151 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 Κυρ Ιαν 22, 2012 2:42 pm
elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ντροπη σας κοριτσια.μονο αυτο εχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.δεν προσεξατε τιποτα στο προφιλ μου?
συγχαρητήρια Γεωργία είσαι πλέον μια σταρ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ντροπη σας κοριτσια.μονο αυτο εχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.δεν προσεξατε τιποτα στο προφιλ μου?
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ευχαριστω πολυ ελενα μου.αντε και στα δικα σου τωρα.
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοTΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ντροπη σας κοριτσια.μονο αυτο εχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.δεν προσεξατε τιποτα στο προφιλ μου?
elenalamprini έγραψε:Καλησπέρα!!Τι κάνετε?
Έχω άρρωστη τη μικρή μαζί με το σύζυγο!!
Και ο χειρότερος φυσικά είναι εκείνος.Μου έχει σπάσει τα νεύρα!!Λες και είναι ετοιμοθάνατος κάνει!!
Και εγώ είμαι έτσι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] απο το πρωι!!
black beauty έγραψε:700 σελιδες σε μια μερα?πλακα κανεις?
αππαπα! τι βιβλιο?
καλημερα σε ολες!
black beauty έγραψε:τρελαινομαι γιατι κρατησε μονο τα αρνητικα!
αλλα επρεπε να μπει καποιος πραγματικα ρατσιστης για να δει την διαφορα!
Δεν βαριεσαι,απλα ενιωσα λες και εκανα κατι τερατωδες!Απλα εξεφρασα τους ενδοιασμους μου!Και τελικα καλα κανω και ανησυχω,μου το απεδειξε η συμπεριφορα της!Και οχι τιποτα αλλο το συνεχισε και προσβαλε και αλλες κοπελες!
Δηλαδη τι ειπανε και την προσβαλε?
Ειπανε οτι υπαρχει λογος και δυσανασχετουμε,δεν ξυπνησαμε μια ωραια πρωια και ειπαμε α αυτον δεν τον παω ετσι γιατι γουσταρω!
εκπληκτικα βιβλια!!!!!Ευάκι έγραψε:black beauty έγραψε:700 σελιδες σε μια μερα?πλακα κανεις?
αππαπα! τι βιβλιο?
καλημερα σε ολες!
την τριλογια του μπρουντζινου καβαλαρη!
αν σου αρεσε ο καβαλαρης διαβασε και την τριλογια απο το τριανταφυλλακιΕυάκι έγραψε:ποπη με το καλο!ολα να πανε καλα!!!
ποτε περασε ο καιρος καλε!αμα ειναι αλλης η εγκυμοσυνη τι γρηγορα περναει ε?η δικη μου μου φαινεται ατελειωτη!!!!!!!
Ευάκι έγραψε:ποπη με το καλο!ολα να πανε καλα!!!
ποτε περασε ο καιρος καλε!αμα ειναι αλλης η εγκυμοσυνη τι γρηγορα περναει ε?η δικη μου μου φαινεται ατελειωτη!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης