Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
761 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 761 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 9]

51Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 2:12 am

lina1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Όσο για την κοπέλα που άνοιξε το θέμα, εάν υπάρχει μια περίπτωση να την πιστέψω θα ήθελα να ξεκαθαρίσει το θέμα με τις ημερομηνίες.

diladi ti theleis na ksekatharisw me tis imerominies?

52Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 2:15 am

lina1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
KRISTI 1 έγραψε:κ γω το ιδιο με την στελλα ειμαι...κ ουτε καταλαβαινω οταν λενε για αλλα τρολ κτλ τι εχει γινει..τεσπα.οσο για την κοπελα εδω...αφου αποφασισες να κανεις το dna για ενα τοσο σοβαρο θεμα κολλας στο κοστος?? Shocked
den kolaw me to kostos tou dna kolaw me to kostos amniakou ,giati mou fenete poli akriva .nakani mia tripoula kai na aferesi ligo igro toooso akrivo einai....

53Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 2:17 am

????????

Επισκέπτης
εγω δεν πιστευω οτι καποιος θα καθοτανε να γραψει μια ολοκληρη ιστορια για να κοροιδεψει τους αλλους και να τους απασχολησει
σε φορουμ γονιων ειμαστε
δεν ειμαστε σε φορουμ γνωριμιων να κανουμε εντυπωση
τι να πω...........

54Ψηφοφορία ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Παρ Ιαν 20, 2012 2:17 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αμνιακο υγρο γιατι θα σου παρουν?

55Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 2:19 am

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τα σχόλια δεν τα διαβάζω, ελλείψη χρόνου... αλλά νομίζω ότι το μήνυμα είναι ψεύτικο.... γελοιότητες.... αλλά 1/100000000 να αληθεύει, ας πρόσεχες, που ήθελες και "εραστή", λέμε τώρα!!! Ας έβαζες σκούφο, τώρα που κάνει και κρύο!!! Τί διαβάζω, Χριστέ μου!!! boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 679259

56Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 2:20 am

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stella7778 έγραψε:εγω δεν πιστευω οτι καποιος θα καθοτανε να γραψει μια ολοκληρη ιστορια για να κοροιδεψει τους αλλους και να τους απασχολησει
σε φορουμ γονιων ειμαστε
τι να πω...........

και όμως συμβαίνει!
σε άλλο φόρουμ μία κοπέλα τους δούλευε για μήνες. την πήραν χαμπάρι από τύχη.

57Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 2:25 am

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
manoulita-fraoulita έγραψε:
καλημερα αντα μ ,στη σελιδα 2 λεει η κοπελα οτι τησ αφαιρεθηκε και η μια σαλ[πιγγα οποτε αυτο να εγινε λαπαροσκοπικα λιγο απιθανο!!!

Χμμ όντως αυτό δεν το χα δει. Rolling Eyes Καλημέρα Smile

lina1 έχω γράψει την ερώτησή μου στο τέλος της σελίδας 2, μην επαναλαμβάνομαι. Οι ημερομηνίες που λες δεν κολλάνε.

58Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 2:42 am

Evaggelitsa 26

Evaggelitsa 26
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
florentiab έγραψε:
stella7778 έγραψε:εγω δεν πιστευω οτι καποιος θα καθοτανε να γραψει μια ολοκληρη ιστορια για να κοροιδεψει τους αλλους και να τους απασχολησει
σε φορουμ γονιων ειμαστε
τι να πω...........

και όμως συμβαίνει!
σε άλλο φόρουμ μία κοπέλα τους δούλευε για μήνες. την πήραν χαμπάρι από τύχη.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε!!!!! Είδες τι μπορεί να κάνει κανείς όταν έχει πολύ ελεύθερο χρονο τελικά!!!!

59Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 2:48 am

????????

Επισκέπτης
μου το λεει ο αντρας μου που ειναι τεχνικος κομπιουτερ οτι συμβαινουν κατα κορον τετοια πραγματα αλλα σε φορουμ γονεων δε θελω να το πιστεψω.....

60Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 2:58 am

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΑΜΕ Η ΟΧΙ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΡΟΛ ΚΑΙ" ΠΑΤΡΟΛ" ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ,ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΤΕ.ΧΑΖΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΟ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΕΣ,ΑΘΩΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ,Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΣΕ ΤΙΜΩΡΕΙ,Η ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙΜΩΡΕΙ.Η ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΔΕ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.

61Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 3:24 am

xristinaf

xristinaf
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μπεμπινι 1 έγραψε: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΑΜΕ Η ΟΧΙ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΡΟΛ ΚΑΙ" ΠΑΤΡΟΛ" ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ,ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΤΕ.ΧΑΖΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΟ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΕΣ,ΑΘΩΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ,Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΣΕ ΤΙΜΩΡΕΙ,Η ΠΡΑΞΗ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙΜΩΡΕΙ.Η ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΔΕ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.
α για σου!!!με εκφραζεις απολυτα

62Ψηφοφορία ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Παρ Ιαν 20, 2012 3:35 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι θα κανεις αμνιοπαρακεντηση...

63Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 4:37 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλα δεν εισαι χαζη!Απλα δεν εισαι μαλλον πολυ καιρο στο φορουμ να δεις τι παιζει!Ξερεις ποσες κοπελες οπως λες την εχουμε πατησει?Απλα καποιες ειναι πιο καχυποπτες και καποιες αλλες πιο ευαισθητοποιημενες και ετοιμες να βοηθησουν!Και εγω ημουν ετοιμη να απαντησω αλλα συγκρατηθηκα!

Ειναι αληθεια ομως πως τετοια περιστατικα συμβαινουν,απλα και εμενα στο συγκεκριμενο κατι δεν μου κολλαει!

64Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 4:44 am

????????

Επισκέπτης
δεν εχει σχεση η πειρα, και σε ενα αλλο φορουμ που ημουν 5 χρονια παλι χαμπαααααρι δεν επαιρνα....ειναι να μην εισαι ευκολοπιστος.......

65Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 4:49 am

lina1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
KRISTI 1 έγραψε:εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι θα κανεις αμνιοπαρακεντηση...
gia to test patrotiras

66Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 4:49 am

black beauty

black beauty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι μαλλον στον χαρακτηρα καθε ανθρωπου,λες μεσα σου και αν κανω λαθος?σε καταλαβαινω και σε δικαιολογω,θα φανει,μην στεναχωριεσαι!

67Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 4:55 am

lina1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ada έγραψε:

Με μπέρδεψες με τις ημερομηνίες scratch Πότε σου ήρθε η πρώτη περίοδος μετά τη λαπαροσκόπηση?

Επίσης μετά από αυτό δε σου είπαν οι γιατροί να απέχεις για κάποιο χρονικό διάστημα ή να φοράς προφυλακτικό? Μετά από το εξωμήτριο πρέπει να περιμένεις λίγο καιρό scratch
proti periodos irthe stis 11 augustou.

68Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 5:44 am

manoulita-fraoulita

manoulita-fraoulita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lina1 έγραψε:
Ada έγραψε:

Με μπέρδεψες με τις ημερομηνίες scratch Πότε σου ήρθε η πρώτη περίοδος μετά τη λαπαροσκόπηση?

Επίσης μετά από αυτό δε σου είπαν οι γιατροί να απέχεις για κάποιο χρονικό διάστημα ή να φοράς προφυλακτικό? Μετά από το εξωμήτριο πρέπει να περιμένεις λίγο καιρό scratch
proti periodos irthe stis 11 augustou.

κατι που δεν μπορω ειναι τα ψεμματα ....αντα μου για κοιτα την σελιδα 1 γραφει οτι αδιαθετησε στισ 11 ιουλιου ...εδω σου απανταει 11 αυγουστου..γτ?η το ψεμμα οτι σου αφαιρεσαν εξωμητριο και σαλπιγγα λαπαροσκοπικα ...χωρις επεμβση?με συγχωρεισ λινα μου υποτιμας την νοημοσυνη μας και την καλοσυνη μας αλλα ξερεις κατι....δεν αξιζει...τωρα οσο για μια κοπελα που λεει οτι ειναι χαζη...?δεν ειναι χαζη ,αλλα καλος ανθρωπος και τουσ καλουσ ανθρωπους του εκμεταλλευονται πιο ευκολα συναισθηματικα...δεν ξερω ποια εισαι...και δεν με νοιαζει...μπορει να εισαι και μυθομανησ στο κατω -κατω...τλχ παραδεξου οτι φασκεισ αντιφασκεισ και τα σχετικα, ζητα συγνωμη και τελος ...εδω ειμαστε μανουλεσ δεν ειμαστε ψυχολογοι...η καθε μια λεει την αποψη της αλλα μεχρι εκει....καλο ειναι να ενημερωθεις απο καποιο ποιο ειδικο..για να σε βοηθησει σε ολες σου τις αποφασεις και πιο πολυ να αγαπησεις αυτο που εισαι ...τον αληθινο εαυτο σου... Wink

69Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 6:26 am

lina1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ma berdevtika den vlepeis oti ekana laparoskopiki stis 21 iouliou,pos borousa na exw periodo stis 11 iouliou.stis 11 augoustou irthe.imarton anthopos eimai den boro na berdevto.

70Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 6:53 am

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 911307 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 911307 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 911307 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 911307 💫ma afoy les oti den eixes oloklirwmenh epafh me ton erasti e den tha emeines k egkyos apo ayton.metra apo thn mera poy eixes me ton antra soy k bgale t apotelesmata me to poso ebdomadwn eisai!!k etsi isws katalabeis,h kane to test k pes mas

71Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 7:01 am

chicken

chicken
Ada έγραψε:
την εξωμητρια κυηση δεν την βγαζουν με λαπαροσκοπηση γτ εφοσον καθεται εξω απο την μητρα ,και σε οποιο οργανο και αν κατσει θα χρειαστε επεμβαση για αφαιρεση...συνηθως καθεται στισ σαλπιγγες αν λοιπον αφαιρεθει η μια σου δινουν ενα ποσοστο 30% να γινεις μανουλα ...

Σε εξωμήτριο μπορεί να βγει κ λαπαροσκοπικά , εξαρτάται πού θα κάτσει κ δεν είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί το όργανο.Η σάλπιγγα αφαιρείται μόνο όταν υπάρχει ρήξη όχι αν το προλάβεις νωρίς. Όσο για τα ποσοστά δεν ξέρω από πού το συμπεραίνεις γιατί έχω μιλήσει με πολλούς γιατρούς το διάστημα αυτό κ δεν μου έχει πει ούτε ένας κάτι τέτοιο Smile

Όσο για την κοπέλα που άνοιξε το θέμα, εάν υπάρχει μια περίπτωση να την πιστέψω θα ήθελα να ξεκαθαρίσει το θέμα με τις ημερομηνίες.

καλημερα αντα μ ,στη σελιδα 2 λεει η κοπελα οτι τησ αφαιρεθηκε και η μια σαλ[πιγγα οποτε αυτο να εγινε λαπαροσκοπικα λιγο απιθανο!!!αυτο το συμαιρενω γτ ετυχε σε μια ξαδερφη μου οπου τησ αφαιρεσαν την σαλπιγγα με χειρουργειο και τησ ειπαν οτι εχει πιθανοτητα 30% τι να πω ισως καθε περιτπτωση ειναι διαφορετικη πω!!!!αλλα η ιστορια τησ κοπελας μου φενεται λιγο μουφα...ας παρει,ας ρωτησει και ας μαθει....δεν μπορω να ξερω τι κανει...και αν ειναι αληθεια αυτα που ισχυριζεται!!! Shocked

Να πω και εγώ την δική μου γνώμη πάνω στο θέμα, μίας και έχω ιδία εμπειρία Very Happy
Λοιπόν, το ανθρώπινο σώμα είναι μια τέλεια μηχανή. Ο δικός μου ο γυναικολόγος (βασικά δύο διαφορετικοί γυναικολόγοι) μου είχαν πει πως επειδή οι σάλπιγγες Very Happy βρίσκονται πάνω απο την μήτρα, αυτή που μένει υπερλειτουργεί. Δηλαδή ανάλογα απο ποιά ωοθήκη ωριμάζει το ωάριο, "γέρνει" για να γίνει η γονιμοποίηση και να μεταφέρει το ωάριο στην μήτρα. Δηλαδή με μία πλήρως διαβατή σάλπιγγα έχεις όσες πιθανότητες έχουν οι κοπέλες με δύο σάλπιγγες να μείνεις έγγυος.
Που στην περίπτωσή μου ίσχυσε καθεαυτό.

Τώρα, για την ιστορία, εγώ λέω να κάνει άμνιο η κοπέλα. Και αν δεν είναι του θεράποντος ιατρού το παιδί, μπορεί να είναι του αναισθησιολόγου ή μιας νοσοκόμας, ωχ! δεν υπάρχει εγκυμοσύνη??? Shocked
Ε καλά, στην επόμενη δημοσίευση θα υπάρξουν δίδυμα για να ισοφαρίσουμε Laughing Laughing

72Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 7:18 am

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stella7778 έγραψε:τι διαβαζω μεσημεριατικα....πως τα εκανες ετσι ρε κοριτσι μου??? λοιπον, ας το παρω ψυχραιμα αν και τρεμω.... αφου με τον εραστη σου δεν ηταν ολοκληρωμενη η επαφη δε νομιζω να ειναι δικο του το παιδι....αρα ειναι του αντρα σου....το dna για να το κανεις πρεπει να συμμετεχουν και αυτοι οποτε θα γινεις ολιγον ρομπα...εκτος αν συνεννοηθεις με τον εραστη μονο να κανετε για να βεβαιωθεις οτι δεν ειναι δικο του --αλλα αν ειναι???????????? λεμε τωρα.....
χαιρομαι τουλαχιστον που το κρατησες το μωρακι μπραβο σου, να ειναι γερο ευχομαι και να το μεγαλωσεις σωστα....και ασε τις τρελλες κατσε φρονιμα γιατι μια του κλεφτη, δυο..... για μενα να μην κανεις τιποτα δε νομιζω να ειναι του εραστη χωρις ολοκληρωμενη επαφη....απαντησα ψυχραιμα....
τωρα να πω και τη γνωμη μου.... οι αντρες ειναι ουτως η αλλως λιγοι οποτε μην τους εχεις δυο δυο γιατι ξεμενουν αλλες κοπελες χωρις κανεναν! χωρις πλακα τωρα, ξερεις οτι αυτο που εκανες δεν ειναι σωστο ουτε ηθικο και μπορει ανα πασα στιγμη να βγει στο φως, μια αιματολογικη να χρειαστει και θα φανει οτι δεν εχει το παιδι το αιμα του πατερα (αν δεν ειναι δικο του) κινδυνευεις πολυ με τη ζωη που διαλεξες να κανεις και αναρωτιεμαι δε μας λες καθολου πως νιωθεις, τα παρεθεσες απλα με ονομασιες,εραστης, αντρας και ολα καλα......να αγαπας το παιδακι σου που εσυ θα το λατρευεις σιγουρα οποιου κι αν ειναι και να ευχεσαι να μην εχεις φορτωσει σε εναν ανυποψιαστο ανθρωπο το παιδι ενος αλλου...δεν ξερω τι αλλο να σου πω, και μη θυμωσεις, με ολη μου την καλη διαθεση εκατσα και εγραψα ολοκληρο κατεβατο.......καλα ξεμπερδεματα

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect
καλα ε,εγραψες!!!!!

73Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 7:30 am

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lina1 έγραψε:Oso kai na sas fenete i istoria apithani ,omos einai alithini.nai prospathousa na kanw pedaki me ton antra mou.kai i egkimosini eitanai sti salpiga ,kai aferese ti mia salpiga .giatros eipai na perimenw dio periodous kai tote na prospathisw ksana.anipomonousa poli.na pou mou berdevtike sta podia o alos ,kai opos sas eipa egine mia mi olokliromeni fora.kai terma den ton ksana eida meta .me twn antra den filagomastan fisika kai na pou emina egkios ,theletai pistepste theletai oxi.nomizw oti telika tha paw na kanw test dna .ala twra ekana randevou sto Rea kai mou zitane 410 euro gia leipsi amniakou.giati toso akriva? mipos kserete pou alou boro na to kanw ftinotera ?
με μη ολοκληρωμενη φορα και νομιζεις οτι ειναι και δικο?μα ποιος ειναι τελος παντων?εισαι και 28 χρονων ακι δεν ξερεις πως γινονται τα παιδια?
και κατι αλλο κοπελια...τα τεστ dna κοστιζουν ακριβα.τι νομιζες,θα εκανες την κουτσουκελα σου και θα σου εβγαινε και τσαμπα?

74Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 7:36 am

lina1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
marinaki <3 <3 έγραψε: boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 911307 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 911307 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 911307 boithiste na apofasisw - Σελίδα 3 911307 💫ma afoy les oti den eixes oloklirwmenh epafh me ton erasti e den tha emeines k egkyos apo ayton.metra apo thn mera poy eixes me ton antra soy k bgale t apotelesmata me to poso ebdomadwn eisai!!k etsi isws katalabeis,h kane to test k pes mas

me ton alon eixa epathi meta ti periodo,diladi 6 mera meta ti periodo .kai me ton antra mou kathimerina ,opote den boro na metrisw tipota .kai epeidi eixa prin egkimosini kai meta apo laparoskopiki periodos eitane kapos berdemenos ,lew mipos emena egios akribos meta ti periodo... otan piga sto giatro 5 ianouariou mou eipe oti eimai 17 evdomadon.

75Ψηφοφορία Απ: boithiste na apofasisw Παρ Ιαν 20, 2012 7:40 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τωρα θα το κανω το θεμα λιγο τσοντα,αλλα 2 μερες τωρα εχω μια απορια:"μη ολοκληρωμενη επαφη' τι εννοουμε ακριβως;Γιατι αν δεν εγινε διεισδυση ειναι και ακυρη η κουβεντα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις