351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 Τετ Ιαν 25, 2012 2:55 pm
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
αγαπη πάτα πανω σε ενα και θα σου ανοιξει τη σελιδα. Πανω πανω εχει διαφορες κατηγοριες...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:barbie! έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια.....ειμαι κ εγω σχετικα νεο μελος....ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!!! Μακαρι το καλοκαιρακι να εχουμε ολες μας....φουσκωτες κοιλουμπιτσες!!!!
καλως ηρθες barbie μακαρι να γινει συντομα αληθινο αυτο που ευχεσαι και να ερθει και σε σενα γρηγορα ενα νινακι εχεις αλλα παιδια ???
barbie! έγραψε:αγαπη έγραψε:barbie! έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια.....ειμαι κ εγω σχετικα νεο μελος....ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!!! Μακαρι το καλοκαιρακι να εχουμε ολες μας....φουσκωτες κοιλουμπιτσες!!!!
καλως ηρθες barbie μακαρι να γινει συντομα αληθινο αυτο που ευχεσαι και να ερθει και σε σενα γρηγορα ενα νινακι εχεις αλλα παιδια ???
σε ευχαριστω καλη μου! Οχι δεν εχω...μολις εχουμε ξεκινησει τις προσπαθειες για μπεμπακι.....κ ξερεις ειναι αυτα τα αναμοικτα συναισθηματα...που δεν ξερω βεβαια αν εχουν κ οι αλλες κοπελες σε αυτη τη φαση.....κατι μεταξυ...ψιλοφοβου....αγχους...αγωνιας.....αλλα ευχομαι ολα να πανε καλα..... ...... ......εσεις κοριτσια εχετε αλλα μικρουλια?? ....Κοριτσια ευχαριστω για το καλωσορισμα. ..
*Patrina* έγραψε:καλησπερα...με λενε κλεοπατρα η αλλιως πατρινα ειμαι νεο μελος και η πιο μεγαλη μου επιθυμια ειναι να ξαναγινω μανουλα αλλα κατι παει στραβα και το ονειρο χανεται...
Ευχομαι σε ολες να τα επωμενα αποτελεσματα να ειναι αυτα που θα μας χαρισουν ευτυχια.
ioanna85 έγραψε:Αγάπη εσυ δεν παιρνεις;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ioanna85 στις Τετ Ιαν 25, 2012 4:24 pm, 1 φορά
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης