101 Απ: Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 Τρι Ιαν 31, 2012 5:57 am
zennia
Πανταχού παρούσα!
Το κοριτσάκι μου είναι μια χαρά Ευη μου.Μας έχει περάσει λιγάκι και η γκρίνια.Νομίζω οτι και εμείς είμαστε έτοιμες και για άλλο δοντάκι...πολλά σάλια και δάχτυλα στο στόμα.Αλλά είναι ήρεμη παραδόξως!Πάρε οποσδήποτε την αλοιφούλα,θα την βοηθήσει πολύ.Είναι και γλυκιά και θα την παρηγορεί.Να την βάζεις όσο συχνά θέλεις,μην την φοβάσαι,δεν είναι φάρμακο.ortikaki έγραψε:καλημερα Ζεννια μου!!! ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον απλα χθες ειχα κοσμο και δε καταφερα να μπω καθολου!
αχ αυτα τα δοντακια τι μας κανουν,δε μπορουσα να τη κουμανταρω βρε Ζεννια κοντευε να μου πεσει απο την αγκαλια δε βολευοταν σε καμια σταση και με χτυπουσε στο προσωπο απο τα νευρα της.οφειλω να ομολογησω πως μετα το υποθετο το μωρο μου ζωντανεψε.οσο για κρεμουλα δε μου πηγε καν το μυαλο να παρω μια να της βαλω!!!μυαλο κουκουτσι πια δε μου μεινε,θα παρω τωρα κι ολας να τη παραγγειλω στη φαρμακοποιο μου αυτη που περνεις!μα καθολου να μη το σκεφτω;;;; φτου μου!
η Θωμαιδα μας τι κανει;;;
Αχ Ειρηνάκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα που αγχώνεσαι για την επιστροφή στη δουλειά.Εγώ γύρισα σχεδόν αμέσως μετά την γέννα μου στο ιατρείο και στην αρχή την είχα μαζί μου αρκετές φορές,αλλά μετά έπρεπε να την αφήσω στην μητέρα μου γιατί αρχισε να γίνετε πιο ζοηρή και δεν μπορούσα να δουλέψω.Μου λείπει πολύ όταν είμαι μακρυά της αλλά νιώθω ασφάλεια που είναι με την μανούλα μου.Σκέφτομαι αυτές τις μανούλες που τα αφήνουν σε ξένα χέρια και τρελένομαι!Πόσο δύσκολο είναι να εμπιστευτείς το μωράκι σου σε ξένο άνθρωπο?Φιλάκια στα μωράκια σας κοριτσάκια μου!