Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 34]

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σου, Μαίρη! Και εμείς πήγαμε στο χωριό, ορεινή Κορινθία. Ο καιρός δεν ήταν πολύ καλός, αλλά περάσμαε τέλεια!!! Πολύ καλή παρέα!
Δε σας είπα... Ο μικρός μου όπου να'ναι θα περπατήσει!! Ήδη κάνει 2-3 βηματάκια πριν πιαστεί από κάπου! Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μια χαρά μια χαρά!! εγώ τη κρατάω κ στραταρίζουμε λέω τώρα καμιά μέρα να αρχίσω να την αφήνω σιγά σιγά! Με το αυγουλάκι τι κάνατε?

mariabel

mariabel
Και εμένα έτσι κάνει. Μόνο όταν ξεχνιέται κάνει κανένα βηματάκι. Είναι φοβητσιάρης ακόμα...
Προχθές κάτι έφαγε. Σήμερα δεν ήθελε να το αγγίξει. Θα σταματήσω να βάζω ασπράδι μέχρι να αρχίσει να το τρώει χωρίς να το λιώνω, γιατί τώρα το αναγουλιάζει... Με ταλαιπωρεί πολύ, αλλά πιστεύω σιγά-σιγά θα αρχίσει να τρώει και από αυτό...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε που θα πάει σιγα σιγα θα το συνηθίσει!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρονια Πολλα γλυκες μανουλες

Βρε Μαρακι ,απο ποιο χωριο εισαι στην ορεινη Κορινθια?Εγω ειμαι απο τα Εξαμιλια Κορινθιας!!!Λες να βγουμε και συγγενεις ???? Very Happy

mariabel

mariabel
Κατερίνα, ο παππούς μου ήταν (δεν ζει πια) από το Καλιάνοι, κοντά στη Στυμφαλία. Τα Εξαμίλια πού είναι; Δεν τα έχω ακουστά. Μάλλον δεν είμαστε πολύ κοντά...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ..ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΠΑΛΙ!!!ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μανουλιτσες μου καλησπερα σας, χρονια πολλα και χριστος ανεστη!!!! χαθηκαμε αρκετα και μου λειψατε, εχασα και τα γενεθλιακια των μικρουλικων σας, και πολυ λυπαμαι αλλα τα πραγματα τον τελευταιο καιρο ειναι λιγο δυσκολα για μενα!!!! Sad Sad Sad Sad
Καταρχην να ξεκινησω με τις καλυτερες μου ευχες για τα μωρακια της ΕΛΕΝΑΣ, της ΖΕΝΝΙΑΣ μας, της ΕΥΑΣ, της ΜΑΡΙΑΣ/mariabel, της ΤΟΝΙΑΣ και της ΚΕΛΛΥ/ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ, κοριτσια μου σας ευχομαι οτι καλυτερο για τα παιδακια σας, ναι ειναι παντα ευτυχισμενα και τυχερα, ευχομαι η ζωη τους να ειναι παντα γεματη αγαπη υγεια και ευτυχια!!!!!! ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ....... !!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirinifth έγραψε:μανουλιτσες μου καλησπερα σας, χρονια πολλα και χριστος ανεστη!!!! χαθηκαμε αρκετα και μου λειψατε, εχασα και τα γενεθλιακια των μικρουλικων σας, και πολυ λυπαμαι αλλα τα πραγματα τον τελευταιο καιρο ειναι λιγο δυσκολα για μενα!!!! Sad Sad Sad Sad
Καταρχην να ξεκινησω με τις καλυτερες μου ευχες για τα μωρακια της ΕΛΕΝΑΣ, της ΖΕΝΝΙΑΣ μας, της ΕΥΑΣ, της ΜΑΡΙΑΣ/mariabel, της ΤΟΝΙΑΣ και της ΚΕΛΛΥ/ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ, κοριτσια μου σας ευχομαι οτι καλυτερο για τα παιδακια σας, ναι ειναι παντα ευτυχισμενα και τυχερα, ευχομαι η ζωη τους να ειναι παντα γεματη αγαπη υγεια και ευτυχια!!!!!! ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ....... !!!!

ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!να χαίρεστε όόόόλες τα παιδάκια σας! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Κατερίνα, ο παππούς μου ήταν (δεν ζει πια) από το Καλιάνοι, κοντά στη Στυμφαλία. Τα Εξαμίλια πού είναι; Δεν τα έχω ακουστά. Μάλλον δεν είμαστε πολύ κοντά...

Ειναι το πρωτο χωριο μετα την Κορινθο προς τα Λουτρα Ωραιας Ελενης.
Απεχει και εξι μιλια απο τον Ισθμο και για αυτο ονομαστηκαν ετσι.
Και γω δεν εχω ακουσει το χωριο του Παππου σου αν και πολυ συχνα ερχομασταν για φαγητο-γουρουνοπουλο κοντα στην Στυμφαλια

mariabel

mariabel
Καλημέρα!! Ο μικρός μου σήμερα είναι μες στην γκρίνια. Κακόμαθε τόσες μέρες με κάποιον πάνω από το κεφάλι του και τώρα θέλει όλο αγκαλιά και να ασχολούμαι μαζί του. Πού θα πάει; Θα συνηθίσουμε στους παλιούς μας ρυθμούς.

Τόνια, μη στενοχωριέσαι. Για αυτό είναι τα πεθερικά για να μας χαλάνε πού και πού τη διάθεση... Sad Εμένα, δόξα στο Θεό, είναι πολύ καλοί, αλλά έχω ακούσει πολλά από άλλους, οπότε σε καταλαβαίνω.
Ειρήνη, σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές. Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472 Γιατί είναι τα πράγματα δύσκολα; Λόγω δουλειάς; Εύχομαι να φτιάξουν γρήγορα!
Κέλλυ, Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472
Κατερίνα, το Καλιάνοι είναι πριν τη Στυμφαλία. Σίγουρα θα έχεις περάσει από εκεί.

Κορίτσια, θέλω να του μάθω μπιμπερό και θα περάσω δύσκολα αυτές τις μέρες... Sad Μακάρι να μη με παιδέψει πολύ!

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανούλες αγαπημένες θέλω να σας ενημερώσω οτι μια απο μας απο χθές το μεσημέρι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα στην οικογένεια της.Η Ευη μας έχει την μητέρα της στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρή χειρουργική περίπτωση συστροφής εντέρου.Το χειρουργείο έγινε χθές με επιτυχία όπως ενημερώθηκα απο τους συναδέλφους που την έχουν αναλάβει και η πορεία της εξέλιξης της είναι προς το παρόν σταθερή.Παρακαλώ όλες σας απο εδώ το μικρό μας παρεάκι να της δώσετε τις πιο θερμές ευχές σας και την θετικότερη σκέψη σας γιατί το κοριτσάκι μας είναι συντετριμένο,αφού δεν μπορεί να πάει να δεί την μανούλα της γιατί είναι άρρωστη με ίωση.Ελάτε να της κρατήσουμε νοερά το χέρι για συμπαράσταση.Ενωμένες στις χαρές αλλά και στις δυσκολίες....θα σας ενημερώνω για την πορεία της υγείας της μανούλας της.Ευάκι όπως σου είπα πολλές φορές μέχρι τώρα....όλα θα πάνε καλά!

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευακι μου ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου, ευχομαι η μανουλα σου να βγει απο το νοσοκομειο γερη και δυνατη και εσυ να μπορεσεις γρηγορα να βρεθεις διπλα της!! Κουραγιο κοριτσακι μου σε καταλαβαινω απολυτα, γιατι αντιμετωπιζω και εγω ενα προβλημα με τη μανουλα μου αυτο τον καιρο!!!! Ελπιζω και ευχομαι να πανε ολα παρα μα παρα πολυ καλα και να βρεθει συντομα παλι με τα παιδακια της και τα εγγονακια της!! Οπως ειπε και η Ζεννια, να δεις που ολα τα πανε καλα!!!!

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mariabel έγραψε:Καλημέρα!! Ο μικρός μου σήμερα είναι μες στην γκρίνια. Κακόμαθε τόσες μέρες με κάποιον πάνω από το κεφάλι του και τώρα θέλει όλο αγκαλιά και να ασχολούμαι μαζί του. Πού θα πάει; Θα συνηθίσουμε στους παλιούς μας ρυθμούς.

Τόνια, μη στενοχωριέσαι. Για αυτό είναι τα πεθερικά για να μας χαλάνε πού και πού τη διάθεση... Sad Εμένα, δόξα στο Θεό, είναι πολύ καλοί, αλλά έχω ακούσει πολλά από άλλους, οπότε σε καταλαβαίνω.
Ειρήνη, σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές. Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472 Γιατί είναι τα πράγματα δύσκολα; Λόγω δουλειάς; Εύχομαι να φτιάξουν γρήγορα!
Κέλλυ, Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472
Κατερίνα, το Καλιάνοι είναι πριν τη Στυμφαλία. Σίγουρα θα έχεις περάσει από εκεί.

Κορίτσια, θέλω να του μάθω μπιμπερό και θα περάσω δύσκολα αυτές τις μέρες... Sad Μακάρι να μη με παιδέψει πολύ!

Αχ βρε Μαρακι μου, η μαμα μου επαθε ενα προβλημα στη μεση της, της παρουσιαστηκαν κοιλες, αρχισε με πονακια και τελικα καταληξαμε στο νοσοκομειο, και τωρα στο σπιτι και στο πολυ χαλαρο, κρεβατι καναπες καρεκλα και παει λεγοντας..... ευτυχως που ο αντρουλης μου δεν εχει αρχισει ακομα τη δουλεια και μπορεσε να κρατησει ο Λευτερακι μας, γιατι δε μπορουσα να λειπω απο τη δουλεια δυστυχως περα απο τις 3 μερες που ηταν η μαμα μου στο νοσοκομειο..... μετα κανονικοτατο ξεπατωμα, δουλεια 2 σπιτια 1 μωρο που δεν προλαβαινα καν να δω πανω απο 1 ωρα τη μερα, να τρεχω και να μην προλαβαινω, ειδικα τη μεγαλη εβδομαδα, μαυρο το χαλι μου.... και σαν να μην εφταναν ολα τα αλλα κολλησα ιωση με υψηλο πυρετο και δυστυχως κολλησα και το μικρουλη μου....... δε μπορει λεω καποιος θα με μουτζωσε δεν εξηγειται αλλιως..... και τωρα που τα σκεφτομαι ολα αυτα...... Χριστε μου..... ευτυχως η μαμα ειναι καλυτερα ελαφρως τις τελευταιες 2 μερες και ειμαι και εγω για λιγο πιο χαλαρη και ηρεμη. Αυριο θα κανει παλι εξετασεις και αξονικη και τη Δευτερα θα παμε στο γιατρο να δουμε τι γινεται..... γιατι τελος του μηνα ο αντρας μου παει δουλεια και πρεπει να βρεθει λυση με το μικρουλη μας....πω πω σε τρελανα..... δωσε πολλα φιλακια στο γλυκουλη σου!!!!!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια μου!Χρονια πολλα σε ολες σας!Στα καινουργια κοριτσια που δεν εχω προλαβει να γνωρισω! Χρονια πολλα σε ολα τα μωρακια που ειχαν τα γενεθλια τους, να ειναι καλοτυχα και ευτυχισμενα παντα με υγεια και οι μανουλες να τα χαιρονται παντα! Συγνωμη που εχω χαθει αλλα παλευουμε με τον Χρηστο αυτο που αρχισαμε να το κανουμε επαγγελμα και αν ολα πανε καλα ( που μεχρι στιγμης ειναι δοξα τον θεο καλα ) θα γινουμε και επισημα επιχειρηματιες....!Σας υποσχομαι οτι οταν ολα μπουνε σε μια σειρα θα ξανα γραφω πιο συχνα!Η Δημητρουλα ειναι μια χαρα απλα βρε κοριτσια μου εχει γινει πολυ ατακτη...δεν ακουει καθολου....

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια,
ειμαι σημερα καλα και το λεω γιατι μεχρι και το πρωι ειχα καταρευσει και η ζεννια μας το ξερει καλα.τη καημενη της το κλεισα στα μουτρα το τηλεφωνο με ειχαν πιασει τα κλαματα.οχι τοσο για αυτα που μου ειπε για τη μαμα μου βρε κοριτσια αλλα γιατι πραγματικα δε πιστευα οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που να νοιαζονται τοσο για το συνανθρωπο τους.οσα ευχαριστω και να της πω πραγματικα δε προκειτε να της ξεπληρωσω αυτο που εκανε για μενα χθες και συνεχιζει να κανει ακομα.τελικα ειμαι πολυ τυχερη που την εχω φιλη μου και χαιρομαι που η μικρη Θωμαις εχει μια τοσο αξια ευγενικη και καλοψυχη μανουλα!!!!!!
Ειρηνακι μου τι να πω,περαστικα στις μανουλες μας ας ευχηθουμε να ειναι απλα μια μπορα που απλα περασε και για τις 2.αλλα βρε κοριτσι μου εσυ εισαι σε χειροτερη κατασταση απο μενα εγω τουλαχιστον εχω και την αδερφη μου να μοιραστουμε αυτη τη δυσκολη στιγμη καθως και τη πεθερα μου απο κατω να μου φροντισει τα παιδια για αυτο το διαστημα.σου ευχομαι καλο κουραγιο και καλη επιτυχια στις εξετασεις της μαμακας σου.
οσο για τη δικη μου ειναι πολυ καλυτερα και η κυρια μαμα μου πριν λιγο ονειρευοταν λιγο παγωτακι....η λιξουρη!!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευούλα και Ειρηνάκι περαστικά στις μανούλες σας.μπόρα είναι θα περάσει...εύχομαι περαστικά και αγύριστα.
και ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι μέσα σε αυτό το σάπιο σύστημα για να παίρνουμε κουράγιο οτι ίσως ο κόσμος τελικά γίνει καλύτερος και ειδικά για τα παιδιά μας. sunny
Ελενάκι ελπίζω να πάει ακόμα καλύτερα η δουλειά σας και να γίνετε σούπερ επιχειρηματίες! cheers
Καλλιοπάκι μου να χαίρεσαι το παιδάκι σου το καλό!(για αύριο-χε,χε βιάζομαι) να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα καλότυχο και χαρούμενο! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 654316
Μαράκι πως πάει με το μπιμπερό? I love you

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirinifth έγραψε:Ευακι μου ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου, ευχομαι η μανουλα σου να βγει απο το νοσοκομειο γερη και δυνατη και εσυ να μπορεσεις γρηγορα να βρεθεις διπλα της!! Κουραγιο κοριτσακι μου σε καταλαβαινω απολυτα, γιατι αντιμετωπιζω και εγω ενα προβλημα με τη μανουλα μου αυτο τον καιρο!!!! Ελπιζω και ευχομαι να πανε ολα παρα μα παρα πολυ καλα και να βρεθει συντομα παλι με τα παιδακια της και τα εγγονακια της!! Οπως ειπε και η Ζεννια, να δεις που ολα τα πανε καλα!!!!
Ειρηνάκι μου γλυκό περαστικά σας κοριτσάκι μου.Δεν γνώριζα οτι αντιμετωπίζατε πρόβλημα υγείας.Περαστικά να είναι και καλό κουράγιο και σε σένα κοπέλα μου,αλλά είπαμε τί να κάνουμε....μάνα είναι μόνο μία!!!!!Αν χρειαστείς την ιατρική μου βοήθεια μην το σκεφτείς,στείλε μου μήνυμα.Πάντα στην διάθεση σου.

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περαστικα κοριτσια στις γλυκες μανουλες σας.Ολα να πανε καλα απο δω και στο εξης Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περαστικά κ να σκέφτεστε θετικά!1 Ζένια τι γιατρός είσαι?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΥΡΕΤΟ Η ΚΑΡΙΔΑ ΜΟΥ!!ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ/??

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:περαστικά κ να σκέφτεστε θετικά!1 Ζένια τι γιατρός είσαι?
Xειρουργός-εργοφυσιολόγος είμαι Μαρία μου.

mariabel

mariabel
Καλημέρα, κορίτσια!
Κάλλη, να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 130627 Εύχομαι κάθε ευτυχία για το κοριτσάκι σου! Χρόνια πολλά με υγεία και πολλή αγάπη! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 12978
Ζέννια, ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες για την Εύη και τη μητέρα της! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472
Εύη, περαστικά σε εσένα και στη μητέρα σου! Χαίρομαι που η μητέρα σου είναι καλύτερα! Εύχομαι γρήγορα να είναι τελείως καλά! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472
Ειρήνη μου, τι πέρασες! Sad Όντως πολύ τρέξιμο και κούραση. Εύχομαι η μητέρα σου να αναρρώσει πλήρως από τη μέση της. Το ίδιο και εσείς. Είστε καλύτερα;
Έλενα, χαίρομαι που οι δουλειές πάνε καλά και έχεις συνέχεια παραγγελίες!! Μη μας ξεχνάς όμως, γιατί εδώ, σε αυτό το φόρουμ, τα κορίτσια σε πρωτοστήριξαν και πήρες θάρρος να συνεχίσεις! Είμαι σίγουρη ότι αφού τα χέρια σου πιάνουν, θα πάνε όλα καλά και θα γίνεις μια επιτυχημένη επιχειρηματίας!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472
Κέλλυ, τίποτα σπουδαίο με το θέμα μπιμπερό... Sad Σήμερα ήπιε 20 ml πορτοκαλάδα. Γάλα ούτε που θέλει να το βλέπει. Μάλλον θα καταφύγω στο σύστημα "νηστικός για μια μέρα". Sad
Τόνια, περαστικά στον Απόλλωνα!
Κατερίνα, Μαίρη Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 28 417472

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ortikaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια,
ειμαι σημερα καλα και το λεω γιατι μεχρι και το πρωι ειχα καταρευσει και η ζεννια μας το ξερει καλα.τη καημενη της το κλεισα στα μουτρα το τηλεφωνο με ειχαν πιασει τα κλαματα.οχι τοσο για αυτα που μου ειπε για τη μαμα μου βρε κοριτσια αλλα γιατι πραγματικα δε πιστευα οτι υπαρχουν ακομα ανθρωποι που να νοιαζονται τοσο για το συνανθρωπο τους.οσα ευχαριστω και να της πω πραγματικα δε προκειτε να της ξεπληρωσω αυτο που εκανε για μενα χθες και συνεχιζει να κανει ακομα.τελικα ειμαι πολυ τυχερη που την εχω φιλη μου και χαιρομαι που η μικρη Θωμαις εχει μια τοσο αξια ευγενικη και καλοψυχη μανουλα!!!!!!
Ειρηνακι μου τι να πω,περαστικα στις μανουλες μας ας ευχηθουμε να ειναι απλα μια μπορα που απλα περασε και για τις 2.αλλα βρε κοριτσι μου εσυ εισαι σε χειροτερη κατασταση απο μενα εγω τουλαχιστον εχω και την αδερφη μου να μοιραστουμε αυτη τη δυσκολη στιγμη καθως και τη πεθερα μου απο κατω να μου φροντισει τα παιδια για αυτο το διαστημα.σου ευχομαι καλο κουραγιο και καλη επιτυχια στις εξετασεις της μαμακας σου.
οσο για τη δικη μου ειναι πολυ καλυτερα και η κυρια μαμα μου πριν λιγο ονειρευοταν λιγο παγωτακι....η λιξουρη!!!!

Ευακι μου, χαιρομαι παρα πολυ που η μανουλα σου ειναι καλυτερα, ευχομαι ακομα καλυτερα και στο σπιτακι της με ολους εσας διπλα της και να ξεχασει αυτη τη κακια στιγμη...... Τελικα καλη μου μπορει ανθρωποι με το Α κεφαλαιο να υπαρχουν λιγοι πια στον κοσμο αλλα εισαι πολυ τυχερη που εχεις διπλα σου τουλαχιστον εναν ακομα και φυσικα μιλαω για τη Ζεννια μας, που φανηκε απο την αρχη οτι εκανε κανει και θα κανει οτι καλυτερο μπορει. Οσο για τη μανουλα μου, ευχομαι και εγω και ελπιζω τα πραγματα να φτιαξουν λιγακι, γιατι ειλικρινα εχω κουραστει παρα μα παρα πολυ, αλλα και παλι λεω να γινει καλα και χαλαλι ολα. Μακαρι λοιπον να σηκωθουν οι μανουλιτσες μας απο τα κρεβατια τους γερες και δυνατες και εμεις εκει θα ειμαστε οσο μπορουμε. Υπομονη κοριτσακι μου, φιλια στη μανουλιτσα σου και περαστικα να ειναι συντομα....!!!!

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έλενα, χαίρομαι που οι δουλειές πάνε καλά και έχεις συνέχεια παραγγελίες!! Μη μας ξεχνάς όμως, γιατί εδώ, σε αυτό το φόρουμ, τα κορίτσια σε πρωτοστήριξαν και πήρες θάρρος να συνεχίσεις! Είμαι σίγουρη ότι αφού τα χέρια σου πιάνουν, θα πάνε όλα καλά και θα γίνεις μια επιτυχημένη επιχειρηματίας!!

Respect Μαράκι μου απλά Respect!!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις