Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 34]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ortikaki έγραψε:χρονια πολλα στα αγορακια της ομαδουλας μας που σημερα εχουν και αυτοι με τη σειρα τους τα πρωτα τους γενεθλιαααα!!! να τα εκατοστησετε και παντα ευτυχισμενα.
κοριτσια για πειτε για το αυγο,δλδ πρωτη φορα δε το δωσατε μελατο;;; πως το δωσατε;; ποση ωρα το βρασατε;;; εγω δε τα παω καλα με τα αυγα με αναγουλιαζουν και ακομα δε της εδωσα. Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 982137

Εγώ της το βράζω 6-7 λεπτά το πολύ μέχρι 8 ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο μέχρι να το πετύχω άστα! τελοσπάντων μέχρι τώρα τρώμε μόνο το κρόκο διαλυμένο με λίγο νεράκι τώρα μετά το χρόνιασμα θα αρχίσω να της δίνω λίγο λίγο ασπραδάκι!

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα, κορίτσια!!
Τόνια, να χαιρόμαστε τους γιους μας! χρόνια τους πολλά!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 12978 Εύχομαι να είναι πάντα υγιή και ευτυχισμένα!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 130627
Κέλλυ, μόνο βαζάκια nestle τρώει; Πάντως πάλι καλά που τρώει τα υπόλοιπα. Εμένα άρχισε από την προηγούμενη εβδομάδα να κάνει νερά με τα φρούτα και με σκάει κάθε φορά, αλλά επιμένω. Εκνευρίζομαι, μετράω μέχρι το δέκα και συνεχίζω. Very Happy Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! Χρονίσαμε!! Very Happy
Μαίρη, είσαι από τις τυχερές που η μικρή σου τα τρώει όλα! Smile Όντως κάθε γιατρός λέει τα δικά του! Απορώ δηλαδή! Ποιος έχει δίκιο και γιατί το κάνουν αυτό; Δε θα ήταν καλύτερο να ακολουθούν όλοι μια γραμμή ή έστω 2; Ο καθένας και το δικό του;
Κατερίνα, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την τούρτα. Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω τις τούρτες των άλλων κοριτσιών, αλλά δεν είχα ούτε το κουράγιο να φτιάξω μια τέτοια δημιουργία ούτε τα χρήματα για να αγοράσω... Σήμερα, που ήρθαν παιδάκια, έφτιαξα μια άλλη τούρτα της Γιώτης πάλι, αλλά πολύ πιο ωραία από την προηγούμενη. Σοκολάτα-πραλίνα!! Μιαμ!! Το αβγό το βράζω πολλή ώρα... Έχω έναν ειδικό βραστήρα για αβγά και κρατάει πολλή ώρα. Μάλλον για αυτό δε λιώνει,ε; Πάντως η γιατρός μου είχε πει να το βράζω καλά! Εμένα μου είπε ένα αβγό την ημέρα για ένα χρόνο (μέχρι τα 2), αλλά αφού χρονίσει. Εγώ το ξεκίνησα νωρίτερα και δε θα του το δίνω κάθε μέρα, γιατί δεν το τρώει όλο και το τρώω εγώ.
Εύη, ευχαριστούμε πολύ!!! Very Happy Το αβγό ξέρω ότι πια δεν πρέπει να το δίνεις μελάτο, αλλά καλά βρασμένο, λόγω όλων αυτών που έχουν ακουστεί για τις κότες.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Καλησπέρα, κορίτσια!!
Τόνια, να χαιρόμαστε τους γιους μας! χρόνια τους πολλά!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 12978 Εύχομαι να είναι πάντα υγιή και ευτυχισμένα!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 130627
Κέλλυ, μόνο βαζάκια nestle τρώει; Πάντως πάλι καλά που τρώει τα υπόλοιπα. Εμένα άρχισε από την προηγούμενη εβδομάδα να κάνει νερά με τα φρούτα και με σκάει κάθε φορά, αλλά επιμένω. Εκνευρίζομαι, μετράω μέχρι το δέκα και συνεχίζω. Very Happy Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! Χρονίσαμε!! Very Happy
Μαίρη, είσαι από τις τυχερές που η μικρή σου τα τρώει όλα! Smile Όντως κάθε γιατρός λέει τα δικά του! Απορώ δηλαδή! Ποιος έχει δίκιο και γιατί το κάνουν αυτό; Δε θα ήταν καλύτερο να ακολουθούν όλοι μια γραμμή ή έστω 2; Ο καθένας και το δικό του;
Κατερίνα, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την τούρτα. Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω τις τούρτες των άλλων κοριτσιών, αλλά δεν είχα ούτε το κουράγιο να φτιάξω μια τέτοια δημιουργία ούτε τα χρήματα για να αγοράσω... Σήμερα, που ήρθαν παιδάκια, έφτιαξα μια άλλη τούρτα της Γιώτης πάλι, αλλά πολύ πιο ωραία από την προηγούμενη. Σοκολάτα-πραλίνα!! Μιαμ!! Το αβγό το βράζω πολλή ώρα... Έχω έναν ειδικό βραστήρα για αβγά και κρατάει πολλή ώρα. Μάλλον για αυτό δε λιώνει,ε; Πάντως η γιατρός μου είχε πει να το βράζω καλά! Εμένα μου είπε ένα αβγό την ημέρα για ένα χρόνο (μέχρι τα 2), αλλά αφού χρονίσει. Εγώ το ξεκίνησα νωρίτερα και δε θα του το δίνω κάθε μέρα, γιατί δεν το τρώει όλο και το τρώω εγώ.
Εύη, ευχαριστούμε πολύ!!! Very Happy Το αβγό ξέρω ότι πια δεν πρέπει να το δίνεις μελάτο, αλλά καλά βρασμένο, λόγω όλων αυτών που έχουν ακουστεί για τις κότες.

μη φανταστείς ξεκινάμε πάντα με δυσκολία αλλά μετά σιγά σιγά τα συνηθίζει! ναι κ εγω αυτό ξέρω ότι πρέπει να ναι καλά βρασμένο!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Αντωνάκη και τον Απόλλωνα! Να ειναι παντα γερα και καλοτυχα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 12978 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 130627 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 783141

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τόνια και Μαράκι μου να χαίρεστε τα παιδάκια σας.Ευχομαι ο δρόμος τους να είνια στολισμένος με ροδοπέταλα,η ζωή του γλυκιά σαν μέλι και η κάθε τους μέρα να πασπαλίζετε με πολύχρωμη αστερόσκονη!!!!!Να σας έχει και σας ο θεούλης γερές για να τα μεγαλώσετε και να τα δείτε όπως ποθεί η καρδιά σας! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 12978 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 130627
Εμείς κορίτσια τρώμε τα πάντα.Απο λαχανικά,κρέας,φρούτα τα πάντα είναι πολύ καλόφαγο το παιδί μου δεν με δυσκόλεψε ποτέ!Εξού και τα 11 κιλά που φτάσαμε.Χτες πήγαμε παιδίατρο και είναι 11 κιλά και 82 πόντους στο ύψος....που θα φτάσει μου λέτε?Η μεσούλα μου το ξέρει τι περνάω με το βάρος της κάθε μέρα.Ξεκινήσαμε να περπατάμε αλλά κρατώντας την απο το χεράκι.Κάνει και μερικά βηματάκια μόνη αλλά πέφτει αμέσως.Τώρα η γιατρός μας έδωσε τυρί και γιαούρτάκι.Το τυρί της το δίνω στο μεσημεριανό της φαγητό πατημένο με το πιρουνάκι...ξεκίνησα να μην της τα αλέθω πια και ευτυχώς τα τρώει.Κάνει απλά πιο πολύ ώρα και τρώει λιγότερη ποσότητα.Αλεσμένα μου έτρωγε 300γρ τώρα περίπου 200γρ.Τα φρούτα της τα αλέθω ακόμη γιατί τα ψιλοφοβάμαι είναι η αλήθεια!Και μένα τρελένεται με το αυγό της.Μέχρι τώρα της έδινα μόνο κρόκο.Τώρα θα προσθέσω και το ασπράδι.Είναι αλήθεια πως πρέπει να το βράζουμε τουλάχιστον 6-8 λεπτά για να σκοτώσουμε τυχόν μικρόβιο σαλμονέλας(σας το λέω ως γιατρός)αν και τα αυγά του εμπορίου έχουν ελεγχθεί απο τις βιομηχανίες,αλλά ποτέ δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι.Εμείς τρώμε απο τον προπαππού της τον Σταυρο που έχει κοτούλες στην αυλή οπότε το βράζω καλά.Και η δική μου γιατρός μου συνέστησε 1 αυγό κάθε μέρα,είναι πολύ σημαντικής υψηλής βιολογικής αξίας η πρωτείνη του αυγού για τα 2 πρώτα χρόνια της ζωής του ανθρώπου.Εγώ πάλι δεν της δίνω τις δύο μέρες την εβδομάδα που την ταίζω ψάρι.Φοβάμαι τον συνδιασμό οπότε το αποφεύγω.Στο γιαούρτι μου κάνει νερά δεν το θέλει με τίποτα αλλά θα το παλέψω και θα βρώ και άλλους τρόπους να το φάει,πάντως με μέλι δεν το θέλει καθόλου.Α!μας έδωσε και μέλι να τρώμε απο εδώ και πέρα η γιατρός μας.Μετά τον χρόνο λέει πως το γαστρεντερικό σύστημα του παιδίου έχει τελειοποιηθεί και δεν κυνδυνεύει απο αλλαντίαση.Τέλος τώρα τρώμε και όσπρια.Μπορεί να φάει απο τα δικά μας φαγητά,αρκεί να μην τσιγαρίζω το λάδι και να μην της βάζω αλάτι.Το πρόγγραμα είναι 2 φορές όσπρια,2 φορές ψάρι και 3 φορές την εβδομάδα κρέας.Αντε να κόψω μερικές μέρες το ξεχωριστό μαγείρεμα για την μικρή.Κουράστηκα κορίτσια να της μαγειρέυω κάθε μέρα,ήθελα να τρώει πάντα φρέσκο φαγητό.Θα προσπαθήσω να της δίνω απο τα δικά μας και να προσέξω τον τρόπο που θα τα παρασκευάζω.Για ζάχαρη ούτε λόγος μου είπε η γιατρός,και εγώ συμφωνώ απόλυτα.Αυτά τα νέα μας μανούλες γλυκειές...περιμένω να ακούσω τα δικά σας!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτο με το αυγο ειναι ενα θεμα παντως.η παιδιατρος μου ειπε 3 με 4 λεπτα να το βραζω.Το ιδιο μου ειχε πει και ο παιδιατρος στην αθηνα στον γιο μου .και μερα παρα μερα.οχι καθε μερα.
Εγω της δινω και λιγο ασπραδι παντως απο τωρα.

Ζεννια πολυ αργα ξεκινησατε το γιαουρτακι.Πως και ετσι?
Για το απογευμα τι σας ειπε? Να της δινεις φαγητο η κρεμα?

Στα κιλα ειμαστε ιδια.και η δικια μου ειναι 10,950 αλλα 80 εκατοστα.Μας ριχνετε λιγο ,χιχι Very Happy .

Η μικρη παντως τρωει τα παντα.Σημερα ετρωγε ο γιος μου ενα κρουασαν,της εδωσε λιγο και το καταβροχθισε!Κοντεψα να παθω εγκεφαλικο γιατι δεν τον ειδα που της εδωσε.
Στο φαγητο δεν τα προλαβαινω και τα 2.Και ο γιος μου τρωει παααααααααρα πολυ αλλα δεν βαζει γραμμαριο.Ειναι κολλημενος στα 15 μισο κιλα.Σε λιγο θα τον φτασει η μπεμπα! Shocked

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κάπως έτσι με τη Ζένια είμαστε κ έμεις! ναι λίγο το γιαουρτάκι το αργήσατε αλλα σιγά δε πειράζει! όσπρια εγώ μαζί με τα λαχανικά της βάζω λίγες φακές που μου έχει πει η γιατρός! Τις προάλλες της έδωσα ροδελίτσες μπανάνα και τις καταβρόχθισε βέβαια η μπανάνα είναι μαλακια όποτε έλιωσε εύκολα! της έχω δώσει κ μιραντα αλλά δε πολύ θέλω κακιές συνήθειες είναι αυτά! Οταν μας βλέπει να τρώμε θέλει κ αυτή όπως όλα τα παιδάκια φαντάζομαι, τι να κάνω να της απασπώ τη προσοχή?

mariabel

mariabel
Κατερίνα, ευχαριστούμε!!
Ζέννια, τι τέλειες ευχές είναι αυτές!! Σε ευχαριστώ πολύ!!
Κορίτσια και η δική μου παιδίατρος είχε πει γιαούρτι μετά το χρόνο. Άλλο αν εγώ του άρχισα νωρίτερα αφού εσείς ήδη δίνατε...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ανοιξιάτικες μανούλες φεύγουμε για Πάσχα....Χρόνια Πολλά εκ των προτέρων στη Δημητρούλα να την χαίρονται κ να την καμαρώνουν οι γονείς της!!!
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες σας να χαιρόμαστε τα αγγελουδάκια μας κ τις οικογένειες μας!

Και μιας που μένω στη Λεβεντομάνα αυτό για σας: "Εύχομαι η Ανάσταση
καρδιές να μαλακώσει
το αύριο καλύτερο
μπορεί να ξημερώσει"

"Πασχαλινές δέξου ευχές
απ την καρδιά βγαλμένες
Όλες οι μέρες της ζωής
να είναι αναστημένες"

Σας φιλώ!!

mariabel

mariabel
Κατερίνα, να σε ρωτήσω... Πώς έφτιαξες την υπογραφή σου έτσι; Θέλω να βάλω και εγώ τα τικεράκια το ένα δίπλα στο άλλο, αλλά δεν ξέρω πώς.
Μαίρη, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!! Πολύ ωραίο το ποιηματάκι που μας αφιέρωσες!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 417472

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:αυτο με το αυγο ειναι ενα θεμα παντως.η παιδιατρος μου ειπε 3 με 4 λεπτα να το βραζω.Το ιδιο μου ειχε πει και ο παιδιατρος στην αθηνα στον γιο μου .και μερα παρα μερα.οχι καθε μερα.
Εγω της δινω και λιγο ασπραδι παντως απο τωρα.

Ζεννια πολυ αργα ξεκινησατε το γιαουρτακι.Πως και ετσι?
Για το απογευμα τι σας ειπε? Να της δινεις φαγητο η κρεμα?

Στα κιλα ειμαστε ιδια.και η δικια μου ειναι 10,950 αλλα 80 εκατοστα.Μας ριχνετε λιγο ,χιχι Very Happy .

Η μικρη παντως τρωει τα παντα.Σημερα ετρωγε ο γιος μου ενα κρουασαν,της εδωσε λιγο και το καταβροχθισε!Κοντεψα να παθω εγκεφαλικο γιατι δεν τον ειδα που της εδωσε.
Στο φαγητο δεν τα προλαβαινω και τα 2.Και ο γιος μου τρωει παααααααααρα πολυ αλλα δεν βαζει γραμμαριο.Ειναι κολλημενος στα 15 μισο κιλα.Σε λιγο θα τον φτασει η μπεμπα! Shocked
Κατερινάκι μου εγώ γενικότερα μέχρι τώρα δεν έδωσα κρέμα στη μικρή για πολύ χρονικό διαστημα γιατί την αναγούλιαζε.οπότε της έκανα γάλα και το απόγευμα.Μετά έβαλα στο απογευματινό της και τον κρόκο αυγού μαζί με το γάλα.Τώρα η παιδίατρος μου είπε να της δώσω τραχανά ή τοστάκι με κασεράκι,η γιαούρτι,η ψωμάκι με μέλι και βούτυρο γενικά ότι θέλω και ότι θα δώ οτι αρέσει στο παιδί.Όσον αναφορά στο θέμα γιαούρτι η παιδίατρος μου είναι κάθετα αρνητική στα επιδόρπια γιαουρτιού,και γω να σου πώ την αλήθεια σαν γιατρός συμφωνώ απόλυτα.Οπότε αφού ήθελα να της δώσω γιαούρτι απο φρέσκο γάλα είπαμε να περιμένουμε τον χρόνο και μετά.Βέβαια η μικρή προς το παρόν δεν το θέλει.Θα δούμε ίσως το συνηθίσει!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Κατερίνα, να σε ρωτήσω... Πώς έφτιαξες την υπογραφή σου έτσι; Θέλω να βάλω και εγώ τα τικεράκια το ένα δίπλα στο άλλο, αλλά δεν ξέρω πώς.
Μαίρη, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!! Πολύ ωραίο το ποιηματάκι που μας αφιέρωσες!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 417472

Μαρακι μου , δεν βαζεις το ενα κατω απο το αλλο ,αλλα το ενα διπλα στο αλλο κολλητα.

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:κάπως έτσι με τη Ζένια είμαστε κ έμεις! ναι λίγο το γιαουρτάκι το αργήσατε αλλα σιγά δε πειράζει! όσπρια εγώ μαζί με τα λαχανικά της βάζω λίγες φακές που μου έχει πει η γιατρός! Τις προάλλες της έδωσα ροδελίτσες μπανάνα και τις καταβρόχθισε βέβαια η μπανάνα είναι μαλακια όποτε έλιωσε εύκολα! της έχω δώσει κ μιραντα αλλά δε πολύ θέλω κακιές συνήθειες είναι αυτά! Οταν μας βλέπει να τρώμε θέλει κ αυτή όπως όλα τα παιδάκια φαντάζομαι, τι να κάνω να της απασπώ τη προσοχή?
Μαρία μου και μένα η μικρή όταν τρώμε με τον Γιάννη θέλει και εκείνη να φάει...ακόμη και αν μόλις την έχω ταίσει!!!Εγώ να σου πώ την αλήθεια ανάλογα το φαγητό που έχω μπορεί να της δώσω μερικές μπουκίτσες για να την ξεγελάσω.Όταν το φαγητό είναι ζουμερό βουτάω ψωμάκι και της δίνω μικρές μπουκίτσες επίσης.Αν πάλι τίποτε απο τα παραπάνω δεν μπορώ να κάνω της δίνω ψωμάκι βουτηγμένο στο λαδάκι της σαλάτας που είναι ωμό, μασουλάει και ξεχνιέται.Ετσι τρώμε και μείς ήρεμα....

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="zennia"]
ksapphire έγραψε:

Όσον αναφορά στο θέμα γιαούρτι η παιδίατρος μου είναι κάθετα αρνητική στα επιδόρπια γιαουρτιού,και γω να σου πώ την αλήθεια σαν γιατρός συμφωνώ απόλυτα.

Εξηγησε μου βρε κοριτσακι μου γιατι εισαι αρνητικη στα παιδικα γιαουρτακια?Συγνωμη που επιμενω αλλα με ενδιαφερει πραγματικα η αποψη σου.
Εγω τα αρχισα στον Κωνσταντινο μου,οταν ξαδελφια μου απο τον Καναδα ,και οι 3 ιατροι ,μου ειπαν να μην τα φοβαμαι γιατι ειναι εμπλουτισμενα και κανουν και καλο στο στομαχακι τους πριν περασουν στο κανονικο γιαουρτι. Shocked

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Αντωνάκη για εχθες και απο εδω και αυριο στη Δημητρουλα...επισης κοριτσαρες Καλο Πασχα να εχουμε!!!
γιαουρτακι της εδωσα και εγω γιατι δεν ετρωγε ενα διαστημα τη φαριλακτε...επισης κανω αυτο που κανει η Ζεννια με το ψωμακι βουτα κ τσιμπαει και κανα φασολι οταν τα κανω στο φουρνο..αλλιως βαζω αρακα οταν κανω μοσχαρι..το ψαρι δεν το θελει με τπ κ μετα τσαντιζεται και δεν θελει να φαει τπ..τι θα κανω δεν ξερω...επιμενω 1 φορα τη βδομαδα μπας κ συνηθισει... Rolling Eyes

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 130627 Δημητρααααα!!να τα εκατοστησεις! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 860530
κοριτσια εγω δινω το γιαουρτακι advance συν2αζω και το τρωει μια χαρα και εγω που δοκιμασα ειναι πολυ νοστιμο.τα αλλα ολα τα τρωμε μια χαρα και απο τα δικα μας πλεον.σπανια κανω κατι ιδιαιτερο πλεον για τη νικολετα.το μονο που μου ειπε ο γιατρος ειναι να μη χρησιμοποιω κυβο,και στο τελος να βαζω λιγο αλατακι και λιγο πιπερακι.αλλα λιγο οχι πολυ.χθες της εδωσα και για πρωτη φορα αυγο!! μπλιαχ ρε κοριτσια το ετοιμαζα και μου ερχοταν να ξερασω η δολια μανα.της εδωσα μονο ενα κουταλακι και οκ δεν ειχαμε κανενα προβλημα οποτε σημερα 2 θα φαει.αν με ρωτατε αν της αρεσε;;; ενα θα πω τη σαλιαρα τη πεταξα κατευθειαν στα σκουπιδια γιατι εφτυσε και λιγο.

λοιποοοον επειδη δε ξερω αν θα μπορεσω να ξαναμπω ευχομαι σε ολες μας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ&ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!με υγεια βρε κοριτσια πανω απ ολα. Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 982137

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zennia έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:κάπως έτσι με τη Ζένια είμαστε κ έμεις! ναι λίγο το γιαουρτάκι το αργήσατε αλλα σιγά δε πειράζει! όσπρια εγώ μαζί με τα λαχανικά της βάζω λίγες φακές που μου έχει πει η γιατρός! Τις προάλλες της έδωσα ροδελίτσες μπανάνα και τις καταβρόχθισε βέβαια η μπανάνα είναι μαλακια όποτε έλιωσε εύκολα! της έχω δώσει κ μιραντα αλλά δε πολύ θέλω κακιές συνήθειες είναι αυτά! Οταν μας βλέπει να τρώμε θέλει κ αυτή όπως όλα τα παιδάκια φαντάζομαι, τι να κάνω να της απασπώ τη προσοχή?
Μαρία μου και μένα η μικρή όταν τρώμε με τον Γιάννη θέλει και εκείνη να φάει...ακόμη και αν μόλις την έχω ταίσει!!!Εγώ να σου πώ την αλήθεια ανάλογα το φαγητό που έχω μπορεί να της δώσω μερικές μπουκίτσες για να την ξεγελάσω.Όταν το φαγητό είναι ζουμερό βουτάω ψωμάκι και της δίνω μικρές μπουκίτσες επίσης.Αν πάλι τίποτε απο τα παραπάνω δεν μπορώ να κάνω της δίνω ψωμάκι βουτηγμένο στο λαδάκι της σαλάτας που είναι ωμό, μασουλάει και ξεχνιέται.Ετσι τρώμε και μείς ήρεμα....

Ζεννια μου μηπως εκανες κατι λαθος με το τικερακι;;;; σαν πολυ μεγαλη σε ηλικια βλεπω τη Θωμαις εδω

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki έγραψε:
zennia έγραψε:

Ζεννια μου μηπως εκανες κατι λαθος με το τικερακι;;;; σαν πολυ μεγαλη σε ηλικια βλεπω τη Θωμαις εδω
Φιλενάδα μου καλά που το πρόσεξες!!!Είχα κάνει μάλλον λάθος στην ημερομηνία.Στο παρελθόν σε έχω ξαναποκαλέσει έτσι για άλλο θέμα αν θυμάσαι,το λέω και τώρα λοιπόν,σκέτος Πουαρό!!!!!Χιχι...Ευχαριστώ φιλενάδα το διόρθωσα.

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="ksapphire"]
zennia έγραψε:
ksapphire έγραψε:

Όσον αναφορά στο θέμα γιαούρτι η παιδίατρος μου είναι κάθετα αρνητική στα επιδόρπια γιαουρτιού,και γω να σου πώ την αλήθεια σαν γιατρός συμφωνώ απόλυτα.

Εξηγησε μου βρε κοριτσακι μου γιατι εισαι αρνητικη στα παιδικα γιαουρτακια?Συγνωμη που επιμενω αλλα με ενδιαφερει πραγματικα η αποψη σου.
Εγω τα αρχισα στον Κωνσταντινο μου,οταν ξαδελφια μου απο τον Καναδα ,και οι 3 ιατροι ,μου ειπαν να μην τα φοβαμαι γιατι ειναι εμπλουτισμενα και κανουν και καλο στο στομαχακι τους πριν περασουν στο κανονικο γιαουρτι. Shocked
Θα σου εξηγήσω το ιατρικό μου πιστεύω βασισμένο σε μελέτες που αφορούν στην παιδική διατροφή Κατερινάκι μου.Η Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία(σύμφωνα με την οποία οι περισσότεροι παιδίατροι ενημερώνονται)καθιστά τα επιδόρπια γιαουρτιού ανώφελα.Όχι επικύνδυνα προς θεού,αλλά ανώφελα.Είναι ίδια η μελέτη που έχει κάνει η συγκεκριμένη παιδιατρική εταιρεία και για τις κρέμες του εμπορίου.Δηλώνεται μάλιστα πως σε μερικά χρόνια θα παρακινήσουν να καταργήσουν οι παιδίατροι την εισαγωγή των έτοιμων κρεμών και επιδορπίων στην διατροφή των βρεφών.Ο βασικότερος λόγος είναι η ποσότητα της ζάχαρης που περιέχετε στο επιδόρπιο γιαουρτιού.Τελευταίες μελέτες απέδειξαν πως όσο καθυστερεί η εισαγωγής προιόντων ζάχαρης και αλατιού στο διατροφολόγιο ένος βρέφους,τόσο εύκολο είναι αργότερα να δημιουργήσει ένα σωστό διατροφολογικό μέλλον κατά της παιδικής παχυσαρκίας,αλλά και κατά των καρδιονοσημάτων,διαβήτη,υπέρτασης ως ενήλικας.Επίσης δηλώνεται πως το γιαούρτι είναι ένα γαλακτοκομικό προιόν το οποίο χορηγείτε στα βρέφη για ένα και σημαντικό λόγο(δηλαδή θα μπορούσε να αντικατασταθεί με τυρί ή γάλα,εφόσον όλα δίνουν ασβέστιο στον οργανισμό)το ένζυμο εκείνο που υπάρχει στην μαγιά του γιαουρτιού.Για να καταλάβεις καλύτερα είναι εκείνο το ένζυμο-μύκητας το οποίο προσλαμβάνουμε και εμείς οι ενήλικες απο το γιαούρτι και μας είναι απαραίτητο όταν παίρνουμε αντιβίωση.Δυστυχώς τα επιδόρπια γιαουρτιού δεν παιριέχουν αυτό το τόσο σημαντικό στοιχείο.Μόνο στο ζωντανό φρέσκο γιαούρτι περιέχετε γιατί με την βιομηχανική επεξεργασία και την πολύ υψηλή θερμοκρασία καταστρέφετε.Γι αυτό η Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία ζητά πλέον απο τους παιδιατρους να προτείνουν την εισαγωγή του φρέσκου γιαουρτιού στα νήπια(δηλαδή μετά τον χρόνο για να είναι πλέον τελειοποιημένο το γαστρεντερικό σύστημα του παιδίου),αντί του επιδόρπιου γιαουρτιού που θεωρείτε κενές(ανώφελες)θερμίδες και πρόσληψη ποσότητας ζάχαρης.Ελπίζω να σε κάλυψα Κατερινάκι...αμα με πιάσει ο οίστρος της δουλειάς δεν βάζω γλώσσα μέσα μου!!!!Αν σε κάτι δεν σε διαφώτισα πές μου να στο αναλύσω,με μεγάλη χαρά.

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οχι , προς Θεου ησουν κατατοπιστικοτατη και σε ευχαριστω πολυ.
Δεν μπορω να μεταφρασω ακριβως πως μου το ειχε πει η ξαδελφη μου , η οποια ειναι ειναι παιδιατρος με ειδικοτητα ενδοκρινολογος-διαβητολογος και μου ειχε πει αυτο ( ελπιζω να ξερεις αγγλικα)

Lactose is broken down with the culturing of the baby yogurt and milk proteins are either semi-removed or limited. The culturing makes baby yogurt easier to digest

και το αλλο που μου ειπε ειναι οτι οι παιδιατροι δεν προτεινουν γενικα το γιαουρτι γιατι φοβουνται μηπως οι γονεις αρχισουν να δινουν πριν το χρονο αγελαδινο γαλα στα μωρα τους.

Τι να πω , δεν ξερω scratch

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρονια Πολλα Δημητρουλα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 130627 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 12978να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις.

Ευακι και εγω αυτο δινω στη μικρη μου.Δυο δυο τα τρωει,και ειναι και ακριβα τα ατιμα!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 982137

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TI KANETE KORITSIA ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Κ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΕΥΤΗΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ...

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανούλες μου καλές ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας!Πάντα με υγεία!

mariabel

mariabel
Γεια σας, κορίτσια! Χριστός ανέστη!
Τι κάνετε; Πώς περάσατε;
Αν και καθυστερημένα... Χρόνια πολλά στη Δήμητρα της Κέλλυ!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 130627 Εύχομαι τα καλύτερα για την κόρη σου, Κέλλυ!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Γεια σας, κορίτσια! Χριστός ανέστη!
Τι κάνετε; Πώς περάσατε;
Αν και καθυστερημένα... Χρόνια πολλά στη Δήμητρα της Κέλλυ!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 27 130627 Εύχομαι τα καλύτερα για την κόρη σου, Κέλλυ!!

Αληθώς ο Κύριος Μαρία!! Χρόνια Πολλά λ Χριστός ανέστη στις υπόλοιπες κ από εμένα να χαιρόμαστε τα λουλουδάκια μας κ τους άντρες μας φυσικά!
Προσωπικά, Πάσχα στο χωριό λίγο έξω από το Ηράκλειο! Περάσαμε πολύ καλά σουβλίσαμε τον οβελία κ το κοκορέτσι η μικρούλα μια χαρά! δοκίμασε πρώτη φορά τυράκι κ της δώσαμε κ ένα κοκαλάκι χεχε σκυλάκι περάσαμε το παιδί!! Εσείς ??? Για πείτε??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις