Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
429 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 429 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καλημερα αλικακι.ααα ξεχασα να πω πηγαμε για εμβολιο χτες.τελικα δεν εχασε κιλα λογω της ιωσης και πηρε και ενα ποντο.ο αλλος μηνας θα ειναι δυσκολος.και εμβολιο και μαντου.

Οπότε όλα καλά!!Είδες καμιά φορά τσάμπα ανησυχούμε ότι θα ρέψουν τα παιδάκια μας.....

Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Καλημέρα Σωτηρούλα μου και περαστικά για την μέση σου!
Και μένα με έχει πιασει αυτές τις μέρες,αλλά έχω και το πρόβλημά μου...
Εσένα γιατί λες??Από κούραση,μάλλον, ε????Είναι και ο κολόκαιρος.....

Καλημέρα,Γραμματική!!

Καλημέρα Αλικάκι μου!!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Έχω έχω πρόβλημα με τη μέση μου απο 15 χρονών....το θέμα πλάτη ξεκίνησε μετά που γέννησα. Είναι η κούραση, είναι ο καιρός, είναι οτι είμαι τελείως αγύμναστη, είναι οτι κάνω απότομες κινήσεις, είναι οτι σαραβάλιασα γενικώς....πωπω! καλά που πρόλαβα και παντρεύτηκα!!! Razz Razz Razz

Ευτυχώς δεν λες....χαχαχαχαχα!!!
Άστα να πάνε και γω τα ίδια..από 20 χρ. έχω την μέση μου,χάλια!!!!

Σας αφήνω!!Καλή συνέχεια!!!

ΥΓ.Πόσα κιλά είσαι τώρα δηλαδή ρε Σωτηρούλα????Έχασες 22????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
ααα σαν και εμενα εισαι και εσυ.εχασα τα κιλα της εγκυμοσυνης εχασα και τα δικα μου μετα.

Εμ, έτσι είναι αγάπη μου...λίγο αγχώδης, λίγο νευρόσπασμα, πού να βάλουμε κιλό;;;

χαχαχαχαχαχα σωστο και αυτο.αν και εγω προσφατα ανακαλυψα οτι απεκτησα και θυροειδη μετα την εγκυμοσυνη.

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικακι έγραψε:

τώρα είμαι 56! Καλή συνέχεια Αλικάκι μου γλυκό και καλό Σαββατοκύριακο!!!

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

χαχαχαχαχαχα σωστο και αυτο.αν και εγω προσφατα ανακαλυψα οτι απεκτησα και θυροειδη μετα την εγκυμοσυνη.

Α, τόσο καλά....Καλά που παντρεύτηκες κι εσύ!!! Razz Razz Razz

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

τώρα είμαι 56! Καλή συνέχεια Αλικάκι μου γλυκό και καλό Σαββατοκύριακο!!!

Μια χαρά είσαι!!Και γω 59 είμαι!Αλλά τώρα που έκοψα το τσιγάρο και πήρα ηλεκτρονικό νομίζω ότι αρχίζω και παίρνω,χαχαχαχα!!!!

Ευχαριστώ!!Καλό ΣΚ και σε σένα!!
Δεν θα ξαναμπείς μέχρι την Δευτέρα????

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Α, τόσο καλά....Καλά που παντρεύτηκες κι εσύ!!! Razz Razz Razz

ουυυυ ναι δεν το συζητω.παλι καλα που προλαβα. Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γραμματική ,παίρνεις χάπια??Εγώ απέκτησα στην εγκυμοσύνη αλλά μετά μου'φυγε!!

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:

Μια χαρά είσαι!!Και γω 59 είμαι!Αλλά τώρα που έκοψα το τσιγάρο και πήρα ηλεκτρονικό νομίζω ότι αρχίζω και παίρνω,χαχαχαχα!!!!

Laughing Laughing Laughing

αλικακι έγραψε:
Ευχαριστώ!!Καλό ΣΚ και σε σένα!!
Δεν θα ξαναμπείς μέχρι την Δευτέρα????

Μπαααα,δύσκολο! Θέλω να καθαρίσω το σπίτι και ν' ασχοληθώ με τα αντράκια μου!!! Σε φιλώ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 38 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 38 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 38 417472
Δευτέρα εδώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Γραμματική ,παίρνεις χάπια??Εγώ απέκτησα στην εγκυμοσύνη αλλά μετά μου'φυγε!!

ναι εδω και ενα μηνα παιρνω καθε πρωι θυροξινη.σε 3 μηνες θα παω και παλι για εξεταση.σου εφυγε ε;τελεια

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λάθος σήμα!Αυτός ο γιος μου...φωνάζει και μέχρι να πάω μέσα,έχει ξανακοιμηθεί!! Very Happy
Γι αυτό είμαι ακόμα εδώ!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Γραμματική ,παίρνεις χάπια??Εγώ απέκτησα στην εγκυμοσύνη αλλά μετά μου'φυγε!!

ναι εδω και ενα μηνα παιρνω καθε πρωι θυροξινη.σε 3 μηνες θα παω και παλι για εξεταση.σου εφυγε ε;τελεια

Ναι,Γραμματική!Έπαιρνα κι εγώ χάπια για κάνα χρόνο,νομίζω,και τελικά μου πέρασε!
Ήταν της εγκυμοσύνης..Δεν είχα από πριν..

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:Λάθος σήμα!Αυτός ο γιος μου...φωνάζει και μέχρι να πάω μέσα,έχει ξανακοιμηθεί!! Very Happy

Την επόμενη φορά θα σου πει "Έλα ρε μάνα, μην ψαρώνεις κατευθείαν..." Razz Razz Razz

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Λάθος σήμα!Αυτός ο γιος μου...φωνάζει και μέχρι να πάω μέσα,έχει ξανακοιμηθεί!! Very Happy

Την επόμενη φορά θα σου πει "Έλα ρε μάνα, μην ψαρώνεις κατευθείαν..." Razz Razz Razz

Αχαχαχαχαχ!!!!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxaxaxaxaxax.ρε συ αλικακι πρεπει να σε εχω ξαναρωτησει τι ωρα κοιμαται το βραδυ και κοιμαται ακομη;εμενα παει πλεον στις 8 καγκελο.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κορίτσια,να σας ρωτήσω κάτι σοβαρό...εσάς τα παιδάκια σας περπατάνε σταθερά???Γιατί ο δικός μου ή επίτηδες το κάνει ή κάποιο πρόβλημα έχει...όλο πέφτει!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:xaxaxaxaxaxax.ρε συ αλικακι πρεπει να σε εχω ξαναρωτησει τι ωρα κοιμαται το βραδυ και κοιμαται ακομη;εμενα παει πλεον στις 8 καγκελο.

Γραμματική μου,η συνηθισμένη ώρα ύπνου είναι στις 9,30.
Από την γιορτή του όμως και μετά που ξενύχτησε,εγώ τον βάζω στις 9,30 και αυτός κοιμάται κατά τις 10,30!!
Μια ώρα είτε θα τραγουδάει είτε θα φωνάζει "μαμά" είτε θα γκρινιάζει.....

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:Ρε κορίτσια,να σας ρωτήσω κάτι σοβαρό...εσάς τα παιδάκια σας περπατάνε σταθερά???Γιατί ο δικός μου ή επίτηδες το κάνει ή κάποιο πρόβλημα έχει...όλο πέφτει!!!

Κατ' αρχάς πόσο καιρό έχει που περπατάει;
Δεύτερον, πέφτει μόνο όταν φοράει παπούτσια ή και με τις κάλτσες;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!!!!!
Για κιλάκια και μεσούλες-πλατούλες βλέπω η συζήτηση! Κι εγώ έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, αν και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί πήρα 13 κιλά, αφού δεν έτρωγα καθόλου γλυκά και το τελευταίο τρίμηνο ελάχιστο φαγητό, και πολλά φρούτα. Παρόλα αυτά μετά τα έχασα όλα και τώρα βρίσκομαι και πάλι στα παλιά μου κιλά... Όσο για τη μέση, έχω κι εγώ μια ευαισθησία (κάποτε σήκωσα να μεταφέρω ένα πολύ βαρύ τραπέζι κι έκτοτε κατά καιρούς με βασανίζει) αλλά χάρη στη γυμναστική που κάνω το έχω ψιλοξεπεράσει! Μόνο στην εγκυμοσύνη -που δε γυμναζόμουν άλλωστε- και λόγω της άθλιας καρέκλας που έχω στη δουλειά μου με ενόχλησε πάλι, αλλά τώρα είμαι καλά ευτυχώς! Περαστικά στις μανούλες που πονάνε και προσοχή στις κινήσεις που κάνουμε να μην είναι απότομες και ατσούμπαλες (Σωτηρία μου) γιατί όντως μπορεί να μείνουμε καμιά ώρα! Mad

Mangio μου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου όλα να πήγαν καλά με το θεματάκι σας και να κόψετε επιτέλους την αντιβίωση!!!

Αλικάκι μου σ' ευχαριστώ! Ναι, ήταν πολύ όμορφη έκπληξη (και εχμμμ... δεν τα κάνει και συχνά αυτά!) κι εγώ η χαζή δεν το πήρα χαμπάρι αμέσως, αλλά ευτυχώς δεν ήταν παρών εκείνη την ώρα! Razz
Όσο για τον ύπνο, μπορεί άνετα να είναι δοντάκι, κι εμάς ξυπνούσε επί 3 μέρες στα χαράματα και την παίρναμε κρεβάτι τότε που έσκασε. Από τότε δεν έχει ξαναξυπνήσει ευτυχώς!!! Α, η μικρή μας μπορεί να ξυπνάει αργά, αλλά κοιμάται και αργά, γύρω στις 12! Οπότε αν το καλοσκεφτείς δεν είναι και τόσο υπναρού, το ωράριό της είναι κάπως, αλλά τι να κάνουμε!!!! Με βολεύει άλλωστε που ξυπνάει αργά, το πρόβλημα είναι το βράδυ γιατί δεν αντέχουμε εμείς! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 38 688264

Τουρτίτσα μου περαστικούλα στο αστεράκι σου!!! Πωπω ρε συ ταλαιπωρείται το καημενούλι, έτσι όπως διάβασα πρησμένα μάτια αρχικά σκέφτηκα καμιά αλλεργία, αλλά μάλλον ιωσούλα και πάλι, ε; Κουράγιο και σε σένα, φαντάζομαι τον πανικό και την απόγνωσή σου!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 38 911307

Γεωργία μου, δεν πειράζει για τις μπουκλίτσες! Κάποια στιγμή θα τα έκοβε τα μαλλάκια του αφού είναι και αγοράκι, άλλωστε δεν θα ξαναβγούνε; Πλάκα είχε η μητέρα σου, αλλά όχι και να στενοχωρηθεί τόσο, ξέρω γω; Rolling Eyes Κι εμείς έχουμε μπουκλίτσες αν και μόνο στο κάτω μέρος των μαλλιών (είναι της ηλικίας μάλλον) αλλά δεν της τα κόβουμε γιατί θέλω να μακρύνουν λιγάκι, είναι και κοριτσάκι... Να μπορούμε να τα πιάνουμε βρε αδερφέ! Razz

Τι άλλο είπατε; Μάλλον ξέχασα με τόσα που γράψατε!!!

Χτες πήγε καλά η ορκωμοσία της μικρής αδερφής μου και τη χαρήκαμε, αλλά δεν πήρα τη μικρή μαζί γιατί θα τα είχε κάνει όλα λίμπα και ορκωμοσία δε θα είχε γίνει, χαχαχαχ! Καλύτερα γιατί μετά θα έπρεπε και να τη σέρνω σε όλες τις δουλειές (που δυστυχώς μόνο τις μισές κατάφερα επιτυχώς). Το βράδυ σωριάστηκα στον καναπέ από την κούραση και τη μπανιάρισε ο μπαμπάς της, μετά προσπάθησε να της δώσει το γάλα της αλλά η μικρή ήθελε από μένα (οπότε της το έδωσα με το ένα μάτι κλειστο και το άλλο μισόκλειστο, πτώμα λέμε!) και μετά την πήγε για νάνι. Σήμερα περιμένουμε και επισκέψεις τον ξάδερφο με την οικογένειά του, θα φέρουν και την ανιψούλα μου μάλλον (10 μηνών) οπότε θα έχει πλάκα αν καταφέρουν να έρθουν τελικά!

Αυτά για την ώρα...! Σας φιλώωωωωωω!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ρε κορίτσια,να σας ρωτήσω κάτι σοβαρό...εσάς τα παιδάκια σας περπατάνε σταθερά???Γιατί ο δικός μου ή επίτηδες το κάνει ή κάποιο πρόβλημα έχει...όλο πέφτει!!!

Συμφωνώ με τις... ερωτήσεις της Σωτηρίας! Πάντως είναι και περίοδοι που μου σκουντουφλάει πιο συχνά κι άλλες που είναι πιο σταθερή η μικρή. Αν δε φταίει κανά παπούτσι, να ξέρεις μπορεί και να είναι λόγω ανάπτυξης.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσαρες μου .

Περασατε καλα χτες?
εμεις ψησαμε φαγαμε σκασαμεεε και μετα ενα χαος η κουζινα να μαζευω με τις ωρες.

τα μπουκλακια μου αρεσουν πολυ .εμεις τον εχουμε κουρεψει ήδη τρεις φορες τον Διονυση και τωρα παλι μακρυμαλης μπουκλακιας ειναι.οσονουπω παμε παλι για κουρεμα!!!Την ωρα που τον κουρευουμε θελει να το κανει μονος του βεβαια χαμος Very Happy Very Happy Very Happy

Εγω πηρα 22 κιλα στην εγκυμοσυνη ,εχασα 16 και πηρα πισω παλι τα 8.Χάλιααααααα.Τωρα εχω μπει σε διατροφη για να γινω μια ΘΕΑΑΑΑΑ πάλι.(οχι οτι δεν ειμαι και ετσι ) Very Happy Very Happy Very Happy

Η χτεσινη μερα με τον διονυση ηταν σουπερ επεισοδιακη.καταρχην μου πεταξε το κινητο και το σταθερο στο τζακι.Μετα πηγε να μπει ολος μες στο τζακι.Αν δεν του εδινα αυτο που ηθελε ουρλιαζε ,γενικα χτες ηταν πολυ γκρινιαρης (μου σπασανε τα νευρα).αποκοιμηθηκε στις 21,30 και παω να του αλλαξω πανα ρε κοριτσια στον υπνο του και δεν ειδα μες στο σκοταδι και κατουρησε ολο το σεντονι...επρεπε να τον σηκωσω ,να τον παω αλλου να αλλαξω ολα τα στρωματα και να γυρισω το στρωμα απο το κρεβατι νυχτιατικα.τα φτιαχνω ,βαζω το καγκελο (ετσι νομιζα),βαζω τον διονυση ακομα κοιμισμενο και φευγω.μετα απο κανα 20 λεπτο ακουω θορυβο και κλαμα.Δεν το ειχα στερεωσει καλα και επεσε το παιδι κατω ...ευτυχως δεν χτυπησε αλλα τρομαξε ο μικρουλης.τονα παιρνω αγκαλια τον ηρεμω ,ξανακοιμαται,φρακαραω καλα το καγκελο και ξαναφευγω.
Εκει που παει να με παρει ο υπνος παλι κλαματα και θορυβος.πανικοβαλομαι παω μεσα και βλεπω τον Διονυση να εχει κατεβει μονος του τωρα και να περπαταει μονος στο δωματιο.Αντε παλι πανω να κοιμηθει.
Και σημερα ξυπνησε απο τις 08.00.Παλι με γκρινια.

Εχω παρατηρησει οτι μετα απο εμβολιο ετσι ειναι οπως επισης κοκκινιζει το κολαρακι του.μου ειπε ο γιατρος αλλαζει λιγο η υφη των ουρων γινετε πιο οξινη.

Επισης μου ειπε οτι τα μωρα μπορει να ροχαλιζουν αραια και που οταν ειναι λιγο μπουκωμενα ή εχουν μυξούλες.

Εχει προσφορα το my market pampers 10,50 αλλα τα active fit .Lετε να παρω?θα παρω ενα /δυο να δω.ειναι φθηνα.

Αυτα τα νεα μας.

Καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααα

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καποιες φορες πεφτει αλλα σπανια.ηταν καποιες μερες που το εκανε και η δικια μου αυτο μην ανησυχεις.τωρα πλεον τρεχει και εκει ειναι που μου παει η καρδια στην κουλουρη

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:

Λοιπόν,γιατρέ μου(χαχα!!)περπάτησε πρώτη φορά 13 μηνων.Εκεί έφαγε μια ωραιότατη τούμπα που μάτωσε τα χειλάκια του οπότε υποθέτω ότι αυτός ήταν λόγος που σταμάτησε να περπατάει μόνος παρά μόνο μετά από 2 μήνες,δηλαδή,στους 15 μήνες!!!Πέφτει ό,τι κι αν φοράει...

Αλικάκι μου,καλημερούδια!!!!!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:καποιες φορες πεφτει αλλα σπανια.ηταν καποιες μερες που το εκανε και η δικια μου αυτο μην ανησυχεις.τωρα πλεον τρεχει και εκει ειναι που μου παει η καρδια στην κουλουρη
τιτικαααααααα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 38 417472

και μενα το κανει καμια φορα και του λεω ελα "ορεστη μακρη "παμε παλι.

περαστικα ηθελα να πω στην γεωργια και στο μπουμπουκι της . ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 38 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 38 417472

Sot2010

Sot2010
crazymommy έγραψε:Περαστικά στις μανούλες που πονάνε και προσοχή στις κινήσεις που κάνουμε να μην είναι απότομες και ατσούμπαλες (Σωτηρία μου) γιατί όντως μπορεί να μείνουμε καμιά ώρα! Mad

Ευχαριστούμε..... Rolling Eyes Rolling Eyes αυστηρή μου crazymommy!!!

Χτες πήγε καλά η ορκωμοσία της μικρής αδερφής μου και τη χαρήκαμε, αλλά δεν πήρα τη μικρή μαζί γιατί θα τα είχε κάνει όλα λίμπα και ορκωμοσία δε θα είχε γίνει, χαχαχαχ!

Συγχαρητήρια στην αδερφούλα! Καλή σταδιοδρομία να έχει...σε αυτή τη χώρα ελπίζω!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

Λοιπόν,γιατρέ μου(χαχα!!)περπάτησε πρώτη φορά 13 μηνων.Εκεί έφαγε μια ωραιότατη τούμπα που μάτωσε τα χειλάκια του οπότε υποθέτω ότι αυτός ήταν λόγος που σταμάτησε να περπατάει μόνος παρά μόνο μετά από 2 μήνες,δηλαδή,στους 15 μήνες!!!Πέφτει ό,τι κι αν φοράει...

Αλικάκι μου,καλημερούδια!!!!!!!!!

μην αγχω ο γιατρος μου ειπε οτι αργουν να βρουν την ισσοροπια τους ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ,ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις