Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 34]

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ζεννια που θα παει θα περασει..
Κελλυ σιγουρα θα γινει μπαμπακιας γιατι μου τι ξεκαθαρισε ο αντρας μου οτι θα της κανει τα χατιρια ολα και μου παραχωρει το ρολο της αυστηρης..χαχα
Ειρηνη αν πετυχε η λαγανα θελω τη συνταγη..ετσι ειναι οταν εχεις δουλειες πεφτουν ολα μαζι...
Ευη που χαθηκες βρε?

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα, μανούλες!!
Τι κάνετε; Σήμερα είχε τέλειο καιρό και πήγαμε παιδική χαρά. Ήμαστε πολλή ώρα στον ήλιο. Πειράζει; Σας έχει πει κάτι η γιατρός για αυτό;
Σήμερα 2η μέρα που του έδωσα πορτοκαλάδα και παρατήρησα, Κατερίνα, ότι έκανε διαφορετικά κακά σήμερα, μαλακά και ανοιχτά πολύ (Συγνώμη για την περιγραφή)... Λες να φταίει η πορτοκαλάδα; Την έβαλα μέσα στην φρουτόκρεμα. Η παιδίατρος μου είχε πει μετά το χρόνο να τη δώσω, αλλά αποφάσισα να σας ρωτήσω και να κάνω ό,τι κάνει η πλειοψηφία. Σας ρώτησα και για το αβγό και το ψάρι, γιατί δεν πήγαμε αυτό το μήνα στην παιδίατρο (για να γλυτώσουμε το 50ευρο). Θα του ξεκινήσω την άλλη εβδομάδα αβγό μέρα παρά μέρα μόνο τον κρόκο, όπως μου είπατε!
Κατερίνα, η δική σου εκτός από περισσότερα κακά, είχαν και διαφορετική υφή και χρώμα;
Μίνα, τι ευχάριστα νέα!! Περπάτησε η Αγγελικούλα; Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 654316 Άντε να έρθει και η δική μας σειρά... Very Happy
Ειρήνη, πώς βγήκε η λαγάνα; Τη δοκιμάσατε; Με καλαμάκι,ε; Μμμμ! Για να το δοκιμάσω και αυτό! Smile
Κέλλυ, τι κάνουν οι κουκλίτσες σου; Τι ωραίο καιρό είχε σήμερα! Εσείς βγήκατε βόλτα;
Εύη, έχεις πάει πρόσφατα στη γιατρό και σου είπε να μην της αρχίσεις αβγό και ψάρι; Αχ, πώς μπορείς και κάνεις δουλειές αυτοκόλλητη με τη Νικολέτα;
Ζέννια, περαστικά στη Θωμαίς! Μια αγκαλίτσα από τον Αντωνάκη! (Λευτέρη μη ζηλεύεις, αθώα αγκαλίτσα θα της δώσουμε!! Very Happy Very Happy )
Κάλλη, Έλενα, Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 417472

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρακι εννοειται οτι τα κακακια θα ειναι διαφορετικα μετα απο πορτοκαλι, πιο μαλακα σιγουρα...

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel όντως είχε καλό καιρό αλλά σχολάω στις 14:30 και όταν έρχομαι κατευθείαν τις ταϊζω και τις βάζω για ύπνο.οπότε πάει η μέρα!και η μαμά μου ήταν μόνη της και δεν μπορεί να βγάλει και τις 2 μαζί!
λέμε την Κυριακή αν έχει καλό καιρό να τις ντύσουμε και να πάμε στο Ζάππειο...παλιές καλές εποχές...

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια,

Μαρακι μου ,και βεβαια τα κακακια πανε και αναλογα με το φαγητο.Προχθες της ειχα βαλει πολυ σπανακι και της βγηκαν καταπρασινα χιχι.Τρομαξε ο ανδρας μου που την αλλαξε!!! Shocked Shocked Shocked.
Απλα εγω ειχα προβλημα γενικα με τα κακακια της μικρης μου απο τη αρχη ,τα εκανε παντα πολλα και νερουλα με αποτελεσμα να βγαινουν και εξω απο την πανα και να βαζω διαρκως πλυντηριο γιατι τα λερωνε ολα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 612298 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 93981 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 93981 .
Καπως καλυτερα εγιναν τα πραγματα οταν αρχισαμε τις στερεες τροφες αλλα και παλι υπαρχουν μερες που τρεχω.Για αυτο και δεν της δινω πορτοκαλι.Το ιδιο και το ακτινιδιο.

Δεν χρειαζεται να πας επισκεψη στην παιδιατρο.Μπορεις να την παρεις και τηλεφωνο και να την ρωτησεις

Ζεννια μου τι κανει το κοριτσακι μας?

Κοριτσια και εγω δεν ειμαι και πολυ υπερ να εχω το μωρο πανω μου.Ειχα βεβαια μαρσιπο αλλα περισσοτερο για την βολτα και για το περπατημα.Ειναι και τα μωρα μου ανεξαρτητα πλασματα απο μικρα και δεν θελουν πολλα πολλα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 788471

Σημερα η μικρη μου , στην κουνια της Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 265569 απο ξαπλα που ηταν σηκωθηκε στον ποπο της.Καθε μερα και κατι καινουργιο μας βγαζει τωρα .

Η διατα μου τωρα τελευται εχει παει στον βροντο Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 597524 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 597524 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 884648 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 912791 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 9664 .Ευτυχως δεν εβαλα κιλο ...Ζεννια μη με μαλωσεις...θα το ραψω Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 837218

Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 531909 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 531909 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 531909 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 531909

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:Καλησπερα κοριτσια,

Μαρακι μου ,και βεβαια τα κακακια πανε και αναλογα με το φαγητο.Προχθες της ειχα βαλει πολυ σπανακι και της βγηκαν καταπρασινα χιχι.Τρομαξε ο ανδρας μου που την αλλαξε!!! Shocked Shocked Shocked.
Απλα εγω ειχα προβλημα γενικα με τα κακακια της μικρης μου απο τη αρχη ,τα εκανε παντα πολλα και νερουλα με αποτελεσμα να βγαινουν και εξω απο την πανα και να βαζω διαρκως πλυντηριο γιατι τα λερωνε ολα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 612298 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 93981 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 93981 .
Καπως καλυτερα εγιναν τα πραγματα οταν αρχισαμε τις στερεες τροφες αλλα και παλι υπαρχουν μερες που τρεχω.Για αυτο και δεν της δινω πορτοκαλι.Το ιδιο και το ακτινιδιο.

Δεν χρειαζεται να πας επισκεψη στην παιδιατρο.Μπορεις να την παρεις και τηλεφωνο και να την ρωτησεις

Ζεννια μου τι κανει το κοριτσακι μας?

Κοριτσια και εγω δεν ειμαι και πολυ υπερ να εχω το μωρο πανω μου.Ειχα βεβαια μαρσιπο αλλα περισσοτερο για την βολτα και για το περπατημα.Ειναι και τα μωρα μου ανεξαρτητα πλασματα απο μικρα και δεν θελουν πολλα πολλα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 788471

Σημερα η μικρη μου , στην κουνια της Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 265569 απο ξαπλα που ηταν σηκωθηκε στον ποπο της.Καθε μερα και κατι καινουργιο μας βγαζει τωρα .

Η διατα μου τωρα τελευται εχει παει στον βροντο Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 597524 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 597524 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 884648 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 912791 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 9664 .Ευτυχως δεν εβαλα κιλο ...Ζεννια μη με μαλωσεις...θα το ραψω Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 837218

Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 531909 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 531909 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 531909 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 531909
Κοριτσάρα μου δεν θα σε μαλώσω....είσαι μια κουκλίτσα και δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτε πάνω σου.Εμείς δεύτερο εικοσιτετράωρο ψηνώμαστε στον πυρετό.Σήμερα ειδικά πολύ υπνηλία το μωρό και ατονία.Όλη μέρα κοιμόταν στην αγκαλιά μου.Δεν ήθελε να την αφήσω κάτω καθόλου.Και γω της έδινα τα χάδια μου απλώχερα.Όλη μέρα αυτοκόλλητες.Τώρα κοιμάται στην κούνια της και εγώ προσπαθώ να πάρω δυνάμεις για το βράδυ και να συμμαζέψω το κορμί μου και τα χέρια μου που με εγκαταλείπουν σιγά-σιγά.....

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχου μωρε Ζεννια, δεν μπορω οταν ειναι αρρωστα τα μικρουλια.Ειναι τοσο αβοηθητα που δεν ξερεις τι να κανεις μερικες φορες.

Μακαρι να το ξεπερασει γρηγορα.Περαστικα σας κοριτσαρα μου και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 417472

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:

και η δικη μου εχει καμια βδομαδα που ξυπναει και σηκωνεται και κρατιεται απο τα καγκελα..να σας πω με φοβιζει αυτο γιατι προσπαθει να πιασει την εξω πλευρα..μη βρεθει καμια μερα απο κατω φοβαμαι...

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cal έγραψε:
ksapphire έγραψε:

και η δικη μου εχει καμια βδομαδα που ξυπναει και σηκωνεται και κρατιεται απο τα καγκελα..να σας πω με φοβιζει αυτο γιατι προσπαθει να πιασει την εξω πλευρα..μη βρεθει καμια μερα απο κατω φοβαμαι...

σε καταλαβαινω, στο γιο μου θυμαμαι καλου κακου εβαζα μαξιλαρια στο πατωμα

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:

σε καταλαβαινω, στο γιο μου θυμαμαι καλου κακου εβαζα μαξιλαρια στο πατωμα

αυτο θα κανω...

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα μανουλιτσες, τι κανετε??? τι κανουν τα μωρουλινια σας???
Εμεις ζηλεψαμε την καλη μας τη νυφουλα τη Θωμαις και ειμαστε απο χθες το πρωι με εμετο διαροια ατονια και αδυναμια, ο γιατρος ειπε ιωση γαστρεντεριτιδας.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ειναι ψιλοχαλια το ζουζουνακι μου, και εγω χθες ολη τη μερα στη δουλεια καθομουν σε αναμενα καρβουνα, πω πω τι αγωνια κοριτσια!!!!!!
Αφου ειχαμε ενα σχετικα καλο βραδυ οσο αφορα τον υπνο αλλα γεματο με διαροια και μετα απο τα αμετρητα τηλεφωνηματα που εκανα στο γιατρο χθες, με βαρεθηκε ο ανθρωπος και τον πηγα πρωι πρωι, και ναι η ιωσουλα που θεριζει αυτη την εποχη, εχει ερθει και εχει κατσει πανω στο ταλαιπωρο το ζουζουνι μου.... μακαρι να το περασει ελαφρυα ο πειρατακος μου.....
Ζεννια μου πως σε καταλαβαινω, προσπαθησε να μαζεψεις τις δυναμεις σου για το βραδυ αν και σου ευχομαι να περασει ο πυρετακος σας, να ηρεμησει η μικρουλα σου και να εχει μια ηρεμη νυχτα...... περαστικουλια σας και πολλα φιλακια και απο τον αρρωστουλη γαμπρουλακο!!!!!
kathy και καλλη μου και εμενα σηκωνεται τον τελευταιο μηνα και καθεται στον πισινουλη του και τωρα τελευταια προσπαθει να καβαλησει και τα καγκελα και πρεπει να βαλω το μπαμπα να μας κατεβασει το κρεβατι για να μη βρεθουμε καμμια μερα κατω απο αυτο!!!
Μαρακι μου πως τα παει ο Αντωνακης σου με την πορτοκαλαδιτσα του??? Δοκιμασε και με το καλαμακι και πες μας, δωσε του φιλακια του γλυκουλη!!!
Ελενακι που εισαι καλε???? εχεις χαθει στις δημιουργιες σου εε???
Φιλακια σε ολες τις μανουλιτσες και τα παιδακια τους, και αγκαλιτσες απο τον αρρωστουλη Λευτερακο!!!!

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kορίτσια μου καλημέρα!Σήμερα είμαστε καλύτερα αφού απο το πρωί είμαστε απύρετες και με αρκετή διάθεση.Μακάρι να το έχουμε ξεπεράσει....βέβαια ο βήχας,τα φλέματα και η καταρροή συνεχίζεται.Ευτυχώς όμως είμαστε χωρίς πυρετό!Ειρινάκι περαστικούλια σας!Σου στέλνω όλη μου την θετική σκέψη κοπέλα μου.Λευτεράκι μου περαστικά αγοράκι μου....

mariabel

mariabel
Γεια σας, μανούλες!!
Κάλλη, δεν ήξερα ότι θα ήταν πιο μαλακά... Ευχαριστώ!
Κέλλυ, είχα ξεχάσει ότι δουλεύεις αν και μου το είχες πει. Έχεις δίκιο. Ελπίζω πάντως αύριο να έχει επίσης τέλειο καιρό και να πάτε εκδρομούλα στο Ζάππειο! Καλά να περάσετε!!
Κατερίνα, και εγώ έχω ένα μάρσιπο και τον χρησιμοποίησα μόνο 2 φορές. Μου τον έκαναν δώρο και παρόλο που δεν πλήρωσα κάτι, μετανιώνω που δεν πήγα να τον αλλάξω. Ελπίζω να χρησιμοποιηθεί από το επόμενο παιδί μου (Θεού θέλοντος) ή από κανένα ανίψι. Smile
Ζέννια, περαστικά στη Θωμαίς! Χαίρομαι που είναι καλύτερα! Υπομονή και κουράγιο σε εσένα!
Ειρήνη, περαστικά στο Λευτεράκη! Εγώ το έχω ήδη κατεβάσει το κρεβάτι, γιατί με το που ξυπνούσε σηκωνόταν κατευθείαν όρθιος. Να το κάνετε σύντομα! Δοκίμασα με το καλαμάκι, αλλά τίποτα... Το παίρνει και παίζει με αυτό!!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σήμερα πήγαμε στις κούνιες και ξεσάλωσαν οι μικρές! η Δημητρούλα πλέον στέκεται για αρκετή ώρα και όταν ακούει μπράβο χτυπάει παλαμάκια! 2-3 μέρες τώρα λέει κακά όταν είναι λερωμένη...τυχαίο?
συναντήσαμε και 1-2 φίλους στο δρόμο και τα μωράκια τους ήταν άρρωστα μωρέ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε όλα τα άρρωστα μπεμπάκια! φιλιά πολλά!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια,

Περαστικα στα αρρωστουλικα της παρεας μας και πολλα φιλια Laughing.

Εγω την δικια μου δεν μπορω να την αλλαξω πλεον.Συνεχεια θελει να καθεται με τον ποπο και μολις την ξαπλωνω για να την αλλαξω ,σηκωνεται.

Αυριο θα παμε σε ενα καρναβαλι σε ενα χωριο εδω κοντα .Θα τα ντυσω τα μικρακια και θα παμε.

Καλο βραδυ και πολλα φιλακια Very Happy σε ολες

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ksapphire έγραψε:Καλησπερα κοριτσια,

Περαστικα στα αρρωστουλικα της παρεας μας και πολλα φιλια Laughing.

Εγω την δικια μου δεν μπορω να την αλλαξω πλεον.Συνεχεια θελει να καθεται με τον ποπο και μολις την ξαπλωνω για να την αλλαξω ,σηκωνεται.

Αυριο θα παμε σε ενα καρναβαλι σε ενα χωριο εδω κοντα .Θα τα ντυσω τα μικρακια και θα παμε.

Καλο βραδυ και πολλα φιλακια Very Happy σε ολες

καλά να περάσετε!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια....εμεις εχουμε παλιοκαιρο σημερα...μαυριλα και βροχη φουλ....καλη σαρακοστη να εχουμε....

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλα κουλουμα μανουλες!!!!! ελπιζω να περασετε τελεια σημερα με τα παιδακια σας!!! Εμεις δοξα το Θεο ειμαστε καλυτερα σημερα, περιτο να σας πω οτι κολλησα και εγω απο το μικρο και ειμαστε σετακι, και φυσικα το προγραμμα λεει μεσα εξαλλου δεν εχει και καλο καιρο οποτε...... ψησταρια, καρβουνακια και 2 καλοι φιλοι.......
Ζεννια μου πολυ χαιρομαι που η μικρη Θωμαιδα μας ειναι πολυ καλυτερα.....
Μαρια μου και εμενα το ιδιο κανει και πρεπει να το κανουμε συντομα, επισης συντομα πρεπει να τον παω στο δωματιο του που το εχω βαψει απο τα Χριστουγεννα...... με το καλαμακι ετσι θα το κανει θα παιζει μεχρι να το συνηθησει και εμενα καποιες φορες το τραβαει και παιζει, οταν δεν θελει να πιει αλλο χυμο...
κοριτσακια μου φιλακια σε ολα τα μωρουλινακια και τις μανουλιτσες, καλη καθαρα δευτερα και ευχομαι σε ολες σας να περασετε πολυ ομορφα....
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια μου...χαθηκα λιγακι αλλα σας διαβαζω καθημερινα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω...περαστικα σε ολα τα μωρακια....

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμεις πολλα χιονια παλι σημερα.Εκτος αυτου ειναι και ο ανδρας μου μεσα με υπηρεσια οποτε σκατα Crying or Very sad
Ευτυχως προλαβαμε και βγηκαμε λιγο εχθες γιατι σημερα μεσα με τα θηρια.
Τα εβαλα λιγο να κοιμηθουνε μπας και ησυχασω .

Χρονια Πολλα και Καλη Σαρακοστη σε ολες μας

Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 417472

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:Εμεις πολλα χιονια παλι σημερα.Εκτος αυτου ειναι και ο ανδρας μου μεσα με υπηρεσια οποτε σκατα Crying or Very sad
Ευτυχως προλαβαμε και βγηκαμε λιγο εχθες γιατι σημερα μεσα με τα θηρια.
Τα εβαλα λιγο να κοιμηθουνε μπας και ησυχασω .

Χρονια Πολλα και Καλη Σαρακοστη σε ολες μας

Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 417472 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 417472

κουκλακια τα παιδακια σου...η κοκκινοσκουφιτσα ολα τα λεφτα!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΕΙΜΑΙ Η ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ..ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ(3ΧΡΟΝΩΝ Κ ΚΑΤΙ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 10 ΜΗΝΩΝ(11-04-2011)...

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΕΙΜΑΙ Η ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ..ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ(3ΧΡΟΝΩΝ Κ ΚΑΤΙ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ 10 ΜΗΝΩΝ(11-04-2011)...

να σου ζήσουν!καλώς ήρθες στην παρέα!

σε όλες τις μανούλες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!

mariabel

mariabel
Γεια σας, μανουλίτσες γλυκιές!! Τι κάνετε;
Ο Αντωνάκης είναι αρρωστούλης από χθες. Έχει μυξούλες και δεκατάκια... Sad

toniach29, καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Ο Απόλλωνας γεννήθηκε την ίδια μέρα με τον Αντωνάκη μου!! Smile Αχ, τι ωραία ένας ακόμα άντρας στην παρέα μας!! Κορίτσια, σιγά-σιγά θα έχετε όλες γαμπρό για τις κόρες σας!! Very Happy Very Happy Very Happy (Πρόσθεσα τον Απόλλωνα στην πρώτη σελίδα). Smile

Κορίτσια αύριο πρωί-πρωί θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης... Ανυπομονώ!! Rolling Eyes

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Γεια σας, μανουλίτσες γλυκιές!! Τι κάνετε;
Ο Αντωνάκης είναι αρρωστούλης από χθες. Έχει μυξούλες και δεκατάκια... Sad

toniach29, καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Ο Απόλλωνας γεννήθηκε την ίδια μέρα με τον Αντωνάκη μου!! Smile Αχ, τι ωραία ένας ακόμα άντρας στην παρέα μας!! Κορίτσια, σιγά-σιγά θα έχετε όλες γαμπρό για τις κόρες σας!! Very Happy Very Happy Very Happy (Πρόσθεσα τον Απόλλωνα στην πρώτη σελίδα). Smile

Κορίτσια αύριο πρωί-πρωί θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης... Ανυπομονώ!! Rolling Eyes

περαστικά στον Αντωνάκη! και εύχομαι το τεστ να βγει ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟ! Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 654316 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 654316 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 654316 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 15 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις