751 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #21 Κυρ Ιαν 29, 2012 4:00 am
elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Οτι είναι Κυριακή και εγώ είμαι μόνη μου με τη μικρή!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Nena έγραψε:Καλημερα και απο εδω
Μιλαμε το ενα μου αυτι παίζει διακοσμητικό ρόλο μόνο, δεν ακουει καθολου. Ειχαμε μια ωραια συζητηση με τον Αλεξ χτες, ο οποιος ουτως ή άλλως, κάθε φορά που του λέω κάτι με ρωτάει "τι είπες??".
Οπότε, μου ειπα κάτι χτες, του απαντάω, με ρωταει "τι είπες?", του απαντάω "οριστε?" (δεν ακουσα ουτε εγω), με ρωψταει "τι?", του λέω "τι??" και ο αντρας μου μας κοιταζε..
Δε συνεννοουμασταν που δεν συνεννοουμασταν οταν ακουγαμε, φανταστειτε τώρα...
Κι εχουμε και τον άλλο, τον μικρο, που δεν μιλάει. Ειμαστε για να λυσουμε μειζονα παγκόσμια θέματα..
elenalamprini έγραψε:Οτι είναι Κυριακή και εγώ είμαι μόνη μου με τη μικρή!!!
elena25 έγραψε:Δε νομίζω να μπορείτε... Θα κάνω άγριο έγκλημα και λογικά θα με έχουν στην απομόνωση...
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Δε νομίζω να μπορείτε... Θα κάνω άγριο έγκλημα και λογικά θα με έχουν στην απομόνωση...
γεια ραμπο μου εσυ!!!!!
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Δε νομίζω να μπορείτε... Θα κάνω άγριο έγκλημα και λογικά θα με έχουν στην απομόνωση...
γεια ραμπο μου εσυ!!!!!
Χαχαχαχα! Να 'σαι καλά ρε Κάθριν! Με έκανες και γέλασα!
mama katerina έγραψε:σκεφτομαι οτι θελω να φαω μια μπουγατσα νηστισιμη!!!!! αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
athina24 έγραψε:mama katerina έγραψε:σκεφτομαι οτι θελω να φαω μια μπουγατσα νηστισιμη!!!!! αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
εγω θελω διευκρινησεις για την νηστιμη μπουγατσα!!!!δεν γινετε να μενω με την απορια!
mama katerina έγραψε:
ειπαμε φτιαχνεται με μαργαρινη και σπανακι... τς τς μαρη πρωτευουσιανα ντιπ δεν ξερεις
athina24 έγραψε:mama katerina έγραψε:
ειπαμε φτιαχνεται με μαργαρινη και σπανακι... τς τς μαρη πρωτευουσιανα ντιπ δεν ξερεις
πρωτευουσιανα δεν ειμαι!!!!!απλα δεν ηξερα τη νηστισιμη μπουγατσα......τι αν κανουμε...εσυ τα ξερεις ολα!!!!!
elena25 έγραψε:Πωωωω... Ρε κορίτσια, σας πρήζω, το ξέρω αλλά τι να κάνω η γυναίκα;;; Δεν την παλεύει το άτομο, δεν πάει καλά. Με οδηγεί στην παράνοια!!!
natali-maria έγραψε:
Τόσο γειά σου είναι τελικά?Ρίξτης κανένα ξέχεσμα να έρθει να στανιάρει!!
tatijana έγραψε:Ηρεμια ταξη κ ασφαλεια...
Vivian έγραψε:tatijana έγραψε:Ηρεμια ταξη κ ασφαλεια...
Ποοοοσο σ' αγαπαωωωω!!! Λοιπον εβλεπα μια φωτο του γιου σου χτες και ηταν η Λυδια διπλα και αρχισε να κανε μα,μα και πηγε και φιλησε την οθονη!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης