Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
463 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 463 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Petrini έγραψε:Koritsia, sas efxaristw poly Smile

se liges meres kleinoume ton trito mhna mas.... kai o mpampas kai egw trexoume panikovlhtoi na teleiwsoume me ta diadikastika... se liges meres mporoume na katathesoume thn aithsh stin proneia na mas elegksei kai na apofasisei ti tha ginei....

Opote apo thn mia xairomai pou mphkame sthn telikh eftheia sxedon, apo thn allh poso fovamai afth thn episkepsh.... tremw leme.. ti tha rwthsoun? ti prepei na apanthsw? ti theloun na doun? se ti dinoun shmasia... pwpwwwwwwwwwwww agxwnomai!!!

Supermama... etoimo to fili Smile
Dyskolos o dromos, kai otan ton ksekinas kai xwris proetoimasia, akomh pio dyskolos.. alla mathainw... eftyxws to mpiskotaki mou einai ena poly hsyxo, poly omorfo, poly voliko paidi, kai telika aftos kathodhgei emena... kai mou deixnei tis anagkes tou!

mamana, prepei opou statheis kai opou to fernei h kouventa, kai niwtheis aneta, na to anafereis, kai na les, oti an akousoun kati gia mia manoula pou den mporei na megalwsei to paidaki ths kai thelei na to dwsei, na se eidopoihsoun...
Sas efxomai grhgora na erthei ena mwraki sthn agkalia sas!!!

rouzaki, se oti theleis voh8eia glykeia mou, sfyra Smile sas efxomai kalh epityxia an to apofasisete!

giorgina, poso dikio exeis.... egw se mia syzhthsh me mia filh gia asxeto thema... ( h opoia kserei gia thn ui8esia omws) ths lew me yfos... egw otan gennhsa to mwro mou......
kai afth me koitaei kai ksespase sta gelia.... sas lew.. einai diko mou paidi!!!! toso poly to pistepsa!

Να χαίρεστε το παιδάκι ΣΑΣ και να το καμαρώνετε κάθε στιγμή,κάθε λεπτό,κάθε μέρα.Μπράβο,χίλια μπράβο μόνο αυτό έχω να πώ.Όσο για την προετοιμασία θα σου δείχνει και αυτό το δρόμο και εσείς θα το ακολουθήτε.Μη φοβάσαι τίποτα,εσύ απλά θα περιγράφεις αυτά που έχεις μέσα σου και πόσο σας άλλαξε τη ζωή αυτό το παιδί που είναι μέσα στο σπιτικό σας.Όλα καλά θα πάνε!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν έχω διαβάσει ολες τις απαντήσεις (Μyro Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 50580 Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 50580 Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 50580 Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 50580 για το νέο μέλος της οικογένειας σας!!!) αλλά και εγώ θα υιοθετούσα ένα παιδάκι. Είχα δει μία φορά στους Πρωταγονιστές του Θεοδωράκη για αυτό και πραγματικά είχε ραγίσει η καρδιά μου -και νομίζω δεν ήμουν καν έγκυος τότε. Είναι κρίμα να υπάρχουν τόσα παιδάκια στο Μητέρα και οι διαδικασίες να είναι τόσο χρονοβόρες και να υπάρχουν ζευγάρια που πραγματικά θέλουν να αποκτήσουν (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο) ένα παιδάκι και να μην μπορούν λόγω της γραφειοκρατίας ή της βλακείας που τους δέρνει (να πρέπει να έχεις διαμέρισμα και καταθέσεις και δεν ξέρω και γω τι άλλο!Ειδικά τώρα όπως έχουν τα πράγματα???).Δεν το έχω συζητήσει βέβαια ποτέ με τον άνδρα μου αλλά πάντα υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Άλλωστε γονιός γίνεται αν μεγαλώνεις ένα παιδάκι.Νομίζω πως θα αγαπούσα εξίσου με το βιολογικό μου παιδί και εκείνο -ίσως τολμώ να πω και περισσότερο..

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ναι,θα το αποφασιζα χωρις 2η σκεψη.Βεβαια ο αντρας μου,επειδη ειχε τυχει να το συζητησουμε επειδη ενας θειος μου ειχε προχωρησει σε αυτη τη διαδικασια,ηταν αρκετα αρνητικος,επειδη στην οικογενεια του παρομοια περιπτωση δεν ηταν και τοσο επιτυχημενη και υπηρξαν πολλα προβληματα.Εξαρταται απο τι βιωματα εχει κανεις.Εγω εχασα τη βιολογικη μαμα μου πολυ μικρη -στη γεννα- και ο μπαμπας μου ξαναπαντρευτηκε.Ευτυχως.Η μαμα μου -γιατι μονο ετσι μπορω να την ονομασω και ετσι την ειπα μολις αρχισα να μιλαω- μ'αγαπησε πολυ και μ'αγαπαει ακομα τρελα και τωρα πιστευω οτι δεν θα ηταν το ιδιο τα παιδικα μου χρονια χωρις μαμα.Το ιδιο πιστευω και για τους 2 γονεις,ειναι κριμα τοσα παιδακια να μεγαλωνουν χωρις οικογενεια,ειναι τουλαχιστον τρομακτικο.Αν μη τι αλλο,δεν κανεις καλο μονο στον εαυτο σου αλλα και σε ενα παιδακι που δεν ειχε την τυχη να μεγαλωσει με τους βιολογικους του γονεις.Οσο για τον αντρα μου,επειδη μιλαει εκ του ασφαλους,δεν ξερω τι θα εκανε και τι ελεγε αν δεν μπορουσαμε να κανουμε παιδι.

gkam

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια!!!!!!!!με το καλό να τελειώνουν και τα διαδικαστικά!!!!!!!
εχουμε κι εμείς στον κύκλο μας 2 υιοθετημένα παιδια..το ένα το ξέρει(του το λέγανε απο μικρό σαν παραμύθι,και τώρα το έχει πάρει σαν κάτι πολύ φυσιολογικό,τύπου ήταν μια φορά κι ένα καιρό ένα αγοράκι κλπ),το άλλο δεν το ξέρει..
αυτό που δεν το ξέρει είναι τσιγγανάκι..τώρα είναι 26-27,αν εξαιρέσεις οτι είναι μελαχροινό πολύ,δεν το καταλαβαίνεις..και σαν παιδάκι΄και τώρα που είναι μεγάλη κοπέλα πια,απο χαρακτήρα είναι άψογη..

Αν τα οικονομικά μου ήταν λίγο καλύτερα,εγώ πάντως θα υιοθετούσα ,το 3ο παιδάκι..

Ααααααα,να σας πω και αυτό..πήγα στα χωριά ΣΟΣ στη Βάρη ,που λέγανε οτι μπορείς να αναλάβεις ένα παιδάκι κλπ..Μου λένε οτι πληρώνεις 300 ευρώ το χρόνο για τα έξοδά του..Ωραία,τους λέω,θα μπορώ να το βλέπω?Οχι,μου λένε,μια φορά το χρόνο και θα αποφασίζουν εκείνοι ποιά ημερομηνία..Ηταν και ο τρόπος τους που με ψιλοενόχλησε,και τους λέω,δεν ήρθα εδώ γιατί έχω 300 ευρώ και δεν ξέρω τι να τα κάνω..Ηρθα εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω ένα παιδάκι,να το βλέπω συχνά,να το πάρω σαββατοκύριακα,να ξέρει οτι όταν μεγαλώσει που θα πρέπει να φύγει απο εσας,οτι έχει κάπου να πάει,οτι κάποιος θα το περιμένει..Και έφυγα..μετά το μετάνιωσα που έφυγα..προβληματίστηκα..

dora74

dora74
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
gkam έγραψε:

Ααααααα,να σας πω και αυτό..πήγα στα χωριά ΣΟΣ στη Βάρη ,που λέγανε οτι μπορείς να αναλάβεις ένα παιδάκι κλπ..Μου λένε οτι πληρώνεις 300 ευρώ το χρόνο για τα έξοδά του..Ωραία,τους λέω,θα μπορώ να το βλέπω?Οχι,μου λένε,μια φορά το χρόνο και θα αποφασίζουν εκείνοι ποιά ημερομηνία..Ηταν και ο τρόπος τους που με ψιλοενόχλησε,και τους λέω,δεν ήρθα εδώ γιατί έχω 300 ευρώ και δεν ξέρω τι να τα κάνω..Ηρθα εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω ένα παιδάκι,να το βλέπω συχνά,να το πάρω σαββατοκύριακα,να ξέρει οτι όταν μεγαλώσει που θα πρέπει να φύγει απο εσας,οτι έχει κάπου να πάει,οτι κάποιος θα το περιμένει..Και έφυγα..μετά το μετάνιωσα που έφυγα..προβληματίστηκα..

Δεν το κατάλαβα αυτό? Γιατί να μην το βλέπεις το παιδί? Μια φορά τον χρόνο? Δεν μου φαίνεται και τόσο λογικό...ή κάνω λάθος?

AnastasiaKoutsourh

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ναι θα το αποφασιζα αφου και τωρα βλεπω κανενα εργω που παρατανε παιφακι εξω απο την πορτα και λεω ε σε λαθος πορτα εδω εδω φερτω... Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 215994 ειμαι τρελη το ξερω αλλα το θελω τοσο πολυ...ο αντρας απο την αλλη δυσταζει ξερετε τους αντρες

107Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Πεμ Μάης 31, 2012 6:07 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν σε αφηνουν να βλεπεις το παιδι για να μην δεθεις μαζι του και αυτο μαζι σου αφου δεν προκειται για κανονικη υιοθεσια αλλα για μια βοηθεια.

gkam

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ίσως και να έχουν δίκιο,δεν ξέρω..πάντως νιωθω τύψεις που έφυγα και τελικά δεν το έκανα..

<3 <3 <3

<3 <3 <3
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
flower 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την <3 <3 <3 στις Παρ Σεπ 13, 2013 4:15 am, 1 φορά

Mariza_30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
<3 <3 <3 έγραψε:κοριτσια καλησπερα..... ονομαζομαι βιολετα εχω δυο παιδια ενα αγορι ηλικιασ 8 ετον με πολα προωλιματα υγειας <<τετραπληγία>> μετά από παρά πολές εξέτασης μας επιτεπουν οι γιατρι να κανουμαι παιδί μας είπαν πως ο βασιλάκης μου είναι ένα τυχεο  γεγονός και πως τα γονίδια που φενοντε ότι ευθινοντε για την ανάπτυξη του δεν τα έχουμε εμείς μας είπαν επίσης πως έχουμε εξάντληση όλα τα περιθώρια τον εξετάσεων και πως δεν είπαρχουν  άλλες να κάνουμε πως είμαστε διο φυσιολογική γονείς χωρείς να έχουμε κάτι που μπορεί να μεταδίδετε στο παιδί....δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τη εφτεξε στον βασιλάκη μου κανένας γιατρός <<ελλάδα,γεμανία,αμερική,αγκλια>>  μετά από όλα αυτά αποφασίζουμε να κάνουμε άλλο ένα παιδί και φυσικά εμείς επισκεφτήκαμε τον γενετιστή που ο θεός να τον κάνει γενετιστή....... του είπαμε όλο αυτά που φοβόμασταν ακόμη να κάνω και εξωσωματική η απάντηση <<κορίτσι μου καταλαβετο δεν θα σου ξανά συμβι αυτό βγάλτο από το μυαλό σου δεν χριαζετε να κανείς καμία εξωσωματική και καμία αλή εξέταση προχωρά και μη φοβασε τίποτα όλα θα πάνε καλά>> εγώ απ'ότι καταλαβενετε πέταξα από τη χαρά μου..... έμεινα έγκυος και ειμαουν οι πιο ευτυχισμένη γυναίκα ένιωθα κάθε μέρα ότι πετούσα.... kapia μέρα γνώρισα μια μαμά που και αυτήν είχε παιδί με ειδικές ανάγκες και είχε και δυο  κοριτσάκια με φυσιολογική εξέλιξη και εκεί που μιλάγαμε μου ειπαε για μια εξέταση που έκανε κατά τη διάρκια της εγκυμοσύνης της που λέγετε <<τροφοβλάστης>> περνο το γενετιστή τηλέφωνο και του λέω για αυτήν την εξέταση και μου λει <<κορίτσι μου δεν φορείς από καπιο γονίδιο για να το μεταδίδης στο παιδί για να κάνουμε κάτι τετιο εσύ παλεβεις για ένα υγειές παιδί και τη θες να το σκοτώσεις >> αυτή ήταν η απάντηση του.... και twra έξω και ένα κοριτσάκι 2 ετών με τετραπληγία...... αλλά  δεν το βάζω κάτω εχώ  ξεκινηση της  διαδικασίες για υιοθεσία όχι στην ελλάδα γιατί διστιχος είναι απίθανο να πάρεις ένα παιδάκι από εδώ γιατί θελέουν πόλη περιουσία και για μένα τουλάχιστον είναι πόλη πιο δύσκολο γιατί λένε ότι το παιδί θα μπει σε ένα στεναχωρημένο περιβάλον.....θα υιοθετήσω από το εξωτερικό δεν με ενδιαφέρει αν είναι αγόρι η κορίτσι ούτε από που προερχετε ούτε η ηλικία ε ενδιαφερι μόνο το παιδί.......έχω  μαζεψη καπια από τα δικεολογητικά  και καπια τα περιμένω και θα ρίξω την αίτηση.......ελπίζω να πάνε όλα καλά......... <3 <<θεωρώ ότι η υιοθεσία είναι μια πόλη ιερή πράκη και πως δεν περνεις έτσι απλά μια απόφαση πρέπει να είσαι πόλη σίγουρος για αυτό γιατί είναι δέσμη  μιας ολόκληρης ζωής......είμαι της άποψης πως το παιδί θα πρέπει να ξέρει από την άρχει ότι είναι υιοθετημένο  και παράληλα να του δίνεις και σιγουριά πως για πάντα θα είσαι διπλάτου ότι και να γίνη δεν ξέρω κορίτσια απλά το έξω πλάση πόλη όμορφα μέσα μου και ανιπομονο..........>>I love you 
Καλημέρα..Όντως έζησες μια πολύ άσχημη εμπειρία για δεύτερη φορά και ενώ θα μπορούσες να το είχες προλάβει.Και εγώ είμαι υπέρ της υιοθεσίας γτ συμφωνώ πως μπορείς να δώσεις πολύ αγάπη σε ε΄να παιδί και σαφώς είναι και μια πολύ ιερή πράξη.. Διαβάζοντας όμως αυτό που έγραψες αισθάνομαι πως το να υιοθετήσεις ένα οποιοδήποτε παιδί είναι για σένα αυτοσκοπός.. Εννοώ πως νιώθω σαν να ζητάς ένα υγιές ξένο παιδι απεγνωσμένα παραγκωνίζοντας τα δυο ήδη δικά σου εξαιτίας της τετραπληγίας τους. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος και πραγματικά αν κάνω λάθος με συγχωρείς. Ετσι απλά αισθάνθηκα διαβάζοντας το ποστ σου, ίσως απλά να το είδα έτσι επειδή δεν είδα καμία ζεστή αναφορά στα παιδιά σου!Καλημέρα!

vasoulagal

vasoulagal
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
το οτι θελει πολυ να μεγαλωσει ενα υγειες παιδακι δεν σημαινει οτι δεν αγαπαει τα δικα της.. και ουτε κατι τετειο ενειωσα εγω μεσα απο την ιστορια της... κι εγω στη θεση σου θα ηθελα πολυ να υοθετησω ενα υγειες παιδακι για πολλους και διαφορους λογους που δεν εισαι υποχρεωμενη να γραψεις ... ειμαι σηγουρη πως θα τα πατε πολυ καλα με το νεο μελος ολοι σας Very Happy 

mhtsaina

mhtsaina
Μην ταΐζετε το τρολ κορίτσια!

<3 <3 <3

<3 <3 <3
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
flower 

Έχει επεξεργασθεί από τον/την <3 <3 <3 στις Παρ Σεπ 13, 2013 4:16 am, 1 φορά

vasoulagal

vasoulagal
mhtsaina έγραψε:Μην ταΐζετε το τρολ κορίτσια!
Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 606100 Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 606100 Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 606100 Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 606100  την πατησα !

<3 <3 <3

<3 <3 <3
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vasoulagal έγραψε:το οτι θελει πολυ να μεγαλωσει ενα υγειες παιδακι δεν σημαινει οτι δεν αγαπαει τα δικα της.. και ουτε κατι τετειο ενειωσα εγω μεσα απο την ιστορια της...  κι εγω στη θεση σου θα ηθελα πολυ να υοθετησω ενα υγειες παιδακι για πολλους και διαφορους λογους που δεν εισαι υποχρεωμενη να γραψεις ... ειμαι σηγουρη πως θα τα πατε πολυ καλα με το νεο μελος ολοι σας Very Happy 

Respect Respect Respect 

kat_laz

kat_laz
vasoulagal έγραψε:
 Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 606100 Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 606100 Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 606100 Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 606100   την πατησα !
Αν είναι τρολ είναι απαράδεκτο

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορει καποιος με αυτη την μορφωση να υιοθετησει παιδακι δηκηγορεσσα μου??

Mariza_30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω και πραγματικά συγγνώμη αν έκανα κάτι τέτοιο.. Φυσικά και δεν σε ξέρω και το πιθανότερο είναι η εντύπωση που δημιούργησα να είναι πέρα για πέρα εσφαλμένη.Επίσης είμαι έξω από τον χορό και δεν μπορώ να γνωρίζω ούτε στο ελάχιστο πως είναι να βιώνεις κάτι τέτοιο στην οικογένεια σου. Σίγουρα όμως θα τα αγαπάς τα παιδάκια σου γτ είναι κομμάτι δικό σου, από την σάρκα σου. Απλά αυτή η εντύπωση και μόνο μου δημιουργήθηκε καθώς διάβαζα το κείμενο σου. Και πάλι συγγνώμη αν σ έφερα σε δύσκολη θέση.

ΥΣΤ : Ξέρω πως θα σας φανεί πως κατέβηκα από άλλο πλανήτη, αλλά τόσο καιρό εδώ και το ΤΡΟΛ δεν ξέρω τι σημαίνει... Θα μου εξηγήσει κανείς???

<3 <3 <3

<3 <3 <3
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Mariza_30 έγραψε:Δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω και πραγματικά συγγνώμη αν έκανα κάτι τέτοιο.. Φυσικά και δεν σε ξέρω και το πιθανότερο είναι η εντύπωση που δημιούργησα να είναι πέρα για πέρα εσφαλμένη.Επίσης είμαι έξω από τον χορό και δεν μπορώ να γνωρίζω ούτε στο ελάχιστο πως είναι να βιώνεις κάτι τέτοιο στην οικογένεια σου. Σίγουρα όμως θα τα αγαπάς τα παιδάκια σου γτ είναι κομμάτι δικό σου, από την σάρκα σου. Απλά αυτή η εντύπωση και μόνο μου δημιουργήθηκε καθώς διάβαζα το κείμενο σου. Και πάλι συγγνώμη αν σ έφερα σε δύσκολη θέση.

ΥΣΤ : Ξέρω πως θα σας φανεί πως κατέβηκα από άλλο πλανήτη, αλλά τόσο καιρό εδώ και το ΤΡΟΛ δεν ξέρω τι σημαίνει... Θα μου εξηγήσει κανείς???

Respect Respect Respect Respect 

vasoulagal

vasoulagal
Mariza_30 έγραψε:Δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω και πραγματικά συγγνώμη αν έκανα κάτι τέτοιο.. Φυσικά και δεν σε ξέρω και το πιθανότερο είναι η εντύπωση που δημιούργησα να είναι πέρα για πέρα εσφαλμένη.Επίσης είμαι έξω από τον χορό και δεν μπορώ να γνωρίζω ούτε στο ελάχιστο πως είναι να βιώνεις κάτι τέτοιο στην οικογένεια σου. Σίγουρα όμως θα τα αγαπάς τα παιδάκια σου γτ είναι κομμάτι δικό σου, από την σάρκα σου. Απλά αυτή η εντύπωση και μόνο μου δημιουργήθηκε καθώς διάβαζα το κείμενο σου. Και πάλι συγγνώμη αν σ έφερα σε δύσκολη θέση.

οτι ειναι ψευτικο ,ΜΟΥΦΑ για να μας αναστατωνει !

ntina_kostas

ntina_kostas
ΤΡΟΛ Μαρίζα είναι όπως είναι τα faux bijoux μόνο που τα faux bijoux είναι πιο αληθινά από τα ΤΡΟΛ

Mariza_30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατάλαβα κορίτσια...Crying or Very sad 
Κρίμα..

mamana

mamana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamana έγραψε:Να σας ζησει το αγορακι σας
να εχει την υγεια του
κ να τον καμαρωνετε!!!

ΥΓ ευχομαι συντομα να ερθει η σειρα μας!!!!

Κ ναι ηρθε η σειρα μας κ τον εχουμε στην
αγκαλια μας!!!
Μοναδικα συναισθηματα!!!

mpempakos

mpempakos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mamana έγραψε:
mamana έγραψε:Να σας ζησει το αγορακι σας
να εχει την υγεια του
κ να τον καμαρωνετε!!!

ΥΓ ευχομαι συντομα να ερθει η σειρα μας!!!!

Κ ναι ηρθε η σειρα μας κ τον εχουμε στην
αγκαλια μας!!!
Μοναδικα συναισθηματα!!!

να σας ζήσει και να έχετε μια ωραία οικογένεια.  Υιοθεσία...Θα το αποφασίζατε;;; - Σελίδα 5 654316  Αν δε σε ενοχλεί θα μπορούσες να μου γράψεις πού πρέπει να απευθυνθεί κάποιος για υιοθεσία; εννοώ πηγαίνω στο "μητέρα" και τους λέω οτι ενδιαφέρομαι ή πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιες άλλες υπηρεσίες πρώτα;

http://tokoutaki.blogspot.gr/

mamana

mamana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστω για τις ευχες σας

Μπεμπακο καταρχην πρεπει να επιλεξεις απο ποιο ιδρυμα θελεις να υιοθετησεις παιδακι,
επειτα θα παρεις τηλεφωνο κ θα μιλησεις
με το αρμοδιο τμημα που θα τους το αναφερεις κ θα σου πουν ποτε να πας να κανεις μια αιτηση
απο εκει κ μετα δυστυχως θα περιμενεις
πολλα χρονια
εμας ηρθε το παιδι μετα απο 5 χρονια στο σπιτι!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις