Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
571 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 571 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εκτος αυτου δεν το βαζω και συχνα αυτο το πραγμα.οποτε εχει συναχι μονο με συνδυασμο με το οντριβιν.σημερα παλι με το ζορι να πιει 190 γραμμαρια γαλα η μικρη μου.ξυπνησε απο τις 7 ρε γαμωτο με ανησυχια .αλλα απο διαθεση φουλ χαμογελαστη μια χαρα ετοιμη να χορεψει ζουζουνια.

Μήπως βγάζει δοντάκι??Πάρε και ένα τηλεφωνο τον γιατρό σας να τον ενημερώσεις...

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
grammatiki έγραψε:τι να σας πω ρε κοριτσακια εμενα μεχρι στιγμης δεν μου δημιουργησει καποιο προβλημα το φυσιομερ.

Και μακάρι να μη σου δημιουργήσει ποτέ! Άλλωστε έχει να κάνει και με τη γενική κατάσταση μύτης και αυτιών. Για εμάς δεν έκανε. Επίσης πολύ βασικό είναι να έχουμε το κεφαλάκι στο πλάι όταν βάζουμε ορό.

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
εμενα εχθες ανεβηκε 24 αθελα μου!θα δουμε με τα μαγουλακια μας!γραματικη μου και εμενα στιν αρχη ετσι ηταν και βοηθησε πολυ το φυσιομερ οσο για το οτριβιν μου ειπε να το αραιβσο με φισιολογικο ορο και δεν εκανε δουλεια!στο τελος παρετρεπη και εκανε ωτιτιδα!το καλητερο ειναι να βαζεις φυσιομερ να το αφηνεις να δρασει λιγα λεπτα ν ακατεβουν η μυξουλες και μετα να τις ρουφας με τον αποσυμφορυτη.εμενα βγαζει και εκζεματα πολλα οταν ετρωγε κατι για πρωτη φορα αλλα ο γιατρος μου εδωσε μια κρεμουλα που εχει μεσα 1/100 κορτιζονι και τιν διαλυω με ενυδατικη και σε μια ωρα φευγουν

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
Γεια σου Αλικάκι μου! Κι εμείς με ατοπική δερματίτιδα και atoprel είμαστε. Τώρα τελευταία έβγαλε και κάτι σαν έκζεμα στα χεράκια του αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να τον πειράζει. Η γιατρός μου είπε οτι μπορεί να είναι απο οτιδήποτε. Απο τροφή, απο ρούχο, απο το χαλί, απο τον παιδικό, απο...απο...απο....Μας έδωσε άλλη μια αλοιφούλα για τοπική χρήση.

Ωχ!Αυτό είναι το χειρότερο!Να μην ξέρεις τι τον πειράζει και να ψάχνεις να το βρεις!
Εύχομαι να περάσει γρήγορα!
Εμάς για την ατοπική μας έχει δώσει μια αλοιφή της frezyderm,αλλά δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!!! Τι μου κάνετε; Λοιπόν αρχίζω και θα είμαι όσο γίνεται πιο σύντομη χρονικά!
Για τις αρρώστειες δεν ξέρω να σας πω και πολλά διότι ευτυχώς η μικρή μου δεν έχει αρρωστήσει σχεδόν καθόλου. Μόνο μια φορά αρχές καλοκαιριού που κόλλησε μια ίωση από βάφτιση και είχε 2-3 μέρες πυρετάκο. Ευτυχώς λέω βέβαια αν και όταν κάποτε αρχίσουμε παιδικό θα τα περάσουμε μαζεμένα σίγουρα...! Φυσιολογικό ορό πάντως της βάζω προληπτικά σχεδόν καθημερινά, αλλά τις αμπούλες. Προτιμώ κι εγώ να μην βγαίνει με περισσότερη πίεση γιατί ήδη δεν τρελλαίνεται και τόσο. Επίσης όταν της βάζω την έχω ξαπλωμένη (δεξιά και αριστερά το κεφαλάκι για να βάλω στο αντίθετο ρουθούνι) και αμέσως τη σηκώνω όρθια και τον βγάζει. Πιστεύω ότι όταν δεν είναι ιδιαίτερα μπουκωμένο το παιδί αυτή η διαδικασία βοηθάει πολύ. Τώρα, αν είναι χάλια από μπούκωμα σίγουρα χρειάζεται πιο συχνά και δεν ξέρω κιόλας μήπως είναι καλύτερα με τη σύριγγα...

Αλικάκι μου ελπίζω να είσαι καλά πλέον! Επειδή έχω λιποθυμίσει αρκετές φορές στη ζωή μου (ευτυχώς όχι για σοβαρό λόγο) έχω την εμπειρία να σου πω ότι ο κρύος ιδρώτας που ένιωσες πριν πέσεις ήταν ακριβώς λόγω του ότι σου έπεφτε η πίεση. Γενικά όταν πέφτει η πίεση νιώθεις πως ιδρώνεις. Το χω πάθει πολλές φορές (ακόμα και αν τελικά γλιτώνω τη λιποθυμία). Το θέμα είναι το γιατί σου συνέβη. Αν πχ σε πιάσει κανένα εντερικό μπορεί να σου συμβεί αυτό. Εμένα μου έχει συμβεί παλιά όμως (προ εγκυμοσύνης) και από πόνο περιόδου. Μου έχει συμβεί όμως και απλά λόγω κούρασης. Επειδή δεν ξέρεις όμως πόσο σοβαρό μπορεί να είναι καλό θα ήταν να το κοιτάξεις (και η αναιμία μπορεί να προκαλέσει ζαλάδες ξέρω...). Ελπίζω να ήταν απλά κούραση πάντως ή αντε κανένα ψιλοκρυολόγημα... I love you

Σχετικά με τους εμετούς κορίτσια κι εγώ ακριβώς το ίδιο. Και μαρτύρησα τους πρώτους μήνες που γεννήθηκε η μικρή διότι εκτός των άλλων είχε και παλινδρόμηση. Και ενώ ο άντρας μου δεν άντεχε τη μυρωδιά από τα κακούλια της, εγώ δεν άντεχα τον εμετό. Τελικά βέβαια και οι 2 μας συνηθίσαμε αλλά δεν είναι και το καλύτερο!

Σωτηρία μου κι εμάς την atoprel μας είχε πει κάποια στιγμή η παιδίατρος, όταν η μικρή (ήταν μηνών τότε βέβαια) είχε βγάλει κάτι μικρά σπινθουράκια. Είναι πολύ καλή απ' όσο ξέρω...

Τέλος, σχετικά με τα νεύρα να σας πω ότι και η δικιά μου έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ατίθαση τελευταία! Έχει μάθει να μου κουνάει το δαχτυλάκι της (όταν λέμε "όχι" και το κουνάμε δεξιά κι αριστερά) και έτσι συμβαίνει το εξής: πάει να κάνει αταξία και την κοιτάω στα μάτια και της λέω "Δανάη όχι αυτό" και με κοιτάει πονηρά, μου κουνάει το δαχτυλάκι και πάει και το κάνει!!! Μ' έχει τρελάνει μιλάμε. Αφήστε που μερικές φορές όταν πάει να κάνει την αταξία της, πριν προλάβω να της πω όχι έρχεται και μου κουνάει το δαχτυλάκι από μόνη της. Και μετά φυσικά την κάνει την αταξία της. Να δω πώς θα τα βγάλουμε πέρα τώρα που με γράφει!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 4 534787

Τέλος, χτες μαρτυρίσαμε, η μικρή 12:30 το βράδυ και δεν ήθελε να κοιμηθεί. Χόρευε δίπλα μου στον καναπέ με το σκυλάκι της fisher price. Κι εγώ σχεδόν να λαγοκοιμάμαι από την κούραση... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 4 688264 3 φορές την πήγαμε στο κρεβάτι μέχρι τελικά να αποφασίσει να κοιμηθεί (κι έριξε πολύ κλάμα...) Όπως καταλαβαίνετε, είμαι πτώμα!!!

Αυτά, αν ξέχασα κάτι θα το συμπληρώσω άλλη στιγμή! Φιλάκια!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 4 417472

Sot2010

Sot2010
zoyzoynitsa moy έγραψε: καταλαβα απο το φαρμακειο φυσικα τιν περνεις?χωρις ιατρικη συνταγη?απο τα αυτακια τωρα ειμαστε καλα κοψαμε και τιν αντιβιωση μας γενικος εγινε καλα!λες να τιν παω σε ωριλα? γενικος εχθες ανεβηκε πολυ η θερμοκρασια του σπιτιου ,και μετα κοκκινησαν τα μαγουλακια τιν ξεντησα,αλλα και σημερα,τιν εβαλα λιγο ενυδατικη κρεμα και οταν θα ερθει ο αντρας μου θα τον στειλω στο φαρμακειο.

Απο το φαρμακείο, ναι...και είναι ακριβούτσικες.....Απο 18-26 ευρώ.
Αφού τώρα είναι καλά το παιδί οκ..την επόμενη φορά που θα κάνει πυρετό όμως πήγαινε και στον ωριλά.Μπορεί να μην χρειάζεται καν αντιβίωση.....

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:

Ωχ!Αυτό είναι το χειρότερο!Να μην ξέρεις τι τον πειράζει και να ψάχνεις να το βρεις!
Εμάς για την ατοπική μας έχει δώσει μια αλοιφή της frezyderm,αλλά δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς!

Σ'ευχαριστώ κουκλίτσα μου! Η atoprel που σου λέω είναι της Frezyderm και χθες πήραμε κι άλλη της Frezyderm για το έκζεμα.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα,Αλικάκι μου!!!
Είμαι πολύ καλά σήμερα,σ'ευχαριστώ!!!
Μάλλον,στομάχι θα ήταν γιατί και χτες το βράδυ είχα κάποιες ενοχλήσεις.Αλλά σήμερα είμαι περδίκι!!!!

Μια μικρή διευκρίνηση...γιατί βάζεις ορό προληπτικά???Αν δεν έχει κάτι,εννοώ???
Εντάξει αν έχει μυξούλες..αλλά αν δεν έχει????
Όταν βρεις χρόνο μου απαντάς!!!Θα σε περιμένω!!!

Και σένα νευράκια η μικρή μπουμπού?????
Αχ,τι θα κάνουμε με τα νευρικά μωράκια μας???
Αν βρεις το γιατρικό πες το μου κι εμένα!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Σ'ευχαριστώ κουκλίτσα μου! Η atoprel που σου λέω είναι της Frezyderm και χθες πήραμε κι άλλη της Frezyderm για το έκζεμα.

Βρε Σωτηρία μου,παλεύω να θυμηθώ αν ήταν έκζεμα κάτι που είχε βγαλει ο μικρός μου..και μου είχε δώσει ο γιατρός μια αντιβιοτική αλοιφή,αυτή με το λιονταράκι απ΄'εξω στο κουτί...πολύ γνωστή,θα την θυμηθώ...και αμέσως του έφυγε!

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:

Βρε Σωτηρία μου,παλεύω να θυμηθώ αν ήταν έκζεμα κάτι που είχε βγαλει ο μικρός μου..και μου είχε δώσει ο γιατρός μια αντιβιοτική αλοιφή,αυτή με το λιονταράκι απ΄'εξω στο κουτί...πολύ γνωστή,θα την θυμηθώ...και αμέσως του έφυγε!

Fusicort???

mommy12585

mommy12585
Καλημέραααααααααα!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 4 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 4 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 4 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 4 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 4 40746 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 4 40746

zoyzoynitsa moy

zoyzoynitsa moy
καλημερα mommy μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:εκτος αυτου δεν το βαζω και συχνα αυτο το πραγμα.οποτε εχει συναχι μονο με συνδυασμο με το οντριβιν.σημερα παλι με το ζορι να πιει 190 γραμμαρια γαλα η μικρη μου.ξυπνησε απο τις 7 ρε γαμωτο με ανησυχια .αλλα απο διαθεση φουλ χαμογελαστη μια χαρα ετοιμη να χορεψει ζουζουνια.

Μήπως βγάζει δοντάκι??Πάρε και ένα τηλεφωνο τον γιατρό σας να τον ενημερώσεις...

το δοντι σκεφτηκα και εγω.θα την παρω σημερα ναι.γιατι με το ζορι τρωει οτιδηποτε ρε γαμωτο με το παραμικρο αηδιαζει.

mommy12585

mommy12585
Καλημέρα zoyzoynitsa mouuu!!

Γραμματική μου μήπως πονάει ο λαιμός της και για αυτό αηδιάζει με ότι τρώει?? Εμένα έτσι κάνει όταν πονάνε τα λαιμάκια της...Δεν ξέρω απλά λέω μήπως....

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mommy12585 έγραψε:Καλημέρα zoyzoynitsa mouuu!!

Γραμματική μου μήπως πονάει ο λαιμός της και για αυτό αηδιάζει με ότι τρώει?? Εμένα έτσι κάνει όταν πονάνε τα λαιμάκια της...Δεν ξέρω απλά λέω μήπως....

η κοιλια της μου δειχνει οτι την ποναει γιατι σηκωνει συνεχεια την μπλουζα της και εχει παρα πολλα αερια.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια.

Γραμματικη και μενα μετα απο ιωση οτι του εδινα αηδιαζε για κανα 2 μερες και μετα ολα παλι οκ.Ρωτα και τον γιατρο.
Εγω ρε κοριτσια εχω αλλο.παλι εβγαλε εκζεμα στον πω πω του χτες απο τα babylino τωρα και ανοιξε και ειχε αιματακι.φρικαρααααα.τον πλενω με πρασινο σαπουνι,βαζω ελαιολαδο,dactador ,sudocream ,αλλαξα πανες.τι αλλο να κανω?τοση ευαισθησια πια?δεν τον προλαβαινω ρε συ.
τι θα κανω?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχει διαρροιες και σου εκανε τετοιο πραγμα στον πωπο;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εχει διαρροιες και σου εκανε τετοιο πραγμα στον πωπο;
ουτε διαροια ,ουτε δυσκοιλια,τιποτα,κοκκινησε και εκανε εκζεμα σε δυο σημεια στα μαγουλα του πωπω του.Απο πανα θα ειναι λογικα.εχω δοκιμασει ολες .τι θα κανωωωωωωωωωωωωωω?

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για ρωτα τον παιδιατρο μηπως θελει πλεον καποια πιο δυνατη κρεμα κατι σαν αντιβιωση κρεμα δηλαδη.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:
ουτε διαροια ,ουτε δυσκοιλια,τιποτα,κοκκινησε και εκανε εκζεμα σε δυο σημεια στα μαγουλα του πωπω του.Απο πανα θα ειναι λογικα.εχω δοκιμασει ολες .τι θα κανωωωωωωωωωωωωωω?

Βιβίκα δοκίμασε και το baby liquid talc της Frezyderm. (Ούτε διαφήμιση να την έκανα την frezyderm πια!!!). Είναι πάρα πολύ καλό!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάρες... Στον αγώνα βλέπω όλες... Εγω σκατά!!! Δεν την γλίτωσα τελικά την αντιβίωση, πονάει και το αυτί μου, έχουμε και στις 3 τον παιδιάτρο και απλό εμβόλιο και μαντού. Αντε γλέντια!!! Και μένα έβγαμε κάτι σπινθουράκια στο πωπω εδώ και 4 μέρες, χωρίς πύον ή αίμα, βάζω sudocream, και σήμερα είδα και δυο μικρά σαν έκζεμα στο πρόσωπο, ένα κάτω στο πιγούνι και ένα δίπλα από το μάτι!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Τι γίνετε όλα τα δερματικά μαζί πλάκωσαν σε όλες μας... Τι ομάδούλα είμαστε εμείς, όλα μαζί τα περνάμε έτσι για να μην είναι και καμιά μας εκτός θέματος... Laughing Laughing

mamavivo έγραψε:

Μην στεναχωριέσαι Βιβή μου. Ο γιατρός σου τι λέει??? Πάντως εμένα η αδερφή μου είχε το μικρό της άλλωτε με δερματίτιδες και άλλωτε με ξηρό βήχα, και θα τον πάει(13 μηνών), να κάνει ένα τεστ σε ένα μηχάνημα που σου βρίσκει τις αλλαργίες και την δυσανεξία. Εδω στην θεσσαλονίκη, μου είπε ότι είναι ακίνδυνο για μωρά, γιατι και η γιατρός που το κάνει έχει δύο και μάλιστα το ένα είναι βρεφάκι και θηλάζει ακόμα, και το έχει κάνει και στα δύο. Θα περιμένω να πάει και να μου πεί, άμα είναι θα ρωτήσω τον παιδιάτρο σήμερα που θα πάμε να μου πει...
Δεν ξέρω αλλά, δεν θα ήταν τέλειο να ξέραμε τι τροφές τους αρρωσταίνουν... Αν υπάρχει και η ασφαλής δυνατότητα, εγώ θα το ψάξω και θα πάω...

Μέχρι τότε βιβάκη, υπομονή, δεν είναι καλοκαίρι γαμώτο να σου έλεγα να τον ξεβρακώσεις???

Αυτός τι κάνει??? Δείχνει να πονάει πολύ???

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρωτον κορυφαια φωτο γεωργια του γιου σου.δευτερον εχω να δηλωσω το εξης μαλλον ξεκινησε ασχημη βδομαδα για τα παιδακια μας το καθενα ξεχωριστα εχει και κατι.το ειχα πει εγω ασχημο χειμωνα θα περασουμε. Very Happy

mommy12585

mommy12585
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσακια.

Γραμματικη και μενα μετα απο ιωση οτι του εδινα αηδιαζε για κανα 2 μερες και μετα ολα παλι οκ.Ρωτα και τον γιατρο.
Εγω ρε κοριτσια εχω αλλο.παλι εβγαλε εκζεμα στον πω πω του χτες απο τα babylino τωρα και ανοιξε και ειχε αιματακι.φρικαρααααα.τον πλενω με πρασινο σαπουνι,βαζω ελαιολαδο,dactador ,sudocream ,αλλαξα πανες.τι αλλο να κανω?τοση ευαισθησια πια?δεν τον προλαβαινω ρε συ.
τι θα κανω?

Mamavivo καλησπέρα και από εμένα!! Very Happy

Λοιπόν αν το έκζεμα που εννοείς είναι σαν σπυράκια τοπικά σε διάφορα σημεία στο πωπουδάκι του, όταν το ειχαμε πάθει εμείς μας είχε δώσει η παιδίατρος να βάζουμε μελάνι και εναλλάξ αναμεμειγμένες τις αλοιφές backtroban & flixotide..και για πλύσιμο από κάτω το eubos!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου σας ευχαριστω.
πηρα κεραλοιφη να βαλω και βλεπω.

mommy δεν ειναι σπιθουρακια.ειναι σαν μια μεγαλη πληγη ,σαν να ανοιγει ,περιεργο πραγμα ειναι βασικα.δεν το χω ξαναδει.αλλα απο φαγητο?τοσο καιρο τρωει τα ιδια δεν αλλαξα κατι.

αααααααααα αλλαξα γαλα.λες να φταιει?του επαιρνα φρεσκο..τωρα του ξαναρχισα το παλιο του απο χτες ομως.θα δειξει.

ποναει ο καημενος οταν παω να τον αλλαξω δεν θελει να τον πιανω.αλλα επειδη ειναι ξεβρακωτος,εννοω με σλιπακι κυκλοφορει ,τον βλεπω νιωθει λιγο καλυτερα.αν δεν τον ακουμπαω.

Sot2010

Sot2010
mamavivo έγραψε:κοριτσακια μου σας ευχαριστω.
πηρα κεραλοιφη να βαλω και βλεπω.

αααααααααα αλλαξα γαλα.λες να φταιει?του επαιρνα φρεσκο..τωρα του ξαναρχισα το παλιο του απο χτες ομως.θα δειξει.

ποναει ο καημενος οταν παω να τον αλλαξω δεν θελει να τον πιανω.αλλα επειδη ειναι ξεβρακωτος,εννοω με σλιπακι κυκλοφορει ,τον βλεπω νιωθει λιγο καλυτερα.αν δεν τον ακουμπαω.

Αφού του δίνεις γάλα που έπινε και παλιά και δεν είχε πρόβλημα, είναι 95% οτι δεν φταίει το γάλα. Αφήνω 5% γιατί μπορεί ν' αρχίσει ξαφνικά να τους πειράζει κάτι που δεν τους πείραζε μέχρι τώρα. Εγώ νομίζω οτι φταίει η πάνα........Πόσο καιρό την χρησιμοποιείς;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις