51 Απ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; Πεμ Νοε 15, 2012 2:18 am
lia30
Πανταχού παρούσα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia30 στις Τετ Μάης 29, 2013 4:35 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
lia30 έγραψε:
της αγγλικής είναι η αδερφή μου!! και σπούδασε Θεσ/νικη! ειναι στα ΚΔΑΥ στα Γιάννενα! Εσύ αβαθμια ή β βαθμια;
Μη στεναχωριέσαι που δεν τρωει, ούτως η άλλως δεν κλείσατε το 6μηνο. Δοκιμές κάνετε ακόμα. Ριζάλευρο δίνεις εμπορίου ή φτιάχνεις εσύ;;
lia30 έγραψε:Οταν θα πάω στη Δρίμτζια, η μικρή μουθα είναι 5 μηνών και 1 βδομάδας, οπότε μέχρι τότε δεν δίνω τίποτα εκτός από το γαλατάκι μου.. Θα δω τι θα μου πει, λέω μέχρι και τον 6 να μη δώσει τίποτα αν συμφωνήσει. Εκτός και άμα δω ότι το παιδί μου ξερογλείφεται τρελα όταν μας βλέπει να τρώμε. Γιατί και μια φίλη μου έλεγε να κλείσει τον 6ο ο μικρός της, αλλά τελικά άρχισε να του δίνει 5μιση γιατί όταν τρώγαν οι υπόλοιποι αυτός χτυπιόταν σαν το χταπόδι!!! Ρυζάλευρο του εμπορίου, λέω να το αποφύγω γιατί έχει ζάχαρη. Η φίλη μου αυτή που σου λέω έφτιαχνε μόνη της με βιολογικό ρύζι μαύρο. Εχω καιρό ακόμα! 2 μήνες και βάλε! Σκέψεις κάνω μόνο προς το παρόν!
Μέσα στην Ηγουμενίτσα είσαι; Πώς είναι τα παιδιά εκεί; Στην Κεφαλονιά που είμαστε και γω και ο άντρας μου β βαθμια, είναι πολύ ζωηρά!!!
lia30 έγραψε:
Καλημέρα! Εσείς σε ποιον παιδίατρο πηγαίνετε;; Πότε ξεκίνησες τις τροφές;;5 ή 6 μηνών;
buttonaki έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!
Λία, είμαι της Αγγλικής! Μπορεί τότε να συνηπυρετήσουμε κ σε κανένα σχολείο γιατί δύσκολα βλέπω τη μετάθεση για Γιάννενα
DimiKgianni, άσε, δεν ξέρω τι να κάνω...δεν τον πιέζω...σήμερα το άφησα...κάνω διάλειμμα κ μετά το ξαναπροσπαθώ...θα βάλω κ λίγη μπανάνα γι αλλαγή! Αχχχχ! ΔΕν αγχώνομαι ιδιαίτερα βέβαια, θα φάει, που θα μου πάει?!
Εσύ αλήθεια ποιον/ποια παιδίατρο έχεις;
DimiKgianni έγραψε:
Εγώ επειδή δεν είμαι απο εδώ, δεν ήξερα κανέναν παιδίατρο. Απλά η προισταμένη της μαιευτικής στο Π.Ν.Ι. είναι γειτόνισσα, μου πρότεινε τον Κυριάκο Γκέκα, Νεογνολόγος πρόωρων, και μου των σύστησε ως τον καλύτερο στα Ιάννενα, ξέρω και εγώ?!?!?!? .... πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένη πολύ.
Εμένα ξεκινήσαμε τα φρούτα όταν ήταν 5/5 μηνών,μετά ξεκινήσαμε ρυζάλευρο, χορτόσουπα/κρεατόσουπα και τώρα τρώμε τα πάντα. Τώρα για παράδειγμα τις κάνω, μπρόκολο, καρότο, κρεμμύδι, πατάτα. Σήμερα είναι η μέρα της χορτόσουπας.
Όσο για το ρυζάλευρο, της Νουνού είναι χωρίς ζάχαρη, παντελής έλλειψη ζάχαρης, θα μπορούσα να πω, ότι είναι σαν λαπάς σκέτος, χωρίς τίποτα.
Τι λες τώρα, περαστικά σας κορίτσι μου. Πάει πέρασε τώρα, αλλά γιατί σας στείλανε Πάτρα, δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν εδώ???lia30 έγραψε:Γεια σου!!!
να μαι και γω!
εμείς περάσαμε μια μεγάλη περιπέτεια με τη μικρή μου, κόλλησε ίωση κ έκανε βρογχιολίτιδα, νοσηλεύτηκε στο Χατζηκώστα 1,5 μέρα κ μας στείλαν μετά στο πανεπιστιμιακό της Πάτρας όπου μείναμε άλλες 6 μέρες. Ευτυχώς όλα καλά τώρα. Είμαστε Γιάννενα κ αναρρώνουμε.. Σε καμια βδομάδα θα αρχίσουμε κ κρεμούλες. Μέχρι στιγμής μόνο γαλατάκι μαμάς.
lia30 έγραψε:ευχαριστώ
Εδώ δεν έχει μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων, ούτε στο χατζηκώστα ούτε στο πανεπιστημιακό. Και μας έστειλαν στον μονάδα στην Πατρα. Ευτυχώς δεν χρειαζόταν τελικά νοσηλεία σε μονάδα και μας έβγαλαν σε 6 ώρες και πήγαμε πάλι στην παιδιατρική. Φοβούνται μη στραβώσει κάτι και στέλνουν πολλά περιστατικά εκτός.. Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ ξανά νοσοκομείο..
εσενα χρονίζει σε λίγο το κοριτσάκι σου. Περπατάει;; Λέει λεξούλες;;
Να σε ρωτήσω, μιας και ψάχνω καθισματάκι φαγητού, από που πήρες;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia30 στις Τετ Μάης 29, 2013 4:36 am, 1 φορά
DimiKgianni έγραψε:Το δικό μου είναι αυτό
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
απλά σε άλλο χρώμα. Αυτό δεν θα σε βολέψει γιατί είναι αρκετά ογκώδη. Εμένα με βόλεψε, γιατί με είχε πει ο ιατρός να πάρω κάποιο με σκάλες ούτως ώστε να βολεύει και το παιδί, στις αρχές, δηλαδή τώρα που είναι το δικό σου 5 μηνών, και δεν μπορεί να κρατήσει την πλατούλα του για πολύ ώρα ίσια. Όταν κουραζόταν απλά, κατέβαζα σκάλα, και ξάπλωνε. 130 το πείρα, μετά το είδα στο Τζάμπο 100. Δεν τα 'εκλαψα τα λεφτά του καθόλου, απλά να ξέρεις ότι είναι αρκετά ογκώδη
Μία δοκιμασμένη σελίδα απο τα κορίτσια απο εδώ είναι αυτή
http://www.bimbomarket.it/seggioloni-C159.htm
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης