Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
588 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 588 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 34]

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια μου καλησπερα και αν και καθυστερημενα.... χρονια μας πολλα...... χθες ετρεχα και δεν εφτανα και δεν προλαβα να σας διαβασω..... τι νεα .....
Μαρακι μου μπραβο κοπελα μου, σου ευχομαι οτι καλυτερο, μια ηρεμη τελειομηνη εγκυμοσυνη, μια ευκολη γεννα και ενα αξιαγαπητο υγιεστατο μωρακι να κανει παρεουλα στον Αντωνακη μας.......να του δωσεις πολλα φιλακια!!!
Ζεννια σε ειχαμε χασει, αλλα βλεπω την εχεις κανει ξεφτερακι τη νυφουλα μας, να σου πω ζηλευω που βλεπω τα αλλα μωρακια να πηγαινουν ετσι με τον πισινουλι τους φουσκωτο και καμαρωτα μπουσουλωντας και ψιλοστεναχωριεμαι που δε βλεπω το Λευτερακο μου να το κανει, αλλα
κατα τα αλλα δε βαζει καθολου κατω το πωπουδακι του, οπου πιανεται σηκωνεται και ριχνει και κατι πεσιματακια... αλλα δε κλαει και ευτυχως δε χτυπαει, εχει βγαλει τη μαμα μου off......
Μινα μου, ζαχαροπλαστισα δεν εισαι αλλα εχεις καλλιτεχνικη φλεβα.... και τι φλεβα..... μπραβο κοριτσι μου, τι χερι ειναι αυτο......

bessy32

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
eirinifth έγραψε:
bessy32 έγραψε:ΧΑΡΗΚΑ ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ Κ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ....ΕΙΜΑΙ Η ΒΑΣΩ,32 ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ Very Happy Very Happy Very Happy

Βασω μου καταρχην καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας, να σου ζησει η κορουλα σου...... και εμενα ο γιος μου ειναι πασχαλινος σαν την κορουλα σου.......

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ,ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ!!ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΒΡΕ?ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΕΡΑ ,ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama rias έγραψε:χαχχα.....μπαινω να σας διαβασω κ να σας πω για την τουρτα μας κ βλεπω αρχισατε ν μιλατε για τουρτες..Λοιπον εγω εκανα σημερα δοκιμαστικη για τα γενεθλια μας σε 14 μερες ..ειναι στρουμφοσπιτο αλλα χωρις στρουμφ (τελειωσε η ζαχαροπαστα)

σας αρεσει;

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μονη σου την εφτιαξες τη ζαχαροπαστα?αν ναι θελω συνταγη....

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρια μην ακουω βλακειες σε παρακαλω...τι ειναι αυτα που λεω..ολα καλα θα ειναι...
Ζεννια αφου δεν εφαγε το σκορδο που ηταν διπλα να φρικαρει τελειως τυχερη ηταν....
Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 417472 στις υπολοιπες...

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα σε ολες σας και καλως ορισατε οι καινουργιες Very Happy γινομαστε περισσοτερες και ομορφοτερες χιχιχι.

Μαρακι μου σε παρακαλω μην αγχωνεσαι, μια χαρα θα ειναι το μωρακι σου Smile

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
cal έγραψε:
mama rias έγραψε:χαχχα.....μπαινω να σας διαβασω κ να σας πω για την τουρτα μας κ βλεπω αρχισατε ν μιλατε για τουρτες..Λοιπον εγω εκανα σημερα δοκιμαστικη για τα γενεθλια μας σε 14 μερες ..ειναι στρουμφοσπιτο αλλα χωρις στρουμφ (τελειωσε η ζαχαροπαστα)

σας αρεσει;

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

μονη σου την εφτιαξες τη ζαχαροπαστα?αν ναι θελω συνταγη....

ναι μονη μου την φιαχνω,η συνταγη ειναι απο το syntagestispareas..εχει κατατοπιστικοτατες οδηγιες,

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια, πριν λίγο έφαγα φλασιά!!!!!!

Καλέ δεν είπαμε "χρόνια πολλά" στον πρώτο της παρέας που χρόνισε!!!
Ο Δημητράκης της Nena έγινε την 1 Μαρτίου ενός!!!!!!

Δημήτρη, αν και αργοπορημένα

Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 130627 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 12978 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 130627

Εύχομαι να είσαι πάντα ένα γερό αγοράκι και να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama rias έγραψε:

ναι μονη μου την φιαχνω,η συνταγη ειναι απο το syntagestispareas..εχει κατατοπιστικοτατες οδηγιες,

μπορεις να μου πει ποια ακριβως..εχει διαφορες μεσα...

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Κορίτσια, πριν λίγο έφαγα φλασιά!!!!!!

Καλέ δεν είπαμε "χρόνια πολλά" στον πρώτο της παρέας που χρόνισε!!!
Ο Δημητράκης της Nena έγινε την 1 Μαρτίου ενός!!!!!!

Δημήτρη, αν και αργοπορημένα

Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 130627 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 12978 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 130627

Εύχομαι να είσαι πάντα ένα γερό αγοράκι και να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!!

Χρονια Πολλα και απο εμας Δημητρακη

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσαρες!!!! τιμου κανετε;;;
ακομα μια απαισια βροχερη και γλυωδη μερα ξεκινησε σημερα...βρε κοριτσια δε μπορω ειμαι που ειμαι σκατα ψυχολογικα εχει και αυτο το σκατοκαιρο που ερχετε σαν κερασακι στη τουρτα!!!!
κατα αλλα οι ετοιμασιες σιγα σιγα για το παρτυ μας ξεκινανε μιας και εχω σκοπονα του δωσω να καταλαβει αυτη τη φορα!!!! θα μας μεινουν ευχομαι αξεχαστα αυτα τα γενεθλια. πωπωωω ανυπομονω να ερθουν...
Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 130627 και στο μικρουλη που ειχε τα πρωτα του γενεθλια γερος και ευτυχισμενος να ναι παντα!!!!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 130627

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα μανουλίτσες! και χρόνια πολλά σε όόόόόλα τα μπεμπάκια που χρονίζουν με πρωτοστάτη το Δημητράκη!να είναι πάντα χαρούμενα και υγειή! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 50580 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 50580 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 50580 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 417472
Βρε κορίτσια πως πέρασε κιόλλας ένας χρόνος?
εμείς κάναμε τα πρώτα 3 βήματα χωρίς να κρατιόμαστε απο πουθενά! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 328109 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 328109
και βγάλαμε και το 3ο δοντάκι! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 536304 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 536304

mariabel

mariabel
Καλησπέρα, κορίτσια!!

Εύη, και εδώ βρέχει όλη μέρα! Μην πέφτεις όμως!! Αχ, τι ωραία που οργανώνεις το πάρτι των γενεθλίων!! Smile Πόπο, όντως σε ένα μήνα χρονίζουμε και εμείς! Πότε πέρασε ο καιρός!
Κέλλη, η Δήμητρα μας πέρασε όλους!! Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς για τα πρώτα της βηματάκια!!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Καλησπέρα, κορίτσια!!

Εύη, και εδώ βρέχει όλη μέρα! Μην πέφτεις όμως!! Αχ, τι ωραία που οργανώνεις το πάρτι των γενεθλίων!! Smile Πόπο, όντως σε ένα μήνα χρονίζουμε και εμείς! Πότε πέρασε ο καιρός!
Κέλλη, η Δήμητρα μας πέρασε όλους!! Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς για τα πρώτα της βηματάκια!!

να δεις που όλες θα πάρετε σειρά γρήγορα,γρήγορα!και ήταν το μόνο για το οποίο δεν βιαζόμουν...πολύ τρέξιμο έχει να πέσει με 2...
α!τελικά έχουμε και 4ο δοντάκι!αλλά ακόμα 8250 ρε κορίτσια...

mariabel

mariabel
Κέλλη, εγώ και με το μπουσούλημα έχω πολύ τρέξιμο. Πού να περπατήσει κιόλας!! Σήμερα τον κρατούσα από το ένα χέρι και έκανε βηματάκια! Έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμα... Πόσα εκατοστά είναι η Δήμητρα;

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Κέλλη, εγώ και με το μπουσούλημα έχω πολύ τρέξιμο. Πού να περπατήσει κιόλας!! Σήμερα τον κρατούσα από το ένα χέρι και έκανε βηματάκια! Έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμα... Πόσα εκατοστά είναι η Δήμητρα;

11/01 που πήγαμε τελευταία φορά στο γιατρό ήταν 72εκ. 7700gr...
δεν την έχω μετρήσει απο τότε στο ύψος...

mariabel

mariabel
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:
mariabel έγραψε:Κέλλη, εγώ και με το μπουσούλημα έχω πολύ τρέξιμο. Πού να περπατήσει κιόλας!! Σήμερα τον κρατούσα από το ένα χέρι και έκανε βηματάκια! Έχουμε όμως πολύ δρόμο ακόμα... Πόσα εκατοστά είναι η Δήμητρα;

Έχω την εντύπωση τότε ότι δεν είναι πολύ αδύνατη... Μια χαρά δεν είναι η καμπύλη της; Κιλά- ύψος;

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
cal έγραψε:
mama rias έγραψε:

μπορεις να μου πει ποια ακριβως..εχει διαφορες μεσα...

https://www.youtube.com/watch?v=vndU4rxaQkk
αυτη τη συνταγη κανω...

κ να το πρωτο παιδακι της ομαδας μας ειχε γενεθλια...χρονια πολλα στο Δημητρακη... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αχ κοριτσια αληθεια κ εγω δεν καταλαβα πως περασε ενας ολοκληρος χρονος...!!!
!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσακια,

Εμεις σημερα γυρισαμε απο την αδεια στο Αμυνταιο.Τα κεφαλια μεσα, τερμα το μαγειρεμα απο αλλους Sad .

Η μικρη μου πλεον μπουσουλαει κανονικοτατα, σηκωνεται απ οπου βρει και τραβαει τα παντα απο ριχταρια μεχρι τα cd! Χαμος! Το φοβερο ειναι οτι τα κανει και ο γιος μου ( οτι κανει η μικρη αυτος χειροτερα) και καταλαβαινετε τι εχω να τραβηξω Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 534787

Θα το ριξω στην τρεληηηηηηηηηηηηηη Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 604962 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 604962

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama rias λεω να κανω μια προσπαθεια κ αν δεν πετυχει θα καταληξω σε γλασο παλι..ευχαριστω
κελλυ μια χαρα ειναι οι μετρησεις του παιδιου καλε τι αγχωνεσαι?
Ευη και εμενα ο καιρος με επηρεαζει τρελα...

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:

Έχω την εντύπωση τότε ότι δεν είναι πολύ αδύνατη... Μια χαρά δεν είναι η καμπύλη της; Κιλά- ύψος;

cal έγραψε:mama rias λεω να κανω μια προσπαθεια κ αν δεν πετυχει θα καταληξω σε γλασο παλι..ευχαριστω
κελλυ μια χαρα ειναι οι μετρησεις του παιδιου καλε τι αγχωνεσαι?
Ευη και εμενα ο καιρος με επηρεαζει τρελα...

αν σου πω οτ ιδεν έχω κοιταξει ποτέ τις καμπύλες...ούτε στο Μαράκι ούτε στη Δημητρούλα. Δεν αγχώνομαι...τελικά θα μεγαλώσει και αυτή που θα πάει...απλά πάλι δεν τρώει το μεσημεριανό με ΤΙΠΟΤΑ.και να φανταστείτε οτι έχω αρχίσει να της δίνω και απο αυτά που τρώμε εμείς μπας και της αρέσουν.πλέον πολλά μεσημέρια της δίνω κρέμα βανίλια ή φαρίν λακτέ αλλιώς μένει νηστική.ουφ... Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 679259

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια! σαν να αρχιζει σιγα σιγα να κανει την εμφανηση του ο ηλιος και μ αρεσειιιιι!
πριν επαιζα με τη νικολετα στο δωματιο της και εκει που την ειχα αγκαλια και γελουσε τι να δω;;;; 5ο δοντακι!!!! και σε 2-3 μερες μας ερχετε και το 6ο!καλε ποτε τα εβγαλε χαμπαρι δε πηρα.τι μανα ειμαι εγω;;;;;εεε Rolling Eyes Embarassed
κοριτσια εγω δε το κοβω να κανω τουρτα με ζαχαροπαστα δε το χω εγω με τα ζυμαρια καθολου!!!!!! θα κανω μια κλασσικη τουρτιτσα θα βαλω τριγυρο μια γιρλαντα για τουρτες και απο πανω μια ζαχαρωτη παρασταση και 2-3 πλαστικα παιχνιδακια.δε μπορωωωωω ειναι βουνο για μενα να κανω κατι τετοιο!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ortikaki έγραψε:καλημερα κοριτσια! σαν να αρχιζει σιγα σιγα να κανει την εμφανηση του ο ηλιος και μ αρεσειιιιι!
πριν επαιζα με τη νικολετα στο δωματιο της και εκει που την ειχα αγκαλια και γελουσε τι να δω;;;; 5ο δοντακι!!!! και σε 2-3 μερες μας ερχετε και το 6ο!καλε ποτε τα εβγαλε χαμπαρι δε πηρα.τι μανα ειμαι εγω;;;;;εεε Rolling Eyes Embarassed
κοριτσια εγω δε το κοβω να κανω τουρτα με ζαχαροπαστα δε το χω εγω με τα ζυμαρια καθολου!!!!!! θα κανω μια κλασσικη τουρτιτσα θα βαλω τριγυρο μια γιρλαντα για τουρτες και απο πανω μια ζαχαρωτη παρασταση και 2-3 πλαστικα παιχνιδακια.δε μπορωωωωω ειναι βουνο για μενα να κανω κατι τετοιο!

ααααχχχ!πάλι γυριστή μας την έκανε ο ήλιος και έχουμε ψωφήσει στο κρύο!εδώ ρίχνει χιονόνερο!μπρρρρ!
μπράβο για τα δοντάκια! και εμάς βγάζει το 4ο και χαμπάρι δεν έχουμε πάρει!
όσο για τουρτίτσα...δεν ξέρω εαν θα κάνω μόνη μου γιατί δεν έχω πολύ χρόνο.άσε που τα γεννέθλια της Δημητρούλας πέφτουν Μ.Παρασκευή οπότε θα τα κάνουμε Κυριακή του Πάσχα και που καιρός ΚΑΙ για άλλες δουλειές!πάντως βρε κορίτσια εσάς που πιάνει το χέρι σας αξίζουν 10000 συγχαρητήρια!απίστευτα πράγματα! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 328109
είστε Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven !

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσακια μου τι κανετε????? χαθηκαμε εντελως ε????? Τωρα με τη δουλεια εχω βγαλει φτερα και πεταω.... την κανω.....
Με το μικρουλη μου που ολο να τον πιανεις απο τα χερακια και να αλωνιζει το σπιτι πανω κατω εχω γινει Βεγγος....... δουλεια...... Βεγγος......μαγειρεμα...... σκουπισμα.....Βεγγος....... ξεσκονισμα..... Βεγγος......σφουγγαρισμα και κανενα σιδερωματακι και φυσικα μετα παλι Βεγγος..... και να εχανα και κανενα γραμμαριο... τιποτα γμτ...... αλλα που θα μου παει θα τα κυνηγησω καποια στιγμη...
Πω πω ποτε περασε κιολας ο καιρος κοριτσια μου.... κιολας τα πρωτα γενεθλια ε?????
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΓΛΥΚΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!!! ΝΕΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!!!
Αντε σιγα σιγα να περνουμε σειρα και εμεις εε????
Κοριτσια μου φιλακια πολλα σε ολες σας και στα μωρακια σας, σας αφηνω να παω να δω αν ξυπνησε το ζουζουνακι μου να το παρω αγκαλιτσα γιατι δεν το εχω δει ακομα σημερα.........

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
που ειστε ολες χαμενες καλεεεεεεεεεεε???????

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αααχ, που λες να είμαστε? τρέχουμε σαν τις μουρλές!κοίτα τι ώρα στέλνω το μήνυμα... Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 850933

ελπίζω να είστε όλες και τα παιδάκια σας καλά!
άντε Παρασκευή επιτέλους...ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΚ!
δηλαδή:

Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 517142 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 93981 κλπ,κλπ,κλπ

φιλάκια σε όλες! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 20 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις