Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 34]

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirinifth έγραψε:καλημερα!!!!! τι κανετε μανουλιτσες??? εμεις σημερα δειχνουμε και ειμαστε και πολυ καλυτερα, αλλα λεω καλου κακου να παμε στο γιατρο.....
Ειρηνάκι τι κάνετε?Τί έγινε πήγατε στον παιδίατρο?Ο μικρούλης όλα καλά?Ενημέρωσε μας....

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολυ στεναχωριεμαι που ολα τα νινακια ειναι αρρωστα...Ζεννια μου το σχεδιο ειναι ετοιμο!Μπες να το δεις!Αντε να ερθει το καλοκαιρακι για να μην ειναι αρρωστα τα μωρα και για να μπορουν να βγουν...Η Δημητρουλα παει συνεχεια στο παραθυρο και μου το δειχνει αλλα πως να την βγαλω με τοσο χιονι???Παιδιατρο την δευτερα με μαρσιπο να την χτυπησει το αερακι

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να το αποτελεσμα της ερωτησης σχετικα με τον κρεοπωλη!!!χαχα καλο νομιζω βγηκε! Very Happy Very Happy

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elzu έγραψε:Να το αποτελεσμα της ερωτησης σχετικα με τον κρεοπωλη!!!χαχα καλο νομιζω βγηκε! Very Happy Very Happy

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εμπνευστηκες απο την πετσετα μου βλεπω..χαχα...πολυ χαιρομαι..αν θες αλλες ιδεες εδω ειμαστε...πολυ ωραιο ειναι...ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το σχεδιο το ειχα ηδη ετοιμο οταν ειδα την πετσετα.Αλλα ευχαριστουμε.Θα ρωταμε εδω οταν θα κολαει το μυαλο μας.

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια καλημερα, εμεις δοξα το θεο τελικα δεν εχουμε ουτε ιωσουλα ουτε συναχακι ουτε τιποτα τετοιο...... και τα δεκατακια και η καταροη ειναι απο τα δοντακια μας, και ετσι δεν θα παρουμε φαρμακακια..... ευχαριστουμε παρα πολυ για το ενδιαφερον μανουλιτσες, ο γλυκουλης μου σας στελνει πολλα πολλα ζουζουνιαρικα γλυκουλικα φιλακια και απο ενα λουλουδακι
[img=https://2img.net/r/ihimizer/img341/5696/img1394t.th.jpg]
Ευα και Κατερινα μπραβο σας, πολυ καλο αποτελεσμα στη διατροφη που κανετε.... καλη συνεχεια......
Ελενα πολυ καλη δουλεια και το blog σου Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 7 328109 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 7 328109 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 7 328109

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρηνη μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!! περαστικα σε ολα τα μιξιαρικα μωρακια μας!!! Ειρηνη μου και εγω αυτο πιστευω πως και της δικης μου οι μιξες απο τα δοντακια ειναι.Ζεννια μου η μικρη σου σημερα πως ειναι;;;ελπιζω να σε αφησε να ξεκουραστεις σημερα γιατι καλο το ξενυχτι αλλα μονο στα μπουζουκια!!!χαχαχαχαΕλενα μου καλο ξεκινημα σου ευχομαι και απο δω και καλες και ατελειωτες δημιουργικες πωλησεις να χεις.Κατερινακι τα μικρακια σου τι κανουν;;;; σε σκεφτομαι και συμπασχω γιατι ξερω πως ειναι να χεις 2 αρρωστα και ζωηρα παιδια!!!!αααα και μπραβο σου που μεσα σε ολη αυτη τη τρελα και μονη σου καταφερες και εχασες μερικα κιλα!!!!
και τι σας ελεγαΖεννια-Ελενα για το συζυγο;;;; σημερα αλλος ανθρωπος ολο με βοηθαει!!! φτου φτου φτου!!!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευη μου σε ευχαριστω και απο εδω!Οσο για τον συζυγο αυτο που ελεγε η ζεννια...ανδρες βρε παιδακι μοοθ τι να λεμε...κοριτσια εδω ριχνει μια βροχηηη ολα τα λεφτα...αντε να τα λιωσει ολα γιατι ερχεται νεο κυμα απο την δευτερα...περαστηκα σε ολα τα νινακια μας

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirinifth έγραψε:κοριτσια καλημερα, εμεις δοξα το θεο τελικα δεν εχουμε ουτε ιωσουλα ουτε συναχακι ουτε τιποτα τετοιο...... και τα δεκατακια και η καταροη ειναι απο τα δοντακια μας, και ετσι δεν θα παρουμε φαρμακακια..... ευχαριστουμε παρα πολυ για το ενδιαφερον μανουλιτσες, ο γλυκουλης μου σας στελνει πολλα πολλα ζουζουνιαρικα γλυκουλικα φιλακια και απο ενα λουλουδακι
[img=https://2img.net/r/ihimizer/img341/5696/img1394t.th.jpg]
Ευα και Κατερινα μπραβο σας, πολυ καλο αποτελεσμα στη διατροφη που κανετε.... καλη συνεχεια......
Ελενα πολυ καλη δουλεια και το blog σου Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 7 328109 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 7 328109 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 7 328109

πολύ χαίρομαι που ήταν μόνο τα δοντάκια!
κορίτσια θα το γράψω και στο ανάλογο θέμα αλλά δείτε το και απο εδώ. στο ΓΑΛΑΞΙΑ έχουν όλα τα pampers -35%. Δηλαδή απο 19,50 περίπου 12,50 και αν έχετε και κουπόνια πάει 9,50. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!για καλό και για κακό πάρτε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα πριν πάτε μήπως και δεν το έχουν όλοι αν και δε νομίζω!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:
κορίτσια θα το γράψω και στο ανάλογο θέμα αλλά δείτε το και απο εδώ. στο ΓΑΛΑΞΙΑ έχουν όλα τα pampers -35%. Δηλαδή απο 19,50 περίπου 12,50 και αν έχετε και κουπόνια πάει 9,50. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!για καλό και για κακό πάρτε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα πριν πάτε μήπως και δεν το έχουν όλοι αν και δε νομίζω!

αυτα Κελλυ μου μονο για εσας τις τυχερες Αθηναιες υπαρχουν..αυτα κ πολλα αλλα...σε μας δεν υπαρχει γαλαξιας δυστυχως...αν κ εγω παιρνω babylino.Αν ακουσει τπ το αυι σου για Carrefour/AB σφυρατο κ εδω..υπαρχει σελιδα που σου λεει τις προσφορες στα S/M.Για ριξτε μια ματια..
http://www.shopnsave.gr/

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cal έγραψε:
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:

αυτα Κελλυ μου μονο για εσας τις τυχερες Αθηναιες υπαρχουν..αυτα κ πολλα αλλα...σε μας δεν υπαρχει γαλαξιας δυστυχως...αν κ εγω παιρνω babylino.Αν ακουσει τπ το αυι σου για Carrefour/AB σφυρατο κ εδω..υπαρχει σελιδα που σου λεει τις προσφορες στα S/M.Για ριξτε μια ματια..
http://www.shopnsave.gr/

συνήθως καλές προσφορές έχει και ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ στη θεσσαλονίκη και ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ στα βόρεια προάστια.καμιά φορά δεν είναι καθόλου εύκολο ακόμα και εδώ.και η πλάκα είναι οτι και εγώ παίρνω πάντα ΜΟΝΟ babylino και συνήθως δίνω τα κουπόνια Pampers στις κουμπάρες μου αλλά αυτή τη φορά συμφέρει πραγματικα! θα κάνω κάβα για 2 μήνες. έχω 4 κουπόνια!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:
συνήθως καλές προσφορές έχει και ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ στη θεσσαλονίκη και ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ στα βόρεια προάστια.καμιά φορά δεν είναι καθόλου εύκολο ακόμα και εδώ.και η πλάκα είναι οτι και εγώ παίρνω πάντα ΜΟΝΟ babylino και συνήθως δίνω τα κουπόνια Pampers στις κουμπάρες μου αλλά αυτή τη φορά συμφέρει πραγματικα! θα κάνω κάβα για 2 μήνες. έχω 4 κουπόνια!

και o Σκλαβενιτης στην Νεα Χαλκιδονα?-το μεγαλο που στριβεις απο εθνικη για Λαμια κανει καλες προσφορες σε πανες συνηθως

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχχ κοριτσια τι μου θυμισατε με τον Θανοπουλο.Ποσο μου λειπει αυτο το σουπερ μαρκετ.Η δουλεια μου ειναι στην Κηφισια και καθε μερα μα καθε μερα με το που εφτανα στον σταθμο η πρωτη μου δουλεια ηταν να παρω τις αγαπημενες μου λιχουδιες.Τον Μαιο που θα γυρισω θα τα ταραξω παλι.

Τα παιδακια μου ειναι πολυ καλυτερα και μεχρι στιγμης κοιμουνται ησυχα.Για να δουμε.Ηταν να φυγουμε απο αυριο και για 2 εβδομαδες και να πηγαιναμε Θεσ/νικη, Φαρσαλα και Κορινθο αλλα ο καιρος μας τα χαλαει πολυ και δεν ξερουμε τι θα κανουμε τελικα.

Ζεννια μου προσπαθω, θα ηθελα ομως να εχανα περισσοτερα .Καποτε θυμαμαι ετρωγα περισσοτερα απο οτι τωρα και τα κιλα εφευγαν αμεσως.Καταραμενος μεταβολισμος!

Ελζου μου , εχω σκεφτει κατι .Σου το στελνω σε π.μ

Φιλακια σε ολες

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cal έγραψε:
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:

και o Σκλαβενιτης στην Νεα Χαλκιδονα?-το μεγαλο που στριβεις απο εθνικη για Λαμια κανει καλες προσφορες σε πανες συνηθως

απο εμένα είναι στην άλλη άκρη!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κατερινα μου το διαβασα...απλα θελω να μου πεις τι να γραψω πανω..ή θελεις το ονοματακι της μονο?

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το ονομα της στα αγγλικα θελω Kathy

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα μανουλίτσες μου!Σαββατοκύριακο και χαθήκαμε λιγάκι.Εγώ πριν πάω να κοιμηθώ είπα να σας γράψω πως περάσαμε!Είμαστε ακόμη κρυωμένες αλλά τουλάχιστον δεν έχουμε γκρίνια και τρώμε κανονικά!Για πρώτη φορά σηκωθήκαμε και όρθιες στο πάρκο μας(μεχρι τώρα σηκωνόταν μέχρι τα γόνατα).Σήμερα μάλιστα της έδωσα ένα χαρτομάντηλο και άρχισε να σκουπίζει την μυξούλα της.Τρελάθηκα κορίτσια!!!Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό.Εχω γίνει χαζομαμά μάλλον η πρωτομάνα!Την Τετάρτη περιμένω να πάμε παιδίατρο να δώ και την ανάπτυξη της.Είμαι πολύ περίεργη!Αυτά τα λίγα προς το παρόν.Σας φιλώ και περιμένω νέα σας!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσακια!!! σα να χαθηκαμε νομιζω ε;;;; καλε που εισαστε ολες;;; εμεις εδω εχουμε ενα καιρο σκατα και η βροχη πεφτει με το τουλουμι!η νικολετα μου εχει ασταμματητες μιξες και αυριο πανε γιατρο.αντε να δουμε τι θα μας πει γιατι απο κιλα παλι δε νομιζω να βαλαμε και πολλα.πας να τη πιασεις και μονο κοκαλα πιανεις.της πηρα και αβοκαντο να φαει που λενε πως παχαινει και μια χαρα το φαγε.αλλα δε συμφερει βρε κοριτσια πολυ ακριβο ειναι.
αυτααααααα.....!! τα νεα σας;

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριστια!Σημερα πηγαμε παιδιατρο!Βαλαμε 500 γρ...ειμαστε παρα πολυ καλα!!!Απο φαγητα οτι τρωμε εμεις...απλα οχι τις ετοιμες σαλτσες!υψος 72 ποντους!Για την αποστειρωση μου ειπε οτι το κανουμε γιατι το νερο της Φλωρινας εχει πολυ χλωριο και αυτο κανει κακο στον εγκεφαλο και προκαλει την καταθληψη...για τα μπουκαλια μου ειπε οτι οσο και να τα πλυνεις ποτε δεν εισαι σιγουρη οτι εχει φυγει ολο το γαλα...οποτε θα συνεχισουμε εμεις....μεχρι τον χρονο μαλλον...αυτο με το νερο το ηξερα αλλα δεν περιμενα να κανει τοσο κακο σε ενα μωρακι...

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki έγραψε:καλησπερα κοριτσακια!!! σα να χαθηκαμε νομιζω ε;;;; καλε που εισαστε ολες;;; εμεις εδω εχουμε ενα καιρο σκατα και η βροχη πεφτει με το τουλουμι!η νικολετα μου εχει ασταμματητες μιξες και αυριο πανε γιατρο.αντε να δουμε τι θα μας πει γιατι απο κιλα παλι δε νομιζω να βαλαμε και πολλα.πας να τη πιασεις και μονο κοκαλα πιανεις.της πηρα και αβοκαντο να φαει που λενε πως παχαινει και μια χαρα το φαγε.αλλα δε συμφερει βρε κοριτσια πολυ ακριβο ειναι.
αυτααααααα.....!! τα νεα σας;

και η δικια μου αδυνατη ειναι αλλα το θεμα ειναι να μην πεφτει στην καμπυλη...το αβοκαντο καλη φαση οντως, ειδικα αν το τρωει αλλα ναι ειναι ακριβο...το πηρα και γω στην αρχη οταν υπηρχαν της Κρητης που ηταν πιο οικονομικα, εβαζα το 1/4 στη φρουτοκρεμα αλλα πλεον δεν συμφερει...να αφηνεις το κουκουτσι και να το καλυπτεις με μεμβρανη για να κραταει περισσοτερο..σε μας εχει ενα κ@&#αερα αλλο πραμα...εχασα το καλαθακι που βαζω τα μανταλακια...το πηρε ο αερας και δεν φαινεται τριγυρω...

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πω,πω βρε κορίτσια! τι καιρός είναι αυτός?χαλασμός Κυρίου!να προσέχουμε τα μπουμπουκάκια μας!μπρρρ! και αύριο πάλι δουλειά....καλά που γυρνώντας βλέπω τα παιδάκια μου και...ξεκουράζομαι!η Δημητρούλα δεν αφήνει ούτε γωνιά απο το σπίτι! έχει λιώσει στο μπουσούλιμα και το σκαρφάλωμα. χθες σκαρφάλωσε επάνω στην κουζίνα της Μαρίας.εντελώς όμως!άσε που λέει και μπαμπά και ο άντρας μου έχει χεστεί! ρε κορίτσια σκέτη μαγεία δεν είναι?μικρά ανθρωπάκια!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ στις Δευ Φεβ 06, 2012 11:49 am, 1 φορά

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:πω,πω βρε κορίτσια! τι καιρός είναι αυτός?χαλασμός Κυρίου!να προσέχουμε τα μπουμπουκάκια μας!μπρρρ! και αύριο πάλι δουλειά....καλά που γυρνόβτας βλέπω τα παιδάκια μου και...ξεκουράζομαι!η Δημητρούλα δεν αφήνει ούτε γωνιά απο το σπίτι! έχει λιώσει στο μπουσούλιμα και το σκαρφάλωμα. χθες σκαρφάλωσε επάνω στην κουζίνα της Μαρίας.εντελώς όμως!άσε που λέει και μπαμπά και ο άντρας μου έχει χεστεί! ρε κορίτσια σκέτη μαγεία δεν είναι?μικρά ανθρωπάκια!!!!

οπως τα λες..μικρα ανθρωπακια..οτι και αν γινει, οτι και αν εχει συμβει τα κοιτας και μετα καταλαβαινεις οτι ολα ειναι καλα, αρκει να ειναι αυτα καλα..η δικη μου δεν μπουσουλαει ακομη...ε υ τ υ χ ω ς !!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cal έγραψε:
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:πω,πω βρε κορίτσια! τι καιρός είναι αυτός?χαλασμός Κυρίου!να προσέχουμε τα μπουμπουκάκια μας!μπρρρ! και αύριο πάλι δουλειά....καλά που γυρνόβτας βλέπω τα παιδάκια μου και...ξεκουράζομαι!η Δημητρούλα δεν αφήνει ούτε γωνιά απο το σπίτι! έχει λιώσει στο μπουσούλιμα και το σκαρφάλωμα. χθες σκαρφάλωσε επάνω στην κουζίνα της Μαρίας.εντελώς όμως!άσε που λέει και μπαμπά και ο άντρας μου έχει χεστεί! ρε κορίτσια σκέτη μαγεία δεν είναι?μικρά ανθρωπάκια!!!!

οπως τα λες..μικρα ανθρωπακια..οτι και αν γινει, οτι και αν εχει συμβει τα κοιτας και μετα καταλαβαινεις οτι ολα ειναι καλα, αρκει να ειναι αυτα καλα..η δικη μου δεν μπουσουλαει ακομη...ε υ τ υ χ ω ς !!!!

και είναι και πολύ ευρυματικά τα σκασμένα.σηκώνεται όρθια μπροστά στα τζάμια και αρχίζει να τα γλύφει!!!που θα πάει....θα περπατήσει...και cal θα έρθει και η σειρά σου! χιχιχιχιχιχι!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα το μικρο μου ειναι μια χαρωπη νοικοκυρουλα,σημερα πηγε να μαζεψει τα ρουχα της απο την απλωστρα και της ηρθε καπελο!!!! ευτυχως μονο τρομαξε και δε χτυπησε...μα τι θα το κανω αυτο το μικρο μου δεν υπαρχει τπτ που να μη πειραζει.
και λιγο πριν κοιμηθει εκανε χιλιαδες κομματακια μια χαρτοπετσετα που αφησα πανω στο τραπεζακι.δεν υπηρχε περιπτωση να της τη παρω αν δε τη τεμαχιζε πρωτα.χαχαχαχα ηλεκτρικη παλι αυριο
Καλλη μου εγω ολοκληρο το αβοκαντο της το εδωσα μαζι με 2 μανταρινακια και λιγο μηλο.ξετρελαθηκε και την εφαγε ολη.επισης μου αρεσε γιατι η κρεμα γινετε σφιχτη.τωρα ξανα θα ξαναφαμε οταν ξαναπληρωθει ο μπαμπας μας!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις