Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
591 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 591 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 34]

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
η δικια μου οταν βρισκει ρουχα παιρνει ενα πονηρο υφος, με κοιταει κ μετα τα πεταει ολα κατω...δοκιμασε και μισο αβοκαντο+1 μπανανα να δεις...
κελλυ μου και εγω δεν το βλεπω να το απολαμβανω για πολυ καιρο...τουλαχιστον τωρα πινω και ενα καφε με την ησυχια μου, μετα θα πινω ηρεμιστικα...

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μολις ανακαλυψα κατι! η Νικολετα μου (που παρολιγον θα λεγοταν Βαγια απο τη μαμα μου(μπλιαχ)) εχει τα πρωτα της γενεθλια των Βαίων!!!!!!δλδ αν της εβαζα το ονομα της μαμας μου θα ειχε γιορτη-γενεθλια την ιδια μερα Shocked .κουλο ε;

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ortikaki έγραψε:μολις ανακαλυψα κατι! η Νικολετα μου (που παρολιγον θα λεγοταν Βαγια απο τη μαμα μου(μπλιαχ)) εχει τα πρωτα της γενεθλια των Βαίων!!!!!!δλδ αν της εβαζα το ονομα της μαμας μου θα ειχε γιορτη-γενεθλια την ιδια μερα Shocked .κουλο ε;

Γιατί μπλιαχ καλέ? το Βάγια είναι πανέμορφο όνομα!και πρωτότυπο!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:
ortikaki έγραψε:μολις ανακαλυψα κατι! η Νικολετα μου (που παρολιγον θα λεγοταν Βαγια απο τη μαμα μου(μπλιαχ)) εχει τα πρωτα της γενεθλια των Βαίων!!!!!!δλδ αν της εβαζα το ονομα της μαμας μου θα ειχε γιορτη-γενεθλια την ιδια μερα Shocked .κουλο ε;

Γιατί μπλιαχ καλέ? το Βάγια είναι πανέμορφο όνομα!και πρωτότυπο!

αληθεια;;;; εμενα δε μου αρεσει καθολου!!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κι όμως!είναι εύηχο, σπάνιο και μου θυμίζει και μια παιδική σειρά της ΕΡΤ όταν είμουν μικρή! "το θησαυρό της Βαγίας"!το θεωρώ απο τα καλύτερα! και δεν χρειάζεται και υποκοριστικά!μακάρι εμένα να με έβγαζαν Φαίδρα όπως έπρεπε και όχι Ευαγγελία....9δε λέω μου αρέσει και αυτό αλλά το άλλο...κορυφαίο!).

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ενα θα σου πω...με λενε Ευδοκια (Ευη) και ο πατερας μου ηθελε να με βγαλει Γρηγορια.οποτε ειμαι καμενη απο ονομα και ετσι στα παιδια μου ηθελα κατι πιο ομορφο.
τωρα το Βαγια εσενα σου ακουγετε ωραιο σε μενα ομως οχι.

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ortikaki έγραψε:ενα θα σου πω...με λενε Ευδοκια (Ευη) και ο πατερας μου ηθελε να με βγαλει Γρηγορια.οποτε ειμαι καμενη απο ονομα και ετσι στα παιδια μου ηθελα κατι πιο ομορφο.
τωρα το Βαγια εσενα σου ακουγετε ωραιο σε μενα ομως οχι.

ε, καλά εννοείται!όλα είναι θέμα γούστου του καθενός. και το Ευδοκία είναι καλό. Ας πούμε την μεγάλη μου κόρη τη λένε Μαρία και δεν τρελαίνομαι.το μισό μου σοϊ το λένε έτσι...Μόνο της αδερφής μου μου αρέσει...Μάνια (απο Μαρία και αυτή!).μιας φίλης την κόρη τη λένε Ερασμία...ε, δεν μου αρέσει καθόλου. στη κουμπάρα μου αρέσει πολύ...

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια! δε θα το πιστεψετε παλι μας χιονισε! και μας χιονισε πιο πολυ απο τη προηγουμενη φορα!δλδ αν δεν εβρεχε ολη μερα χθες που θα το φτανε σημερα;;;;δε μπορω κουραστηκα θελω ηλιο! sunny sunny sunny
εν το μεταξυ το απογευμα εχουμε γιατρο να δω πως θα παμε,γιατι και 2η ακυρωση δε λεει.

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσια, τι κανετε??? εμεις δοξα το θεο ειμαστε μια χαρουλα..... τις μερες μονο.... γιατι τις νυχτες..... αχ αχ αχ αχ!!! αυτα τα δοντακια, αχ αυτα τα δοντακια!!!!!! ζηλευω αφανταστα που τα ζουζουνακια σας μπουσουλανε και σηκωνονται κιολας, εμεις με την προσπαθεια εχουμε μεινει μονο και αληθεια ψιλοστεναχωριεμαι κιολας αν και ο γιατρος μας ειπε οτι το καθε παιδακι ειναι διαφορετικο και μπορει να περπατησει αμεσως χωρις να μπουσουλησει, εγω δεν μπορω να το χωνεψω..... τελος παντων τι να κανουμε θα ερθει και εμας η ωρα μας που θα παει!!!!
Εγω κοριτσια μου με το ονομα κανενα προβλημα τυχαινει οι γονεις μας να εχουν τα ιδια ακριβως ονοματα και οι μαμαδες Ελενη και οι μπαμπαδες Λευτερης, κουφο ε??? Εγω βεβαια θα προτιμουσα να μας αφηναν ελευθερους να επιλεγαμε εμεις τα ονοματα των παιδιων μας..... ωραια θα ηταν!!! Πρεπει να φυγω, γιατι αποδημησε εις Κυριον μια θεια του συζυγου και πρεπει να παμε..... και εχει και μια κακοκαιρια... φυσαει τρελα, βρεχει και κανει κρυο.....φιλια κοριτσακια μου!!!

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mανούλες μου καλημέρα!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΙΒΗΡΙΑ!Πάγωσαν τα πάντα!Απο χθές έβρεχε,φυσούσε τρελά,έκανε παγωνιά και τα πάντα ήταν παγωμένα.Οι δρόμοι γυαλί.Σταλαγμίτες στα κάγκελα,στα αυτοκίνητα παντού.Και απο το βράδυ η βροχή με την πτώση της θερμοκρασίας έγινε παγωμένο χιόνι!Αέρας και παγωμένο χιόνι κορίτσια!Ούτε τα πατζούρια μου δεν άνοιγαν το πρωί.Ούτε η πόρτα του γκαράζ να πάρω το αυτοκίνητο να πάω στο ιατρείο!Τί είναι αυτό το πράγμα,που θα πάει πιά?Οπότε σήμερα σπίτι και αγκαλίτσες όλοι μαζί,και ο Γιάννης έχει ρεπό σήμερα,άλλωστε πως να κάνουν προπόνηση μέσα στα χιόνια?Ευάκι και εμείς έχουμε παιδίατρο αύριο και απορώ πως θα καταφέρουμε να πάμε,αν συνεχιστεί αυτό το χιόνι!Δεν ήξερα οτι το Έυη βγαίνει απο το Ευδοκία...τώρα θα ξέρω πότε θα γιορτάζεις να σου ευχηθώ!Τα κοριτσάκια μας όντως φέτος έχουν γεννέθλια των Βαίων!Και εγώ το κοιτούσα της προάλες και θέλω να αρχίσω σιγά-σιγά να δώ τι θα της κάνω για τα πρώτα της γεννέθλια....η χαζοπρωτομάνα!Χρόνια πολλά και για τον Λάκη σου κοπέλα μου,να τον χαίρεσαι,πολύχρονος!Ειρηνάκι μην αγχώνεσαι για τον μικρούλη που δεν μπουσουλάει...(βέβαια καλά στα λέω άλλα και εγώ ψιλοστενοχωριέμαι είναι η αλήθεια)και εμένα η Θωμαίδα δεν θέλει να μπουσουλίσει.Μπορώ να σου πώ οτι ούτε προσπάθειες κάνει,φένεται να μην της αρέσει καθόλου.Και να σκεφτείς οτι κατάφερε να σηκωθεί μόνη της όρθια στο πάρκο μόλις το Σάββατο που μας πέρασε!Δεν μπορώ να πώ,ζηλεύω που άλλα μωράκια στην ηλικία μας έχουν πιο γρήγορη εξέλιξη αλλά τι να κάνουμε βρε παιδί μου,είναι στο κάθε μωρό τελικά!

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα, γλυκιές μανούλες!!
Διάβασα τα νέα σας και χάρηκα μαζί σας για τα κατορθώματα των υπέροχων μωρών σας! Δόξα στο Θεό, που είναι καλύτερα στην υγεία τους!
Εγώ δε θα πολυμπαίνω πια... Είχα κολλήσει, κορίτσια, και αυτό με έφερε πίσω σε πολλά άλλα πράγματα... Θα μπαίνω πού και πού, θα διαβάζω νέα σας, αλλά δε θα μπορώ να απαντώ σε καθεμιά ξεχωριστά, αφού οι σελίδες θα έχουν γεμίσει... Very Happy

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια πηγαμε γιατρο για εμβολιο Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 8 578578 και εξεταση.
τι σας ειπα;δε βαλαμε σχεδον καθολου [παλι και αυτη τη φορα λογο δοντιων
72 ποντους
7800 κιλα
ειμαστε πετσι και κοκαλο σας ειπα εβαλε μονο 150 γρ και 2 ποντους.απο διατροφη καινουριο μας εδωσε χυλοπιτες και τραχανα....(αχ και να ξερες ποσο καιρο τρωμε της φιλης μας Ζεννιας μου ρθε να του πω).αυτα τπτ αλλο καινουριο.
και το χιονι συνεχιζει και συνεχιζει και συνεχιζει και συνεχιζει και συνεχιζει....

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωχ ευη μου κοκκαλιαρα η μικρη σου!Αλλα λογικο απο τα δοντακια!Οσο για το χιονι...εδω ερπυστριοφόρο καθαρισε το πρωι...αυριο...δεν ξερω...μακαρι να μπορουμε να ανοιξουμε την πορτα!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια.

Και εμεις δεν μπουσουλαμε ακομη,και ο γιος μου δεν μπουσουλησε σχεδον καθολου.Μην στεναχωριεστε, θα σηκωθουν και θα περπατησουν και ουτε που θα το καταλαβετε.

Και μενα μου αρεσει το ονομα Βαγια, Ευακι μου, παρα πολυ.
Καλα η κορη σου ειναι 7800!!!! Εμενα η δικια μου πριν ενα μηνα ηταν 9300!!!!!!!!!Παναγια μου,θα αρχισω να ανησυχω....Ειναι χοντρη!!!!!Θα της ξεκινησω διατροφη ΑΜΕΣΑ!!!

Μαρακι μου , θα μας λειψεις που δεν θα μπαινεις συχνα Crying or Very sad

Ενα χιονι κοριτσια εδω και ενας αερας αλλο πραγμα.Βγηκα παρ ολα αυτα για περπατημα το μεσημερι και με πηρα και με σηκωσε χαχα .Μονο εγω η τρελη ημουν στους δρομους.Τι να κανω ομως.Εχω πει οτι θα περπαταω καθε μερα ,μιση ωρα.

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κΚλησπέρα μανουλίτσες!Εμείς αύριο πάμε παιδίατρο οπότε το βραδάκι θα σας έχω νεώτερα!Ευάκι το μικρούλη σου αδυνατούλα μωρέ μου,αν και τρώει καλά!Μάλλον σε αυτή την ηλικία δεν βάζουν και πολύ γιατί συνέχεια είναι σε κίνηση.Αν είναι μέσα στις καμπύλες ανάπτυξης δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!Μαράκι μου,η αλήθεια είναι οτι αν σε παρασύρει το site θέλεις να είσαι συνέχεια μέσα και να απαντάς!Μπορείς να μπαίνεις για λίγο κάθε μέρα και να μην τρώς ώρες απο τς δουλείες που σε περιμένουν.Πιστεύω οτι μπορείς να το ρυθμίσεις εύκολα!Και σε μας εδώ κορίτσια πολύ χιόνι!!!!!Να δώ πως θα πάμε αύριο στην παιδίατρο?Ούτε αυριο βλέπω να πηγαίνω στη δουλειά!Εχουν παγώσει τα πάντα!Ευτυχώς που μπορώ να δουλέψω απο το σπίτι!Ρε Έλεναμέρα με την μέρα βελτιώνεσαι απίστευτα!Πώς και πώς περιμένω να μου έρθει το δέμα μου.Κοριτσάκια σήμερα είμαι πολύ στενοχωρημένη....τρείς φορές έριξα ξυλιά στο χεράκι της μικρής απο τα νεύρα μου και μετά το μετάνιωσα πολύ.Έχουν μάλλον τα όρια μου φτάσει στο αμήν κα δεν μπορώ να συγκρατηθώ.Δεν το θέλω αλλά με βγάζει απο τα ρούχα μου η σκατούλα.Εγώ την βάζω να κοιμηθεί και αυτή τσούπ σηκώνεται όρθια στο κρεββάτι της και χορεύει πιάνοντας και το περιστρεφόμενο,που φοβάμαι και να μην της έρθει στο κεφάλι.Μάλλον πρέπει αυριο να το βγάλουμε απο την κούνια της.Τώρα σηκώνεται παντού όρθια...στο πάρκο,στον καναπέ,στην κούνια της!Πολύ στενοχωριέμαι που έχω χάσει την υπομονή μου.Κάθε φορά λέω δεν θα την ξαναμαλώσω....και πάλι τα ίδια.Αχ θυμώνω πολύ με μένα.

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ortikaki έγραψε:κοριτσια πηγαμε γιατρο για εμβολιο Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 8 578578 και εξεταση.
τι σας ειπα;δε βαλαμε σχεδον καθολου [παλι και αυτη τη φορα λογο δοντιων
72 ποντους
7800 κιλα
ειμαστε πετσι και κοκαλο σας ειπα εβαλε μονο 150 γρ και 2 ποντους.απο διατροφη καινουριο μας εδωσε χυλοπιτες και τραχανα....(αχ και να ξερες ποσο καιρο τρωμε της φιλης μας Ζεννιας μου ρθε να του πω).αυτα τπτ αλλο καινουριο.
και το χιονι συνεχιζει και συνεχιζει και συνεχιζει και συνεχιζει και συνεχιζει....

καλέ μια χαρά είναι η μικρή σου! και εμένα 8000 με τα χίλια ζόρια!αλλά αυτές τις αγωνίες τις είχα μόνο στη μεγάλη μου. τώρα το πήρα το μάθημά μου και δεν αγχώνομαι για τέτοια! θα δεις που θα ξεπεταχτεί και ούτε θα το καταλάβεις!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζεννια μου σε ευχαριστω!Οσο για το περιστρεφομενο και εμεις τα ιδια περασαμε!το κολπο σε εμας ηταν...να την αφηνουμε λιγο στο κρεβατακι της να παιζει με αυτο και οτι αλλο θελει...και τωρα την βαζω...σηκωνεται το αναβει αν εχει κλεισει και πεφτει ξερη...καμια εβδομαδα θα σου ειναι ετσι!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μην στεναχωριεσαι Ζεννια μου.Ολες οι μανουλες τα εχουμε κανει αυτα.
Και γω της μικρης μια μερα που την αλλαζα ,και με εχε ταραξει, μου γυρναγε συνεχεια τον ποπο της,θυμωσα και της εριξα μια στο ποδαρακι.

Ο γιος μου δε, λυπαμαι που το
λεω , τρωει σχεδον καθε μερα μερικες στον ποπουδακο του.
Τι να κανεις , ανθρωποι ειμαστε και εμεις.

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχα αυτο με το κωλαρακι μου θυμιζει κατι...εγω επειδη την εχω στο γιογιο στο σαλονι την ντυνω μετα...μολις την βγαλω απο το γιογιο θελω να της βαλω το παμπερσ...την ξαπλωνω και τσουπ αυτη με το κωλαρακι απο εξω μπουσουλαει και εχει παει μεχρι το δωματιο...χαχα τι αστειο...εγω οταν μου πειραζει πραγματα που δεν κανει...την χτυπαω λιγακι

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλε και η δικια μου κοντα στα 8 κιλα ειναι(αυτες τις μερες θα πανε στον γιατρο)..το θεμα ειναι να μην πεφτει καμπυλες...εμας παλιοβροχη μονο εχει κοριτσια..ελενα οντως τα σχεδια σου ειναι πολυ ωραια...μπραβο!!!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εμενα η Δημητρουλα ειναι 8200...cal σε ευχαριστω...

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια! εμεις πααααααλι χιονι χιονι χιονι.
Ζεννια μου δε πειραζει αν σου σηκωνεται και μενα το κανει αλλα την αφηνω να παιζει και μετα κοιμαται μονη της.ετσι κι αλλιως εμεις οταν ξαπλωνουμε κοιμομαστε αμεσως;;; μη χολοσκας βαλε την εσυ στη κουνια της και οταν θελει αυτη θα κοιμηθει δε χρειαζεται ουτε μαλωματα ουτε τπτ.φαντασου τι τραβαω που μπουσουλαει εμενα και στεκεται πλεον για μισο λεπτο και μονη της.
κοριτσια δεν αγχωνομαι για τα κιλα της,πλεον το εχω συνηθισει να ειναι αδυνατουλα πανω απο 300 σε μηνα ποτε δεν εβαλε εξαλλου.
Μαρια και γω κολλημενη ειμαι με το διαδυκτιο αλλα προσπαθω να μπαινω εστω για λιγο οχι οτι δεν ετυχε να ειμαι και ολη μερα!!!
Κατερινακι και μενα η μεγαλη μου αν δε παρει μια δοση σφαλιαρας καθε μερα δε μπορει,ειναι ζωηρη και το τραβαει ο οργανισμος της!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 8 534787

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Very Happy χιχι αστα Ευη μου Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 8 215994 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 8 215994

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε σημερα???
Ζεννια μου τι να πω τα παιδακια μας μαλλον δεν το εχουν το μπουσουλημα, ας ελπισουμε τουλαχιστον να περπατησουν γρηγορα.....
Βρε κοριτσια ο ζουζουνος μου ηταν πριν ενα μηνα περιπου 9500 κιλα και 79 ποντους αλλα δε τον λες και χοντρο.... ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλος, ουτε χοντρουλης ουτε αδυνατουλης... εμας τα δοντακια μας δεν μας εκοψαν την ορεξη, απλα δεν μας αφηνουν να κοιμηθουμε τη νυχτα......
Οσο για τις ξυλιτσες, τι να πω.... δε το εχω κανει ακομα, οχι οτι δεν με εχει βγαλει απο τα ρουχα μου αρκετες φορες..... παρα πολλες φορες και παρα πολυ συχνα, και για να μη το κανω λεω διαφορα τα οποια βεβαια τα σκυλομετανοιωνω και οταν το σκεφτομαι αισθανομαι τρελες τυψεις και με πιανουν τα κλαμματα.... σιγουρα ομως καποια στιγμη δε θα κρατηθω και οσο το σκεφτομαι στεναχωριεμαι.... αλλα ξερω οτι θα το κανω, καποιες στιγμες δεν παλευονται με τιποτα!!!!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χι χι και εγω ειρηνη μου,αργησα πολυ να ριξω την πρωτη στον γιο μου.Ειναι να μην γινει η αρχη.

Προσοχη ομως, δεν χτυπαμε ποτε κεφαλι και ειδικα κοντα στα αυτια.

Για μενα , προτιμω το spanking,χτυπηματακια στον ποπο δηλαδη.Και ενα κολπο που εχω βρει , τωρα που δεν φοραει παμπερσ , ειναι να παιρνω ενα μαξιλαρι μικρο του καναπε,και να του ριχνω 2-3 με αυτο.Και εγω ξεθυμαινω και αυτος δεν ποναει,απλα πιανει το νοημα και εχει αποτελεσμα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις