Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
532 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 532 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia30 στις Τετ Μάης 29, 2013 4:35 am, 1 φορά

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
lia30 έγραψε:
της αγγλικής είναι η αδερφή μου!! και σπούδασε Θεσ/νικη! ειναι στα ΚΔΑΥ στα Γιάννενα! Εσύ αβαθμια ή β βαθμια;
Μη στεναχωριέσαι που δεν τρωει, ούτως η άλλως δεν κλείσατε το 6μηνο. Δοκιμές κάνετε ακόμα. Ριζάλευρο δίνεις εμπορίου ή φτιάχνεις εσύ;;

αααα πολλά κοινά Wink Βθμια είμαι!
Ρυζάλευρο του δίνω του εμπορίου για πιο νόστιμο κ επειδή δεν έτρωγε το φρούτο, είπα να ξεκινήσω με κάτι που είχε πιθανόυητες πολλές να το φάει. Έτσι κι έγινε! Τώρα θα πάρω κ κεχρί να δοκιμάσω!Κ βρώμη! Φρούτα παίρνω βιολογικά. Βέβαια μέχρι στιγμής άδικα τα πληρώνω Rolling Eyes
Πάντως η Καίτη όπως κ πολλοί τώρα τελευταία αμφισβητούν λιγάκι τα βιολογικά προϊόντα επειδή δεν ξέρουμε την ακριβή προέλευσή τους κτλ κτλ. Κ εγώ είπα δε θα είμαι υπερβολική Rolling Eyes
Εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις;

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
lia30 έγραψε:Οταν θα πάω στη Δρίμτζια, η μικρή μουθα είναι 5 μηνών και 1 βδομάδας, οπότε μέχρι τότε δεν δίνω τίποτα εκτός από το γαλατάκι μου.. Θα δω τι θα μου πει, λέω μέχρι και τον 6 να μη δώσει τίποτα αν συμφωνήσει. Εκτός και άμα δω ότι το παιδί μου ξερογλείφεται τρελα όταν μας βλέπει να τρώμε. Γιατί και μια φίλη μου έλεγε να κλείσει τον 6ο ο μικρός της, αλλά τελικά άρχισε να του δίνει 5μιση γιατί όταν τρώγαν οι υπόλοιποι αυτός χτυπιόταν σαν το χταπόδι!!! Ρυζάλευρο του εμπορίου, λέω να το αποφύγω γιατί έχει ζάχαρη. Η φίλη μου αυτή που σου λέω έφτιαχνε μόνη της με βιολογικό ρύζι μαύρο. Εχω καιρό ακόμα! 2 μήνες και βάλε! Σκέψεις κάνω μόνο προς το παρόν!
Μέσα στην Ηγουμενίτσα είσαι; Πώς είναι τα παιδιά εκεί; Στην Κεφαλονιά που είμαστε και γω και ο άντρας μου β βαθμια, είναι πολύ ζωηρά!!!

Ναι, έχεις καιρό!
Εμένα η Δρίμτζια τη ΝΟΥΝΟΥ μου σύστησε κ ενώ κ εγώ σκεφτόμουν να του δώσω μόνο βιολογικά, τελικά σου είπα, από την λαχτάρα μου να φάει είπα να του τη δώσω κ να μην είμαι υπερβολική! Κι εμείς πως μεγαλώσαμε?!
ΓΕνικά κ εγώ κ ο άντρας μου είμαστε της υγιεινής διατροφής οπότε δεν το φοβάμαι αυτό το κομμάτι πολύ. Θα δείξει πάντως! Κι εμάς ξερογλυφόταν όταν μας έβλεπε να τρώμε Wink
Θα σου στείλω πμ για τα υπόλοιπα. ΜΑγειρεύω ταυτόχρονα...φακόρυζο Rolling Eyes

????????

Επισκέπτης
lia30 έγραψε:
Καλημέρα! Εσείς σε ποιον παιδίατρο πηγαίνετε;; Πότε ξεκίνησες τις τροφές;;5 ή 6 μηνών;

buttonaki έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!
Λία, είμαι της Αγγλικής! Μπορεί τότε να συνηπυρετήσουμε κ σε κανένα σχολείο γιατί δύσκολα βλέπω τη μετάθεση για Γιάννενα Shocked
DimiKgianni, άσε, δεν ξέρω τι να κάνω...δεν τον πιέζω...σήμερα το άφησα...κάνω διάλειμμα κ μετά το ξαναπροσπαθώ...θα βάλω κ λίγη μπανάνα γι αλλαγή! Αχχχχ! ΔΕν αγχώνομαι ιδιαίτερα βέβαια, θα φάει, που θα μου πάει?!
Εσύ αλήθεια ποιον/ποια παιδίατρο έχεις;

Εγώ επειδή δεν είμαι απο εδώ, δεν ήξερα κανέναν παιδίατρο. Απλά η προισταμένη της μαιευτικής στο Π.Ν.Ι. είναι γειτόνισσα, μου πρότεινε τον Κυριάκο Γκέκα, Νεογνολόγος πρόωρων, και μου των σύστησε ως τον καλύτερο στα Ιάννενα, ξέρω και εγώ?!?!?!? .... πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένη πολύ.
Εμένα ξεκινήσαμε τα φρούτα όταν ήταν 5/5 μηνών,μετά ξεκινήσαμε ρυζάλευρο, χορτόσουπα/κρεατόσουπα και τώρα τρώμε τα πάντα. Τώρα για παράδειγμα τις κάνω, μπρόκολο, καρότο, κρεμμύδι, πατάτα. Σήμερα είναι η μέρα της χορτόσουπας.
Όσο για το ρυζάλευρο, της Νουνού είναι χωρίς ζάχαρη, παντελής έλλειψη ζάχαρης, θα μπορούσα να πω, ότι είναι σαν λαπάς σκέτος, χωρίς τίποτα.

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
DimiKgianni έγραψε:
Εγώ επειδή δεν είμαι απο εδώ, δεν ήξερα κανέναν παιδίατρο. Απλά η προισταμένη της μαιευτικής στο Π.Ν.Ι. είναι γειτόνισσα, μου πρότεινε τον Κυριάκο Γκέκα, Νεογνολόγος πρόωρων, και μου των σύστησε ως τον καλύτερο στα Ιάννενα, ξέρω και εγώ?!?!?!? .... πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένη πολύ.
Εμένα ξεκινήσαμε τα φρούτα όταν ήταν 5/5 μηνών,μετά ξεκινήσαμε ρυζάλευρο, χορτόσουπα/κρεατόσουπα και τώρα τρώμε τα πάντα. Τώρα για παράδειγμα τις κάνω, μπρόκολο, καρότο, κρεμμύδι, πατάτα. Σήμερα είναι η μέρα της χορτόσουπας.
Όσο για το ρυζάλευρο, της Νουνού είναι χωρίς ζάχαρη, παντελής έλλειψη ζάχαρης, θα μπορούσα να πω, ότι είναι σαν λαπάς σκέτος, χωρίς τίποτα.

Χαίρομαι γι αυτό που λες για τη ΝΟΥΝΟΥ! Ξέρω ότι είναι πολύ καλές!
Μια χαρά η μπουμπού σου που τρώει τα πάντα! Πολύ καλό!
Εμείς μόλις μπούμε στον 6ο θ'αρχίσουμε με πατάτα-κολοκύθι-καρότο! Για να δούμε Rolling Eyes

????????

Επισκέπτης
Που είστε κορίτσια???
χαθήκατε!!! Τελικά, μόνο εγώ είμαι άνεργη??? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 3 654316 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 3 654316 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 3 654316 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 3 654316 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 3 654316

????????

Επισκέπτης
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 3 215994 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 3 215994 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 3 215994 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 3 215994 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 3 215994 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 3 215994 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; - Σελίδα 3 215994

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

????????

Επισκέπτης
lia30 έγραψε:Γεια σου!!!
να μαι και γω!
εμείς περάσαμε μια μεγάλη περιπέτεια με τη μικρή μου, κόλλησε ίωση κ έκανε βρογχιολίτιδα, νοσηλεύτηκε στο Χατζηκώστα 1,5 μέρα κ μας στείλαν μετά στο πανεπιστιμιακό της Πάτρας όπου μείναμε άλλες 6 μέρες. Ευτυχώς όλα καλά τώρα. Είμαστε Γιάννενα κ αναρρώνουμε.. Σε καμια βδομάδα θα αρχίσουμε κ κρεμούλες. Μέχρι στιγμής μόνο γαλατάκι μαμάς.
Τι λες τώρα, περαστικά σας κορίτσι μου. Πάει πέρασε τώρα, αλλά γιατί σας στείλανε Πάτρα, δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν εδώ???

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστώ
Εδώ δεν έχει μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων, ούτε στο χατζηκώστα ούτε στο πανεπιστημιακό. Και μας έστειλαν στον μονάδα στην Πατρα. Ευτυχώς δεν χρειαζόταν τελικά νοσηλεία σε μονάδα και μας έβγαλαν σε 6 ώρες και πήγαμε πάλι στην παιδιατρική. Φοβούνται μη στραβώσει κάτι και στέλνουν πολλά περιστατικά εκτός.. Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ ξανά νοσοκομείο..
εσενα χρονίζει σε λίγο το κοριτσάκι σου. Περπατάει;; Λέει λεξούλες;;
Να σε ρωτήσω, μιας και ψάχνω καθισματάκι φαγητού, από που πήρες;;

????????

Επισκέπτης
lia30 έγραψε:ευχαριστώ
Εδώ δεν έχει μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων, ούτε στο χατζηκώστα ούτε στο πανεπιστημιακό. Και μας έστειλαν στον μονάδα στην Πατρα. Ευτυχώς δεν χρειαζόταν τελικά νοσηλεία σε μονάδα και μας έβγαλαν σε 6 ώρες και πήγαμε πάλι στην παιδιατρική. Φοβούνται μη στραβώσει κάτι και στέλνουν πολλά περιστατικά εκτός.. Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ ξανά νοσοκομείο..
εσενα χρονίζει σε λίγο το κοριτσάκι σου. Περπατάει;; Λέει λεξούλες;;
Να σε ρωτήσω, μιας και ψάχνω καθισματάκι φαγητού, από που πήρες;;

Τι λές τώρα, αυτό δεν το ήξερα με την μονάδα, είμαι και καινούργια στα γιάννενα. Μην σου τύχει δηλαδή.
Οχι δεν περπατάει, σηκώνετε μόνη της και κρατάει τον καναπέ και παέι πέρα -δώθε. Στράτες κάνουμε μαζί. Αλλά για να αφήσει τον εαυτό της με τίποτα, μάλλον δεν έχει ακόμα εμπιστοσύνη στον εαυτό της.
Λέει, μαμά μπαμπά, μαμ,τίποτα παραπάνω. Είναι και το 1ο μου και ανγχώνομαι. Εσένα?
Καρεκλάκι πείρα απο mothercare. ακριβούτσικο λίγο.

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia30 στις Τετ Μάης 29, 2013 4:36 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
Το δικό μου είναι αυτό
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

απλά σε άλλο χρώμα. Αυτό δεν θα σε βολέψει γιατί είναι αρκετά ογκώδη. Εμένα με βόλεψε, γιατί με είχε πει ο ιατρός να πάρω κάποιο με σκάλες ούτως ώστε να βολεύει και το παιδί, στις αρχές, δηλαδή τώρα που είναι το δικό σου 5 μηνών, και δεν μπορεί να κρατήσει την πλατούλα του για πολύ ώρα ίσια. Όταν κουραζόταν απλά, κατέβαζα σκάλα, και ξάπλωνε. 130 το πείρα, μετά το είδα στο Τζάμπο 100. Δεν τα 'εκλαψα τα λεφτά του καθόλου, απλά να ξέρεις ότι είναι αρκετά ογκώδη Razz

Μία δοκιμασμένη σελίδα απο τα κορίτσια απο εδώ είναι αυτή
http://www.bimbomarket.it/seggioloni-C159.htm

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
DimiKgianni έγραψε:Το δικό μου είναι αυτό
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

απλά σε άλλο χρώμα. Αυτό δεν θα σε βολέψει γιατί είναι αρκετά ογκώδη. Εμένα με βόλεψε, γιατί με είχε πει ο ιατρός να πάρω κάποιο με σκάλες ούτως ώστε να βολεύει και το παιδί, στις αρχές, δηλαδή τώρα που είναι το δικό σου 5 μηνών, και δεν μπορεί να κρατήσει την πλατούλα του για πολύ ώρα ίσια. Όταν κουραζόταν απλά, κατέβαζα σκάλα, και ξάπλωνε. 130 το πείρα, μετά το είδα στο Τζάμπο 100. Δεν τα 'εκλαψα τα λεφτά του καθόλου, απλά να ξέρεις ότι είναι αρκετά ογκώδη Razz

Μία δοκιμασμένη σελίδα απο τα κορίτσια απο εδώ είναι αυτή
http://www.bimbomarket.it/seggioloni-C159.htm

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!!
Λέω να κοιτάξω και το ΙΚΕΑ. Εχω ακούσει καλά λόγια και από τιμες ειναι πολύ πιο οικονομικά. Από αύριο ξεκινάμε λίγο αχλαδάκι!! Για να δούμε..

Ελενη*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσακια!
Χαίρομαι πολυ που έχετε δημιουργήσει αυτο το θεματάκι!
Ειμαι καινουρια στην παρέα σας, αν και σας διαβάζω καιρό!

Προσπαθούσαμε 2 χρόνια για μπεμπε και επιτέλους έγινε το θαύμα!
Ειμαι έγκυος!!!

Οποίο κοριτσάκι εχει πληροφορίες για την κλινική μητέρα, θα ήμουν πολυ ευγνώμων αν μου τις έδινε!
Εστω και αν εχει γεννήσει κάποια γνωστή εκεί!
Πως ειναι ο χώρος, οι μαίες, τι επιλογή έχεις για δωμάτιο;

tonsot123

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Την κυρία Ζαγαλίκη και την κυρία Ζιώγα τις γνωρίζει καμιά σας;; Αν ναι θα ήθελα πολύ κάποιες εμπειρίες!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις