Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
591 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 591 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 34]

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!!!
ναι ναι ναι και σε μας χιονισε!!!βασικα χιονισε τοσο πολυ που το εστρωσε αλλα τωρα σταματησε Sad εννοειτε πως τη μεγαλη δε τη στελνω σχολειο και πως σημερα δε κανουμε τπτ γιατι θα παμε να πεξουμε χιονοπολεμο!!!!
Ζεννια μου περαστικα σας βρε κοριτσι μου,που σας βρηκε;Ζεννια μου εμενα οταν εχει μιξουλες της βαζω θαλασσινο νερο και της κανω αναροφηση τις μυξουλες και πραγματι βοηθαει παρα πολυ γιατι καθαριζει τελειως και ετσι ανασαινει καλυτερα.
Κελλυ μου να χαιρεστε το δοντακι σας.
εμενα κοριτσια εχει μονο 2 κατω και τωρα ειμαστε στη φαση να βγαλουμε και 1 πανω αλλα πολυ μας ζοριζει ρε γαμωτο,τη λυπαμαι πολυ!!!ατιμα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 6 612893 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 6 612893

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσαρες απο την ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗΗΗΗΗ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΦΛΩΡΙΝΑΑΑΑ...Κοριτσια δεν ξερω πως και αν θα βγω απο το σπιτι....το χιονι πρεπει να ειναι τουλαχιστον 40 ποντους....Αχχχ ολα τα νινακια αρρωστα μας ειναι???Εμεις με την Δημητρουλα την εχουμε γλυτωσει...δεν την εχει αρπαξει ακομα....Εμεις απο δοντακια εχουμε 4 πανω και δυο κατω αλλα γενικα κοριτσια τα πανω ειναι πολυ δυσκολα...ηταν χαλια η δημητρουλα αρκετο καιρο!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια ,

Και εμεις επισημως με κρυωμα.Μυξουλες μονο και τα δυο .Βεβαια με την μπεμπα ειναι χειροτερα τα πραγματα . Κοιμηθηκε 0100 , με πολυ κλαμα και ουρλιαχτο.
Ασε τα εχω δει ολα παλι.Η δικια μου δεν σταματαει να τρωει με τιποτα.Εκει πνιγεται , βηχει, αλλα το φαι φαι.
Χθες στις 1200 τη νυχτα ξαναεφαγε...Τι να πω .

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχαχαχαχαχα Κατερινα δε μπορω ρε συ με τη μικρη σου ελιωσα στο γελιο!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ειναι φαγανουτσικο μωρε δε πειραζει το καημενακι ασε το να φαει,εγω με τη μικρη εχω θεμα που δε τρωει και μου το φτυνει και εσυ λες που τρωει;;; ασε το να φαει λοιπον!!
φανταζομα;ι στρουμπουλα μπουτακια που θα εχετε και λιωνωωωωωωω.ρουφιγμα απο μενα τωρα παρακαλω!

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου καλημέρα!Δύσκολη η χτεσινή βραδια μας.Όλο το βράδυ η μικρή δεν μπορούσε να κοιμηθεί καλά και ξυπνούσε συνέχεια με κλάματα.Απο τις 9 που την έβαλα για ύπνο μέχρι τις 5 την πρόσεχα ξύπνια εγώ.Μέτα τις 5 το ξυμέρωμα ανέλαβε ο μπαμπάς μας για να κοιμηθώ και εγώ λιγάκι πριν φύγω για δουλειά.Το πόνεσε η ψυχή μου βρε κορίτσια να θέλει να κοιμηθεί και να μην μπορεί επειδή δεν μπορούσε να πάρει την πιπίλα της.Μου φένεται πρέπει να προσπαθήσω να την κόψω,αλλα φοβάμαι να μην μου ξαναρχίσει το πιπίλισμα του δαχτύλου.Νομίζω αυτό είναι χειρότερο!Κατερινάκι και εμένα μπορώ να πώ πως η όρεξη της δεν έχει αλλάξει,μου τρώει κανονικά.Ακόμη και το γάλα της με το μπιμπερό το πίνει γουλιά-γουλιά ενώ δεν μπορεί να αναπνεύσει πολύ καλά και ανοίγει το στοματάκι της σαν ψαράκι να πάρει ανασούλα.Ευάκι τί έγινε?Έσκασε το δοντάκι?Την βοήθησε καθόλου η κρεμούλα ή ακόμη δεν σε αφήνει να την βάλεις?Καλέ μου σε ξαναρώτησα....πήρες απο τα jumbo επιγονατίδες για την μικρή?Τις βρίκες τελικά?Ελενάκι αφού χιονίζει πολύ μην πάς πουθενά....κάτσε σπίτι και συνέχισε να δημιουργείς!!!!Τί θαύματα κάνουν τα χεράκια σου κοπέλα μου,ανυπομονώ να έλθουν τα μπλουζάκια μου!Και μην ξεχνάς έχουμε και το μπλουζάκι της Γεωργίας σε εκρεμμότητα!Κορίτσια ρίξτε καμία ιδέα στο τραπέζι....θέλουμε μια ζωγραφιά στο μπλουζάκι της βαφτηστήρας μου με θέμα το επάγγελμα του μπαμπά της που είναι...κρεόπώλης!Δύσκολο έ???Αντε περιμένω να στύψουμε όλες μαζί το μυαλό μας μπάς και βρούμε κάτι?Κορίτσια και εδώ χιόνισε!!!!!!!!!!!!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζεννια μου μεσα εκατσα και φτιαχνω...βεβαια τελειωσα με ολες τις [παραγγελιες και τωρα κανω σχεδια...θα τα φτιαξω για την μιρκη μου!Οσο για τον κρεοπωλη πολυ δυσκολο...αλλα κατι σκεφτικα....πρεπει να το ψαξω ομως λιγο ακομα γι'αυτο και δεν σου λεω κατι!ΠΟλυ χαρηκα που σας αρεσαν τα ρουχα!Και μακαρι κοριτσια μου να ανεβει η δουλεια και ετσι ισως να μην χρειαστει να φυγουμε γερμανια...δεν θελω να φυγω τοοοοσσσοοοο μακρια...το παλευω με νυχια και με δοντια να μεινουμε...

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε???
Μα καλα τι εγινε τα μισα μωρακια ειμαστε κρυωμενα εδω?? και απο οτι καταλαβα ολα με τα δοντακια μας και τις γκρινιες μας!! Ε ναι λοιπον και εμεις εχουμε και τα 2 και εκει που λεγαμε το συναχακι μας περναει εμεινε σταθερο και μας ταλαιπωρει και με δεκατακια και τα δοντακια μας τα πανω σκανε σιγα σιγα και εχουμε ξεσπασματα στον υπνο μας, ποιον υπνο δηλαδη............... αχ υπομονη μανουλιτσες εχει ακομα δρομο μπροστα.... περαστικα λοιπον στα κρυωμενα ζουζουνακια και μακαρι να εχουν λιγοτερο πονο τα δοντακια μας!!!!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζεννια μου δε της πηρα οχι γιατι σκληραγωγηθηκαν πλεον τα γονατακια της και δε κανει πλεον μελανιες.οσο για το δοντακι μας δεν εσκασε ακομα αλλα ευτυχως μ αφηνει και τις βαζω λιγο κρεμουλα και οντως ηρεμει.το πρωι ξυπνησαμε και μεις με μυξουλες και η αναροφηση παει συννεφο το γεμιζει τελειως.αλλα εμενα σιγουρα δεν ειναι επιδη κρυωσε αλλα απο το ζορι της απ τα δοντια.ψυχη μουυυυ
κοριτσια δεν αντεχω αλλο με τη μεγαλη μου 3 φορες την αλλαξα και παλι μουσκεμα ειναι.μπες βγες στα χιονια χαλια εγινε.αφηστε που ριχνει ενα χιονι διπλασιαστηκε ελενα απο τη φωτο.
η ιδεα μου για το μπλουζακι ζεννια ειναι ενα καταστημα οπως του κροπωλειου και με κοκκινα γραμματα το ονοματακι της.οπως δλδ ειναι η εξωτερικη εικονα ολων των κρεοπωλειων
ειρηνη μου ακομα;;;; κουραγιο μηπως και σεις ειστε ετσι απο τα δοντακια

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ακομα βρε ευα μου, αν συνεχισει και σημερα αυριο θα παμε γιατρο, τι να πω τα βραδυα μας ειναι δραμα....
ζηλευω με το χιονι εδω κατω τιποτα γμτ...

αχ κοριτσια μου οσες δεν το εχετε ακουσει ακουστε το αξιζει πολλα...... εχω σκασει να κλαιω απο συγκινηση
https://www.youtube.com/watch?v=QWWI6o_-ay0

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
περαστικουλια στα αρρωστουλικα μωρακια...ιδεα για μπαμπα χασαπη: σχεδιο κιμα(απο πανω θα γραφει μπαμπας)+σχεδιο μακαρονια(απο πανω μαμα)
και απο κατω =ωρα για μακαρονια με κιμα σε μπολακι να αχνιζει...μιαμ!!!

και το πιο κατω που δεν ειναι αλλο απο...την πετσετα της κουζινας μου...

Αρχεία
100_2304.JPG
Δεν έχετε το δικαίωμα να κατεβάσετε τα attachments.
(209 Kb) Κατεβάστηκε 8 φορές

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
cal έγραψε:περαστικουλια στα αρρωστουλικα μωρακια...ιδεα για μπαμπα χασαπη: σχεδιο κιμα(απο πανω θα γραφει μπαμπας)+σχεδιο μακαρονια(απο πανω μαμα)
και απο κατω =ωρα για μακαρονια με κιμα σε μπολακι να αχνιζει...μιαμ!!!

και το πιο κατω που δεν ειναι αλλο απο...την πετσετα της κουζινας μου...

Υπέροχες και η δύο ιδέες...ειδικά αυτή με τα μακαρόνια!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 6 417472

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας, μανούλες!!
Κατερίνα, περαστικά στα παιδάκια σου! Αχ, εμένα δεν μπήκε καθόλου καλά αυτός ο μήνας. Βασικά από το Σάββατο κάθε μέρα ακούω κάτι δυσάρεστο... Πού θα καταλήξει αυτό δεν ξέρω! Sad Ελπίζω τουλάχιστον σε εσάς να μπήκε καλά ο μήνας!
Έλενα και Εύη, φτιάξτε ένα χιονάνθρωπο και για μένα! Εμείς εδώ έχουμε κρύο πολύ. Χιόνισε χθες και προχθές, αλλά δεν το έστρωσε. Την Τρίτη πήγα στον ΟΑΕΔ με τα πόδια και πορώθηκα. Περπατούσα κανά μισάωρο και έπεφταν από ψηλά νιφάδες χιονιού!!! Τέλειο!!
Εύη, περαστικά στη Νικολέτα!
Έλενα, εμείς πάμε μαζί στα δοντάκια. Ο Αντώνης έχει επίσης 4 πάνω, 2 κάτω. Smile Μακάρι, κορίτσι μου, να αποχτήσεις μεγάλη πελατεία. Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Συγγνώμη... Ειλικρινά λυπάμαι, αλλά είμαστε και εμείς χάλια οικονομικά. Πρέπει να το πάρω απόφαση, να αφήνω το μικρό λίγες ώρες και να βρω δουλειά.
Ζέννια μου, δεν ξέρω τι είχε πάθει ο Αντώνης. Μπορεί και να είδε εφιάλτη! Τι να πω; Συμφωνώ μαζί σου. Το δάχτυλο είναι χειρότερο από πιπίλα. Δεν κόβεται εύκολα. Εγώ το έκοψα στην Δ' Δημοτικού!! Μια συμμαθήτριά μου στην Γ' Λυκείου πιπίλαγε ακόμα το δάχτυλό της και έχω ακούσει και πολλά άλλα! Περαστικά στη Θωμαΐδα!
Ειρήνη, γρήγορα περαστικά στο Λευτεράκη! Ωραίο τραγούδι! Smile
Κάλλη, τέλεια η ιδέα σου για το μπλουζάκι!
Γεια σου, Κέλλυ! Πώς είναι η μικρή σου;

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μια χαρούλα είναι!όλο κέφια, επιτέλους τρώει χωρίς φρουτόκρεμα εμπορίου και ρυζάλευρο και παίζει συνέχεια μετο Μαράκι!όλα καλά?εσείς πως πάτε?

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα εφτυνε χθες κ σημερα ανακαλυψα κ 2ο δοντακι..πηρε φορα μου φαινεται..οι γκρινιες αυτονοητες...Κελλυ ακομη ρυζαλευρο?μηπως πρεπει να δωσεις φαριν λακτε πλεον?

mariabel

mariabel
Κάλλη, τα δοντάκια τώρα θα εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο!!! Very Happy
Το απόγευμα εγώ του δίνω μια μέρα κρέμα βανίλια με ρυζάλευρο, μια μέρα φαρίν λακτέ.
Κέλλη, χαίρομαι που είναι μια χαρά! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 6 417472

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cal έγραψε:εμενα εφτυνε χθες κ σημερα ανακαλυψα κ 2ο δοντακι..πηρε φορα μου φαινεται..οι γκρινιες αυτονοητες...Κελλυ ακομη ρυζαλευρο?μηπως πρεπει να δωσεις φαριν λακτε πλεον?

απο 6 μηνών τρώμε φαρίν λακτέ, μπισκοτόκρεμα, βανίλια, 7 δημητριακά! απ'όλα!!!!! απλά το μεσημεριανό το ανακάτευα με σκέτο ρυζάλευρο για να το φάει! τώρα αρχίσαμε γιαούρτι και αυγό!
και με τα δοντάκια έτσι είναι! μόλις βγει το πρώτο αρχίζει ο χαμός!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια η δικη μου ειναι της υγιεινης διατροφης..δεν πολυτρωει τα ετοιμα παρασκευασματα το απογευμα..τι αλλο να δωσω αντι για αυτα?αυγο ξεκινησαμε κ εμεις ανα 2 πρωινα μισο κροκο, τον οποιο ταραζει...

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα!!!!! τι κανετε μανουλιτσες??? εμεις σημερα δειχνουμε και ειμαστε και πολυ καλυτερα, αλλα λεω καλου κακου να παμε στο γιατρο.....

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα μανουλιτσες!!!!!
σημερα ολοκληρωσα μια εβδομαδα διατροφης και κοριτσια εχασα 2 κιλα,ετσι απλα και χωρις αγχος και κυριως χωρις πεινα.χαρη στη Ζεννια μας.Ζεννια μου σε χιλιοευχαριστω και απο εδω εισαι τελεια!!!!!
Ειρηνη μου αν νομιζεις πως πρεπει να το πας το παιδι να μην εχεις αμφιβολιες, τοτε να το πας να ηρεμησεις και συ και κυριως το μωρο.και εμεις σημερα ηταν να παμε αλλα με τοσο χιονι κοριτσια οχι δε το διακυνδυνευω να παω βεροια.εκει εχει πιο πολυ χιονι.εκετος αυτου δε νομιζω με τοσες μιξες να μας εκανε και το εμβολιο Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 6 578578 οποτε ακυρωνετε για την ερχομενη βδομαδα.

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια.
Εχθες η νυχτα ηταν τραγικη.Δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου αλλα ουτε και η μπεμπα.Τωρα που ειναι λιγο κρυωμενη βρηκε να βγει και το αλλο δοντι.Πολυ κλαμα, τσιριδα,σαλια,μυξα και βηχα.
Τα νευρα μου ειναι κροσσια.Ο μικρος εχει τρελαθει στις βλακειες ολη μερα και με το ζορι κρατιεμαι να μην το τη σβουρηξω.Μα το Θεο!

Μπραβο ρε συ Ευακι και μπραβο και στην Ζεννια.Εγω εκλεισα 3 εβδομαδας διατας και εχω χασει 3,400.Καλα ειναι πιστευω.
Φιλακια σε ολες και περαστικα στα αρρωστουλικα της παρεας

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια για δειτε αυτο:

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_15804.htm

μονο € 7,99 απο Δευτερα 6/2

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cal έγραψε:κοριτσια για δειτε αυτο:

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_15804.htm

μονο € 7,99 απο Δευτερα 6/2
δεν το ανοίγει.τι είναι? κορίτσια δείτε και για ανάκληση προϊόντος απο τα lidl. (μανητάρια ολόκληρα κονσέρβας λήξεως 2014 είναι μη κατάλληλα)

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:
δεν το ανοίγει.τι είναι? κορίτσια δείτε και για ανάκληση προϊόντος απο τα lidl. (μανητάρια ολόκληρα κονσέρβας λήξεως 2014 είναι μη κατάλληλα)

Κελλυ μου ειναι στολες αποκριατικες..καλη φαση, αν σκεφτεις οτι τις φορανε 2-3 φορες μονο..φυσικα ειναι λεπτες, αλλα κατι θα βαλεις απο μεσα...δεξι κλικ κ ανοιγμα σε νεα καρτελα εκανες?...καλα μη καταλληλα βγαζουν συνεχως.το θεμα ειναι ποιος τα παρακολουθει...καθε μερα στο σαιτ του εφετ πρεπει να εισαι...

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:Καλημερα κοριτσια.
Εχθες η νυχτα ηταν τραγικη.Δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου αλλα ουτε και η μπεμπα.Τωρα που ειναι λιγο κρυωμενη βρηκε να βγει και το αλλο δοντι.Πολυ κλαμα, τσιριδα,σαλια,μυξα και βηχα.
Τα νευρα μου ειναι κροσσια.Ο μικρος εχει τρελαθει στις βλακειες ολη μερα και με το ζορι κρατιεμαι να μην το τη σβουρηξω.Μα το Θεο!

Μπραβο ρε συ Ευακι και μπραβο και στην Ζεννια.Εγω εκλεισα 3 εβδομαδας διατας και εχω χασει 3,400.Καλα ειναι πιστευω.
Φιλακια σε ολες και περαστικα στα αρρωστουλικα της παρεας
Κατερινάκι μάλλον μαζί πάνε τα κοριτσάκια μας.Θα τρελαθώ κορίτσια...εχώ να κοιμηθώ απο προχθές το βράδυ!Χτές όλο το βράδυ ήμουν καθησμένη στο κρεββάτι με ένα μωρό στην αγκαλιά να το κουνάω για να κοιμάται και όταν σταματούσα να βογκάει σαν το μοσχάρι μεσα στον ύπνο της γιατί σταμάτησα!Ενιωσα σαν τους Αρχιμανδρίτες που τους θάβουν καθιστούς.....να θέλω να κοιμηθώ και να φοβάμαι μη μου πέσει η μικρή απο την αγκαλία.Ο άντρας μου με είχε ζώσει με πέντε μαξιλάρια γύρω-γύρω να νιώθω πιο άνετα και να μην με πάρει ο ύπνος και πέσει η μικρή.Ετσι ξημερώσαμε....Και μετά να πρέπει να φύγω για το ιατρείο άυπνη.Τώρα την έχω βάλει απο τις 8.30 μ.μ για ύπνο!Αντε να δούμε και σήμερα!Εγώ έχω τέτοια υπερένταση απο την αυπνία που νομίζω οτι θέλω αμέσως να ξεσηκώσω το σπίτι για γενική.Αχ αυτό το παλιοσυνάχι...δευτερη φορά μέσα στο χειμώνα που την πιάνει!Ευτυχώς δεν μου κάνει πυρετό,μόνο καταρροή και μπούκωμα.Απόψε της έβαλα και ένα βρεφικό μαξιλάρι μήπως την βοηθήσει για να αναπνέει καλύτερα.Θα με αφήσει μισή αυτό το παιδί....δεν έχω φέι όλη μέρα τίποτα και το στομάχι μου χάλια...ασε που μάλλον κόλλησα και εγώ,έχω πονόλαιμο και συνάχι απο σήμερα το πρωί!Κατερινάκι μπράβο για την προσπάθεια σου κοπέλα μου.4 κιλά τον μήνα είναι μια πολύ ορθή απώλεια βάρους...μπράβο συνέχισε!
Ευη μου τα είπαμε και το πρωί....ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!Εννοώ θα ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ...χιχι!
Κοριτσάκια μου τί κάνουν τα μικρά σας?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις