Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
652 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 652 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 34]

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:
ναι και δεν παθαινουν τιποτα με το πλυσιμο

παιδακι μου δεν παθαινουν τιποτα..τα καλυτερα που εχω δει σου λεω....και πανεμορφα!!!!σου εστειλα μν στο fb...
ξεχασα να σας πω:πηγα στο γιατρο σημερα κ το σκατουλι πηρε μονο 200γρ..θα πανε για προληπτικη εξεταση για καλλιεργεια ουρων και αιματακι, μηπως εχει καμια ουρολοιμωξη ή χαμηλο σιδηρο..φυσικα το πιο πιθανο ειναι να ειναι λογω υπερκινητικοτητας, αλλα προληπτικα ας αποκλεισουμε τα αλλα 2 μου ειπε....

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και μενα ο γιος μου οταν ηταν 10 μηνων δεν ειχε παει καθολου βαρος και μας τρεχανε.Ευτυχως δεν ηταν τιποτα τελικα.Τον επομενο μηνα εβαλε 700 γρ για πλακα.

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:δεν ξερω, και ο γυναικολογος μου και 2 παιδιατροι μου ειπαν να την θεωρω προωρη μεχρι 2 ετων περιπου.Anyway...

Ζεννια μου, αν θελεις σου δινω τον γιο μου,που μαλλον για ψηλος το παει.Ειναι 34 μηνων και σχεδον 1,04 εκατοστα.Ο μπαμπας μας ειναι 1,92 και εγω 1,78. Μας φανταζεσαι ,συμπεθερες?? Very Happy Θα την προσεχω σαν τα ματια μου την κουκλα κορη σου.Ριχτην σε κανα αθλημα απο μικρη να γινει κορμαρα οσο υψος και να παρει.

Cal μου, εννοεις τα carters/osh kosh???Ναι ,τα εχουμε και μαλιστα εχω ενα σωρο ρουχα του γιου μου που μου εφεραν δικοι μου απ εξω.
Ωρε συμπεθεριά και χαρές....ανάρπαστη η ψηλέγκο μου!!!!Κοριτσάκια μου καλησπέρα και απο μένα!Όλα καλά με το αυγουλάκι σήμερα προς το παρόν(αν και είχα κρυφό φόβο ότι θα γυρίσω απο το ιατρείο και θα την βρώ τούμπανο)...δεν ξέρω γιατί το φοβάμαι τόσο.Αυριο θα δώσω μισό κρόκο και βλέπουμε!Εμένα πάντως κορίτσια η δική μου παιδίατρος είναι πλύ cool στο θέμα βάρους.Απο 200γρ μέχρι 500γρ το μήνα μου λέει πώς είναι φυσιολογικό σε αυτή την ηλικία που όλο κοινούνται τα παιδάκια!Κάλλη μου ελπίζω να μην έχει τίποτε το μικρούλη σου και να είναι απλά θέμα υπερκινητικότητας.Πάντως είναι δύσκολο να ξεκινάς εξετάσεις σε τόσο μικρούλια παιδάκια...σε καταλαβαίνω και συμπάσχω κοπέλα μου!Κατερινάκι δεν καταλαβαίνω τον παιδίατρο σας με το θέμα της προωρότητας βρε παιδί μου?Μια χαρά γεννήθηκε η μικρή σου και σε κιλά και σε ύψος.Εμένα πολύ μικρούλα γεννήθηκε,αν και 38 εβδομάδων,μόλις 2.820 κιλά και 50 πόντους.Πάντως δεν έγινε και τίποτε αν της καθυστερήσεις τις εισαγώμενες στο διατροφολόγιο της τροφές.Καλύτερα κατα την γνώμη μου να ακούς τον παιδίατρο σου,αν τον εμπειστεύεσαι βέβαια!Εγώ μια φορά παράκουσα την παιδίατρο και έδωσα γεμιστή ντομάτα στο μωρό όταν ήταν 6 μηνών και έγινε πουά απο τα σπυράκια....και άντε μετά να πάρω τηλέφωνο να της πώ τι συμβαίνει!Βέβαια ευτυχώς δεν την πήρα γιατί την άλλη μέρα άρχισαν να φεύγουν.Ξανά δεν το τόλμησα.

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια και απο εμενα!Ακομα χιονιζει βρε παιδι μου,..απο την Δευτερα!Δεν αντεχω αλλο...κοριτσια το βραδυ ξυπνησε για ενα δυορω και το παλευε να κοιμηθει γιατι νυσταζε αλλα την πονουσαν τα δοντακια...της δωσαμε λιγο ντεπονακι και ηρεμησε το μωρο μου...και ήπιε και αλλα 200 ,μλ γαλα... μας ειχε πει η παιδιατρος οτι βλεπει πανω στα πλαγια απο την μια μερια και περιμενουμε και τα δυο κατω...παλι καλα αυτο το κοριτσι τα βγαζει δυο δυο...πονουσε παρα πολυ την λυπηθηκε η ψυχουλα μου...μακαρι να τελειωσουμε με τα δοντακια γιατι ειναι κριμα...

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elzu έγραψε:καλημερα κοριτσια και απο εμενα!Ακομα χιονιζει βρε παιδι μου,..απο την Δευτερα!Δεν αντεχω αλλο...κοριτσια το βραδυ ξυπνησε για ενα δυορω και το παλευε να κοιμηθει γιατι νυσταζε αλλα την πονουσαν τα δοντακια...της δωσαμε λιγο ντεπονακι και ηρεμησε το μωρο μου...και ήπιε και αλλα 200 ,μλ γαλα... μας ειχε πει η παιδιατρος οτι βλεπει πανω στα πλαγια απο την μια μερια και περιμενουμε και τα δυο κατω...παλι καλα αυτο το κοριτσι τα βγαζει δυο δυο...πονουσε παρα πολυ την λυπηθηκε η ψυχουλα μου...μακαρι να τελειωσουμε με τα δοντακια γιατι ειναι κριμα...
Αχ βρε Ελενάκι μου πόσο να πονάει η Δημητρούλα?Το καημενούλι...τι θα γίνει πια με αυτά τα δόντια βρε παιδί μου?Πολύ ταλαιπωρία για τα μωράκια μας!Ελπίζω να ήταν μόνο χτές και σήμερα το βράδυ να είναι πιο ήρεμο το κοριτσάκι μου!Της βάζεις καθόλου αλοιφούλα?

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν εχω παρει αλλα μαλλον θα παω να το κοιταξω αν συνεχισει και σημερα!αλλα δεν ξερω και που ποναει...πανω ή κατω?Σημερα φιλεναδα πας δουλεια???Βαριεμαι παρα πολυ!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!!!και εδω χιονιζει παλι απο χθες το βραδυ δε μπορω πιαστηκε η ψυχη μου το σιχαθηκα,το κοιταω και αναγουλιαζω.
Ελενα μου και μενα ειχε ψιλοανησυχιες μεχρι που πηγε 5 και μετα ξυπνησε αμαν αμαν να ξανακοιμηθει και τωρα αφου ξενυχτησε κοιμαται.
Ζεννια μου μικρη μικρη πεθερα!!!αχαχαχα

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμας ξυπνησε 3!Εκανα γαλα το τσακισε...μετα να θελει αγκαλιτσα....την πηρα και μετα εκλαιγε απο πονο και ετσι της δωσαμε ντεπον...5 ξανα κοιμηθηκε...και ξυπνησε 7.30...τωρα οπου ναναι θα την βαλω και εγω...

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας, μανούλες!!!
Έλενα, κουράγιο με τη μικρή σου. Άντε να βγούνε τα δοντάκια της να ηρεμήσει και να ησυχάσεις και εσύ!
Κατερίνα, μια χαρά είναι η μικρή σου!!! Θα συμφωνήσω με τα άλλα κορίτσια. Εμένα γεννήθηκε την 39η εβδομάδα 49 εκατοστά, 3,160 κιλά. Η δική σου μόνο πρόωρη δε θεωρείται!!! Τώρα ειδικά και ύψος έχει και κιλάκια!
Ζέννια μου, τι κορίτσαρος είναι αυτός!!! Εμένα πριν 3 εβδομάδες ήταν 75 εκ, 9,800 κιλά. Εγώ δεν έχω αρχίσει ακόμα ούτε αβγό ούτε ψάρι... Είναι να πάμε σε μια εβδομάδα στη γιατρό, αλλά το σκέφτομαι... Λέω να μην πάω για να γλυτώσω 50 Ευρώ, αλλά μήπως έτσι πάει πίσω στη διατροφή;
Εύη, αδυνατούλα είναι η Νικολέτα, αλλά μην ανησυχείς. Και άλλα κοριτσάκια είναι κοντά στη δική σου, όπως διάβασες. Κινούνται πολύ τώρα και για αυτό δε βάζουν πολλά γραμμάρια. Εμένα ποπό δε βάζει κάτω. Όλη την ώρα στριφογυρίζει!!!!
Ειρήνη, και εμένα που ήταν 9,800 κιλά πριν 3 εβδομάδες, δεν μπορώ να τον πω χοντρούλη. Έχει κάτι λαχταριστά μπουτάκια για φάγωμα, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι χοντρός. Λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό, αλλά μια χαρά φαίνεται!! Very Happy
Μίνα, έχω και εγώ thermomix!! Very Happy Το έχω λατρέψει αυτό το μηχάνημα. Του μωρού όλα τα κάνω εκεί!! Την φρουτόκρεμα το πρωί και το φαγητό το μεσημέρι. Ουσιαστικά τα λαχανικά γίνονται στον ατμό. Βάζω κρεμμύδι στο μίξερ, μετά το κοτόπουλο και το κρέας με νερό (για να βράσουν) και στο καλαθάκι τα λαχανικά (γίνονται στον ατμό). 20 λεπτά στους 100 βαθμούς (ή varoma), ταχύτητα 1,5. Στο τέλος τα αλέθω! Έχει τις συνταγές στο ειδικό βιβλίο πίσω-πίσω.
Κάλλη, Κέλλυ, Χριστίνα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 10 417472

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elzu έγραψε:εμας ξυπνησε 3!Εκανα γαλα το τσακισε...μετα να θελει αγκαλιτσα....την πηρα και μετα εκλαιγε απο πονο και ετσι της δωσαμε ντεπον...5 ξανα κοιμηθηκε...και ξυπνησε 7.30...τωρα οπου ναναι θα την βαλω και εγω...

πω,πω! το παιδάκι ταλαιπωρία!άντε να βγουν όλα να ησυχάσεις! εμένα η μικρή Δημητρούλα (συνονόματες!) έχει βγάλει ΜΟΝΟ ένα! μου έχει στείλει η αδερφή μου απο την Αγγλία ένα υγρό για τα δοντάκια και είναι πολύ καλό. το είδε και ο γιατρός μου και είπε οτι είναι οκ. έχω 2 μπουκάλια! θες το ένα?
είδα στις ειδήσεις οτι θα χιονίζει όλο το σκ! καλό κουράγιο.έχω περάσει χοντρό λούκι με το χιόνι μια φορά και ξέρω πως τελικά δεν είναι και τόσο ωραίο όταν το τρως στη μάπα κάθε μέρα...υπομονή...

mariabel

mariabel
Καλησπέρα, Κέλλυ!!
Άκουσες ότι θα χιονίσει Αθήνα;

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα σας κοριτσια,

Δικιο εχετε και γω ετσι πιστευω για την μικρη μου.Θα την θεωρω προωρη ,μονο οταν πηγαινω στην Παιδιατρο χιχιχι. Very Happy

Και μας ,μας εχουν φαει τα χιονια εδω περα

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Καλησπέρα, Κέλλυ!!
Άκουσες ότι θα χιονίσει Αθήνα;

καλημέρα! Για Αθήνα δεν είδα κάτι! αλλά Πέλλα,Μακεδονία κλπ λέει θα συνεχίσει η μεγάλη κακοκαιρία!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!!!
μην ακουω για χιονι μην ακουω για χιονι,εμας μας χιονιζει ασταματητα απο τη δευτερα με μια μικρη παυση νομιζω τη τεταρτη.πφφφφ καγκελα δεν εχω πλεον πισω ειναι ολα παγος στη κυριολεξια!!! τι κακοκαιρια ειναι αυτη πια;;;
κοριτσια εγω σημερα πηρα τις φανταστικες δημιουργιες της ελενας μας και ειναι υπεροχα αλλο απο τη φωτο και αλλο απο κοντα!!!ξετρελαθηκα και περιμενω να μου ετοιμασει πως και πως το επομενο που προοριζεται για τα πρωτα μας γενεθλια!!!!
κατα τα αλλα παλι μαλωσα με τον αντρα μου!!!μα δε με καταλαβαινει καθολου βρε κοριτσια μου ρχετε να ανοιξω τη πορτα και να φυγω αληθεια.... Sad

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ortikaki έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!
μην ακουω για χιονι μην ακουω για χιονι,εμας μας χιονιζει ασταματητα απο τη δευτερα με μια μικρη παυση νομιζω τη τεταρτη.πφφφφ καγκελα δεν εχω πλεον πισω ειναι ολα παγος στη κυριολεξια!!! τι κακοκαιρια ειναι αυτη πια;;;
κοριτσια εγω σημερα πηρα τις φανταστικες δημιουργιες της ελενας μας και ειναι υπεροχα αλλο απο τη φωτο και αλλο απο κοντα!!!ξετρελαθηκα και περιμενω να μου ετοιμασει πως και πως το επομενο που προοριζεται για τα πρωτα μας γενεθλια!!!!
κατα τα αλλα παλι μαλωσα με τον αντρα μου!!!μα δε με καταλαβαινει καθολου βρε κοριτσια μου ρχετε να ανοιξω τη πορτα και να φυγω αληθεια.... Sad

καλέ τι λες?αν οι νόμοι ήταν πιο χαλαροί θα είμασταν όλες συζυγοκτόνες!!!!για στείλε καμία φωτό απο τα πραγματάκια μπας και κάνουμε και εμείς κάτι για τα γεννέθλια της μικρής!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευη μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!Αχ ποσο χαρηκα!Και σε λιγο καιρο θα αρχισω να ετοιμαζω την πριγκιπισουλα για την μικρη πριγκιπισα σου!
Μανουλα μπες στο μπλοκ μου και στο φβ που εχω στην υπογραφη μου...θα χαρω να φτιαξω και για εσας κατι!

mariabel

mariabel
Καλημέρα, κορίτσια!!!
Είμαι μες στα νεύρα!!! Mad Έχω θυμώσει με τον άντρα μου και με το γιο μου!!!Σήμερα δεν ήθελε να φάει φρουτόκρεμα με τίποτα και μου έσπασαν τα νεύρα. Του φώναξα και χτύπησα και το χέρι μου στο τραπέζι και τώρα είμαι πολύ στενοχωρημένη...

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια

Μαρακι μου, μην στεναχωριεσαι κουκλα μου.Αυτο ειναι κατι συνηθισμενο.Εμενα πολλες φορες ,οταν τρωει,πλανταζει στο κλαμα,γιατι το κουταλι δεν παει αρκετα γρηγορα οσο το θελει και θυμωνει.Θυμωνω και γω και δινω και μια και δυο στο τραπεζι και συνερχεται.Μα με βγαζει απο τα ρουχα μου η ατιμουλα...

Ελενη μου,πως παει η Δημητρουλα με τα δοντια?

Ευη μου πως παει η διατροφη?Πρεπει να μας ενημερωνεις για να σε εμψυχωνουμε και εμεις. Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 10 13953

Και γω κοριτσια τον ανδρα μου,ωρες ωρες...Παρ ολο που βοηθαει αρκετα ειναι τοσο ανετος,τοσο χωρις αγχος,τοσο τα ζωα μου αργα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 10 4872 που με πιανουν κατι νευρα αλλο πραγμα.Και το κακο ειναι οτι δεν τσακωνεται μαζι μου,αλλα λεω λεω λεω εγω αυτος με ακουει και γελαει.Θα τον πνιξω σιγουρα και εγω Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 10 654655 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 10 654655

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?? εμεις χαθηκαμε τρεις μερουλες τωρα γιατι ο μικρουλης μου δεν κοιμαται ουτε λεπτο τα βραδυα με τα δοντακια του, ουτε η αλοιφουλα τον ανακουφιζει πια ουτε και το depon τον πιανει πολυ και ετσι το μεσημερακι παραδινω στο μπαμπα και τη γιαγια και κοιμαμαι και εγω λιγακι μηπως και τη βγαλω καθαρη, πω πω πω πως θα αντεξω σε λιγες μερες επιστρεφω στη δουλεια........
Ευα μου πως σε καταλαβαινω κοπελα μου..... ξερεις ποσες φορες εχω σκεφτει οχι μονο να ανοιξω την πορτα και να φυγω, αλλα να ανοιξω την πορτα να τον βαλω στη μεση του διαδρομου, να παρω φορα και να τον πεταξω απο το μπαλκονι... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil φανταζομαι και εσεις μαλωνετε για τους κλασσικους γνωστους λογους.....
Ελενα μου ειδα τη φωτο της Αντωνιας (κουκλιτσα γλνυκια) και ανυπομονω να παρω και εγω του μικρουλη μου στα χερια μου!!!
Μαρακι μου εμενα μου αρεσει πολυ να βλεπω αυτα τα φουσκωτα ζυμαρενια μπουτακια και να τα δαγκωνω, αλλα οταν μου τον λενε μπουλουκο η διαφορα τετοια τρελαινομαι... οχι οτι αν ηταν θα με πειραζε, αλλα επειδη εγω δεν εχω χασει τα κιλα της εγκυμοσυνης και οχι οτι υπηρξα και ποτε αδυνατη σαν γυναικα και ο συζυγος δεν ειναι και πετσι και κοκκαλο λενε ντε σονι και καλα οτι το παιδι ειναι χοντρουλι....
Εμας ο παιδιατρος μας εχει πει οτι απο 200 γραμμαρια και πανω το μηνα ειναι μια χαρα εξελιξη, και για την ηλικια τους που λιγο τα δοντακια λιγο η υπερκινητικοτητα που παθαινουν σε αυτους τους μηνες ειναι μια χαρουλα σε βαρος.....

mariabel

mariabel
Αχ, Κατερίνα μου, είμαι τόσο στενοχωρημένη... Τώρα έχουν πάει και οι δύο στην πεθερά μου και εγώ αντί να κάνω δουλειές είμαι στον υπολογιστή... Sad
Ο μικρός εδώ και μια εβδομάδα όταν δε θέλει κάτι ουρλιάζει. Έχει δυσκολέψει πάλι με το φαγητό... Άρχισα πάλι τα καραγκιοζιλίκια για να τρώει... Sad Σήμερα ήθελε γάλα και όχι φρούτα. Έφαγε 70γρ με το ζόρι. Τώρα δεν ξέρω αν θα του δώσει η πεθερά μου, αλλά είμαι τόσο νευριασμένη που δεν θέλω ούτε τηλ να την πάρω. Ο άντρας μου ήταν στον υπολογιστή την ώρα που πάλευα με το φαί και τα πήρα στο κρανίο και του είπα "καλύτερα να ήσουν στη δουλειά παρά εδώ..." Sad Μπορεί και να είμαι έτσι γιατί μου είπε πρωί-πρωί ότι θα πήγαινε για δουλειά στα πεθερικά μου (να φτιάξει το αμάξι), ενώ εγώ περίμενα πώς και πώς ένα Σάββατο να είμαστε μαζί. Του φόρτωσα το μωρό και του είπα να φύγει... Sad
Έλενα, σου έκανα παραγγελία... Δεν κρατήθηκα. Είναι τόσο ωραία αυτά που φτιάχνεις. Εξάλλου έπρεπε να αγοράσω κάτι δώρα και γιατί να μη τα δώσω σε εσένα τα χρήματα αντί αλλού;;;
Ειρήνη μου, άστους να λένε!! Αγοράκι είναι και τα αγοράκια είναι πιο γεματούλικα. Ακολουθούν άλλες καμπύλες από τα κορίτσια. Εμάς είναι στις πιο πάνω, αλλά αυτό δε μας ενοχλεί, γιατί ύψος και κιλά ταιριάζουν, έτσι δεν είναι;
Ο μικρός μου σήμερα είναι 10 μηνών!!! Very Happy

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα
ετσι ειναι οι αντρες κοριτσια..εμεις μπορει να θελουμε να "κατεβασουμε" ολο το σπιτι απο τα νευρα κ αυτοι στον κοσμο τους...καλυτερα ομως ετσι...σκεφτειτε να θελαν να κανουν κ αυτοι το ιδιο, θα γινοταν της πουτ@#$@. ολα τα ζευγαρια τσακωνονται που κ που...ενταξει δεν λεω να ειναι κ καθημερινο...τοτε υπαρχει προβλημα...εγω εχω μια συγκεκριμενη φιλοσοφια για τις σχεσεις των ανθρωπων γενικοτερα: ξεκιναω απο τη σκεψη οτι δεν ταιριαζει κανεις απολυτα με τον αλλο. Οποτε το θεμα ειναι να μη σε εκνευριζουν τοσο τα ελαττωματα του.Γιατι ενα ελαττωμα χ του αλλου μπορει να μην εκνευριζει εμενα τοσο, αλλα καποιον αλλος να τον στελνει ετοιμο να πηδηξει στη θαλασσα....anyway ξεκινησα τις φιλοσοφιες πρωι πρωι....
η δικια μου αρχισε καινουργια κουσουρια σημερα..στα μισα της φρουτοκρεμας σταματησε κ αλλαξα κουταλι κ την εφαγε ολη μετα...εγω στο μεταξυ τερας υπομονης.Της γελαω(ξερετε με τα δοντια εξω..χιχι), γιατι μια φορα που της φωναξα αρχισε να χτυπιεται στο καρεκλακι, οποτε....που θα παει θα μεγαλωσει κ μετα θα αρχισουν οι ασκησεις "πως να γινεται καλο παιδακι..."
Μαρακι να τον χαιρεστε
Ειρηνη μια χαρα ειναι το παιδακι σου....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cal στις Σαβ Φεβ 11, 2012 6:04 am, 1 φορά

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαρακι μου αντε και στα γενεθλιακια του να μας ζησουν....
Εμενα εδω και κατι μηνες που δεν δουλευει και ειναι στο σπιτι ειναι ολη την ημερα στον υπολογιστη και εγω παλευω και παλευω και τα βραδυα και καποια στιγμη εκανα ενα μπαμ και τον κραταει τωρα λιγο την ημερα να κοιμηθω λιγακι γιατι η αυπνια δεν παλευεται με τιποτα, κατα τα αλλα μονο οταν φουντωσω και αρχισω να φωναζω κανει και κατι λιγο μη φανταστεις......
Υπομονη και παλι υπομονη, αν συνεχισω θελω 10 σελιδες.......
Και εμενα αυτο με το φαγητο και περισσοτερο με τα φρουτα προτιμαει και εμενα το γαλα, και γινομαι τουρκα, και νευριαζω.... και του φωναζω και μετα το σκυλομετανοιωνω.... και παλι υπομονη.........

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατερινα μου τα πραγματακια ηρθαν και θα τα στειλω ομως απο Δευτερα να ειναι ετοιμο και το μπλουζακι...δεν εχω προλαβει να το πλυνω ακομα...
Μαρια μου σε ευχαριστω πολυ και ευχομαι να μεινεις ευχαριστημενη!
Ειρηνη μου συντομα λογικα θα σου ερθουν και εσενα!Αλλα λογο κακοκαιριας πηγαν και στο ευακι πολυ αργα τα πραγματα!

mariabel

mariabel
Κάλλη, σήμερα γίνεται 10 μηνών! SmileΑνυπομονώ να αρχίσω και εγώ αυτές τις ασκήσεις! Τώρα θέλω να του βάλω τιμωρία και ξέρω ότι δεν καταλαβαίνει!!!!
Ειρήνη μου, ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!
Έλενα, είμαι σίγουρη ότι θα μου αρέσουν πολύ!!!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχχχ κοριτσια σε μενα ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα,τοθεμα δεν ειναι οτι μαλωνουμε απλα αλλα μου λεει και λογια που πονανε.πχ του μαυριζω συνεχεια τη ζωη και πως τον πνιγω τον καταπιεζω και πολλα αλλα....
Μαρακι χαρουμενα μηνογενεθλια να εχετε!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις