Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
679 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 679 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 34]

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κ απο μενα...με το καλο να σας ερθει οτι θελετε κοριτσαρες....εγω εχω φρικαρει κ δεν το βλεπω συντομα για δευτερο.... Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 4 893968

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελενα οταν μπορεσεις πες μου, θελω και για τις ανηψιες μου!
cal γιατι κοριτσαρα μου εχεις φρικαρει??? τι σου κανει η ζουζουνιτσα σου???

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirinifth έγραψε:
cal γιατι κοριτσαρα μου εχεις φρικαρει??? τι σου κανει η ζουζουνιτσα σου???

ειναι πολυ, μα πολυ ζωηρη κ δεν μπορεις να την αφησεις στιγμη μονη της γιατι κλαιει...ακομη κ στην τουαλετα παω τρεχοντας...τι να σου λεω...και ειμαι κ μονη μου, χωρις βοηθεια...λεω αμαν να ερθει ο συζυγος απο τη δουλεια να την κρατησει λιγο...

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρηνη μου το πηρες το μηνυμα που σου εστειλα?Η να το ξαναστειλω?

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελζου μου θα σκεφτω και θα σου πω.Δεν υπαρχει βιασυνη, δεν θελω να σε πιεσω καθολου Very Happy

Ευη που εισαι???????????? Εχασες τιποτα?????????

Περαστικουλια Ειρηνακι στον μικρο σου.

Καλ μου , σε καταλαβαινω.Εγω το τολμησα το δευτερο και ταχω δει ολα afro

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ελενα σου απαντησα δεν ξερω αν το ειδες.
cal σε καταλαβαινω απολυτα και εμενα μολις με χασει απο το οπτικο του πεδιο τον ακουει ολο το τετραγωνο, στα μισαωρα που κοιμαται κανω ολες μου τις δουλειες εκτος απο το πλυντηριο και το απλωμα των ρουχων που ειναι επανω στο σκαλοσπιτο και πρεπει να ειναι καποιος στο σπιτι για να παω..... τωρα τελευταια μου καθεται βεβαια και λιγο στο παρκο που ουτε να το δει δεν ηθελε, και με βοηθαει αυτο λιγο παραπανω!!! η κορη σου δεν καθεται καθολου λιγακι να παιξει???

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ksapphire έγραψε:Ελζου μου θα σκεφτω και θα σου πω.Δεν υπαρχει βιασυνη, δεν θελω να σε πιεσω καθολου Very Happy

Ευη που εισαι???????????? Εχασες τιποτα?????????

Περαστικουλια Ειρηνακι στον μικρο σου.

Καλ μου , σε καταλαβαινω.Εγω το τολμησα το δευτερο και ταχω δει ολα afro

Κατερινα μου ευχαριστω ευτυχως σημερα ειναι καλυτερα και λεω πως αυριο θα ειναι μια χαρουλα μπας και κοιμηθουμε και λιγακι.... εσεις ολοι καλα?

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirinifth έγραψε:ελενα σου απαντησα δεν ξερω αν το ειδες.
cal σε καταλαβαινω απολυτα και εμενα μολις με χασει απο το οπτικο του πεδιο τον ακουει ολο το τετραγωνο, στα μισαωρα που κοιμαται κανω ολες μου τις δουλειες εκτος απο το πλυντηριο και το απλωμα των ρουχων που ειναι επανω στο σκαλοσπιτο και πρεπει να ειναι καποιος στο σπιτι για να παω..... τωρα τελευταια μου καθεται βεβαια και λιγο στο παρκο που ουτε να το δει δεν ηθελε, και με βοηθαει αυτο λιγο παραπανω!!! η κορη σου δεν καθεται καθολου λιγακι να παιξει???

δεν καθεται στο παρκο δυστυχως....παιζει με τα παιχνιδακια στο χαλι, αλλα διατηρει οπτικο πεδιο μη τυχον κ με χασει...και οταν λεμε παιζει εννοω οτι τα κοπανει κατω και τα φωναζει ολη μερα...

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κάλλη μου πολύ δύσκολο αυτό με την μικρή σου κοριτσάκι μου.Σε καταλαβαίνω απόλυτα και την μεγαλώνεις και μοναχούλα χωρίς βοήθεια!Προσπάθησες να πάς σε άλλο δωμάτιο και να της μιλάς?Να ακούει δηλαδή οτι η μαμά είναι εδώ απλά δεν την βλέπει.Μαράκι μου χαράς το κουράγιο σου που πάτε για δεύτερο!Εγώ με τόσο ζωηρή την μικρή μου,εάν έκανα τώρα και δεύτερο μωράκι θα με έβλεπα να καταντήσω να τρέχω στους δρόμους γυμνή απο την απόγνωση!!!!!χιχι...Νομίζω οτι αν είχα ένα πιο ήσυχο μωράκι σίγουρα θα το σκεφτόμουν άμεσα.Είμαι μοναχοπαίδι και δεν θέλω να αφήσω την μικρή μου χωρίς αδελφάκια.Εμένα μου έλειψε στην ζωή μου.Αλλά για τώρα ούτε λόγος!

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
cal έγραψε:
eirinifth έγραψε:ελενα σου απαντησα δεν ξερω αν το ειδες.

δεν καθεται στο παρκο δυστυχως....παιζει με τα παιχνιδακια στο χαλι, αλλα διατηρει οπτικο πεδιο μη τυχον κ με χασει...και οταν λεμε παιζει εννοω οτι τα κοπανει κατω και τα φωναζει ολη μερα...

καταλαβαινω, φαντασου οτι πριν λιγο καιρο εκανα τις δουλιτσες με το μικρο στην αγκαλια.... οτι μπορουσα βεβαια, οση ωρα δεν ημουν κοντα του αστα..... υπομονη εγω ξεκινησα σιγα σιγα να των βαζω στο παρκο και να ειμαι διπλα του να παιζουμε, και μετα εφευγα για πολυ λιγο απο διπλα του αλλα του μιλουσα, του τραγουδουσα και ετσι συνηθησε και τωρα το μισαωρο στο παρκο ειναι σχεδον σιγουρο.

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εγω θα ηθελα και αλλο αλλα ειναι πολυ δυσκολη η οικονομικη κατασταση...εγω ερχομαι απο μια οικογενεια με 6 αδερφια και ξερω τα καλα και τα αρνητικα να εχεις πολλα αδερφια και ετσι θελω να δωσω στην μικρη μου ενα αδερφακι αλλα αν δεν φτιαξει η κατασταση μας δεν το βλεπω!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κατερινα απλα στειλε μου τι περιπου θα ηθελες για να σκεφτομαι σιγα σιγα τι θα μπορουσα να φτιαξω...δεν με αγχονεις καθολου, το κανω με ευχαριστηση...η ζεννια μας ενθουσιαστηκε και με γεμισε χαρα...

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τα εχω δοκιμασει κ αυτα..δεν πιανουν..ισα ισα οταν με ακουει, αλλα δεν με βλεπει, γινεται χειροτερη...στο μεταξυ ουτε εγω, ουτε ο συζυγος φωναζουμε οταν συζηταμε...που εμοιασε αυτο το παιδι απορω.....στην πεθερα φαινεται....χαχαχα...

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας, μανουλίτσες!!!
Σας διάβασα και παίρνω κουράγιο... Smile Και ο δικός μου είναι πολύυυ ζωηρός!! Τα ίδια τραβάω με εσάς. Τώρα που άρχισε να μπουσουλάει το κακό παράγινε! Πρέπει να είμαι συνέχεια δίπλα του, γιατί πιάνεται από τα έπιπλα και σηκώνεται, ανοίγει συρτάρια (μια-δυο φορές μαγκώθηκε), μέχρι και το ψυγείο άνοιξε (όταν τον είχα στην στράτα), τρώει ό,τι σκουπίδι δει μπροστά του κτλ!!!! Καταλαβαίνεται... Φαντάζομαι τα ίδια περνάτε... Sad
Έρχεται η μητέρα μου ή η γιαγιά μου ή η πεθερά μου, αλλά όχι για πολύ. Για μια-δυο ώρες και όχι κάθε μέρα. Τις περισσότερες ώρες είμαι μόνη με τον μικρό. Για να πάω τουαλέτα, τον βάζω στο κρεβάτι του. Μερικές φορές σκέφτομαι επειδή δεν έχω πολύ χρόνο, να σταματήσω να μπαίνω εδώ, αλλά μου αρέσει η παρέα σας. Ξέρω ότι όταν κάνω 2ο δε θα έχω καθόλου χρόνο, αλλά θέλω να κάνω και άλλο.
Σχετικά με τις δουλειές, τον αφήνω λίγο στο πάρκο ή στο κρεβάτι, αλλά δεν κάθεται πολύ, όπως και σε εσάς. Όταν είμαι στην κουζίνα, τον δένω στο καρεκλάκι και μαγειρεύουμε, πλένουμε κτλ μαζί... Smile Και εμένα, κορίτσια, με το που τον βάζω στο πάρκο, αρχίζει να γκρινιάζει, αλλά όταν συνειδητοποιεί ότι δε θα του περάσει, σταματάει. Αλλά φυσικά αυτό δεν το κάνει πάντα. Μερικές μέρες με τρελαίνει στην γκρίνια, αλλά κάποιες δουλειές πρέπει να γίνουν! Sad
Σε γενικές γραμμές όλες τα ίδια περνάμε! Μα καλά, τα μωρά του Απριλίου γιατί βγήκαν τόσο ζωηρά;;;;
Ούτε εμάς τα οικονομικά μας είναι καλά. Δουλεύει μόνο ο άντρας μου και δεν παίρνει πολλά. Τους 2 τελευταίους μήνες είχαμε βοήθεια από τα πεθερικά μου, αλλιώς θα ήμαστε μείων...
Πρέπει να είχα πάθει κατάθλιψη τους προηγούμενους μήνες και με φοβίζει λίγο η ιδέα του 2ου μωρού, αλλά θέλω να κάνουμε και άλλο και θέλω να γίνει γρήγορα για να μεγαλώσουν μαζί. Θέλω κάποτε, όταν θα έχουν μεγαλώσει λίγο, να ψάξω για δουλειά, να βγαίνω από το σπίτι. Το έχω πολλή ανάγκη, αλλά τώρα αν και το είχα σκεφτεί κάποια στιγμή, δεν μπορώ να διανοηθώ να περάσω ώρες μακριά από το μικρό!!! Έχω φάει τρελό κόλλημα μαζί του!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα και απο εμενα κοριτσια.
Εμεις ειμαστε ολοι καλα μεχρι στιγμης ευτυχως.
Εγω κοριτσια το δευτερο το αποφασισα γιατι ο γιος μου ηταν το καλυτερο μωρο στον κοσμο μεχρι 20 μηνων περιπου.Εκει αρχισε τα κουλα και σημερα που ειναι 34 μηνων με εχει φτασει στα ορια μου.Ειναι και η μικρη ζωηρη και γκρινιαρα και πολλες φορες την ημερα αναφωνω...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΩΔΗΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Δεν αφησε απογονους αυτος ο ανθρωπος? ΧιΧι
Ο γιος μου δεν ακουγοταν καθολου, κοιμοταν απο 50 ημερων ολη νυχτα, δοντια δεν καταλαβαμε.Αρρωστιες , μονο μια βρογχιτιδα οταν αρχισε παιδικο 10 μηνων και αυτο παλι δεν το καταλαβαμε.Κοιμοταν και ετρωγε σαν να μην συνεβαινε τιποτα.Μια γαστρεντεριτιδα 20 μηνων και αυτα ηταν.Παλι χωρις ταλαιπωρια.Τι να πω , που να ηξερα οτι η μικρη θα τα ειχε ολα...κολικους, κλαμα, γκρινια,ζωηραδα ολα Mad.
Ευτυχως δεν εχει και μεγαλο προβλημα με το παρκο, καθεται αρκετα χωρις να κλαιει πολυ. Rolling Eyes .Αλλα κατα τα αλλα ...αφηστε τα!
Μαζι και τα δυο .... Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 4 966307 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 4 911307

mariabel

mariabel
Κουράγιο, Κατερίνα μου!!
Τελικά, δύσκολο πράγμα να είσαι μάνα!! Εγώ ήθελα να γίνω μάνα από τα 18!!! Έχω κάνει χρόνια babysitting και θεωρούσα εύκολη υπόθεση τη μητρότητα, αλλά...! Μου τα έλεγαν, αλλά δεν άκουγα!! Δεν τους πίστευα!!!
Και εγώ έτσι θα είμαι μετά με τα δύο... Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 4 911307

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εσυ ηθελες κιολας.Εγω που δεν ηθελα ουτε γαμο ουτε παιδια,πως με βλεπεις?
Δεν ειχα φανταστει ποτε τον εαυτο μου νυφη ουτε μαμα.Γι αυτο και εφτασα 34 για να παντρευτω.

mariabel

mariabel
Δεν ήξερα τι ήθελα, Κατερίνα μου!!! Very Happy Very Happy
Αλλάζει όλη η ζωή με τον ερχομό ενός παιδιού! Είχα πάθει κατάθλιψη μετά τη γέννα. Πολλή κούραση, καθόλου προσωπική ζωή, τα ξέρεις. Εδώ και δυο μήνες είμαι καλύτερα και για αυτό θέλω και δεύτερο. Ευχαριστώ το Θεό για τον Αντωνάκη και ζητάω συγνώμη για την γκρίνια. Πιστεύω ότι παρόλες τις δυσκολίες, τα παιδιά είναι ευλογία και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτά.
Πρέπει να φύγω. Καληνύχτα! Καλή ξεκούραση και φιλιά στα ζουζούνια σου!

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εννοειται κοριτσακι μου οτι ειναι ευλογια.Ενας Θεος ξερει τι τραβηξα για να κανω εγω τα δικα μου.
Καληνυχτα και σε σενα και το ζουζουνακι σου.

Καληνυχτα σε ολεεεεεεες σας και καλο ξημερωμα

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρηνη μου ετοιμο το σχεδιακι σου για τον μικρο πειρατη...στο χαρτι βεβαια ακομα αλλα θα παρει κανα 5-6 μερες να γινει μπλουζακι...εχουν αλλα σειρα...κατερινουλα μου περιμενω και την δικια σου ιδεα!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ksapphire έγραψε:εσυ ηθελες κιολας.Εγω που δεν ηθελα ουτε γαμο ουτε παιδια,πως με βλεπεις?
Δεν ειχα φανταστει ποτε τον εαυτο μου νυφη ουτε μαμα.Γι αυτο και εφτασα 34 για να παντρευτω.

και εγω στην ιδια κατηγορια ανηκα, αλλα με επεισαν οτι θα΄ναι ωραια.....και απο εκει που ημουν Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 4 875502 , ξαφνικα βρεθηκα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 4 517142 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 4 93981 και τωρα δηλωνω οτι Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 4 688264

πλακα εχουν αυτα καλε τωρα τα ειδα ολα...

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια! τι κανετε;; εχω να μπω απο τη κυριακη και νομιζω πως εχω να μπω χρονια!!!χαχαχαχα
κοριτσια ειμαι με 3 ωρες υπνο το μωρο μου χθες το βραδυ ελιωσε απο το κλαμα,βασικα δεν εκλαιγε ουρλιαζε,απο τις 1,20 μεχρι τις 4 το ξημερωμα εκλαιγε ασταματιτα,ωσπου τη στουμπωσα ενα υποθετο τη ξεματιασε η πεθερα,μιας και ξυπνησε και τους απο κατω και κοιμηθηκε μετα για 2 ωρες περιπου και ξαναξυπνησε στις 6 παρα.τη ψιλοταισα ξαναουρλαζοκλαιγε τη ξαναξεματιασε η πεθερα και στις 7 την εβαλα παλι για υπνο και τωρα κοιμαται ακομα.θελω να ελπιζω πως ειναι τα δοντια (παει παντα το μυαλο μου στο κακο) γιατι και χθες και προχθες τα πανω ουλα της ειναι ετοιμα να κανουν μπαμ και τα σαλια τρεχουν ποταμι. Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 4 534787
καταστεναχωρεθηκα πρωτη φορα μου το κανε,αφου σε καποια φαση εκλαιγα και γω μαζι.και ενω ολα αυτα γινοντουσαν και ξεσηκωθηκαμε και οι πανω και οι κατω η αντωνια μου κοιμοταν του καλου καιρου!χαχαχαχα εμενα μοιαζει;

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki έγραψε:καλημερα κοριτσια! τι κανετε;; εχω να μπω απο τη κυριακη και νομιζω πως εχω να μπω χρονια!!!χαχαχαχα
κοριτσια ειμαι με 3 ωρες υπνο το μωρο μου χθες το βραδυ ελιωσε απο το κλαμα,βασικα δεν εκλαιγε ουρλιαζε,απο τις 1,20 μεχρι τις 4 το ξημερωμα εκλαιγε ασταματιτα,ωσπου τη στουμπωσα ενα υποθετο τη ξεματιασε η πεθερα,μιας και ξυπνησε και τους απο κατω και κοιμηθηκε μετα για 2 ωρες περιπου και ξαναξυπνησε στις 6 παρα.τη ψιλοταισα ξαναουρλαζοκλαιγε τη ξαναξεματιασε η πεθερα και στις 7 την εβαλα παλι για υπνο και τωρα κοιμαται ακομα.θελω να ελπιζω πως ειναι τα δοντια (παει παντα το μυαλο μου στο κακο) γιατι και χθες και προχθες τα πανω ουλα της ειναι ετοιμα να κανουν μπαμ και τα σαλια τρεχουν ποταμι. Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 4 534787
καταστεναχωρεθηκα πρωτη φορα μου το κανε,αφου σε καποια φαση εκλαιγα και γω μαζι.και ενω ολα αυτα γινοντουσαν και ξεσηκωθηκαμε και οι πανω και οι κατω η αντωνια μου κοιμοταν του καλου καιρου!χαχαχαχα εμενα μοιαζει;

Κοριτσάκι μου ανυσήχησα τρομερά που χάθηκες.Λίγο ακόμη και θα σε έπερνα τηλέφωνο σήμερα.Τί έγινε βρε μανούλα μου?Τί έχει το κοριτσάκι σου?Και εγώ δεν μπορώ να την βλέπω να σπαράζει.Μου κόβεται η ανάσα,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα το μαναράκι μου.Δοκίμασες να της βάλεις αλοιφούλα για τα ούλα?Εγώ έχω την pansoral.Είναι απόλυτα φυτική και μπόρεις να την βάλεις όσες φορές θέλεις την ημέρα.Εγώ την βάζω στην πιπίλα της και δείχνει να την ηρεμεί.Δοκίμασε την άφοβα.

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα Ζεννια μου!!! ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον απλα χθες ειχα κοσμο και δε καταφερα να μπω καθολου!
αχ αυτα τα δοντακια τι μας κανουν,δε μπορουσα να τη κουμανταρω βρε Ζεννια κοντευε να μου πεσει απο την αγκαλια δε βολευοταν σε καμια σταση και με χτυπουσε στο προσωπο απο τα νευρα της.οφειλω να ομολογησω πως μετα το υποθετο το μωρο μου ζωντανεψε.οσο για κρεμουλα δε μου πηγε καν το μυαλο να παρω μια να της βαλω!!!μυαλο κουκουτσι πια δε μου μεινε,θα παρω τωρα κι ολας να τη παραγγειλω στη φαρμακοποιο μου αυτη που περνεις!μα καθολου να μη το σκεφτω;;;; φτου μου!
η Θωμαιδα μας τι κανει;;;

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσια!!!!
[/u]Ευα[u] μου μη στεναχωριεσαι κοριτσακι μου εμενα τα κανει πολυ συχνα αυτα τα ξεσπασματα τα βραδυα απο τοτε που ξεκινησε να βγαζει δοντακια, και πολυ περισσοτερο οταν ξεκινησαν τα πανω δοντακια, εχω φαει ξυλο εγω απο το γιο μου..... η αλοιφουλα που σου ειπε η Ζεννια τα καταπραυνει. Υπομονη και μακαρι να ηρεμησει η κουκλιτσα σου!

αχ κοριτσακια μου, ολες μας εχουμε περασει πολλα με τα παιδακια μας και σιγουρα μας περιμενουν ακομα περισσοτερα..... εγω τελευταια σκεφτομαι πως θα την παλεψω σε λιγες μερες που επιστρεφω στη δουλεια..... μετα απο 12 ωρες απουσιας απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ..... και μετα???? αχ αχ αχ......... το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι σιγουρα θα χασω κανενα κιλο.....100%.. αλλα παρολα αυτα θελω να κανω και δευτερο παιδακι και μαλιστα συντομα, ο συζυγος δεν πειθεται ευκολα με την αβεβαιοτητα της εργασιας...!!! παντως ευχομαι οσες θελουμε και αλλο μωρακι συντομα με φουσκωμενες κοιλιτσες Smile Smile Smile Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις