401 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7 Τετ Ιαν 25, 2012 11:51 pm
konstantina
Η ψυχή της παρέας!
μια μεγάλη καλημέρα σε όλους. καλός ήρθαν τα καινούρια μελή εύχομαι γρήγορα να έχουμε ευχάριστα νέα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
konstantina έγραψε:μια μεγάλη καλημέρα σε όλους. καλός ήρθαν τα καινούρια μελή εύχομαι γρήγορα να έχουμε ευχάριστα νέα.
ifigeniaboz έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ!ioanna85 έγραψε:Σωτηρια εμενα απο την 6η εβδομαδα ειχα ηδη λιγο πρησμένη κοιλια και πιο σκλήρη απο οτι συνηθως. Οταν τη ζουλαγα δεν ηταν πια τοσο μαλακη. Οσο για το πρηξιμο μου ειχε πει ο γιατρός πωε ηταν λογικο γιατι ο οργανισμος μαζευε εκει οσο υγρα μπορουσε ας το πουμε ετσι για να μπορει να ανοιξει ανετα η κοιλια χωρις να παθει ζημια!
Ελλη εμεις τον γαμο τον καναμε Αιτ/νια απο οπου και ειμαι. Ο γαμος εγινε Ιουλιο του 2011 και το τραπεζι το κλεισαμε Σεπτεμβρη του 2010 και ειχαν μονο 1 ημερομηνια ολο το καλοκαιρι. Στην Πατρα παλι που παντρευεται ξαδερφος του αντρα μου θα γινει ο γαμος Αυγουστο 2012
και εκλεισαν το τραπεζι Νοεμβριο του 2011. Δεν ξερω εκει πως ειναι αλλα ακουω εδω καποιους που τον κανουν και μεσημερι Κυριακη γιατι δεν εβρισκαν. καντε μια ερευνα αγορας να δειτε τιμες και αν εχουν για τοτε που θελετε ημερομηνιες και μιλειστε με τα πεθερικα. Αν μπορεσω θα σου στειλω το παπουτσι μου που δεν αρεσε σε πεθερικα και κουνιαδα!
Ιφιγενεια τι κανεις;
Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΙΣΜΕΝΗ....ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΞΕΠΡΙΣΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ
ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Κ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ
maroulo έγραψε:ioanna85 έγραψε:Ο δικος μου δινει στην αρχή Filicine, μαγνησιο και αναλογα τις εξετασεις και σιδηρο. Αλλιως δινει σιδηρο μαζι με το ασβεστιο μετα την αυχενική διαφάνεια στην 12 με 13η εβδομάδα.
εμενα μαγνήσιο δεν μου έδωσε ποτε μου είπε αν με πιάσουν κράμπες τοτε να πάρω δεν χρειάστηκα ξέρεις που κάνει καλο?
αγαπη έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΑΘΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΡΑΘΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΝΑΘΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΟΥΛΩΘΕΙ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ Η ΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩ
αγαπη έγραψε:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΣΧΑΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΚΑΙΡΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΟΝΤΙΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΑΑΧΧΧΧ ΕΥΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΡΩΩ ΜΙΑ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΕΣ ΔΑΓΚΩΜΑΤΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ
ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΣΕ ΤΗ ΕΠΑΘΑ ΧΤΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΧΩ ΗΔΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ Η ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΑΡΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΧΤΕΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΩ Η ΛΥΣΣΑΡΑ
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΙΜΗΤΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΤΡΩΓΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΟΥΠΙΤΣΕΣ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΟΥΜΠΩΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΟΥΦΙΞΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ
el88tse έγραψε:mariabel kai ioanna85 αχ κοριτσια μου ευχαριστω πολυ και εγω περιμενω να περασουνε οι μερες να δω τι θα γινει θυμασται που σας ειχα πεο οτι ειχα πονακια τωρα που και που τα εχω οχι συνεχεια και εγω θελω να κανω τεστ να δω αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα το μυαλο εκει κολημεννο μπορω να κανω τεστ τωρα???
*Patrina* έγραψε:el88tse έγραψε:mariabel kai ioanna85 αχ κοριτσια μου ευχαριστω πολυ και εγω περιμενω να περασουνε οι μερες να δω τι θα γινει θυμασται που σας ειχα πεο οτι ειχα πονακια τωρα που και που τα εχω οχι συνεχεια και εγω θελω να κανω τεστ να δω αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα το μυαλο εκει κολημεννο μπορω να κανω τεστ τωρα???
το self clear λενε δειχνει 4 μερες μολις μετα τη συλληψη!
*Patrina* έγραψε:περαστικουλια αγαπη...να ειναι το τελευταιο που σε ταλαιπωρησε αυτο στη ζωη σου!!
εγω εχω βγαλει και τους 4 με γναθοχειρουργικη ......σε νιωθω!
el88tse έγραψε:*Patrina* έγραψε:el88tse έγραψε:mariabel kai ioanna85 αχ κοριτσια μου ευχαριστω πολυ και εγω περιμενω να περασουνε οι μερες να δω τι θα γινει θυμασται που σας ειχα πεο οτι ειχα πονακια τωρα που και που τα εχω οχι συνεχεια και εγω θελω να κανω τεστ να δω αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα το μυαλο εκει κολημεννο μπορω να κανω τεστ τωρα???
το self clear λενε δειχνει 4 μερες μολις μετα τη συλληψη!
ναι ε και ποσο κανει μηπωε ξερει καμια???
Είμαι μαμά! » ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ » Θέλω να μείνω έγκυος! » Ας μαζευτούμε εδώ όλες όσες προσπαθούμε για μωράκι#7
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης