Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 34]

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki έγραψε:καλημερα Ζεννια μου!!! ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον απλα χθες ειχα κοσμο και δε καταφερα να μπω καθολου!
αχ αυτα τα δοντακια τι μας κανουν,δε μπορουσα να τη κουμανταρω βρε Ζεννια κοντευε να μου πεσει απο την αγκαλια δε βολευοταν σε καμια σταση και με χτυπουσε στο προσωπο απο τα νευρα της.οφειλω να ομολογησω πως μετα το υποθετο το μωρο μου ζωντανεψε.οσο για κρεμουλα δε μου πηγε καν το μυαλο να παρω μια να της βαλω!!!μυαλο κουκουτσι πια δε μου μεινε,θα παρω τωρα κι ολας να τη παραγγειλω στη φαρμακοποιο μου αυτη που περνεις!μα καθολου να μη το σκεφτω;;;; φτου μου!
η Θωμαιδα μας τι κανει;;;
Το κοριτσάκι μου είναι μια χαρά Ευη μου.Μας έχει περάσει λιγάκι και η γκρίνια.Νομίζω οτι και εμείς είμαστε έτοιμες και για άλλο δοντάκι...πολλά σάλια και δάχτυλα στο στόμα.Αλλά είναι ήρεμη παραδόξως!Πάρε οποσδήποτε την αλοιφούλα,θα την βοηθήσει πολύ.Είναι και γλυκιά και θα την παρηγορεί.Να την βάζεις όσο συχνά θέλεις,μην την φοβάσαι,δεν είναι φάρμακο.
Αχ Ειρηνάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα που αγχώνεσαι για την επιστροφή στη δουλειά.Εγώ γύρισα σχεδόν αμέσως μετά την γέννα μου στο ιατρείο και στην αρχή την είχα μαζί μου αρκετές φορές,αλλά μετά έπρεπε να την αφήσω στην μητέρα μου γιατί αρχισε να γίνετε πιο ζοηρή και δεν μπορούσα να δουλέψω.Μου λείπει πολύ όταν είμαι μακρυά της αλλά νιώθω ασφάλεια που είναι με την μανούλα μου.Σκέφτομαι αυτές τις μανούλες που τα αφήνουν σε ξένα χέρια και τρελένομαι!Πόσο δύσκολο είναι να εμπιστευτείς το μωράκι σου σε ξένο άνθρωπο?Φιλάκια στα μωράκια σας κοριτσάκια μου!

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα, κορίτσια!!
Εύη μου, πώς είναι η μικρή σου τώρα; Ηρέμησε; Τελικά ήταν τα δοντάκια της,ε;
Ειρήνη, ναι, είναι τόοοσο δύσκολο να αφήσεις τον μικρό και να πας δουλειά... Sad Όμως, είναι μια απόφαση και σύντομα θα συνηθίσεις και εσύ και ο Λευτέρης. Όσο για το 2ο, εγώ λέω ότι κανείς δεν ξέρει πότε τα πράγματα θα καλυτερέψουν οικονομικά και αν αυτό αργήσει πολύ να γίνει; Και αν δεν γίνει; Δε θέλω να μείνω με ένα μόνο... Οπότε το αποφασίσαμε... Wink
Ζέννια μου, είσαι πολύ τυχερή που έχεις τη μητέρα σου και σε βοηθάει και κρατάει τη μικρή.
Κατερίνα, Έλενα, Χριστίνα, Μίνα, Κάλλη Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 5 417472

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια μου μαλλον τα δοντακια της ειναι τελικα,πολυ σαλιο βρε κοριτσια μουσκεμα γινετε η σαλιαρα και ορεξη μηδεν με τα χιλια ζορια τη ταισα.αφου να φανταστειτε το μεσημερι κοιμηθηκε απο τις 11 παρα μεχρι τις 4 παρα κουρελι εγινε!!!!
και τωρα αφου ειναι καλυτερα η μικρη εγινα εγω σκ@τα,εχω πονολαιμο και δεκατα.

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια μου.Ευη μου μηπως την αρπαξες εσυ με το αερακι της προαλλες?Τα δοντια ειναι και η Δημητρα κατι σαλια που εχει...σαν αυτα τα σκυλακια...χαχα

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 5 534787 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 5 534787 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 5 534787 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 5 534787 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 5 534787 εγω γιατι παλι φετος ολο αρρωστενω;;;; ε;;; μου λετε;;; δε γινετε αυτο το πραγμα στο βουνο κανει αψου καποιος και γω κολλαω!!!αμαν πια ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ! ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!
Ελενα εμενα μου θυμιζει τα σαλιγκαρια που στο περασμα τους αφηνουν σημαδια απο πισω χιχιχι

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχα ωραιο αυτο με το σαλιγκαρι...ξεκινα το μελι...εγω απο οταν ξεκινησα να τρωω καθε μερα για πρωινο εχω να αρρωστησω πολυ καιρο....

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια.

Περαστικα Ευακι μου.Πως παει η διατροφη?
Ελενη, το σκεφτομαι το σχεδιο και θα σου πω συντομα.
Εμενα ο μικρος μου εχει μυξουλες αλλα ευτυχως απυρετος και χωρις βηχα.Για να δουμε.Ελπιζω μονο να μην κολλησει τη μικρη.
Ζεννια εισαι οντως πολυ τυχερη που εχεις την μανουλα σου.Εγω τον γιο μου τον πηγα 10 μηνων στον παιδικο , οταν επρεπε να γυρισω στη δουλεια . Και τη μικρη μου, τον Μαιο που θα παω πισω και αυτη παιδικο θα παει.
Τι να κανω οι μανουλες ειναι μακρια.Αλλα προτιμησα παιδικο και οχι ξενη γυναικα μες το σπιτι.Τοσα ακουμε.

Φιλακια σε ολες σας

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:Καλησπερα κοριτσια.

Περαστικα Ευακι μου.Πως παει η διατροφη?
Ελενη, το σκεφτομαι το σχεδιο και θα σου πω συντομα.
Εμενα ο μικρος μου εχει μυξουλες αλλα ευτυχως απυρετος και χωρις βηχα.Για να δουμε.Ελπιζω μονο να μην κολλησει τη μικρη.
Ζεννια εισαι οντως πολυ τυχερη που εχεις την μανουλα σου.Εγω τον γιο μου τον πηγα 10 μηνων στον παιδικο , οταν επρεπε να γυρισω στη δουλεια . Και τη μικρη μου, τον Μαιο που θα παω πισω και αυτη παιδικο θα παει.
Τι να κανω οι μανουλες ειναι μακρια.Αλλα προτιμησα παιδικο και οχι ξενη γυναικα μες το σπιτι.Τοσα ακουμε.

Φιλακια σε ολες σας
Kατερινάκι μου συμφωνώ και εγώ μαζί σου,καλύτερα παιδικός σταθμός παρά ξένα χέρια(κατα την γνώμη μου πάντα).Πάντως εγώ κορίτσια είμαι πολύ ευλογημένη με την μανούλα μου κοντά.Είναι τρελαμένη με την εγγόνα της και την προσέχει σαν τα μάτια της.Είναι χήρα,δεν έχει άλλα παιδιά μόνο εμένα,και τώρα η κόρη μου της ξαναέδωσε νόημα στην ζωή της.Όπως καταλαβαίνετε είναι σαν αυτοκόλλητες!!!!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε Ζεννια , με το τελυταιο που ειπες συγκινηθηκα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 5 534787

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα παλι με εκανες να νοιωθω τυψεις...και εγω μοναχοπαιδι ειμαι κ δεν μενουμε στην ιδια πολη..
παντως κοριτσια μακρυα απο ξενα χερια.μια γνωστη μου που φυλαει παιδακια, μια μερα που ειχα παει σπιτι της να της δωσω κατι, ειδα ειχε δωσει στο μικρο που φυλαει(γυρω 7 μηνων) μπισκοτο κανονικο με σοκολατα να φαει.Δεν ειπα τιποτα γιατι δεν μου πεφτει λογος, αλλα πιστευω πως το εκανε για να καθεται φρονιμα, πραγμα που δεν θα επετρεπε πιστευω ποτε η μανα του..

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια η μανούλα μου είναι χήρα απο τα 19 της χρόνια!!!!Εμένα με έκανε στα 17 και μετά απο λίγο έχασε τον πατέρα μου.Εγώ δεν το γνώρισα ποτέ.Η σχέση μας έχει περάσει δια πύρος και σιδήρου.Εκείνη ήταν κολλημένη επάνω μου και εγώ ήμουν πολύ δύσκολο παιδί και ανεξάρτητο.Έφυγα απο το σπίτι και τη πόλη μου στα 17 που πέρασα στο πανεπιστήμειο.Όλα αυτά τα χρόνια δούλευα μακρυά,αλλά όταν αποφάσισα να γίνω μανούλα.....ήθελα να είμαι κοντά στην δική μου μανούλα για πρώτη φορά στη ζωή μου.Και αποφάσισα να έλθω με τον άντρα μου Θεσσαλονίκη.Κάθε μάνα είναι ξεχωριστή αλλα η δική μου είναι μοναδική κορίτσια.ΜΟΝΑΔΙΚΗ!Την υπεραγαπώ(αν και πολλές φορές είμαι σκληρή και δεν της το δείχνω όσο θα έπρεπε!)

mariabel

mariabel
Καλό μήνα, κορίτσια!!
Ζέννια, συγκινήθηκα με την ιστορία σου! Ο Θεός να έχει καλά τη μητέρα σου και να χαρεί και άλλα εγγόνια! Και εγώ όταν έγινα μαμά, κατάλαβα τη δική μου μητέρα καλύτερα και νομίζω ήρθα πιο κοντά. Θεωρώ ηρωίδες όλες τις μητέρες!!
Εύη, χαίρομαι που η μικρή σου είναι καλύτερα. Πρέπει να είναι τα δοντάκια. Το ίδιο και ο Αντωνάκης. Διάβασα κάπου ότι τώρα θα βγάλουν τα πρώτα πίσω δόντια (τους κάτω μπροστινούς γομφίους). Πώς πάει η διατροφή; Όλα καλά;
Κορίτσια, δεν είναι όλες οι κοπέλες, που κρατάνε παιδάκια, ανεύθυνες... Για πολλά χρόνια κρατούσα και εγώ, και ομολογώ ότι ήμουν πιο προσεχτική απ' ό,τι είμαι τώρα με τον Αντωνάκη...
Κάλλη, μήπως η φίλη σου δεν έχει παιδιά; Μήπως δεν της είπαν οι γονείς του μωρού ότι δεν κάνει να δίνει μπισκότο; Επειδή και εγώ τότε δεν είχα παιδιά, έκανα ό,τι μου έλεγαν οι μητέρες. Μερικές φορές μου έλεγαν πράγματα, τα οποία τώρα θεωρώ απαράδεκτα σύμφωνα με τις οδηγίες της παιδιάτρου μου...!!! Πιστεύω ότι πρέπει να της το πεις γιατί μπορεί να μη γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι μεγάλο λάθος.

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια καλό μήνα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ 1ο ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!! (13/04/2011)

mariabel

mariabel
Γεια σου, Κέλλυ!!!
Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 5 50580 για το πρώτο δοντάκι!! Τώρα θα ακολουθήσουν ταχύτατα και τα άλλα!! Very Happy Ετοιμάσου για σαλάκια και γκρίνιες πολλές!! Τι κάνει η Δημητρούλα; Σε χάσαμε... Καλά είσαι;

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mariabel έγραψε:Γεια σου, Κέλλυ!!!
Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 5 50580 για το πρώτο δοντάκι!! Τώρα θα ακολουθήσουν ταχύτατα και τα άλλα!! Very Happy Ετοιμάσου για σαλάκια και γκρίνιες πολλές!! Τι κάνει η Δημητρούλα; Σε χάσαμε... Καλά είσαι;

γειάάάά! όλο και κουτσομπαίνω θα με δεις σε διάφορα θέματα! όλα μια χαρά απλά πήγα απο 16/01 ξανά στη δουλειά και το βράδυ δεν έχω κουράγιο ούτε να αναπνέυσω...αχ,πάνε οι ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή με την παρέα σας!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Zενια μου ηρωιδα η μανα σου...μακαρι σε οσες δυστυχιες περασε να της ερθουν πισω διπλασιες χαρες...
Μαρια μου σωστα διορθωνεις πως δεν ειναι ολες οι ντανταδες χαλια, αλλα σαν τον δικο σου ανθρωπο σιγουρα δεν ειναι...το ξερει οτι δεν κανει, εχει δικα της παιδια(πολυτεκτη ειναι μαλιστα), αλλα δεν την ενδιαφερει προφανως, προκειμενου να ειναι φρονιμο το παιδακι.Παμε στον ιδιο συμβεβλημενο παιδιατρο και ειναι σαφης ο γιατρος αναφορικα με την απαγορευση της παροχης γλυκων κ αλμυρων στο μωρο

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:κορίτσια καλό μήνα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ 1ο ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!! (13/04/2011)

καλομηνα!!με γεια σας...και νομιζα πως μονο η δικια μου ειχε αργησει...

mariabel

mariabel
Κάλλη, σοβαρά;;;; Πόπο, τότε είναι απαράδεκτη!!!! Συμφωνώ ότι σαν το δικό σου άνθρωπο, κανείς δεν είναι, αλλά πάντα υπάρχει μια εξαίρεση. Έχω ακούσει και άσχημα και για συγγενείς... Shocked
Κέλλυ, σε καταλαβαίνω... Αν είχα και εγώ δουλειά, δε θα προλάβαινα να ανοίξω τον υπολογιστή!!
Κορίτσια, πριν λίγο ξύπνησε ο Αντώνης και είχε μια κρίση κλάματος. Χωρίς λόγο, χωρίς αιτία... Sad

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariabel έγραψε:Κάλλη, σοβαρά;;;; Πόπο, τότε είναι απαράδεκτη!!!! Συμφωνώ ότι σαν το δικό σου άνθρωπο, κανείς δεν είναι, αλλά πάντα υπάρχει μια εξαίρεση. Έχω ακούσει και άσχημα και για συγγενείς... Shocked

ε ναι, εξαιρεσεις παντα υπαρχουν, αν και απο τους συγγενεις συνηθως εχουμε περισσοτερες απαιτησεις...

mariabel

mariabel
Ναι, έχεις δίκιο... Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 5 417472

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια και Καλο μας μηνα.Ελπιζω να μπηκε σε ολες σας καλα Wink
Γεια σου Κελλυ, με σενα δεν τα εχουμε ξαναπει απ οτι θυμαμαι Very Happy .

Τι κανουν τα μωρακια σας?Εμενα τελικα ο μικρος την κολλησε την μικρη αλλα ευτυχως ειμαστε μονο με μυξουλες ( προς το παρον, βεβαια)

Μαρακι μου σιγουρα ολες οι κοπελες που κρατανε παιδια δεν ειναι κακες, απλα εγω πως αισθανομουν.Δεν θα μπορουσα να εχω μεσα στο σπιτι μου καποια που δεν ξερω.Θα μου πεις σε παιδικο ξερεις τι γινεται?Εκει τουλαχιστον ξερω οτι γινεται καποιος ελεγχος.Τι να πω.
Και μενα η μικρη εχει τωρα τελευταια πολλες κρισεις κλαματος.Και τρεμει ολοκληρο το καημενο.Τι να την κανω δεν ξερω.Αυτα με τον γιο μου δεν τα ειχα...

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλο μηνα και απο εμενα κοριτσια!Χιονιζει εδω σαν τρελο...δεν ειχε λιωσει το παλιο χιονι και τωρα παλι απο την αρχη...
Ειρηνη μου σου εστειλα μηνυμα!
Κατερινα μου εγω μπορω τωρα να αναλαβω το δικο σου σχεδιο! Very Happy Very Happy Εχεις σκεφτει κατι?

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ έγραψε:κορίτσια καλό μήνα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ 1ο ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!! (13/04/2011)
Κέλλυ μου σε χάσαμε!Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο με τη δουλεία να είσαι συνέχεια στον υπολογιστή.Να μπαίνεις όμως να μαθαίνουμε νέα σας!Να χαίρεστε το πρώτο σας δοντάκι!!!!!!!!!

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου καλησπέρα!Εμείς πάλι αρρωστούλες είμαστε σήμερα,με δέκατα και συνάχι.Πόσο το μισώ αυτό το μπούκωμα στην μυτούλα της!Δεν μπορεί να πάρει πιπίλα για να κοιμηθεί ύσηχη το βράδυ(την βάζει μόνο όταν θέλει να κοιμηθεί)και είναι όλο γκρίνια.Αυριο πρωί-πρωί φαρμακείο για παιδικό otrivin.Την προηγούμενη φορά που είχε πάλι καταρροή μας έσωσε τουλάχιστον το βράδυ μπορούσε να κοιμηθεί μερικές ώρες ξεκούραστη.Μαράκι μου συμφωνώ απόλυτα πως υπάρχουν πολύ καλές γυναίκες στην φύλαξη των παιδιών στο σπίτι,αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ τυχερή να βρείς μια απο αυτές.Και μένα η φίλη μου κρατά παιδάκια στο σπίτι και είναι πραγματικά πολύ υπεύθυνη στην δουλειά της!Αλλά και πάλι βρε κορίτσια πολύ δύσκολα εμπιστεύεσαι στην αρχή ένα ξένο άτομο,ακόμη και αν υπάρχουν συστάσεις.Πάντα υπάρχει ένας κρυφός φόβος,μια ανυσηχία.Τί έπαθε ο Αντωνάκης σου?Γιατί τόσο κλάμα το μικρούλΙ?

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ

ΜΑΝΟΥΛΑ Μ+Δ
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
zennia έγραψε:
Κέλλυ μου σε χάσαμε!Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο με τη δουλεία να είσαι συνέχεια στον υπολογιστή.Να μπαίνεις όμως να μαθαίνουμε νέα σας!Να χαίρεστε το πρώτο σας δοντάκι!!!!!!!!!

ευχαριστούμε!!!!!!έχει και κάτι ξυπνηματάκια μέσα στη νύχτα αλλά πιστεύω οτι είναι απο αυτό!πω,πω πάλι 01:00 θα πέσω για ύπνο!πως τα πάτε με το κρύο?στην πολυκατοικία μας τα ανάβουν μόνο 18:00-22:00 και έχω λιώσει τα air condition!πολύ κρύο!μπρρ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις