Ιωαννάκι μου πάω να την πέσω... νύσταξα!

Καληνυχτάκια.... Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 39 502437

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πριν κοιμηθεις διαβασε το τελευταιο ποστ στο θεμα με τα ανεκδοτα.....

Μην φοβασαι για τιποτα και αν θες καποιον να μιλησεις οταν θα πνιγεσαι...εγω ειμαι εδω και το εννοω!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκά!

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
a-niki έγραψε:καλησπερα καλησπερα . Μια εβδομαδα εχω να μπω και βλεπω πολλες καινουργιες κοπελες. Σημερα ξαναπηγα για υπερηχο. Ειμαι 6 εβδομαδων και ειδαμε μια πολυυυυ μικρη κουκιδα. Ο γιατροσ μου λεει να ειμαι συγκρατημενη γιατι επρεπε να ειναι λιγο μεγαλυτερη . Θα ξαναπαω πεμπτη και πρεπει να ξανακανω χοριακη, Προσπαθουμε να ειμαστε ηρεμοι αλλα με τρωει

ola kala tha pane min anisixeis!!!!!!!to anisixitiko tha itan na mina eblepes oyte tin mikri ayti koukida

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα κοριτσακια μου!!σημερα που προκοψα και ειπα να κανω παραπανω δουλειες στο μαγαζι με το που τελειωσα και ειπα να κατσω...τσουπ μου εσκασε εκδρομη απο σχολειο!! ετσι για να μην ξεχνιομαστε Laughing Laughing Laughing Laughing

Νυσταζωωωωωωωωωωωωω Sleep

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
rinamar έγραψε:...no dear! θα μου αφαιρέσουν και τις 2 σάλπιγγες.. Την μία 100% και στην άλλη έχω μία μικρήηηη πιθανότητα της τάξης του 10% να μου την αφήσουν.

Ολες μας θα την βρήσκαμε την δύναμη πιστεύω.. και εσύ δεν πέρασες λίγα.. και η Άντα και η Ελευθερία και η Άρτεμης.. μπράβο σας που το παλευετε κορίτσια.. πφφ αυτό και αν θέλει κότσια.. τεσπα ας πάνε πίσω αυτά και ας έρθουν καλύτερες στιγμές!

Τα χάπιά είναι τα duphaston των 100mg.. τα ξέρεις;

Μαρινάκι άκου. Φίλη μου εδώ και χρόνια έκανε 16 αποβολές, έμενε έγκυος και δεν μπορούσε να κρατήσει τα μωρά πάνω από μερικές βδομάδες...Δεν μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς λεπτομέρειες, πάντως φταίγαν οι σάλπιγγές της. Έκανε χειρουργείο και τις έβγαλε εντελώς, έκανε εξωσωματική και τώρα έχει έναν παίδαρο 8 μηνών.

sotiria-giannitsa

sotiria-giannitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΘΕΛΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΧΘΕΣ .ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΙΣ 9 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ .ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!!!!ΕΙΝΑΙ 2,5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΣΤΗΝ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ

ekaragiorgou

ekaragiorgou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια καλημερα!!!πρωτον διαωαζα τα μυνηματα απο 22-1-2012 ιωαννα 1985 ξερω και καταλαβαινω τι παιρνας απο την κουνιαδα σου πιστεψε με θα γινει χειροτερο μολις μεινει εγγυος!!!!!!και μενα ειναι 5 χρονια μεγαλυτερη μου και παντα ηταν μαλ@κισμενη αλλα τωρα που εχει το μωρο ειμαι στα προθυρα του φονου και την αποφευγω για να μην ανοιξω τον αχορταγο και δεν ξερω ποσες θαλασσες θα χρειαστει να την ξεπλυνουν!!!οτι πιο υπουλο ειναι απο την αδερφη του αντρα σου να σε ποναει επειδη εκεινη εκανε μωρο και συ οχι και να στο τριβει καθε μερα στην μουρη κριμα και για κεινη που χρησιμοποιει το μωρο της για αυτους τους λογους.anyway εγω εχω μια κοιλια τουρλα και δεν ξερω πρεπει να παρω τεστ ή θα απογοητευτω παλι??????μου τελειωσε οπως σας ειπα η περιοδος στις 3 σκαρτες μερες!!!και δεν ξερω τι να κανω!!αν δεν ειμαι με ανυσηχει αυτη η φουσκωμενη κοιλια μην εχω κατι αλλο......

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια καλημέρα κι από μένα! θα πιούμε Ας μαζευτουμε εδω ολες οσες προσπαθουμε για μωρακι#6 - Σελίδα 39 438696 ??

ekaragiorgou

ekaragiorgou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα evi μου εγω ηδη πινω αν και μου ειπε ο γιατρος μεχρι να δουμε τι παιζει να μην πινω καθολου

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ekaragiorgou έγραψε:καλημερα evi μου εγω ηδη πινω αν και μου ειπε ο γιατρος μεχρι να δουμε τι παιζει να μην πινω καθολου

πότε θα πας στο γιατρό?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 43]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις