Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
556 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 556 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

????????

Επισκέπτης
mama melinas έγραψε:Γεια σας κοριτσια, καινουρια στη παρεα. Η καταγωγη μου ειναι απο Γιάννενα αλλα δυστυχως μένω Κέρκυρα, εχω ενα κοριτσακι 2 μηνων, γεννησα στο Πανεπιστημιακο Ιωαννινων.
Καλώς ηρθες. Να σου ζήση η Μελίνα Very Happy
Και εγω στο Γ.Π.Ν.Ι γέννησα Wink

Efita

Efita
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama melinas έγραψε:Γεια σας κοριτσια, καινουρια στη παρεα. Η καταγωγη μου ειναι απο Γιάννενα αλλα δυστυχως μένω Κέρκυρα, εχω ενα κοριτσακι 2 μηνων, γεννησα στο Πανεπιστημιακο Ιωαννινων.

Γεια σου και από εμένα. Να χαίρεσαι το μωράκι σου. Και εγώ στο Πανεπιστημιακό είχα γεννήσει, ευχαριστημένη και από τον γιατρό και από το προσωπικό (παρ'όλες τις δυσκολίες τους).
Είναι όμορφη η Κέρκυρα, ακόμη και τον χειμώνα, μοιάζει στο κλίμα με τα Γιάννενα. Εκτός από το καλοκαίρι, που σχεδόν κάθε χρόνο κάνω μία βόλτα, είχα πάει και έναν Νοέμβριο πριν από πολλά χρόνια και δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να ξαναπάω χειμώνα. Έβρεχε ασταμάτητα και είχε μία όμορφη μελαγχολία!! Smile Όχι δεν έχω μαζοχιστικές τάσεις! Smile

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια να σας ζησουν τα παιδακια σας να ειναι τυχερουλια κ ευτηχησμενα!!ελπιζω να με θελετε στην παρεα σας δνε ειμαι απο γιαννενα αλλα απο εκει κοντα απο ηγουμενιτσα εμενα..κ τωρα ειμαι αθηνα Smile στο πανεπιστιμιακο ειναι πολυ ωραια κ πολυ καλα για να γεννησεις,ξερω απο φιλες μου.....εχω εναν μπεμπη 6 μηνων σχεδον..

mama melinas

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Efita έγραψε:

Γεια σου και από εμένα. Να χαίρεσαι το μωράκι σου. Και εγώ στο Πανεπιστημιακό είχα γεννήσει, ευχαριστημένη και από τον γιατρό και από το προσωπικό (παρ'όλες τις δυσκολίες τους).
Είναι όμορφη η Κέρκυρα, ακόμη και τον χειμώνα, μοιάζει στο κλίμα με τα Γιάννενα. Εκτός από το καλοκαίρι, που σχεδόν κάθε χρόνο κάνω μία βόλτα, είχα πάει και έναν Νοέμβριο πριν από πολλά χρόνια και δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να ξαναπάω χειμώνα. Έβρεχε ασταμάτητα και είχε μία όμορφη μελαγχολία!! Smile Όχι δεν έχω μαζοχιστικές τάσεις! Smile
Καλά ειναι δεν μπορω να πω αλλα δυστυχως δεν ειναι ο τοπος μας, ουτε τους δικους μας ανθρώπους εχουμε εδω. Αν τους ειχα κοντά θα ειχα και μια βοηθεια, εδω με τον αντρα μου ειμαστε μονοι και με το μωρο τωρα που ερχεται χειμωνας θα ειναι δυσκολα. Θα περασει ομως ο χειμωνας τι να κανουμε, μονο υπομονη. Παντως ειναι σπουδαιο πραγμα να εχεις βοηθεια....Τυχερες οσες το βιωνετε................

mama melinas

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
marinaki <3 <3 έγραψε:γεια σας κοριτσια να σας ζησουν τα παιδακια σας να ειναι τυχερουλια κ ευτηχησμενα!!ελπιζω να με θελετε στην παρεα σας δνε ειμαι απο γιαννενα αλλα απο εκει κοντα απο ηγουμενιτσα εμενα..κ τωρα ειμαι αθηνα Smile στο πανεπιστιμιακο ειναι πολυ ωραια κ πολυ καλα για να γεννησεις,ξερω απο φιλες μου.....εχω εναν μπεμπη 6 μηνων σχεδον..

Καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας, να σου ζησει και εσενα το μωρακι σου να ειναι παντα καλοτυχο και με υγεία πανω απόλα...

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαμά μελινας, είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις βοήθεια.. Εγώ ειμαι απο Γιάννενα, αλλά με τον άντρα μου μένουμε μακριά, λόγω δουλειάς κ δεν έχουμε κανέναν. Προς το παρόν είμαι Γιάννενα στο πατρικό μου κ έχω τη μαμά μου, αλλα σε 5 μέρες φευγω κ θα είμαστε μόνοι με τον αντρα μου. Το μικράκι μου είναι 45 ημερών.. Δύσκολο χειμώνα θα έχουμε, αλλά όμορφο με τα μωρά μας

mama melinas

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
lia30 έγραψε:Μαμά μελινας, είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις βοήθεια.. Εγώ ειμαι απο Γιάννενα, αλλά με τον άντρα μου μένουμε μακριά, λόγω δουλειάς κ δεν έχουμε κανέναν. Προς το παρόν είμαι Γιάννενα στο πατρικό μου κ έχω τη μαμά μου, αλλα σε 5 μέρες φευγω κ θα είμαστε μόνοι με τον αντρα μου. Το μικράκι μου είναι 45 ημερών.. Δύσκολο χειμώνα θα έχουμε, αλλά όμορφο με τα μωρά μας
Ετσι κ εγω εκατσα στη μαμα μεχρι να σαραντησω και μετα επιστροφη στην Κέρκυρα, στην αρχη ήταν δύσκολα αλλα μετά προσαρμοστηκαμε και τωρα ολα καλά. Ευχομαι και σε σενα να γυρισεις με το καλο στο σπίτι σου και να μ,η το βαλεις κατω, εγω στην αρχη μετανιωσα που εφυγα απο τη μαμα τοσο νωρίς και συνεχεια εβριζα τον εαυτο μου που δεν εκατσα κιαλλο λιγο. Φιλες μου μου ελεγαν να κατσω μεχρι να γινει το μωρο 3-4 μηνων , αλλα το εβρισκα τοοοοοοοσο τραγικό. σε πληροφορώ ότι μετα δε μου φαινόταν και τοσο τραγικό. Μετα οκ συνήθισα, το ίδιο ευχομαι ολόψυχα και σε σένα.

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κάνουν οι μανούλες από τα Γιάννενα;; Πολλή ησυχία! Τι κάνουν τα μωράκια σας;;

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κ απο μενα!!!

κ εγω απο Γιαννενα ειμαι!! αλλα δυστυχως μενω Αθηνα!

Μου λειπουν πολυ τα Γιαννενα αλλα λογω δουλειας... δεν μπορουμε να φυγουμε!!!

φιλια

????????

Επισκέπτης
Κάλεσε κάποιος τα Γιάννενα????? εδώ εδώ και εγώ απο γιάννενα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 2 215994 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 2 215994 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 2 215994

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Εμιλού, γεια σου Dimikgianni!
Εγώ από Γιάννενα, αλλά μένω προς το παρόν εκτός γιατί είμαι καθηγήτρια, ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω, αργά ή γρήγορα. Γέννησα πριν 3,5 μήνες στα Γιάννενα το κοριτσάκι μου. DimiKgianni στα Γιάννενα γέννησες; Σε ποιο νοσοκομείο;

????????

Επισκέπτης
lia30 έγραψε:Γεια σου Εμιλού, γεια σου Dimikgianni!
Εγώ από Γιάννενα, αλλά μένω προς το παρόν εκτός γιατί είμαι καθηγήτρια, ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω, αργά ή γρήγορα. Γέννησα πριν 3,5 μήνες στα Γιάννενα το κοριτσάκι μου. DimiKgianni στα Γιάννενα γέννησες; Σε ποιο νοσοκομείο;
Στο Π.Ν.Ι. γέννησα, όλα μια χαρά, και ιατρός μου επίσης. Τα κορίτσια εξυπηρετικά. και τώρα απολαμβάνω 9 μήνες το μπιφτεκάκι μου την Ιφιγένεια !! Εσύ???

Efita

Efita
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εδώ είμαι και εγώ κορίτσια! Smile Όλες Πανεπιστημιακό βλέπω ε; Πώς είστε; Smile

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ Χατζηκώστα με τον Κορκότζελο και είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη από το γιατρό μου! Και οι μαίες ήταν πολύ καλές!

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια!!!
Εγώ δεν είμαι από Γιάννενα αλλά μένω εδώ λόγω δουλειάς κ συζύγου φυσικά Wink
Γέννησα πριν 5,5 μήνες το αγοράκι μου κ γέννησα κ εγώ στον ίδιο γιατρό, Λία κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχουμε γεννήσει πολλές φίλες με τον Κορκό κ έπεται συνέχεια!
Κ εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη κ από τις μαίες κ το τμήμα θηλασμού!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia30 στις Τετ Μάης 29, 2013 4:33 am, 1 φορά

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
lia30 έγραψε:

εμένα ο Κορκό με περίμενε 15 ώρες να κάνω τέλεια διαστολή και να γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό! Και στη γέννα μου είχα το μάμμο τον Παναγιώτη και ήταν καταπληκτικός. Στο θέμα του θηλασμού, με βοήθησαν κάποιες μαίες αρκετά, έτυχε όταν γέννησα είχε πολλές γέννες και δεν προλάβαιναν να ασχοληθούν όσο θα ήθελαν. Μέχρι που έφυγα από το νοσοκομείο δεν το είχα "λύσει" το θέμα θηλασμός, ευτυχώς τα κατάφερα μόλις πήγα στο σπίτι μου και θηλάζω αισίως αποκλειστικά!

Μπράβο του! Ναι, είναι πολύ καλός κ ήρεμος! Εμείς τον προτιμάμε ομαδικώς!
Κι εγώ είχα αρκετή ώρα τον Παναγιώτη κ μετά έφυγε γιατί εγώ που λες πέρασα πολλές ώρες εκεί! Μου σπάσαν τα νερά σπίτι κ γέννησα μετά από 20 ώρες ακριβώς! Χωρίς πόνους, διαστολή 1 τόσες ώρες, το μωρό ψηλά κ χωρίς καμιά εξέλιξη γέννας Sad
ΜΟυ κακοφάνηκε πολύ που ξαφνικά μου ανακοίνωσε ότι η μόνη λύση είναι η καισαρική αλλά κ σε εκείνον του κακοφάνηκε Shocked Αφού κ όταν πήγα να κόψω τα ράμματα μου είπε: "την ξεπέρασε την καισαρική;". Ο μικρός ήταν διπλά περιτυλιγμένος στο λαιμό με τον ομφάλιο λώρο κ γι αυτό ούτε πρόκληση δε μου έκανε αφού κ οι ώρες είχαν περάσει... Anyway! είχα ταχύτατη ανάρρωση κ δεν πόνεσα καθόλου, δεν βίωσα πόνο τελικά αν κ ήμουν προετοιμασμένη για φυσιολογικό κ χωρίς επισκληρίδιο! Ούτε κ από την καισαρική ταλαιπωρήθηκα καθόλου! Αυτό κι αν δεν το περίμενα!
Εγώ με το θηλασμό δεν είχα κανένα θέμα, έπιασε αμέσως ο μπεμπούκος κ οι μαίες μου λεγαν ότι είμαι πολύ τυχερή Wink Ως πριν μια βδομάσα θήλαζα αποκλειστικά, τώρα αρχίσαν δειλά-δειλά κ η φρουτόκρεμα κ το ρυζάλευρο Wink Βέβαια, πάλι θηλάζουμε αρκετές φορές Wink

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia30 στις Τετ Μάης 29, 2013 4:34 am, 1 φορά

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
lia30 έγραψε:

Ετσι και η αδερφή μου. Γέννησε στον Κορκό, 20 ώρες με διαστολή 2 μέχρι 4 και τελικά καισαρική αφού δεν εξελισσόταν ο τοκετός. Το μωρό της είχε γυρίσει σε μετωπική προβολή. 2 μέρες η καημένη δεν μπορούσε ούτε το μωρό να κρατήσει από την εξάντηληση, αλλά μετά όλα καλά! Εχει 3 μέρες που έβγαλε τα ράματα και λέει δεν φαίνεται τίποτα από την ουλή! Καλλιτέχνης ο γιατρός! Σε ποιον παιδίατρο πας το μικράκι σου; εγώ ταλαιπωρήθηκα με το θέμα παιδιάτρου, και κατέληξα στην Δρίμτζια, η οποία με στήριξε πολύ με το θέμα θηλασμό, γιατί η προηγούμενη που πήγα, μου έλεγε ότι το παιδι μου "υποσιτίζεται" και φυσικά πώς λύνεται ο υποσιτισμός;;; Με συμπλήρωμα!! Ευτυχώς δεν έδωσα, αλλάξα παιδίατρο και τώρα η μικρή μου είναι 3,5 μηνών, γεννήθηκε 3080 και έφτασε 6250!

Αααααα, τώρα γέννησε η αδερφούλα! Να σας ζήσει!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 2 654316 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 2 654316
Εγώ κυριολεκτικά δεν κατάλαβα τίποτα, βγήκα από το χειρουργίο στις 12 το βράδυ κ την άλλη μέρα πρωί-πρωί έβγαλα καθετήρα, σηκώθηκα κ πήγαινα με τους άλλους για ν'αλλάξουμε το μωρό, στο ένα χέρι τον ορό κ στο άλλο την πεταλούδα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 2 534787 ΄Ηθελα όμως να συμμετέχω κ ας έσπασα αρκετές φορές τις φλέβες επειδή μετακινούνταν οι βελόνες, εγώ εκει Shocked
Στο μεταξύ, κ εγώ έχω τη Δρίμτσια Wink Έχουμε ίδια πορεία! Εγώ εξαρχής πήγα στην Καίτη, είμαστε η ίδια ομάδα με φίλες που μετά από Κορκό πάμε στην Δρίμτσια! χαχαχα! Οπότε πήγα με κλειστά μάτια! Κ εννοείται είναι πολύ υπέρ του θηλασμού κ ο μπεμπούκος από 2930 που γεννήθηκε στον 5ο μήνα με αποκλειστικό θηλασμό είναι 7350! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 2 328109 Κι εμένα στον 3ο μήνα ήταν 6050 κ όταν βγήκαμε από το νοσοκομείο ήμασταν μόλις 2770 οπότε όλα καλά! Κ έχει πάρει κ 20 πόντους από τη μέρα που γεννήθηκε, είναι πολύ ευχαριστημένη η Καίτη Very Happy Πολύ καλή επιλογή κι αυτή! Όχι, είμαστε τυχερές από αυτή την άποψη, κ από γιατρό κ από νοσοκομείο αλλά και παιδίατρο Wink
Εσύ μένεις αλλού κ έρχεσαι εδώ κάθε μήνα για τη μπουμπού?

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
lia30 έγραψε:
Τι καλά!!! και συ Δρίμτζια!! Εγώ δυστυχώς είμαι αρκετά μακριά, είμαι καθηγήτρια και είμαι Κεφαλονιά, έχω άδεια βέβαια φέτος, αλλά είναι και ο άντρας μου καθηγητής και είμαστε εδώ. Ημουν Γιάννενα μέχρι που η μικρή ήταν 50 ημερών, πήγα 2 φορές στη Δρίμτζια, εδώ πηγαίνω σε μια απλά για τα εμβόλια, και περιμέων πώς και πώς να έρθουν τα Χριστούγεννα να πάμε πάλι να μας δώσει και οδηγίες για τις τροφές. Κλέισατε 6μηνο και μετά αρχίσατε τροφές; Εγώ λέω να το κλείσουμε το 6μηνο αποκλειστικού.. Θα δω τι θα μου πει και Η Δρίμτζια.. !! Εσύ από πού είσαι ;; Πώς σου φαίνονται τα Γιάννενα; Εμένα το μόνο που δε μου λείπει είναι ο καιρός! Εδώ είναι ακόμα τέλειος ο καιρός, με φανελάκι και ζακετάκι είμαστε, και μου λέει η αδερφή μου ότι το παιδί το έχει τυλιγμένο με τις κουβέρτες και το καλοριφερ σταθερά στους 24 βαθμους!!

Λία, είμαστε κ συνάδερφοι Wink Η θέση μου είναι στη Θεσπρωτία κ πηγαινοέρχομαι Shocked
Είμαι από Θεσσαλονίκη Smile
Όσο για τον καιρό εδώ στα Γιάννενα είναι πονεμένη ιστορία, χαχα! Αλλά φέτος είμαι πολύ ευχαριστημένη, είναι μια χαρά μέχρι στιγμής κ ακόμα δεν έχω βάλει ούτε μπότες ούτε τίποτα χοντρό για να φορέσω Cool
Η αδερφή σου επειδή το δικό της είναι βρεφάκι γι αυτό είναι σε αυτή τη φάση γιατί γενικά είναι πολύ καλός ο καιρός για Γιάννενα κ μάλιστα Νοέμβρη μήνα!
Εμείς ακόμα 5,5 μηνών είμαστε οπότε δεν ήταν 6μηνο αποκλειστικού θηλασμού! Θα δεις τι θα σου πει κ η Καίτη. Εμένα μου είπε από τον 5ο σιγά-σιγά το φρούτο πιο πολύ για να έχεις χρόνο να πειραματίστεις! Να φανταστείς εμείς φάγαμε 2-3 αχλάδι ελάχιστο κ μετά δεν άνοιγε καθόλου το στόμα του οπότε του το σταμάτησα για 1 βδομάδα (μου είπε να μην τον ζορίζω), χθες ξαναρχίσαμε, έφαγε λίγο κ σήμερα πάλι είχε τελείως κλειστό το στόμα του Shocked Οπότε όπως κατάλαβες στον 5ο μήνα απλά πειραματιζόμαστε! Τώρα αύριο δεν ξέρω αν θα του δώσω πάλι, θα προσθέσω κ λίγη κρέμα ρυζάλευρο άμα είναι...
Το απογευματινό ρυζάλευρο του το δίνω εδώ κ μια βδομάδα, αυξάνω την ποσότήτα καθημερινά κ το τσακίζουμε! Αλλά πάλι πίνει πολύ γάλα! Κ το βράδυ ξυπνάει κ πίνει κ μέσα στη μέρα.
Στον 6ο μήνα μου είπε να του αρχίσω χορτόσουπα...

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

????????

Επισκέπτης
buttonaki έγραψε:χθες ξαναρχίσαμε, έφαγε λίγο κ σήμερα πάλι είχε τελείως κλειστό το στόμα του Shocked

Καλημέρα κορίτσια
χαχαχαχα buttonaki αυτό με το κλειστό στόμα φάση έχει, και τι δεν σκαρφιζόμουν για να το ανοίξει, βρε τι τραγουδάκια, τι αεροπλάνα, μέχρι και τον κλόουν έκανα μόνο και μόνο να ανοίξει το στόμα της. Αλλά αυτό έγινε μόνο 2-3 μέρες με τα φρούτα, μετά όλα οκ. Ασε, μετά νευρίαζε όταν αργουσα με το κουτάλι. Και η χορτόσουπα πολύ καλή, εκεί δεν είχαμε πρόβλημα καθόλου, απο την 1η μέρα δέχτηκε την σούπα, λες και ήταν γάλα. Το ίδιο και με την κρεατόσουπα. Very Happy Very Happy

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
DimiKgianni έγραψε:
buttonaki έγραψε:χθες ξαναρχίσαμε, έφαγε λίγο κ σήμερα πάλι είχε τελείως κλειστό το στόμα του Shocked

Καλημέρα κορίτσια
χαχαχαχα buttonaki αυτό με το κλειστό στόμα φάση έχει, και τι δεν σκαρφιζόμουν για να το ανοίξει, βρε τι τραγουδάκια, τι αεροπλάνα, μέχρι και τον κλόουν έκανα μόνο και μόνο να ανοίξει το στόμα της. Αλλά αυτό έγινε μόνο 2-3 μέρες με τα φρούτα, μετά όλα οκ. Ασε, μετά νευρίαζε όταν αργουσα με το κουτάλι. Και η χορτόσουπα πολύ καλή, εκεί δεν είχαμε πρόβλημα καθόλου, απο την 1η μέρα δέχτηκε την σούπα, λες και ήταν γάλα. Το ίδιο και με την κρεατόσουπα. Very Happy Very Happy

Καλημέρα! Εσείς σε ποιον παιδίατρο πηγαίνετε;; Πότε ξεκίνησες τις τροφές;;5 ή 6 μηνών;

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!!!
Λία, είμαι της Αγγλικής! Μπορεί τότε να συνηπυρετήσουμε κ σε κανένα σχολείο γιατί δύσκολα βλέπω τη μετάθεση για Γιάννενα Shocked
DimiKgianni, άσε, δεν ξέρω τι να κάνω...δεν τον πιέζω...σήμερα το άφησα...κάνω διάλειμμα κ μετά το ξαναπροσπαθώ...θα βάλω κ λίγη μπανάνα γι αλλαγή! Αχχχχ! ΔΕν αγχώνομαι ιδιαίτερα βέβαια, θα φάει, που θα μου πάει?!
Εσύ αλήθεια ποιον/ποια παιδίατρο έχεις;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις