Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
619 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 619 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 34]

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βρε εσεις κοιταξτε ποσο τα πουλανε τα παπουτσακια σαν αυτο που εφτιαξα:

http://www.mypetitboutique.eu/index.php?target=products&product_id=30753

μηπως να σκεφτω καλυτερα????

εγω ημουν παντα γαιδουρι υπομονης...για αργοτερα δεν ξερω...μπορει να το φαει το spanking της...χιχι...

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μηπως να το σκεφτεις οντως?Αυτα που φτιαχνεις ειναι πανεμορφα.

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανούλες μου καλησπέρα!Γυρίσαμε απο την παιδίατρο.Λοιπόν το κοριτσάκι μας είναι 10.020kg και 81cm.Που θα φτάσει αυτό το μωρό βρε παιδί μου?Τώρα κατάλαβα γιατί η μέση μου έχει γίνει κομμάτια.Σε δύο μήνες πήρε 1kg και 4cm.Θα την κάνω μπασκεμπολίστρια στο τέλος μπας και βρεί κανένα καλό παιδί στο μπόι της γιατί πάει χαθήκαμε!!!!Αρχίζουμε απο αύριο αυγό και ψάρι.Πρώτα το αυγό και μετά απο καναδύο εβδομάδες και το ψάρι για να δούμε μήπως έχει αλλεργία.Το αυγό μου είπε να της δίνω μόνο κρόκο και να της τον βάζω μέσα στο φαγητό της μέχρι να δούμε αν έχει αλλεργία και μετά σαν απογευματινό με ψωμάκι και λαδάκι καθημερινά.Το ψάρι μου είπε να της το δίνω 2 φορές την εβδομάδα,και τις υπόλοιπες μέρες το κρέας μας κανόνικα.Την εξέτασε και ευτυχώς τα πνευμονάκια της είναι καθαρά,οπότε ο βήχας της είναι απο τα φλέματα!Ευη μου την ρώτησα για τα μπιμπερό αν μπορώ να τα πλένω στο πλυντήριο πιάτων και μου απάντησε θετικά.Οπότε μπορείς να τα βάλεις και εσύ αν θέλεις.Κορίτσια θέλω να μου πείτε,έχει καμία σας ατμομάγειρα για το φαγητό του μωρού?Μίλησα με την γιατρό μας και με διαβεβαίωσε πως είναι πολύ καλύτερη μέθοδος για την προετοιμασία του παιδικού φαγητού απο το βράσιμο.Κλειδώνονται πολύ καλύτερα οι βιταμίνες των τροφών.Σκέφτομαι να πάρω,αλλά ποίον να επιλέξω?Όσο για παπουτσάκια περπατήματος μου είπε πως είναι πολύ νωρίς ακόμη να βάλουμε,γιατί είναι πολύ βαριά και θα την ενοχλούν.Καλύτερα να φοράει καλτσούλες με πλαστικές βουλίτσες στον πάτο για να έχει ευστάθεια.Την ρώτησα και για μαξιλάρι,αν μπορώ να βάλω στην μικρή στον ύπνο της,και μου απάντησε μόνο αν είναι κρυωμένη,αλλιώς όσο πιο αργά το χρησιμοποιήσει το μωρό,τόσο καλύτερο είναι για την σπονδυλική της στήλη.Για γαλακτοκομικά που την ρώτησα,μου απάντησε οτι θα μπούν μετά τον χρόνο,οπότε ακόμη θα περιμένουμε λιγάκι.Το επόμενο ραντεβού μας σε δύο μήνες απλά για κλινική εξέταση,γιατί με τα εμβόλια προς το παρόν έχουμε τελειώσει σε πρώτη φάση.Αυτά τα νέα απο την Θωμαίδα μας.Εσείς κανένα νέο μανούλες?

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πωπω Ζεννια , το κοριτσακι σου ειναι πανυψηλο.Καλε , που θα της βρουμε γαμπρο???? Very Happy Very Happy

Εγω εχω ατμομαγειρα που πηρα απο τα LIDL,αλλα δεν τον εχω χρησιμοποιησει ακομα.Ολο λεω οτι θα το κανω και δεν...Βλακεια μου το ξερω

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στη μικρή η αλήθεια είναι οτι δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα ατμομάγειρα αλλά στη μεγάλη συνέχεια. ειδικά οταν της κάνω τσιπούρα στον ατμό με λαχανικά τα τσακίζει. πραγματικά είναι πάρα πολύ καλό γιατί το φαγητό κρατάει ΟΛΕΣ τις βιταμίνες και ΚΥΡΙΩΣ τη γεύση του.αξίζει!
εγώ έχω αυτόν...

http://img1.st.klumba.ua/img/used/2010/12/29/272301_0.jpg?v=0

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ουαου βρε Ζεννια φτου φτου..πολυ ψηλο το παιδακι σου..θα΄σαι κ εσυ ψηλη λογικα...οσο αγορα το ψωμι και λαδι και αυγο πως θα το φαει δηλ?μπουκιτσες?εγω ατμομαγειρα χρησιμοποιω, τα κανει πιο νοστιμα και απο οταν μαγειρεψα σε αυτον και οχι στο κατσαρολακι το τρωει ολο το φαγητο της το σκατουλι...Αν σε ενδιαφερει εχω δευτερο...ειχα μαγειρεψει 2-3 φορες του μωρου αλλα μας καναν δωρο και αλλον μετα...

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:μηπως να το σκεφτεις οντως?Αυτα που φτιαχνεις ειναι πανεμορφα.

μολις τελειωσω κατι δουλιτσες αυτες τις 2 βδομαδες, θα πειραματιστω και με αλλα υφασματα...θα κανω δωρακι σιγουρα σε καποια...

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζεννια μου;;;φτου φτου φτου και απο κιλα και κυριως απο υψος τα σπατε!!! καλε τι τη τιαζεις τη κουκλιτσα πες και μενα μπας και φαει το δικο μου το σπουργιτακι και παχυνει λιγο.και σας ειπε και ψαρι-αυγο ε;; εμας οχι ακομα μετα το χρονο μου ειπε.
κοριτσια ξερετε τι αλλο σκεφτηκα για τη μικρη μου μηπως δ βαζει επιδη ειναι υπερκινητικη;;; δλδ εμεις πλεον δε μπουσουλαμε τρεχουμε!!!
Καλλη μου περιμενουμε να δουμε δουλεια σου και που ξερεις μπορει να σουφερει και σενα ενα Α εισοδημα.
κοριτσια θεωρω πως στη προκειμενη φαση ειναι πλεον αργα για ατμομαγειρα αφου σε λιγο θα τρωνε απο το δικο μας για 2 μηνες μονο να αγορασω δε λεει.

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανουλιτσες!!!Πωπω ζεννια μου φτου φτου!Τι κοριτσαρος θα γινει???2 μετρα ανετα!Το τελειο μοντελακι! Very Happy Very Happy χαχα!
Και εγω συμφωνω με την ευη.Σε λιγακι θα τρωνε απο εμας...βεβαια με τον ατμομαγειρα τρωνε ολες τις βιταμινες...ετσι θα επρεπε να τρωμε ολοι μας...χαχα...σιγα σημερα τιγανιτες πατατουλες!

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια μου καλημερα!!! τι κανετε σημερα???
Ζεννια μου σου εχω ετοιμο γαμπρο για την κορακλα σου..... το γιο μου εννοειται βαιβαια, πριν ενα μηνα ηταν 9500 κιλα και 79 ποντους και τωρα δεν του κανουν καλα καλα τα ρουχα του και ειναι για 12 μηνων... εσεις για τι ηλικια τους φορατε????
Ευα μου η κορη σου που την ειδα στις φωτο στο fb εχει παρει φορα και σε τρεχει απο οτι καταλαβα εεε??? μπραβο σας μπραβο σας.... !!!!!
Οσο για τον ατμομαγειρα να σας πω οτι εμενα η χυτρα μου και νομιζω οι περισσοτερες, εχει ενα καλαθι για μαγειρεμα στον ατμο και εκει μαγειρευω του μικρου απο τοτε που ξεκινησαμε και οντως δεν εχει καμμια σχεση με τα βρασμενα κοριτσια μου, αλλη γευση!!!
Θα συμφωνησω με την Ευα εμας μας ειπε ο γιατρος μολις κλεισουμε τον 9ο μηνα και μπουμε στο 10ο ξεκιναμε κανονικα φαγητο απο το δικο μας εκτος απο οσπρια οποτε ειναι αργα πια για ατμομαγειρα, εκτος αν συνεχισουμε να μαγειρευουμε και για ολη την οικογενεια που να πω την αληθεια το σκεφτομαι λιγακι..... εμεις κοριτσια τον κροκο του αυγου τον τρωμε τωρα απο τα χριστουγεννα και σε λιγο θα το τρωμε ολοκληρο ο μικρος τρελαινεται, ειναι απο τα λιγα που τρωει με μεγαλη ευχαριστηση!!!!

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κ απο εμενα κοριτσια!!!
Καλε τη ψηλο κοριτσακι ειναι αυτο;Σκλεναρικοβα!!!
Εμενα παλι ειναι 8100 αλλα δεν ξερω απο υψος γιατι δεν μας μετρησε ο γιατρος..μονο ζυγισμα για να δουμε τι δοση deron θα περναμε που ημασταν αρρωστες.
Δεν θυμαμαι πια μανουλα ειπε για το μικρακι της οτι δεν παιρνει πολυ βαρος επειδη ειναι υπερκινητικο....πιστευω οτι ισχυει γιατι κ εμενα ετσι ειναι...δεν εχει παρει πανω απο 350 gr το μηνα κ μπουσουλαει απο 5.5μηνων,εχθες εκανε και 3 βηματα..!!!τωρα αρχιζει το τρεξιμο για εμας!!!
Οσο για τον ατμομαγειρα εχω ενα μηχανημα thermomix λεγεται κ κανει φαγητα στον ατμο αλλα δεν το εχω χρησημοποιησει καθολου.Βαζεις ολα τα υλικα απο την αρχη ή πρωτα το κρεας(μοσχαρι.η κοτοπουλο)και στην συνεχεια τα λαανικα;Ασχετη τελειως ειμαι αλλα θα ηθελα να μαθω.. απο οποια μανουλα ξερει να μου πει!!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σας κοριτσια.

Και εγω δεν ξερω να χρησιμοποιω τον ατμομαγειρα.Θελω να το κανω, ειδικα τα ψαρια να φτιαχνω και τα δικα μας εκει.
Και μενα η Παιδιατρος μου ειπε οχι ακομη αυγο και ψαρι.Αυγο στον δεκατο και ψαρι στον χρονο.
Στον γιο μου ξεκινησα τον κροκο στον ενατο και το ψαρι στον δεκατο.Σκεφτομαι να παραβλεψω λιγο την παιδιατρο ειδικα στο αυγο.

Ειρηνη μου εγω τις φοραω στα ρουχα 12-18 μηνων.Βεβαια κατι ρουχα που μας εχουν στειλει απο τον Καναδα και αρκετα που εχω απο τα MARKS AND SPENCER, και ειναι για 9-12 μηνων της ειναι κουτι.Δεν ξερω πως πανε με τα νουμερα γενικα εδω.Τα φτιαχνουν ισως πιο μικρα,
Να σας ρωτησω κατι?Σε ποια βδομαδα γεννησατε ολες σας?Εγω την μπεμπα μου στην 36η εβδομαδα και η Παιδιατρος μου ειπε να την θεωρω προωρο( κανονικα ηταν να γεννησω 21/05) κατα 1 μηνα περιπου και στην αναπτυξη και στην διατροφη.
Ο γιος μου ειχε γεννηθει 35 εβδομαδων και οκ το θεωρουσα τοτε λογικο να θεωρειται προωρο.Αλλα τωρα για την μπεμπα το θεωρω υπερβολικο. Εσεις τι λετε? Γεννησε καμια απο σας νωριτερα και τι σας ειπε η Παιδιατρος.

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!!εγω 38η γεννησα...Kathy εχει carter's στον Καναδα?

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
και εγω στην 39η ημουν οταν γεννησα!!!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τη μεγαλη μου 38 ακριβως και τη δευτερη 39+1;;; δε θυμαμαι ακριβως..Ελενα;; ποσο τα γεννησαμε;;
νομιζω πως απο τη 36 εβδομαδα και μετα δε θεωρειτε προωρο αλλα και παλι σιγουρη δεν ειμαι.

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευακη μου εγω ειμαι λιγο μπερδεμενη κατασταση....γι'αυτο δεν εγραψα...εγω 38 αλλα οι γιατροι ελεγαν 37...ειχα ημερομηνια 11 απριλιου αλλα ο μεγαλος υπερηχος εδειχνε 17 οτι πρεπει να γεννησω...τελικα γεννησα 6!

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερούδια και απο μένα κοριτσάκια μου!Τελικά μετά απο οικογενειακό συμβούλιο το βράδυ αποφασίσαμε να μην προμηθευτούμε ατμομάγειρα,αφού σε καναδύο μήνες θα μας είναι άχρηστος αν ξεκινήσει η μικρή να τρώει δικά μας φαγητά.Αν και να σας πώ την αμαρτία μου λυγουρευόμουν τον ατμομάγειρα της bebea.Αν κάνω και άλλο μωράκι(πρώτα ο θεός παναγιά μου!)θα είναι απο τα πρώτα που θα αγοράσω.Ειρηνάκι κλείστηκε το συμπεθεριό!!!Μάνα μου ένα κρητίκαρο λεβέντη που θα πάρει το κοριτσάκι μου!Πού να ψάχνω για άλλο ψηλό άντρα η δολια μάνα,να βγώ παγανιά ν βρώ δευτερο Φασούλα?Αφήστε τα κορίτσια,εγώ είμαι 1.75μ. και ο μπαμπάς μας 2.00μ.Αν πάρει απο τον πατέρα και γίνει κανένα ντερέκι ψιλοφοβάμαι μήπως γίνει άχαρη και ατσούμπαλη σαν αυτές της γυναίκες που είναι πάνω απο 1.85μ. που μοιάζουν αντρογύναικα!Και το βάρος μας βρε παιδί μου εμένα μου φένεται πολύ.Κώλο δεν βάζει κάτω όλη μέρα και τα γραμμάρια προστείθενται σαν νεράκι....διατροφή επειγόντως...χιχι!Χτές που γυρνούσαμε απο την παιδίατρο ο άντρας μου αστειευόμενος μου λέει...αν γίνει σαν ντουλάπα το παιδί θα την κάνω την πιο περιζήτητη πόρτα στα νυχτερινά μαγαζία!Αχ το κοριτσάκι μου...Κορίτσια σήμερα ξεκινάω αυγό,και είμαι με μια κορτιζόνη μεσα στο ψυγείο για πάν ενδεχόμενο.Πολύ το φοβάμαι το αυγό και το ψάρι βρε παιδί μου για κανένα αλλεργικό σόκ!Μακρυά απο μας παναγίτσα μου(και απο όλα τα παιδάκια του κόσμου.)Εγώ Κατερίνα μου γέννησα 38 εβδομάδων αλλά με πρόκληση,οπότε ίσως η μπέμπα μου αν την άφηνα,να γεννιόταν αργότερα απο μόνη της.Κορίτσια εσείς που ήδη δίνετε αυγό στα μικρά σας τί ώρα το δίνετε και πώς?

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζεννια μου εχει να παρει το παιδι!Τα πραγματα τα πηρες?Ηρθαν?Εγω δινω στην Δημητρουλα 2μηνες νομιζω ηδη αυγο...το δινω ομως το πρωι!θα φαει το αυγο και μετα και λιγο φρουτο...αν δεν το φαει το βαζω στο φαγητο...αλλα δεν της δινω καθε μερα...εγω το δινω ολοκληρο εδω και εναν μηνα.Για τον ατμομαγειρα και εγω τον ζηλευω...και αν κοριτσια βρουμε καμια δουλιτσα και κανουμε δευτερο παιδακι...γιατι τωρα ουτε απο μακρια...θελω πολυ να το παρω....πρεπει να ειναι τελειο...

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ξερω, και ο γυναικολογος μου και 2 παιδιατροι μου ειπαν να την θεωρω προωρη μεχρι 2 ετων περιπου.Anyway...

Ζεννια μου, αν θελεις σου δινω τον γιο μου,που μαλλον για ψηλος το παει.Ειναι 34 μηνων και σχεδον 1,04 εκατοστα.Ο μπαμπας μας ειναι 1,92 και εγω 1,78. Μας φανταζεσαι ,συμπεθερες?? Very Happy Θα την προσεχω σαν τα ματια μου την κουκλα κορη σου.Ριχτην σε κανα αθλημα απο μικρη να γινει κορμαρα οσο υψος και να παρει.

Cal μου, εννοεις τα carters/osh kosh???Ναι ,τα εχουμε και μαλιστα εχω ενα σωρο ρουχα του γιου μου που μου εφεραν δικοι μου απ εξω.

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κατερινα μου γιατι αν ειναι προωρω τι πρεπει να κανεις διαφορετικο>???και μεχρι να τα δυο να την θεωρεις προωρη?

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Υπολογιζω την αναπτυξη της κατα 1 περιπου μηνα μετα,δηλαδη τωρα ειναι 8.5 μηνων και στην διατροφη εισαγω τα φαγητα λιγο αργοτερα.Ας πουμε οτι το αυγο το ξεκινανε στον ενατο, εγω θα το ξεκινησω στον δεκατο.Αν τα μωρα μπουσουλανε στους 6 μηνες , εμενα θα μπουσουλησει στους 7( τροπος του λεγειν,δηλαδη)
Δεν ξερω, μου φαινεται υπερβολικο ομως γιατι ειδικα η μικρη μου γεννηθηκε 50 εκατοστα και 3200, μια χαρα δηλαδη , σαν να ηταν τελειομηνη.

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νομιζω ειναι υπερβολικο....μια χαρα γεννηθηκε...και εμενα 3200 και 49,5...που να την κρατουσα αλλες 10 μερες???απαπα....

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elzu έγραψε:νομιζω ειναι υπερβολικο....μια χαρα γεννηθηκε...και εμενα 3200 και 49,5...που να την κρατουσα αλλες 10 μερες???απαπα....

Ακριβως .

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμεις τρωμε μισο κροκο καθε δευτερη μερα μετα τα φρουτα, κατα 11-11.30...kathy ναι αυτα εννοω..μας ειχαν φερει δωρο απο Αμερικη κατι κορμακια κ εχω παθει πλακα με την ποιοτητα...

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cal έγραψε: kathy ναι αυτα εννοω..μας ειχαν φερει δωρο απο Αμερικη κατι κορμακια κ εχω παθει πλακα με την ποιοτητα...

ναι και δεν παθαινουν τιποτα με το πλυσιμο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 21 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις