Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
752 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 752 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 9]

151Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 1:13 am

lina1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[/quote]opote metra an bgenoyn h bdomades me tin mera poy eixes epafh me ton erasti soy,an emeine egkuos apo ton erasti soy tha bgenoyn i bdomades an oxi tha einai toy antra soy
[/quote]
ma tis evdomades opos einai gnoston o giatros metrai apo ti periodo ,oxi opote ekana erwta. kai bori den emeina egkios tin idia mera ,bori meta merikes meres.

152Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 1:16 am

lina1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
steef έγραψε:
tatijana έγραψε:
lina1 έγραψε:

diladi kai rotaw gia na vrw apantisi ,bori na geini avto i oxi .ales menoune egkios kai xoris na oloklorothi epafi.

Υπαρχουν κι αλλες λυσεις στο να μεινει καποια εγκυος χωρις να εχει γινει ολοκληρωμενη επαφη οπως γραφεις..
Συνεβει σε μια γνωστη μου.

Να ξερεις ομως οτι:

-->Ναι μπορεις να μεινεις εγκυος αμα το κανεις απο το πωπουδακο και να βγει κωλο-παιδο..
-->Ή να το κανεις απο το στομα και να ξερασεις ενα παιδακι απο κει...

χαχαχαχαχχαχαχαχα κλαιωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχαχα
eseis tora na gelatai oso theletai ,omos min simvi se sas i stis kores sas avto pou egine se mena ,tote tha klaitai.kali tixi!

153Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 1:39 am

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kamia den eixe anaferei ta paidia sou i mas Lina sto thema auto...Giayto min anaferneis ta paidia mas...Se parakalw me olo ton sevasmo m...

154Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 1:52 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για να γινει στις κορες μας κοριτσακι μου θα πρεπει να τα εχουμε πολυ χυμα η να μη τους μιλαμε γενικοτερα,εμενα με εχουν μαθει οι γονεις μου να μιλαμε μεταξυ μας ακομη και για πραγματα που γονεις δεν λενε στα παιδια τους,λοιπον,εσενα μαλλον σε ειχαν κλεισμενη μεσα και γιαυτο δεν ξερεις που παν τα 4 σε παρακαλω λοιπον μετρημενα τα λογια σου για τις κορες μας ή/και τους γιους μας.

155Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 1:57 am

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KOPΙΤΣΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ;;;;ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Κ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΛΙΟΜΑΣΤΕ;

156Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 2:25 am

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kaatrin έγραψε:KOPΙΤΣΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ;;;;ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Κ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΛΙΟΜΑΣΤΕ;

κατριν μ ,δυστηχως εχεις δικιο!!!αλλα δεν μπορω ν καταλαβω γτ το κανουν αυτο?
Crying or Very sad

157Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 2:30 am

????????

Επισκέπτης
βρε κοριτσια μερες διαβαζω για το προβλημα της λινας αλλα δεν απντω γιατι δενθελω να μπλεχτω σε τετοια θεματα...και γιατι τωρα το θεμα εχει παρει τοση μεγαλη εκταση και λεει για τα παιδια μας?καθε ενας εχει τα δικα του προβληματα οσο κ να λεμε εμεις εκεινη θα αποφασισει για τη ζωη της..μ αυτα που λενε τα κοριτσια για μαυρακια κ τετοια δεν εχω σταματησει να γελαω ας την αφησουμε να παρει μονη της τις αποφασεις της

158Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 2:42 am

lina1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ok, min apantatai opies den theletai ,kaneis den vazei maxairi sto laimo. ala egw tha apantisw otan exw nea.kai tha fatai glosa sas avtes pou legatai oti to thema einai psevtiko.ligi empistosini stous anthropous preipi na exetai.
den eimai kana 12 xrono pedi gia na erthw na pekso.

159Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 2:44 am

lina1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kai sorry gia ta pedia sas ,alla gelai avtos pou gelai televteos.

160Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 2:56 am

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είναι αρκετά περίεργο και παράλογο να προσπαθείς για παιδί με τον άντρα σου και ταυτόχρονα να έχεις και εξωσυζυγική σχέση. Δεν κολλάει, πώς να το κάνουμε!!!!! Mad Shocked Για να θέλεις να κάνεις παιδί, σημαίνει ότι είσαι καλά με τον σύντροφό σου, αλλιώς χωρίζεις και ψάχνεις για άλλον. Οπότε το θέμα μου φαίνεται ολίγον τι μούφα Rolling Eyes

161Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 3:00 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΕΚΕΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΠΩ,ΘΑ ΕΛΥΝΕΣ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ!

162Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 3:04 am

lina1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ithela na parw gnomi alounou ,kako einai?

163Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 3:06 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,ΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑ.

164Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 3:10 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν ειναι κακο αλλα επειδη εχουνε δει πολλα τα ματια μας κραταμε μια επιφυλλαξη,πειραζει?

Αλλωστε πολλα απο αυτα που εγραψες και τα εχουνε αναφερει τα κοριτσια ειναι ικανα να θεωρησουμε οτι λες ψεμματα,κλασικο χαρακτηριστικο των ψευτοπροφιλ που μπαινουν εδω και αλλα λενε την μια μερα και αλλα την αλλη!Τι στο καλο ολοι μπερδευονται και κανουν λαθος?τοση συμπτωση πια?

165Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 3:28 am

lina1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
den katalavenw pou blepeis esy psemata s avta pou egrapsa ?

166Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 4:05 am

ισμηνη

ισμηνη
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
giorgina έγραψε:
lina1 έγραψε:kalimera ,
thelw mia boithia!26 iouniou katalava oti eimai egkios,omos 21 iouliou ekana laparoskopiki giati eitane eksomitria egkimosini.periodos irthe meta apo avto stis 11 iouliou. meta 7 septembriou ,stis 12 sept.eixa epafi(oxi olokliromeni) me ton erasti mou.kai meta oles tis ales meres me ton antra mou,kai emeina egkios .omos tora anarotiemai mipos emeina egkios oxi apo ton antra mou ,kai trelenomai. affraid fovamai trela.thelw na kanw test dna gia na sigourevto oti to moraki pou perimenw einai tou antra mou.ala distazw,mipos to moro einai tou antra mou mono egw vgazw istories apo to fobo.
ti lete eseis eimai treli i telika prepei na kanw to test prin bebea genithi to moro..

Ελα βρε που φοβάσαι Razz Θα το μεγαλώσετε και οι τρείς μαζί, θα είσαστε μια πολύ χαρούμενη, αγαπημένη και ευτυχισμένη οικογένεια. Και στο δεύτερο, όταν το αποφασίσεις, πάλι το ίδιο να κάνετε, αφού πετυχαίνει η συνταγή σας. ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ, ΠΕΤΥΧΕ boithiste na apofasisw - Σελίδα 7 215994 boithiste na apofasisw - Σελίδα 7 215994 boithiste na apofasisw - Σελίδα 7 215994
τοσες μερες το διαβαζω το σεναριακι κ δεν εχω αποφασισει ακομα τουρκικο ή ελληνικο??? νομιζω κατι τετοιο εχει παιξει στον παπακαλιατη παλιοτερα ξερετε σε αυτο που εμεινε εγκυος κ δεν ηξερε αν ειναι του παπακαλιατη η του μαρκουλακη κ τελικα δεν μαθανε ποτε κ το μεγαλωσαν κ οι 3 σαν να μην συμβαινει τπτ κλπ κλπ.... ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ νομιζω σωστα...
παντως διαβασα ολα τα μνμ σας κ εχω πεθανει στα γελια ειστε ολες απιθανες.(δεν μπαινω καν στη διαδικασια να σχολιασω της λινα την ιστοριουλα κ το τι θα κανει...το'χω δει το εργο)
αν ειναι μαυρακι θα εχει τετοια μαλλια afro
αν ειναι τουρκακι θα ειναι ετσι boithiste na apofasisw - Σελίδα 7 604962

boithiste na apofasisw - Σελίδα 7 966307 γενικα

167Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 4:09 am

xara

xara
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λοιπον βρηκα την λυση στο σοβαρο προβλημα της κοπελας!!!
ταν ταν ταν
ταν ταν
ταν
ΠΟλυ πιο φθηνα απο τις ακριβες ιατρικες μεθοδους
http://deals.skroutz.gr/deals/astraorama1?utm_source=deals&utm_medium=email&utm_campaign=daily

168Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 4:19 am

????????

Επισκέπτης
με τον Παπακαλιατη εμεινε η τυπισσα ο Μαρκουλακης την εκανε εξωτερικο.....ετσι για το στορυ.....
παιδια θα πω κατι που ξερω οτι θα προκαλεσει αλλα δεν αντεχω να μην το πω
μπαινει ενα ατομο και λεει μια ιστορια αλλοι την πιστευουνε αλλοι οχι
πχ εγω δεν εχω ιδεα τι ειναι λαπαροσκοπικη και πως μενεις εγκυος μετα, δεν εβγαλα και κομπιουτερακι για τις ημερομηνιες και το πιστεψα......
απαντησα και μετα βλεπω οτι καποιες κοπελες λενε οτι ειναι φεικ ενω η θεματοτθετρια προσπαθει να εξηγησει με τον τροπο της........οτι θελει να ρωτησει απλα για γνωμες.....
δε θα σας μιλησω γι αυτη την ιστορια γιατι εχω πραγματικα σαστισει....κατι αλλο θα σας πω.....
ο λογος που εφυγα απο το αλλο φορουμ γονεων ειναι οτι ξαφνικα, ενα ατομο, μου εστειλε πμ λεγοντας μου οτι λεω ψεμματα οτι εχω θεμα κινητικο, οτι δεν εχω τιποτα και το κανω για να προκαλω τον οικτο, για να με λυπουννται και να συφμωνουν μαζι μου λεει στα θεματα....και ολο αυτο μετα απο 5 χρονια που δεν ειχα ουτε μια καρτα, γιατι απλα διαφωνηα στο θεμα των μισθων των δημοσιων υπαλληλων και ειπα οτι δεν πρεπει να κλαιγονται γιατι παντα επαιρναν και παιρνουν και θα παιρνουν πιο πολλα απο μας...και τουλαχιστον να μην κλαινε μες τη μουρη μας......αυτο ηταν.....εγινα η πετρα του σκανδαλου, ειδοποιησε και 5-6 φιλες της και ξαφνικα αρχισαν οι επιθεσεις, οτι δεν εχω αναπηρια, οτι λεω ψεμματα, στο πμ μου ελεγε να παω σε ψυσιατρο γιατι απ την κακια μου εμεινα αναπηρη αν εμεινα και κατι βλακειες τετοιες που ντρεπομαι να τις επαναλαβω.........αποτελεσμα??? χαλαστηκα, εκλαιγα για μερες, γιατι εκει μεσα ηξεραν μερα μερα τα του νοσοκομειου, εγραφα συνεχεια για την κατασταση μου....και δε μπορουσα να πιστεψω οτι ενα ατομο μου φεροταν ετσι χωρις να το εχω πειραξει, και επισης οτι με ενα σφυριγμα της επεσαν ολοι πανω μου σαν ορνια.....τελικα ξερετε τι εγινε????
οι κολλητες της μου εστειλαν πμ και μου ειπαν οτι ειχε πεσει συρμα απο τη συγκεκριμενη να με στειλουνε γιατι θυμωσε που υποστηριξα τους ιδιωτικους υπαλληλους.....ε ναι ρε φιλε, εγω ζω με 700 κι ερχεσαι εσυ και μου λες, "αχ, μας κοψανε 300 ευρω και τωρα παιρνουμε 1000???'' εγω τα 1000 ουτε θα τα δω ποτε μου, πανε κλαψε αλλου!!!!!! και παραδεχτηκαν οτι εκει μεσα ειναι κλικες, και μου ζητησαν χιλια συγνωμη και ακομα επικοινωνω με τις κοπελες οχι εκει μεσα βεβαια......
αυτο που θελω να πω και να με συγχωρειτε αν σας κουραα, ειναι να ειμαστε λιγο πιο διαλλακτικες....και εδω οταν εγραψα στην αρχη για την πεθερα μου καποιες κοπελες δε με πιστεψαν, με τον καιρο γνωριστηκαμε και ειδαν οτι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.......ενα μονο θα πω και κλεινω και χιλια συγνωμη δε θελω να προσβαλλω κανεναν προς θεου μια γνωμη μονο αν θελετε την κρατατε αν οχι την πετατε.......καλυτερα δεκα ψευτες να τους πιστεψεις, παρα εναν ειλικρινη να τον πεις ψευτη......

169Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 4:27 am

SPINAKOS7

SPINAKOS7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια άσχετο αλλά ακούστε ένα ανέκδοτο, <Μην με κράξετε αλήθεια λέω δεν θέλω να το πάρει καμιά σας με στραβό ματι>

Να σου βάλω ένα ουισκάκι?Αχ πολύ θα το θελα λέει εκείνη,να σου βάλω δύο δάχτυλά λέει εκείνος, να πιούμε πρώτα και μετά λέει εκείνη, κόκαλο εκείνος!

170Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 4:32 am

????????

Επισκέπτης
τωρα συγνωμη καθομαι και αδειαζω τοση ωρα την ψυχη μου για να πεις απο κατω ενα ανεκδοτο??? δεν υπαρχει θεμα οπου μπορεις να το κανεις αυτο? ελα ρε παιδια λιγο, ελεος πια.......

171Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 4:44 am

SPINAKOS7

SPINAKOS7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stella7778 έγραψε:τωρα συγνωμη καθομαι και αδειαζω τοση ωρα την ψυχη μου για να πεις απο κατω ενα ανεκδοτο??? δεν υπαρχει θεμα οπου μπορεις να το κανεις αυτο? ελα ρε παιδια λιγο, ελεος πια.......

ΣΥΓΝΩΜΗ

172Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 4:45 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλα ισως δεν διαβασε το μνμ σου!

Ξερω καποιες κοπελες ειμαστε πιο ευαισθητες ισως αλλα μην τα παιρνουμε ολα ετσι προσωπικα(και εγω το κανω μερικες φορες)

Απλα Στελλα μου καποιες την εχουμε πατησει πολλες φορες και μετα απο ενα σημειο και μετα γινομαστε καχυποπτες,δεν γινεται αυτο χωρις λογο.

Εχεις ενα δικιο σε αυτα που λες,οντως αυτα που μας εγραφες μας φαινοντουσαν απιστευτα στην αρχη και μετα οπως λες ειδαν τα κοριτσια πως ελεγες αληθεια!

Απλα πανω κατω αυτες οι ιστοριες που ξεπηδουν καπου καπου εχουν πολλες ομοιοτητες και ειναι ολες ετσι περιεργες!Δεν πειραζει θα φανει,και αν δουμε τελικα οτι λεει αληθεια θα δεις οτι θα ζητουσαμε συγγνωμη οσες την κατακριναμε!

Στελλα σου στελνω μνμ!

173Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 4:46 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απο τη στιγμη που ανοιγεται ενα τετοιο θεμα ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του...αλλος θα το διακωμωδησει αλλος θα πει πως ειναι ψεμματα.. το θεμα ειναι οτι το θεμα μενει ψηλα επειδη ασχολουμαστε με αποτελεσμα να ευχαριστιεται και να τριβει τα χερια του αυτος που το ανοιξε...

κι ενας ακομη λογος ειναι να μας βαλουνε να τσακωθουμε οπως ειδα τωρα αυτο που εγινε πιο πανω.. αν θελετε σταματηστε να ασχολειστε! δεν εχει νοημα δεν το βλεπετε?

174Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 4:49 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινα και εγω αυτο φοβαμαι μην γινει,πραγμα το οποιο ειχε γινει και αλλη φορα!Αν και ειναι δυσκολο οπως και ηταν και την αλλη φορα γιατι παντα μπαινουν καινουργια ανυποψιαστα μελη,κατα ενα τροπο της δικαιολογω που προβληματιζονται!

175Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Σαβ Ιαν 21, 2012 4:50 am

SPINAKOS7

SPINAKOS7
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stella7778 έγραψε:τωρα συγνωμη καθομαι και αδειαζω τοση ωρα την ψυχη μου για να πεις απο κατω ενα ανεκδοτο??? δεν υπαρχει θεμα οπου μπορεις να το κανεις αυτο? ελα ρε παιδια λιγο, ελεος πια.......

Η αλήθεια είναι οτι πραγματικά δεν είδα τι έγραψες.
Και πάλι ΣΥΓΝΩΜΗ δεν εχω κάτι άλλο να πω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις