601 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 Παρ Ιαν 27, 2012 2:52 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
λιγες μερες ελειψα και να τι λεει το στομα σας!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Nena έγραψε:Τσ τσ τσ... Δεν εχω λόγια...florentiab έγραψε:elena25 έγραψε:athina24 έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
Και αίσχος! Πες τα ρε Αθηνά!
καλως την αθώα περιστέρα!
Δεν το περιμενα Φλω..
athina24 έγραψε:florentiab έγραψε:
τι του έταξες πάλι;;;;
πραγματικα τιποτα!!!!!μαλλον με σκεφτηκε κλεισμενη στο σπιτι χωρις να εχω και πολλα να κανω και φανταστηκε τη μουρμουρα μου!!!!!!η αυτο η σκεφτηκε οτι θα αρχισω να κοβω βολτες και θα τον αφηνω νηστικο,απλυτο και ασιδερωτο!!!!!
florentiab έγραψε:
mama katerina έγραψε:
δηλαδη τωρα δεν θα σε φερει κατα δω ε?
πρεπει να κανεις διπλα τσαλιμια τωρα...
Και δεν τα θέλει καθόλου αυτά τα πράγματα η Αθηνά!
κι εγω ηθελα να παρω τζουρα απο τη συναντηση αλλα δεν ηξερα ποτε θα γινει αλλιως θα επαιρνα την Κουκι...μη μου πειτε οτι ειχε ξεχασει και αυτη το κινητο?
Όχι, εγώ είχα ξεχάσει το κινητό. Η Νένα και η Κούκι δεν είχαν μπαταρία. Μην τα μπερδεύεις Κατ!
elena25 έγραψε:florentiab έγραψε:
Εγώ χρυσή μου είμαι μια ΚΥΡΙΑ! Δεν κάνω τέτοια πρόστυχα πράγματα με τον άντρα μου!
mama katerina έγραψε:
κι εγω ηθελα να παρω τζουρα απο τη συναντηση αλλα δεν ηξερα ποτε θα γινει αλλιως θα επαιρνα την Κουκι...μη μου πειτε οτι ειχε ξεχασει και αυτη το κινητο?
Όχι, εγώ είχα ξεχάσει το κινητό. Η Νένα και η Κούκι δεν είχαν μπαταρία. Μην τα μπερδεύεις Κατ!
Καλα, περνα 3-4 μηνες ακομα στο γραφικο Ακρο-whatever και θα σου πω εγω τι θα του κάνεις του άντρα σου..elena25 έγραψε:Εγώ χρυσή μου είμαι μια ΚΥΡΙΑ! Δεν κάνω τέτοια πρόστυχα πράγματα με τον άντρα μου!
Επίσης, εγω δεν ειχα ουτε μοναδες... Απλα περιεφερα τη συσκευη για να δειξω οτι εχω κι εγω κινητο, μη με πουνε παραξενη, καταλαβες?mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:florentiab έγραψε:
Εγώ χρυσή μου είμαι μια ΚΥΡΙΑ! Δεν κάνω τέτοια πρόστυχα πράγματα με τον άντρα μου!
mama katerina έγραψε:
καταλαβα...δεν ειχα καμια ελπιδα δηλαδη..
Nena έγραψε:Επίσης, εγω δεν ειχα ουτε μοναδες... Απλα περιεφερα τη συσκευη για να δειξω οτι εχω κι εγω κινητο, μη με πουνε παραξενη, καταλαβες?mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:florentiab έγραψε:
mama katerina έγραψε:
Nena έγραψε:
Καλα, περνα 3-4 μηνες ακομα στο γραφικο Ακρο-whatever και θα σου πω εγω τι θα του κάνεις του άντρα σου..
Nena έγραψε:
Επίσης, εγω δεν ειχα ουτε μοναδες... Απλα περιεφερα τη συσκευη για να δειξω οτι εχω κι εγω κινητο, μη με πουνε παραξενη, καταλαβες?
Nena έγραψε:Επίσης, εγω δεν ειχα ουτε μοναδες... Απλα περιεφερα τη συσκευη για να δειξω οτι εχω κι εγω κινητο, μη με πουνε παραξενη, καταλαβες?mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:florentiab έγραψε:
mama katerina έγραψε:
stefanakos έγραψε:κοριτσια οι φωτεινοι παντογνωστες χτυπησαν παλι. ειχα βγει εξω για δουλειες και με σταματα μια κυρια, μου λεει με υφος. καλε γιατι δεν βαζεις γαντια στο παοδί σου ? (του ειχα βαλει σκουφι αλλα ξεχασα τα γαντια ) αμαν πια σε ολα να ανακατευτουν
stefanakos έγραψε:ναι δεν ξερω και εγω πως καρατηθηκα , λεω ας μην μιλησω ας απολαυσω την βολτα μου.
florentiab έγραψε:stefanakos έγραψε:ναι δεν ξερω και εγω πως καρατηθηκα , λεω ας μην μιλησω ας απολαυσω την βολτα μου.
καλά έκανες! και εγώ έτσι κάνω, αν και καμιά φορά δεν κρατιέμαι και απαντάω ανάλογα
ελενα εισαι καλυτερα προσαρμοστηκες ? αφου εκανα την φασολαδα παω να κανω ενα ευκολο κεικ φιλια τα λεμεelena25 έγραψε:florentiab έγραψε:stefanakos έγραψε:ναι δεν ξερω και εγω πως καρατηθηκα , λεω ας μην μιλησω ας απολαυσω την βολτα μου.
καλά έκανες! και εγώ έτσι κάνω, αν και καμιά φορά δεν κρατιέμαι και απαντάω ανάλογα
Τς τς τς... Γλωσσοκοπάνα....
stefanakos έγραψε:ελενα εισαι καλυτερα προσαρμοστηκες ? αφου εκανα την φασολαδα παω να κανω ενα ευκολο κεικ φιλια τα λεμε
desT έγραψε:Καλησπέρα κοπελιές!
Σήμερα έχει γενέθλια το παλικάρι μου!
Κλείνει τα τέσσερα.
Χρόνια του πολλά να είναι πάντα έτσι χαρούμενος και ζωηρός!
Σ' αγαπάμε πολύ Φιλιππάκο!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Παρ Ιαν 27, 2012 5:47 am, 1 φορά
desT έγραψε:Καλησπέρα κοπελιές!
Σήμερα έχει γενέθλια το παλικάρι μου!
Κλείνει τα τέσσερα.
Χρόνια του πολλά να είναι πάντα έτσι χαρούμενος και ζωηρός!
Σ' αγαπάμε πολύ Φιλιππάκο!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
stefanakos έγραψε:κοριτσια οι φωτεινοι παντογνωστες χτυπησαν παλι. ειχα βγει εξω για δουλειες και με σταματα μια κυρια, μου λεει με υφος. καλε γιατι δεν βαζεις γαντια στο παοδί σου ? (του ειχα βαλει σκουφι αλλα ξεχασα τα γαντια ) αμαν πια σε ολα να ανακατευτουν
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης