Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 34]

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχχχχχ που να μαστε καλε;;;; εδω!
κοριτσια εμεις σκατα τα κοριτσια μου αρρωστα και μαλλον κατα 90% εχουν τον ιο της γριπης.ευτυχως ειναι εμβολιασμενες και με της κοινης γριπης και με του πνευμονιοκκοκου και την περνανε ξοφαλτσα.ουφφφφ
κατα τα αλλα οι μετρησεις μας και αυτες σκατα 11 μηνων και7 ημερων η νικολετα υψος 73=στουμπος και κιλα 7900=κοκκαλιαρα!!! αντε να δουμε ποτε θα βαλει αυτο το μωρο κανα κιλο,οταν φτασουμε τα 10 θα κανω παρτυ!!!!!!
κατα τα αλλα ψιλοξεκινησα γενικη και μεχρι τωρα εχω πλυνεις μερικα χαλια και 2 παντζουρια και σημερα κανω το δωματιο της νικολετας.
αυτααααααα

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ εσυ δουλευεις κιολας και ταχεις βρει μπαστουνι!

Περαστικα Ευακι στα κοριτσακια σου.

Εμεις καλα ειμαστε,με 5 τα δοντακια .Αρχισαμε και το αυγο χθες και το λατρεψε.

Φιλακια σε ολες!

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας, γλυκιές μανούλες!!
Τι κάνετε; Έχουμε χαθεί... Μας βλέπω όλες να κυνηγάμε τα ζουζούνια μας όλη μέρα... Μη αυτό, μη εκείνο!! Very Happy Very Happy
Εύη, μη στενοχωριέσαι. Θα μεγαλώσει και η Νικολέτα και μετά θα αναπολείς τις μέρες που τη σήκωνες και ήταν σαν πούπουλο... Περαστικά στα κορίτσια σου!
Κατερίνα, εμείς ακόμα δεν ξεκινήσαμε αβγό... Όπου να'ναι όμως θα μπει και αυτό στο πρόγραμμα... Very Happy
Ειρήνη, υπομονή και κουράγιο!! Εδώ εγώ δεν έχω δουλειά και πάλι δεν προλαβαίνω να κάνω όσα θέλω... Sad
Κέλλη, και εσύ δουλεύεις και είμαι σίγουρη ότι τραβάς τα ίδια με την Ειρήνη... Κουράγιο κορίτσια!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Γεια σας, γλυκιές μανούλες!!
Τι κάνετε; Έχουμε χαθεί... Μας βλέπω όλες να κυνηγάμε τα ζουζούνια μας όλη μέρα... Μη αυτό, μη εκείνο!! Very Happy Very Happy
Εύη, μη στενοχωριέσαι. Θα μεγαλώσει και η Νικολέτα και μετά θα αναπολείς τις μέρες που τη σήκωνες και ήταν σαν πούπουλο... Περαστικά στα κορίτσια σου!
Κατερίνα, εμείς ακόμα δεν ξεκινήσαμε αβγό... Όπου να'ναι όμως θα μπει και αυτό στο πρόγραμμα... Very Happy
Ειρήνη, υπομονή και κουράγιο!! Εδώ εγώ δεν έχω δουλειά και πάλι δεν προλαβαίνω να κάνω όσα θέλω... Sad
Κέλλη, και εσύ δουλεύεις και είμαι σίγουρη ότι τραβάς τα ίδια με την Ειρήνη... Κουράγιο κορίτσια!

Ευάκι είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!μη σκας...που θα πάει θα μεγαλώσουν τα τιρτίκια μας!
εγώ της έχω ξεκινήσει και αυγό εδώ και 1 1/2 μήνα και το τρώει ευχάριστα. στο μεσημεριανό κολλάμε εμείς.της έχω δώσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ αλλά τίποτα. τώρα δοκιμάσαμε τα βαζάκια της nestle και τα τρώει κουτσά στραβά.ρε κορίτσια...σαν σκυλοτροφή είναι...
σήμερα πήγαμε και βόλτα λόγω τέλειας μέρας με ήλιο.τώρα κάνω δουλειές για να μου μείνει η Κυριακή ολόκληρη με τα παιδάκια μου και τον άντρα μου.έχει και αγώνα αύριο οπότε θα μαζευτούμε πολλοί μπαμπάδες-μαμάδες και μπεμπάκια!για να δούμε αύριο μήπως μέχρι το μεσημέρι πάμε προς το άλσος και την πλατεία της Ν.Σμύρνης!καλό υπόλοιπο σκ κορίτσια μου!φιλάκια!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ανοιξε ο καιρος και αλονιζουμε...γι αυτο χαθηκαμε...

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια καλησπερα και απο εμενα!Σημερα φτιαξαμε την τουρτα την δοκιμαστικη για να δουμε αν μπορουμε να δουλεψουμε την ζαχαροπαστα αλλα τελικα ειναι ευκολο σχετικα...

για πειτε...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elzu έγραψε:Κοριτσια καλησπερα και απο εμενα!Σημερα φτιαξαμε την τουρτα την δοκιμαστικη για να δουμε αν μπορουμε να δουλεψουμε την ζαχαροπαστα αλλα τελικα ειναι ευκολο σχετικα...

για πειτε...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

πολύ όμορφο!μμμμμ...μήπως να δοκιμάσω και εγώ τελικά?

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πολυ ομορφο ελζου μου Very Happy

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου γλυκά χάθηκα...η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό μανούλες δεν είμαι καλά ψυχολογικά.Δεν μπορώ να προσδιορίσω τί μου φταίει και τα έχω βάψει μαύρα...αλλά είμαι πολύ χάλια.Δεν έχω διάθεση για τίποτα,περιφέρομαι απο το σπίτι στο ιατρείο χωρίς νόημα και μόνο με την μικρή ξεχνιέμαι κάπως.Ειδικά και μετά τον Φεβρουάριο που είχα για κανα μήνα άρρωστη την μικρή και είχα στο σπίτι πολύ γκρίνια,κλάμα και αποστροφή για το γάλα απο μέρους της,το νευρικό μου σύστημα κατέρευσε.Επιανά τον εαυτό μου να της φωνάζω σαν τρελή και να την μαλώνω συνέχεια.Μετά τον πυρετό που μου ανέβασε για τρείς μέρες άρχισε να καλυτερεύει απο την ίωση και να τα πηγαίνουμε καλύτερα με το γάλα.Τώρα όμως έχουμε πολύ ξενύχτι.Επειδή την είχα στα πούπουλα τις μέρες με τον πυρετό,μετά άρχισε να μου ξυπνάει το βράδυ με κλάματα για να την πάρω αγκαλιά.Σχεδόν 2 εβδομάδες τώρα το βράδυ μπορεί να ξυπνήσω και 5 φορές αφού η μικρή κλαίει και να την ξαναπάρει ο ύπνος σε μισή ώρα.Όποτε ξαγρυπνάω και μέχρι να κοιμηθώ άντε πάλι τα ίδια με την μικρή,όρθια στην κουνιά να ουρλιάζει.Τέλος πάντων κάποια στιγμή πιστεύω θα σταματήσει που θα πάει.Πάντως απο την αυπνία κοντεύω να πέσω κάτω κορίτσια.Σήμερα είδα οτι βγάλαμε και εμείς το 5ο μας δοντάκι κάτω.Προσπαθώ να ξεκινήσω και εγώ τις προετοιμασίες για τα γεννέθλια μας αλλά η ψυχολογία μου δεν μου το επιτρέπει ακόμη...δεν έχω πολύ διάθεση.Δειλά-δειλά όμως κάτι έκανα.Κανόνισα τα ρούχα της και έκλεισα τον παιδότοπο για την Κυριακή των Βαίων που είναι η μέρα της.Με τα υπόλοιπα θα ασχοληθώ μόλις νιώσω καλύτερα.Μανούλες σαν φιλώ όλες γλυκά και συγχωρέστε με που άφησα το παρεάκι μας...που θα πάει θα πάρω και πάλι τα πάνω μου!!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zennia έγραψε:Δεν μπορώ να προσδιορίσω τί μου φταίει και τα έχω βάψει μαύρα...
Με όλα αυτά που πέρασες γιατί αναρωτιέσαι?κάνε υπομονή και ξεκουράσου.αυτό χρειάζεσαι και θα νιώσεις καλύτερα.ειδικά η έλλειψη ύπνου είναι οτι χειρότερο.δεν μπορείς να την αφήσεις με τον άντρα σου ή κάποια γιαγιά για 5-6 ώρες καμιά μέρα?ώστε να κοιμηθείς?όσο για το οτι έχει κακομάθει δυστυχώς δε θα αλλάξει εύκολα αλλά κάποια στιγμή που θα πάει...καλό κουράγιο και πολλά φιλιά!περαστικά στο μπουμπουκάκι σου!

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:
Με όλα αυτά που πέρασες γιατί αναρωτιέσαι?κάνε υπομονή και ξεκουράσου.αυτό χρειάζεσαι και θα νιώσεις καλύτερα.ειδικά η έλλειψη ύπνου είναι οτι χειρότερο.δεν μπορείς να την αφήσεις με τον άντρα σου ή κάποια γιαγιά για 5-6 ώρες καμιά μέρα?ώστε να κοιμηθείς?όσο για το οτι έχει κακομάθει δυστυχώς δε θα αλλάξει εύκολα αλλά κάποια στιγμή που θα πάει...καλό κουράγιο και πολλά φιλιά!περαστικά στο μπουμπουκάκι σου!
Όχι Μινα μου δεν νομίζω οτι έχει σχέση γενικά με τις δυσκολίες στη ζωή μου.Εγώ είμαι βράχος αισιοδοξίας,στα πιο δύσκολα μου γελώ και είμαι πιο δυναμική απο ποτέ,έτσι αντιμετωπίζω τα δύσκολα όλη μου την ζωή με γέλιο,αισιοδοξία,δύναμη και πίστη.Τώρα τι με έχει πιάσει και τα βλέπω όλα μαύρα δεν ξέρω...που θα πάει θα το φάω και αυτό το τέρας της ψιλικατάθληψης,θα το πατήσω και αυτό κάτω,που θα μου πάει!Πάντως με μεγάλη δυσκολία το γλύτωσα το διαζύγιο...όλα στον άντρα μου τα ρίχνω!Τί φταίει και αυτός ο χριστιανός με μένα στα μαύρα μου?Καλά οτι κάνει κουταμάρες δεν το συζητώ,όπως όλοι οι άντρες του κόσμου,αλλά αυτός δεν είναι λόγος χωρισμού.Να ναι καλά η Ευη που με συνέφερε,αλλιώς τώρα θα σας ανακοίνωνα το διαζύγιο!Πάντως τώρα με τον καιρό που ανοίγει σαν να νιώθω καλύτερα!Πάντως με το ιατρείο,το νοικοκυριό και το μωρό που καιρός για ύπνο.Και που την αφήνω στην μητέρα μου και στον Γιάννη θα πρέπει ή να δουλεύω ή να ασχοληθώ με το σπίτι,οπότε στην διάρκεια της μέρας με τον ύπνο είμαστε μαλωμένοι.Μακάρι να ηρεμήσει η Θωμαίδα τα βράδια για να κοιμηθώ και γώ λιγάκι.....

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zennia έγραψε:
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:
Όχι Μινα μου δεν νομίζω οτι έχει σχέση γενικά με τις δυσκολίες στη ζωή μου.Εγώ είμαι βράχος αισιοδοξίας,στα πιο δύσκολα μου γελώ και είμαι πιο δυναμική απο ποτέ,έτσι αντιμετωπίζω τα δύσκολα όλη μου την ζωή με γέλιο,αισιοδοξία,δύναμη και πίστη.Τώρα τι με έχει πιάσει και τα βλέπω όλα μαύρα δεν ξέρω...που θα πάει θα το φάω και αυτό το τέρας της ψιλικατάθληψης,θα το πατήσω και αυτό κάτω,που θα μου πάει!Πάντως με μεγάλη δυσκολία το γλύτωσα το διαζύγιο...όλα στον άντρα μου τα ρίχνω!Τί φταίει και αυτός ο χριστιανός με μένα στα μαύρα μου?Καλά οτι κάνει κουταμάρες δεν το συζητώ,όπως όλοι οι άντρες του κόσμου,αλλά αυτός δεν είναι λόγος χωρισμού.Να ναι καλά η Ευη που με συνέφερε,αλλιώς τώρα θα σας ανακοίνωνα το διαζύγιο!Πάντως τώρα με τον καιρό που ανοίγει σαν να νιώθω καλύτερα!Πάντως με το ιατρείο,το νοικοκυριό και το μωρό που καιρός για ύπνο.Και που την αφήνω στην μητέρα μου και στον Γιάννη θα πρέπει ή να δουλεύω ή να ασχοληθώ με το σπίτι,οπότε στην διάρκεια της μέρας με τον ύπνο είμαστε μαλωμένοι.Μακάρι να ηρεμήσει η Θωμαίδα τα βράδια για να κοιμηθώ και γώ λιγάκι.....

εννοείται πως δεν μιλάω για τις δυσκολίες της ζωής αλλά για τα θέματα με το παιδάκι σου που έπεσαν μαζεμένα.άντε όπως είπες και εσύ ανοίγει ο καιρός και σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα!που θα πάει...θα ηρεμίσει και η μικρή! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 21 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΕΡΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ..Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΑΠΟ 3ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΕΡΙ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ..ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΑ??ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΕΡΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ..Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΑΠΟ 3ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΕΡΙ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ..ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΑ??ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΕΡΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ..Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΟΣ ΑΠΟ 3ΜΗΝΩΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΕΡΙ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ..ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΑ??ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

δεν έχω προσωπική εμπειρία γιατί και οι δύο κόρες μου κοιμούνται σερί απο 2 1/2 μηνών.το μόνο που μπορώ να σου πω είναι αυτό που έκανε και η φίλη μου που μένει απο κάτω. άφηνε το μικρό να κλαίει μέχρι να το συνηθήσει.(έτσι της είπε ο παιδίατρος).επίσης έχω κάποιες σταγόνες απο Αγγλία για τα δοντάκια.μου τις έστειλε η αδερφή μου και μου είπε οτι κάνουν θαύματα.εγώ δεν τις χρησιμοποίησα γιατί δεν χρειάστηκε.αν θες σου στέλνω 1 μπουκαλάκι.ambesol λέγονται.μπορείς να τις δείξεις στο παιδίατρό σου και να σου πει...εγώ το είχα δείξει και μου είχε πει να το βάλω άφοβα!

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
zennia έγραψε:Κορίτσια μου γλυκά χάθηκα...η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό μανούλες δεν είμαι καλά ψυχολογικά.Δεν μπορώ να προσδιορίσω τί μου φταίει και τα έχω βάψει μαύρα...αλλά είμαι πολύ χάλια.Δεν έχω διάθεση για τίποτα,περιφέρομαι απο το σπίτι στο ιατρείο χωρίς νόημα και μόνο με την μικρή ξεχνιέμαι κάπως.Ειδικά και μετά τον Φεβρουάριο που είχα για κανα μήνα άρρωστη την μικρή και είχα στο σπίτι πολύ γκρίνια,κλάμα και αποστροφή για το γάλα απο μέρους της,το νευρικό μου σύστημα κατέρευσε.Επιανά τον εαυτό μου να της φωνάζω σαν τρελή και να την μαλώνω συνέχεια.Μετά τον πυρετό που μου ανέβασε για τρείς μέρες άρχισε να καλυτερεύει απο την ίωση και να τα πηγαίνουμε καλύτερα με το γάλα.Τώρα όμως έχουμε πολύ ξενύχτι.Επειδή την είχα στα πούπουλα τις μέρες με τον πυρετό,μετά άρχισε να μου ξυπνάει το βράδυ με κλάματα για να την πάρω αγκαλιά.Σχεδόν 2 εβδομάδες τώρα το βράδυ μπορεί να ξυπνήσω και 5 φορές αφού η μικρή κλαίει και να την ξαναπάρει ο ύπνος σε μισή ώρα.Όποτε ξαγρυπνάω και μέχρι να κοιμηθώ άντε πάλι τα ίδια με την μικρή,όρθια στην κουνιά να ουρλιάζει.Τέλος πάντων κάποια στιγμή πιστεύω θα σταματήσει που θα πάει.Πάντως απο την αυπνία κοντεύω να πέσω κάτω κορίτσια.Σήμερα είδα οτι βγάλαμε και εμείς το 5ο μας δοντάκι κάτω.Προσπαθώ να ξεκινήσω και εγώ τις προετοιμασίες για τα γεννέθλια μας αλλά η ψυχολογία μου δεν μου το επιτρέπει ακόμη...δεν έχω πολύ διάθεση.Δειλά-δειλά όμως κάτι έκανα.Κανόνισα τα ρούχα της και έκλεισα τον παιδότοπο για την Κυριακή των Βαίων που είναι η μέρα της.Με τα υπόλοιπα θα ασχοληθώ μόλις νιώσω καλύτερα.Μανούλες σαν φιλώ όλες γλυκά και συγχωρέστε με που άφησα το παρεάκι μας...που θα πάει θα πάρω και πάλι τα πάνω μου!!!!

Ζεννια μου, κοπελα μου πως σε καταλαβαινω να ηξερες...... και εγω ημουν ετσι για αρκετους μηνες, τους περισσοτερους δηλαδη, και η αληθεια ειναι οτι και εγω ειμαι ενας πολυ αισιοδοξος ανθρωπος..... εμενα οπως τελικα αποφανθηκαν οι ειδικοι, γιατι επειδη τα ειδα πολυ πολυ μαυρα και πολυ πολυ σκουρα, λιγο η επιλοχειος και λιγο η αυπνια, γιατι εμενα ο Λευτερακος μου εχει να κοιμηθει πανω απο 2 με 3 ωρες σερι τη νυχτα απο τοτε που ηταν 4 μηνων και κατι.... και σε ενα μηνα χρονιαζει..... αντιμετωπισα παρα πολλα προβληματα και πολλα μπαμ με τον αντρουλη μου, που οχι οτι ηταν η ειναι και αγιος, αλλα ημουν και εγω αρκετα υπερβολικη..... τελικα τελικα, οι ειδικοι εκτος απο την φαρμακευτικη περιθαλψη που μεταξυ μας δεν την ακολουθησα και πολυ..... μου συνεστησαν να κοιμαμαι οποτε μπορω, γιατι η ελλειψη υπνου, σε συνδυασμο με καταστασεις οπως αυτες που περναμε εμεις οι πρωτομανουλες, εχει καμμια φορα ασχημα αποτελεσματα, και η αληθεια ειναι οτι ενα δικιο το εχουν..... οποτε αφηνω το μικρο στο μπαμπα του και κοιμαμαι καμποσες ωριτσες χωρις γκρινια κλαμα και αγχος, αισθανομαι πολυ καλυτερα, και επιπλεον δεν εχω νευρα και δε φωναζω με το παραμικρο!!!!Δε ξερω αν η συμβουλη μου ειναι σωστη, παντως αν οντως μπορεις να κοιμηθεις μερικες ωριτσες και ξεκουραστεις, τωρα που φτιαχνει και ο καιρος λιγακι παρε τη μικρουλα σου και τον αντρουλη σου και πατε καμμια βολτιτσα, θα νοιωσεις αλλος ανθρωπος!!!!! Ειλικρινα ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα, και να ξερεις οτι δεν εισαι μονη σου, ειμαστε και εμεις εδω που εχουμε παρει master στην αυπνια και τη νυχτερινη γκρινια, οποτε χρειαζεσαι βοηθεια..... χτυπα την πορτα μας, σιγουρα καποια απο εμας θα ειναι εδω και θα σε βοηθησει.....
Ασχολησου με τα γενεθλια της μικρουλας μας, τι θα κανεις πως θα το κανεις δες τι κυκλοφορει για να στολισεις και θα φτιαξει η διαθεση σου ακομα περισσοτερο φαντασου τη μικρη Θωμαις να σβηνει το πρωτο της κερακι, και τοτε θα αλλαξει ο κοσμος ολος γυρω σου!!!!!
Μανουλα Ζεννια το κεφαλι ψηλα, η ζωη ειναι ομορφη, και τωρα με τα ζουζουνακια μας ακομα πιο ομορφη, λιγο πιο δυσκολη αλλα ομορφη λιγο ακομα υπομονη και ολα θα φτιαξουν!!!! I love you I love you

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα σας μανουλιτσες!!!! τι κανετε??? εχω την εντυπωση οτι ολες μας ασχολουμαστε λιγο πολυ με τα πρωτα γενεθλιακια των ζουζουνιων μας εεεεε????
Ελενα εσενα το χερι σου μου φαινεται πιανει σε ολα εεεεεε???? πολυ καλο το αποτελεσμα με την τουρτα!!!!
Εγω βρε κοριτσια πολυ θα ηθελα να προσπαθησω, αλλα χρονος μηδεν δυστυχως, και τωρα εχω το μικρο στα ποδια μου γιατι βγαζουμε και αλλα δοντακια και ειμαστε παλι μεσα στην γκρινια και την αυπνια και την ημερα τωρα πια...... και τωρα προσπαθω εδω και ωρα να γραψω, γραφω αφηνω και παλι τα ιδια και παει λεγοντας....... τα εχω δει και λιγακι σκουρα με τη δουλεια και το σπιτι και το μικρο και τις αυπνιες και ψιλοζοριζομαι να πω την αληθεια, και φανταζομαι τα χειροτερα ερχονται γιατι προς το παρον ερχομαι φυσιολογικες ωρες πισω στο σπιτι και δε δουλευω τα σαβ/κα, αλλα σε λιγο καιρο θα επιστρεφω πολυ αργοτερα και θα εργαζομαι και τα σαββατα και καποιες κυριακες, και τοτε θα τα δω ολα πιστευω!!!!! μου αρεσει που τωρα γκρινιαζω οτι δεν προλαβαινω και δεν εχω χρονο να ξεκουραστω.......... τοτε τι θα κανω???? οχι πειτε μου
τι θα κανω, γιατι ο αντρουλης μου με λεει υπερβολικη!!!!
Πρεπει να σας αφησω για να τον βαλω λιγακι στη στρατα, με περιμενει εδω και μερες το σιδερο και εγω ολο το στηνω και δεν κανει!!!!
Φιλακια μανουλιτσες μου, αν προλαβω θα σας καληνυχτισω αργοτερα.... διαφορετικα θα τα ξαναπουμε καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα..... φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!!!!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τελικα ολες τα ιδια περναμε μου φαινεται...και εγω μια απο τα ιδια...μονο τα Σαβ/κα ειμαι καλυτερα, που κραταει ο ανδρας μου τη μικρη και κοιμαμαι λιγο περισσοτερο...

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elzu έγραψε:Κοριτσια καλησπερα και απο εμενα!Σημερα φτιαξαμε την τουρτα την δοκιμαστικη για να δουμε αν μπορουμε να δουλεψουμε την ζαχαροπαστα αλλα τελικα ειναι ευκολο σχετικα...

Μπραβο Ελενα πολυ καλη η τουρτα!!
Εσεις ολα σετ με τη σταλιτσα...πολυ ωραιο θεμα μπραβο!!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμα ριας τη γλυκερινη που την βρηκες?υπαρχει ειδικη για οικιακη χρηση?

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζεννια μου,κοριτσακι μου κουραγιο.Δεν εχω να σου πω κατι αλλο.Σε καταλαβαινω ,και εγω εχω περασει τετοιες φασεις ειδικα οταν η μικρη μου ειχε κολικους.Τα νευρα τσαταλια.Τωρα μερα με τη μερα γινεται πολυ καλυτερη και τα 2 τελευταια δοντια που εβγαλε( 6 στο συνολο) ουτε που τα καταλαβαμε.Ευχομαι και η γλυκια Θωμαιδα να αρχισει να στρωνει και να ξεκουραστεις και εσυ λιγακι.
Οσο για τους ανδρες μας, τους θεωρω ΗΡΩΕΣ!!!Αφου εμενα δεν με εχει πεταξει απο το μπαλκονι ακομη και ζω με θεωρω τυχερη χαχα

Βρε κοριτσια μονο εγω δεν ασχολουμαι με τα γενεθλια των παιδιων μου!!!!Ο γιος μου γινεται τριων 2/4 και η μικρη ενος 28/4.
Δεν ξερω ,μου φαινονται μικρα ακομη για μεγαλες συγκεντρωσεις και δεν θα καταλαβουν και τιποτα.Στον γιο μου , 2 φορες μια τουρτιτσα αναμεσα σε δικους μας ανθρωπους.Και ετσι θα κανω και φετος.

Εγω τις τελευταιες εβδομαδες κοιμαμαι καλυτερα,η μικρη ξυπναει και αργα και ετσι το ριχνω και εγω λιγο εξω.Καθε μερα τωρα που εφτιαξε και ο καιρος παμε βολτα και πρωι και απογευμα.Τρελαινεται η μικρη

Οσο για την αγκαλια,δεν ξερω,πειτε με κακη μαμα,αλλα ποτε δεν ημουν πολυ υπερ της αγκαλιας και να εχω πανω μου το παιδι.Και γκρινια που ειχαν καμια φορα,δεν τα επαιρνα συνεχεια.Δεν ηταν και αυτα απο μικρα μωρα που καθονταν στην αγκαλια μου.Ηταν και ειναι πολυ ανεξαρτητα.Ουτε τα κουνουσα για να κοιμηθουν,ουτε τα σηκωνα.Προσπαθουσα να τα ηρεμησω με χαδια στο κεφαλι και με σιγανη φωνη.Και σχεδον παντα πετυχαινε.

Φιλακια πολλα σε ολες σας

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσαρες ομορφες!!!!επειδη οπως βλεπω ολες ειμαστε σκατα ας γινει ενα θαυμα να ανεβουμε λιγο ψυχολογικα πλιζζζ!!! εγω χθες με τον αντρα μου μαλωναμε ολη μερα και ο λογος ηταν γιατι βγηκε μονος με φιλους το σαββατοβραδο μετα απο 4-5 μηνες.χαχαχαχα ειμαι πολυ εγωιστρια τελικα μας ακουσε ολο το χωριο να μαλωνουμε,γιατι καποια στιγμη ηταν κατω και εγω επλενα μπαλκονι και μαλωναμε και απο αποσταση!!!!!
εμεις για το παρτυ σχεδον ετοιμες!!!
το δικο μας θεμα τι αλλο; πριγκιπισσες και θα τα δειτε ολα σαν συνολο μετα το παρτυ μας εκπληξη!!!!μεχρι τοτε τα παντα σχεδον ειναι ετοιμα..
ρουχα=οκ
παπουτσια=οκ
κορδελα=οκ
κερακια -πιατακια -κουταλακια-κερακι-χαρτοπετσετες=οκ
τουρταμμμμ σχεδον =οκ
και μας μενει μονο η μεγαλη μερα!!! καλεεε θα κλαιω ειμαι σιγουρη.....
Κατερινιο και γω δεν ειμαι υπερ της αγκαλιας αλλα αναγκαστικα η μεγαλη μου ειχε μαθει γιατι τοτε μεναμε με τα πεθερικα μου οποτε καταλαβαινεις.τωρα στη μικρη δεν τη κουνησα ποτε για να κοιμηθει και τωρα στο πυρετο παλι δ κουνουσα.το μονο κακο που εχουμε ειναι οταν βαζω ηλεκτρικη που κλαει και θελει αγκαλια αν δεν ειναι καποιος να μου τη προσεχει!
Ζεννια μου χαιρομαι τοσο πολυ που σε βοηθησα να δεις λιγο τα πραγματα διαφορετικα.ενα θα σου πω το τελευταιο 1,5 χρονο τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα χωριζω και οταν το πω δυνατα ολοι μου λενε που θα πας;;; και λεω στο παγκακι!!χαχαχαχαχα κουραγιο κοριτσι η ζωη ειναι ωραιαα ας την απολαυσουμε με οτι μας εχει δωσει και ας μην ειμαστε και μεις τοσο θυμωσιαρες...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΓΙΝΑ ΜΑΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3120.14-3-12 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 11'25 ΩΡΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ..ΑΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΤΗΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ..ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Μαρινακι.να σου ζησει το μωρακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις.και γω τον γιο μου τον ειχα στη μοναδα 11 μερες και σε καταλαβαινω.Κουραγιο κανε και θα τον χορτασεις αγκαλιτσα μολις βγει.

Αλεξανδρα να τον χαιρεσαι τον μπομπιρα σου. Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 21 130627 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 21 12978 Περασε κιολας ενα χρονο,το πιστευεις?

Πολλα φιλια σε ολες Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 21 982137

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ortikaki που μενεις στην ημαθια?εμενα η καταγωγη του αντρα μου ειναι απο τα παλατιτσια!!!
την καλησπερα μου σε ολες και μαρινακι να σου ζησει το νινακι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις