76 Απ: Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 Δευ Ιαν 30, 2012 3:03 am
cal
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κ απο μενα...με το καλο να σας ερθει οτι θελετε κοριτσαρες....εγω εχω φρικαρει κ δεν το βλεπω συντομα για δευτερο....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirinifth έγραψε:
cal γιατι κοριτσαρα μου εχεις φρικαρει??? τι σου κανει η ζουζουνιτσα σου???
ksapphire έγραψε:Ελζου μου θα σκεφτω και θα σου πω.Δεν υπαρχει βιασυνη, δεν θελω να σε πιεσω καθολου
Ευη που εισαι???????????? Εχασες τιποτα?????????
Περαστικουλια Ειρηνακι στον μικρο σου.
Καλ μου , σε καταλαβαινω.Εγω το τολμησα το δευτερο και ταχω δει ολα
eirinifth έγραψε:ελενα σου απαντησα δεν ξερω αν το ειδες.
cal σε καταλαβαινω απολυτα και εμενα μολις με χασει απο το οπτικο του πεδιο τον ακουει ολο το τετραγωνο, στα μισαωρα που κοιμαται κανω ολες μου τις δουλειες εκτος απο το πλυντηριο και το απλωμα των ρουχων που ειναι επανω στο σκαλοσπιτο και πρεπει να ειναι καποιος στο σπιτι για να παω..... τωρα τελευταια μου καθεται βεβαια και λιγο στο παρκο που ουτε να το δει δεν ηθελε, και με βοηθαει αυτο λιγο παραπανω!!! η κορη σου δεν καθεται καθολου λιγακι να παιξει???
cal έγραψε:eirinifth έγραψε:ελενα σου απαντησα δεν ξερω αν το ειδες.
cal σε καταλαβαινω απολυτα και εμενα μολις με χασει απο το οπτικο του πεδιο τον ακουει ολο το τετραγωνο, στα μισαωρα που κοιμαται κανω ολες μου τις δουλειες εκτος απο το πλυντηριο και το απλωμα των ρουχων που ειναι επανω στο σκαλοσπιτο και πρεπει να ειναι καποιος στο σπιτι για να παω..... τωρα τελευταια μου καθεται βεβαια και λιγο στο παρκο που ουτε να το δει δεν ηθελε, και με βοηθαει αυτο λιγο παραπανω!!! η κορη σου δεν καθεται καθολου λιγακι να παιξει???
δεν καθεται στο παρκο δυστυχως....παιζει με τα παιχνιδακια στο χαλι, αλλα διατηρει οπτικο πεδιο μη τυχον κ με χασει...και οταν λεμε παιζει εννοω οτι τα κοπανει κατω και τα φωναζει ολη μερα...
ksapphire έγραψε:εσυ ηθελες κιολας.Εγω που δεν ηθελα ουτε γαμο ουτε παιδια,πως με βλεπεις?
Δεν ειχα φανταστει ποτε τον εαυτο μου νυφη ουτε μαμα.Γι αυτο και εφτασα 34 για να παντρευτω.
Κοριτσάκι μου ανυσήχησα τρομερά που χάθηκες.Λίγο ακόμη και θα σε έπερνα τηλέφωνο σήμερα.Τί έγινε βρε μανούλα μου?Τί έχει το κοριτσάκι σου?Και εγώ δεν μπορώ να την βλέπω να σπαράζει.Μου κόβεται η ανάσα,σε καταλαβαίνω απόλυτα.Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα το μαναράκι μου.Δοκίμασες να της βάλεις αλοιφούλα για τα ούλα?Εγώ έχω την pansoral.Είναι απόλυτα φυτική και μπόρεις να την βάλεις όσες φορές θέλεις την ημέρα.Εγώ την βάζω στην πιπίλα της και δείχνει να την ηρεμεί.Δοκίμασε την άφοβα.ortikaki έγραψε:καλημερα κοριτσια! τι κανετε;; εχω να μπω απο τη κυριακη και νομιζω πως εχω να μπω χρονια!!!χαχαχαχα
κοριτσια ειμαι με 3 ωρες υπνο το μωρο μου χθες το βραδυ ελιωσε απο το κλαμα,βασικα δεν εκλαιγε ουρλιαζε,απο τις 1,20 μεχρι τις 4 το ξημερωμα εκλαιγε ασταματιτα,ωσπου τη στουμπωσα ενα υποθετο τη ξεματιασε η πεθερα,μιας και ξυπνησε και τους απο κατω και κοιμηθηκε μετα για 2 ωρες περιπου και ξαναξυπνησε στις 6 παρα.τη ψιλοταισα ξαναουρλαζοκλαιγε τη ξαναξεματιασε η πεθερα και στις 7 την εβαλα παλι για υπνο και τωρα κοιμαται ακομα.θελω να ελπιζω πως ειναι τα δοντια (παει παντα το μυαλο μου στο κακο) γιατι και χθες και προχθες τα πανω ουλα της ειναι ετοιμα να κανουν μπαμ και τα σαλια τρεχουν ποταμι.
καταστεναχωρεθηκα πρωτη φορα μου το κανε,αφου σε καποια φαση εκλαιγα και γω μαζι.και ενω ολα αυτα γινοντουσαν και ξεσηκωθηκαμε και οι πανω και οι κατω η αντωνια μου κοιμοταν του καλου καιρου!χαχαχαχα εμενα μοιαζει;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης