26 Απ: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!! Δευ Ιαν 23, 2012 1:35 pm
γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
zizi23 έγραψε:Το θεμα ειναι οτι κ το μωρο ειναι καπως εδω κ 3 βδομαδες ολη μερα σχεδον γκρινιαζει κοιμαται λιγο οποτε που χρονος???Συνεχεια με το μωρο ασχολουμαι...Δουλευει τοσο πολυ γιατι εχει δικη του δουλεια..Κι ο θηλασμος παει χαλια αυτο το διαστημα δεν ξερω τι φταιει!!!!Το σιγουρο ειναι οτι γαλα εχω...
Γλυκιά μου, κάνε υπομονή... Βάλε απαλή μουσική την επόμενη φορά που θα θηλάσεις... (έχει στο youtube πολλά για μωρά), και χαλάρωσε, αν έχεις γάλα να ξέρεις ότι στο στήθος έχουμε νευρώνες, που όταν βρισκόμαστε σε υπερένταση σκληραίνουν, είναι σαν να μασας εσύ μοσχαράκι που δεν έβρασε καλά, επίσης στους χτύπους της καρδιάς σου αποτυπώνεται η υπερένταση σου. ΗΡΕΜΗΣΕ. Αν βρεις δέκα λεπτά, πάρε ένα χαρτί και ένα μολύβι και γράψε δέκα πράγματα που σε χαλαρώνουν και μπορείς να κάνεις μέσα στο σπίτι... κάλεσε μια φίλη για καφέ, άνοιξε την τηλεόραση, κάνε ένα ζεστό μπάνιο, όταν κοιμηθεί το μωρό, περιποιήσου τον εαυτό σου, ντύσε το μωρό και βγείτε έξω... Δεν ξέρω, ότι θέλεις, αν σε βοελευεί αφού έχεις γάλα, βγάλε με το θήλαστρο. Και μετά όταν θα είσαι πιο ψύχραιμη... μίλα του... για τον θεό... Δεν νομίζω ότι είναι αδιάφορος, είναι όλα αυτό καινούριο για αυτόν όπως και για σένα, ζήτα του τι χρειάζεσαι, ακόμα και αν σου πει όχι. Οι άντρες δεν λειτουργούν όπως εμάς... μπορεί να νομίζει ότι αφού δεν του ζητάς κάτι δεν χρειάζεσαι κάτι... Δεν έχεις κανένα να σε βοήθησει? Ζήτα του γυναίκα για το σπίτι για λίγες ώρες... Υπάρχουν χιλιάδες λύσεις... Γράψτου ένα γράμμα, και βάλτο να το διαβάσει στα ρούχα του, όταν είναι στην δουλειά.
Αν ηρεμήσεις, θα λύσεις το πρόβλημα σου, τώρα έχεις και τις ορμόνες που επανέρχεται το σώμα σου, και τις ορμόνες του θηλασμού... σε όλες στην αρχή ήταν βουνό... Μην απελπίζεσαι...
Σε λατρεύει, να το θυμάσαι, είσαι η γυναίκα που διάλεξε για να του χαρίσει "τον θησαυρό του", θα είσαι ΠΑΝΤΑ η ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ... είσαι υπερπολίτιμη για αυτόν... Είσαι πια ΜΑΜΑ...