Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
457 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 457 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιτίκα μου είδα έγραψες πως δε χάσατε βάρος και πήρατε και το ποντάκι σας, ε; Μπράβο στην κουκλίτσα!!!! Άντε να δούμε κι εμείς γιατί νομίζω πως εμείς θα έχουμε χάσει! Τη βλέπω πιο αδύνατη όσο να 'ναι και τρώει γενικά λιγότερο από πριν...

Καλημέρα Βιβίκα! Καλέ τη θηρίο ο Διονυσάκης (χαχα τα ίδια θα λέμεWink Σε ταλαιπώρησε και πάλι το βράδυ! Χρειάζεσαι διπλή υπομονή με αυτό το παιδί, αλλά που θα πάει, θα ηρεμήσει κάποια στιγμή!!! Όσο για...

Εχω παρατηρησει οτι μετα απο εμβολιο ετσι ειναι οπως επισης κοκκινιζει το κολαρακι του.μου ειπε ο γιατρος αλλαζει λιγο η υφη των ουρων γινετε πιο οξινη.

Ρε συ πρέπει να ισχύει γιατί συγκαήκαμε 2 φορές στο ξεκάρφωτο μετά από εμβόλιο! Τυχαίο; Δε νομίζω...
Όσο για τα active fits αν δεν τα έχετε δοκιμάσει δε χάνεις τίποτα. Μια χαρά είναι, αυτά της φοράμε τώρα πάλι γιατί είχαμε κάτι κουπόνια...

Κουκλίτσες σας αφήνω, φεύγω για δουλίτσα όπως πάντα!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 39 417472 Να μου περάσετε μια τέλεια μέρα!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Περαστικά στις μανούλες που πονάνε και προσοχή στις κινήσεις που κάνουμε να μην είναι απότομες και ατσούμπαλες (Σωτηρία μου) γιατί όντως μπορεί να μείνουμε καμιά ώρα! Mad

Ευχαριστούμε..... Rolling Eyes Rolling Eyes αυστηρή μου crazymommy!!!

Χτες πήγε καλά η ορκωμοσία της μικρής αδερφής μου και τη χαρήκαμε, αλλά δεν πήρα τη μικρή μαζί γιατί θα τα είχε κάνει όλα λίμπα και ορκωμοσία δε θα είχε γίνει, χαχαχαχ!

Συγχαρητήρια στην αδερφούλα! Καλή σταδιοδρομία να έχει...σε αυτή τη χώρα ελπίζω!!!

σΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και απο μενα για την αδελφουλα .καλη σταδιοδρομια βεβαιως βεβαιως. Very Happy Very Happy Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Περαστικά στις μανούλες που πονάνε και προσοχή στις κινήσεις που κάνουμε να μην είναι απότομες και ατσούμπαλες (Σωτηρία μου) γιατί όντως μπορεί να μείνουμε καμιά ώρα! Mad

Χτες πήγε καλά η ορκωμοσία της μικρής αδερφής μου και τη χαρήκαμε, αλλά δεν πήρα τη μικρή μαζί γιατί θα τα είχε κάνει όλα λίμπα και ορκωμοσία δε θα είχε γίνει, χαχαχαχ!

Συγχαρητήρια στην αδερφούλα! Καλή σταδιοδρομία να έχει...σε αυτή τη χώρα ελπίζω!!!

Σ' ευχαριστώ Σωτηρία μου! Ναι, δύσκολα τα πράγματα και η μικρή ψάχνει ήδη και δε βρίσκει!...

Αλικάκι θα είναι ίσως από το μπόι που παίρνει τότε! Μην ανησυχείς πάντως, μην περιμένεις να είναι τόσο σταθερός από αυτή την ηλικία!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι μου και Γραμματικη μου μακάρι...περιμένω την ντόκτορ(βλ.βλέπε Σωτηρία) να αποφανθεί.....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

σΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και απο μενα για την αδελφουλα .καλη σταδιοδρομια βεβαιως βεβαιως. Very Happy Very Happy Very Happy

Σ' ευχαριστώ Βιβή μου!!!! Η αλήθεια είναι πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... Rolling Eyes

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:καποιες φορες πεφτει αλλα σπανια.ηταν καποιες μερες που το εκανε και η δικια μου αυτο μην ανησυχεις.τωρα πλεον τρεχει και εκει ειναι που μου παει η καρδια στην κουλουρη
τιτικαααααααα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 39 417472

και μενα το κανει καμια φορα και του λεω ελα "ορεστη μακρη "παμε παλι.

χαχαχαχαχαχ!!!!!Και εμείς μεθυσμένο τον φωνάζουμε!!!Ντροπή μας,εδώ που τα λέμε........χιχιχ!!!!!
περαστικα ηθελα να πω στην γεωργια και στο μπουμπουκι της . ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 39 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 39 417472

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Αλικάκι μου και Γραμματικη μου μακάρι...περιμένω την ντόκτορ(βλ.βλέπε Σωτηρία) να αποφανθεί.....

Χαχαχα! Άντε βρε ντόκτορ, αποφάσισε!!! Razz

Έφυγαααααααααααααααα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #3 - Σελίδα 39 531909

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αλικακι έγραψε:
Λοιπόν,γιατρέ μου(χαχα!!)περπάτησε πρώτη φορά 13 μηνων.Εκεί έφαγε μια ωραιότατη τούμπα που μάτωσε τα χειλάκια του οπότε υποθέτω ότι αυτός ήταν λόγος που σταμάτησε να περπατάει μόνος παρά μόνο μετά από 2 μήνες,δηλαδή,στους 15 μήνες!!!Πέφτει ό,τι κι αν φοράει...

(Θα σας μιλήσω σαν γιατρός!)
Κυρία μου, δεν πρέπει ν' ανησυχείτε! Είναι μόνο 5 μήνες που περπατάει το παιδί! Χαλαρώστε λίγο...Περπατόπιτα του φτιάξατε;;;;;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:
Λοιπόν,γιατρέ μου(χαχα!!)περπάτησε πρώτη φορά 13 μηνων.Εκεί έφαγε μια ωραιότατη τούμπα που μάτωσε τα χειλάκια του οπότε υποθέτω ότι αυτός ήταν λόγος που σταμάτησε να περπατάει μόνος παρά μόνο μετά από 2 μήνες,δηλαδή,στους 15 μήνες!!!Πέφτει ό,τι κι αν φοράει...

Κυρία μου, δεν πρέπει ν' ανησυχείτε! Είναι μόνο 5 μήνες που περπατάει το παιδί! Χαλαρώστε λίγο...Περπατόπιτα του φτιάξατε;;;;;
αχαχαχχαχααχχαχαχχαχχαχαχχαχχα πεθαινωωωωωωωωωωωωω αχαχαχαχχαχαχ ρε σωτηρια εισαι ατομο λεμεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

Σ' ευχαριστώ Σωτηρία μου! Ναι, δύσκολα τα πράγματα και η μικρή ψάχνει ήδη και δε βρίσκει!...

Αλικάκι θα είναι ίσως από το μπόι που παίρνει τότε! Μην ανησυχείς πάντως, μην περιμένεις να είναι τόσο σταθερός από αυτή την ηλικία!

Μακάρι!!!Και ο γιατρός μου το είπε αυτό πριν κάνα δίμηνο που τον ρωτησα αλλά συνεχίζει η αστάθεια.....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

αχαχαχχαχααχχαχαχχαχχαχαχχαχχα πεθαινωωωωωωωωωωωωω αχαχαχαχχαχαχ ρε σωτηρια εισαι ατομο λεμεεεεεεεεεεε Very Happy Very Happy Very Happy

Αχχαχχαχαχαχα!!!!Και γω πεθαίνωωωωωωωωω!!!!!!
ΥΓ.Σοβαρό επιστήμονα βρήκα...... Laughing
Περπατόπιτα????????
Εμ,γι'αυτό δεν περπατάει σταθερά!!!Γιατί δεν έφτιαξα!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε Βιβήκα μου,τι βράδυ και το χτεσινό,ε???Πωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!
Τον γλυκούλη μου,τον μικρούλη μου, τον Διονυσσάκη μου.........

my market ,δεν έχουμε κοντά μας!!
Εγώ ευχαριστημένη έμεινα με αυτές τις πάνες..

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ρε Βιβήκα μου,τι βράδυ και το χτεσινό,ε???Πωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!
Τον γλυκούλη μου,τον μικρούλη μου, τον Διονυσσάκη μου.........

α καλαααααααααα

θα στον στειλω πακετακι για λιγο να δεις εκει Γλύκααααααααααααα. Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ρε Βιβήκα μου,τι βράδυ και το χτεσινό,ε???Πωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!
Τον γλυκούλη μου,τον μικρούλη μου, τον Διονυσσάκη μου.........α καλαααααααααα

θα στον στειλω πακετακι για λιγο να δεις εκει Γλύκααααααααααααα. Very Happy Very Happy Very Happy

Αχ,όχι σε παρακαλώ,όχι αυτόοοοοοο!!!!!!χιχιχιχιχι!!!!!!!

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:

Αν θέλετε κυρία μου, μπορώ να σας δείξω και τα πτυχία μου...ακούς εκεί...να αμφισβητείτε τις σπουδές μου!!!

Περπατόπιτα????????

Βεβαίως!Βεβαίως! Η επιστήμη το λέει ξεκάθαρα!!!

Τώρα σοβαρά Αλικάκι μου! Δεν νομίζω οτι πρέπει ν' ανησυχείς..μπορεί και να το κάνει για να σου τραβήξει την προσοχή! Wink

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Αν θέλετε κυρία μου, μπορώ να σας δείξω και τα πτυχία μου...ακούς εκεί...να αμφισβητείτε τις σπουδές μου!!!

Περπατόπιτα????????

Τώρα σοβαρά Αλικάκι μου! Δεν νομίζω οτι πρέπει ν' ανησυχείς..μπορεί και να το κάνει για να σου τραβήξει την προσοχή! Wink

χαχαχαχα γεια σου ρε σωτηρια με τα ωραια σου.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:

Περπατόπιτα????????

Μακάρι,βρε Σωτηρούλα μου!!!Και γω αυτό λέω και μάλιστα ξέρεις τι κάνω τελευταία???Αρχίζω και το συζητάω με την μαμά μου,φωναχτά και λέω ότι αν συνεχίσει θα τον πάω σε γιατρό...μπας και το'χει βρει παιχνίδι....
Θα δούμε!Πάντως,κι ο γιατρός μου λέει να μην ανησυχώ και ότι το τμήμα του εγκεφάλου που στελνει σήμα τώρα ωριμάζει!Άπίστευτο?????
Όσο για τα πτυχία σου...αν δεν τα δω με τα μάτια μου,δεν πιστεύω τίποτα!!!
Γίνατε όλοι γιατροί!!!!!Μάλιστα!!!!!
Αχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Sot2010

Sot2010
Βιβίκα μου τι τρελλό βράδυ περάσατε πάλι;;;Πωπω! Μ' αυτό το παιδί δεν θα χαλαρώσεις και δε θα πλήξεις ποτέ!!!Θα είσαι σε μια συνεχή εκγρήγορση!!! Ευτυχώς τα φυλάει η Παναγίτσα!!!

Sot2010

Sot2010
αλικακι έγραψε:

Μακάρι,βρε Σωτηρούλα μου!!!Και γω αυτό λέω και μάλιστα ξέρεις τι κάνω τελευταία???Αρχίζω και το συζητάω με την μαμά μου,φωναχτά και λέω ότι αν συνεχίσει θα τον πάω σε γιατρό...μπας και το'χει βρει παιχνίδι....

Με όλο το θάρρος πάλι, δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό που κάνεις, γιατί στην περίπτωση που δεν το κάνει επίτηδες θα του δημιουργήσεις ενοχές οτι κάτι δεν κάνει σωστά.

Θα δούμε!Πάντως,κι ο γιατρός μου λέει να μην ανησυχώ και ότι το τμήμα του εγκεφάλου που στελνει σήμα τώρα ωριμάζει!Άπίστευτο?????

Άκου τι σου λέει ο γιατρός και σταμάτα ν'ανησυχείς!!!

Όσο για τα πτυχία σου...αν δεν τα δω με τα μάτια μου,δεν πιστεύω τίποτα!!!
Γίνατε όλοι γιατροί!!!!!Μάλιστα!!!!!
Αχαχαχαχαχαχα!!!!!![/quote]

Καλά! Αν συνεχίσει όμως, κάνε μια περπατόπιτα και αν δεις βελτίωση....μην τολμήσεις να μου ζητήσεις συγνώμη που με αμφισβήτησες!!! Razz Razz Razz

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα!!! Τι κάνετε; Εγώ σήκωσα τον αστερούλη μου το πρωί και έκανε ένα κρακ η πλάτη μου και δεν μπορώ καλά καλά ν' αναπνεύσω απο εκείνη την ώρα....χάλια!!!

Mangio μου, καλά αποτελέσματα να 'χετε!!! Όλα να πάνε καλά και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο το ζουζουνάκι σου!!!Σου το εύχομαι ολόψυχα!!!

Γεωργία μου, τα κόψατε τα μπουκλάκια,ε; Με γεια, με γεια!!! Κι εμείς έχουμε μπουκλάκια (έμοιασε εμένα το αστέρι μου) και ο άντρας μου όλο λέει να τον κουρέψουμε αλλά εγώ δεν θέλω ακόμα!!!Άσε που δεν νομίζω οτι θα καθίσει ο δικός μου!!! Αλήθεια, πώς τον καταφέρατε;;;;;

Αλικάκι μου, Βιβίκα, Γραμματική, Crazymommy, Angie, Τουρτίτσα, Zoyxoynitsa, Ευάκι και λοιπά κοριτσάκια ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
σωτηρια περαστικα.

grammatiki έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;γεωργια μου την καταλαβαινω την μανα σου και εγω ετσι καπως θα αντιδρουσα. Embarassed εχω κολλημα με τις μπουκλες αφου απο τωρα σκεφτομαι πως θα της κοψω τα μαλλια το καλοκαιρι γιατι πρπει να φυγουν λιγο οι ουρες.τουρτιτσα σε καταλαβαινω και εμενα πριν κανα μηνα ειχε ριξει μια τετοια ρουκετα εμετου και ειχαν γινει ολα χαλια.καλημερα και στις υπολοιπες κοπελες.
η μικρη μου εχει ολοισιο μαλλι.η μεγαλη μου εχει μπουκλες,αλλα οχι αυτες που γινονται κατω κατω,ξεκινανε απο πανω.αν δειτε την ανεψια μου,αφανα afro

αλικακι έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
αλικακι έγραψε:Ρε κορίτσια,να σας ρωτήσω κάτι σοβαρό...εσάς τα παιδάκια σας περπατάνε σταθερά???Γιατί ο δικός μου ή επίτηδες το κάνει ή κάποιο πρόβλημα έχει...όλο πέφτει!!!

Κατ' αρχάς πόσο καιρό έχει που περπατάει;
Δεύτερον, πέφτει μόνο όταν φοράει παπούτσια ή και με τις κάλτσες;

Αλικάκι μου,καλημερούδια!!!!!!!!!
οταν λες δεν περπαταει σταθερα,εννοεις οτι παει σαν παπια που λεμε ΄'η οτι πεφτει συνεχεια?
κι αλλος γιατρος!!

καλημερα ειπα?δεν πρεπει να ειπα.
καλημερα σας κοριτσια.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τρελομαμα συγχαρητηρια για την αδερφη σου.
καλε τι εκληξη σου εκανε ο αντρας?που το ειπες και δεν το διαβασα?

Sot2010

Sot2010
Καλημέρα τουρτίτσα μου! Σ'ευχαριστώ πολύ! Περαστικά στο κοριτσάκι σου! Πώς είναι σήμερα;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωτηρούλα,λες,ε???Νομίζω ότι έχεις ένα δίκιο,όσον αφορά τις ενοχές.
Αλλά μια φορά το είπα για να κόψω αντιδράσεις και αν δεν κάνω λάθος νομίζω ότι βελτιώθηκε λιγάκι..
Τέλος πάντων ,θα το αφήσω μπας και τον πληγώνω τον ζουζουνάκο μου...και δεν το θέλω!!!
Απλά,τέλος οι ανησυχίες!!
Έχεις τον λόγο μου!!!
Αααα,για την περπατόπιτα...δεν την έχουμε εμείς στα μέρη μας!Από δω μέσα το έμαθα αυτό το έθιμο,γι'αυτό και δεν την έκανα!!
υγ.Ναι,σιγάααααα...... να μην πέσω και στα πόδια σου,αχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα,Γεωργία μου,πού είσαι???Περαστικά και στον αντρούλη σου!!!
Κάποιες σελίδες πιο πίσω μας διηγήθηκε η τρελομαμά την έκπληξη του αντρούλη της...
Εννοώ,ότι πέφτει συνέχεια....

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια,μόλις διάβασα ενα άρθρο με τα δέκα πράγματα που πρέπει να λέμε στα παιδιά μας...μεταξύ αυτών ένα λέει να λέμε στο παιδί μας"κλάψε,να ξεθυμάνεις" και όχι "μην κλαίς!!".
Γιατί δεν πρέπει το παιδί να εκλάβει το κλάμμα σαν αδυναμία...καλό,ε???
Εγώ το εφαρμόζω,να σας πω την αλήθεια,ενστικτωδώς.
Του λέω "κλάψε,να σου περάσει και μετά θα το συζητήσουμε"... Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις