Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 34]

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλώς όρισες στην παρέα μας, rozi! Είσαι και εσύ μαμά Μαρτίου-Απριλίου 2011; Πες μας περισσότερα για εσένα!
Ειρήνη, μπορεί ο δικός σου να περπατήσει κατευθείαν και γρηγορότερα από τα δικά μας! Smile Δηλαδή όλη τη μέρα θέλει να είναι καθιστός και ξάπλα;

Κορίτσια, να ρωτήσω και κάτι άλλο; Τους δίνετε βραδινό; Ή μόνο γάλα;

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρια μονο γαλα..νομιζω φαγητο το βραδυ θα πεσει βαρυ..σου ειπε ο γιατρος κ βραδυνο Shocked

mariabel

mariabel
Γεια σου, Κάλλη!!
Μου είπε να αρχίσω κάποια στιγμή για να μειώσω το θηλασμό το βράδυ, επειδή ξυπνάει αρκετές φορές. Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για εμένα βέβαια... Του έδωσα τη Δευτέρα βραδινό και νομίζω ότι όντως του έπεσε βαρύ, γιατί τον άκουγα στον ύπνο να βαριανασαίνει... Sad
Είναι και στρουμπουλούλης ο δικός μου και δε θέλω να τον βαρύνω και άλλο. Μάλλον δε θα αρχίσω ακόμα να του δίνω βραδινό... Εσένα πόσο περίπου τρώει φρούτα-σούπα-κρέμα;

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ροζι καλως ηρθες

εμεις μπουσουλησαμε σημερα και αρκετη αποσταση..καιρος ηταν.

κοριτσια τι εννοειτε οταν λετε βραδυνο? φαγητο? πριν το γαλα?

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν εχει σημασια ποσο τρωει γιατι καθε παιδακι τρωει οσο θελει..ετσι λεει ο δικος μου ο γιατρος..ενημερωτικα ομως περιπου 150-200 γρ απο το καθενα..την απογευματινη κρεμα μονο δεν πολυτρωει..γραφτηκες στην σελιδα που σου ειπα κ αν ναι ρωτησες σχετικα τον συμβουλο θηλασμου-γιατρο?
Kατερινα προσπαθει να ελαττωσει το θηλασμο κ ο γιατρος της ειπε να δινει κ βραδυνο φαγητο αντι για γαλα.. Shocked ουσιαστικα +1 γευμα...

μηπως να κραταγες λιγο ακομη να γινει 1ετους και να αρχισεις να δινεις σιγα σιγα φρεσκο γαλατακι σε καποια γευματα ή να δινεις αλλα γευματα τη διαρκεια της ημερας και το βραδυ γαλατακι για να μη του πεφτει βαρυ?...ρωτα και εκει που σου ειπα...

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια και χρονια μας πολλα!
βρε κοριτσα ξεχασα να σας ρωτησω χθες και τωρα που μου ρθε ειπα να το γραψω.τα μπεμπακια σας το γαλατακι τους το πινουν μονα τους;;δλδ κρατανε αυτα το μπιμπερο;;; γιατι εμενα η δικη μου με το που βαζω τα χερακια της να το κρατησει αυτη γκρινιαζει και τα ανοιγει.ενω η μεγαλη μου απο 6.5 μηνων το κρατουσε μονη!!!!απαπαπα πολυ τεμπελουτσικο μου βγηκε αυτο!!!
Κατερινακι αντε καλο κυνηγημα τωρα να χεις!!!!να δειτε κι εσεις πως ειναι να το κυνηγας ολη μερα.γιατι εμενα ειναι μεσα στη ζουζουνια!με το που την αφηνω κατω τρεχει!και παει στο καλαθι με πατατες κρεμμυδια και τα βγαζει ολα!τη περνω απο εκει και τρεχει μεσα στη κρεβατοκαρα μου.αφου ριξει ενα ζυγισματακι στη ζυγαρια αν εχω λεκανη με ρουχα τα βγαζει ολα!!!!επομενος προορισμος η τουαλετα σηκωνει το χαλακι του μπανιου και βαζει τα χερια μεσα στο σιφονι!!!και μετα απο αυτο στο τζακι να μπει μεσα θελει το χαιβανακι μου!!!! χαχαχαχαχα οποτε καταλαβαινεται τι γινετε ολη μερα ολο φωναζω ΜΗΗΗΗΗ ΜΗΗΗΗΗ!!!!!

mariabel

mariabel
Κατερίνα, ναι, βραδινό μου είπε, πριν το γάλα, αλλά δε θα το αρχίσω τελικά ακόμα. Μου είπε να το κάνω αν ξυπνάει τη νύχτα και πεινάει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσθέσω και άλλο γεύμα.
Κάλλη, δε γράφτηκα δυστυχώς. Το ξέχασα τελείως. Θα το κάνω όμως. Χθες το στήθος μου ήταν ξεφούσκωτο και ο μικρός ξυπνούσε συνέχεια όλο το βράδυ... Sad Μάλλον δεν είχα γάλα για να πιει και να χορτάσει... Sad Ήθελα να περιμένω μέχρι να χρονίσει, για να αρχίσω φρέσκο, αλλά μάλλον πρέπει να πάω να πάρω τώρα γάλα ξένο. Μπορεί να φταίει η εγκυμοσύνη που ελαττώθηκε τόσο πολύ το γάλα. (Αν και παίζει αύριο να φουσκώσει πολύ το στήθος ξανά).
Εσείς, κορίτσια τι γάλα χρησιμοποιείτε;
Εύη, τι ζουζούνα είναι αυτή; Very Happy Very Happy Έχω και εγώ το ίδιο προβληματάκι με εσένα και κλείνω πόρτες για να του απαγορέψω την πρόσβαση. Όπου βρει ανοιχτά, χώνεται μέσα!! Very Happy Very Happy

bessy32

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΟRTIKAKI[b]K MENA H MIKΡΗ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 11ΜΗΝΩΝ Κ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 8...ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑ!!!!!MARIABEL ΔΙΝΩ NATIVA 2 K ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΦΡΕΣΚΟ ADVANCE.ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΟ NATIVA3 ΕΩΣ 18 ΜΗΝΩΝ,EXΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...

mariabel

mariabel
bessy32 έγραψε:ΟRTIKAKI[b]K MENA H MIKΡΗ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 11ΜΗΝΩΝ Κ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 8...ΤΕΜΠΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑ!!!!!MARIABEL ΔΙΝΩ NATIVA 2 K ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΦΡΕΣΚΟ ADVANCE.ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΟ NATIVA3 ΕΩΣ 18 ΜΗΝΩΝ,EXΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ...

Γεια σου, bessy32!
Καλώς όρισες στην παρέα μας! Smile
Και το δικό σου Απριλιάτικο μωρό; Κοριτσάκι, αγοράκι; Πες μας περισσότερα για εσένα να γνωριστούμε!Εμένα με λένε Μαρία και έχω ένα αγοράκι, τον Αντώνη!!

bessy32

ΧΑΡΗΚΑ ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ Κ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ....ΕΙΜΑΙ Η ΒΑΣΩ,32 ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ Very Happy Very Happy Very Happy

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki έγραψε:και παει στο καλαθι με πατατες κρεμμυδια και τα βγαζει ολα!τη περνω απο εκει και τρεχει μεσα στη κρεβατοκαρα μου.αφου ριξει ενα ζυγισματακι στη ζυγαρια αν εχω λεκανη με ρουχα τα βγαζει ολα!!!!...... χαχαχαχαχα οποτε καταλαβαινεται τι γινετε ολη μερα ολο φωναζω ΜΗΗΗΗΗ ΜΗΗΗΗΗ!!!!!

Ευη κατι μου θυμιζουν ολα αυτα Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 911307 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 911307 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 911307 χαχαχαχα..τα ιδια κ δαγκωσε κ ενα κρεμμυδι και αηδιασε αλλα παλιιιιιιιιιιιιιιι εκει....

εμενα κραταει...το στηθος...

Μαρακι δεν παιζει ρολο αν ειναι φουσκωτο το στηθος σε αυτους τους μηνες...εμενα ξεφουσκωτο ειναι αλα οκ...κρεμασε κιολας...αστα βραστα...που λες αυτος που σου ειπα θα μπορεσει να σου δωσει επιστημονικη απαντηση στο θεμα σου...

bessy32 καλως ηρθες... κ μενα μεγαλη βδομαδα γεννηθηκε κ περασα τα παθη κ εγω(γεννησα φυσιολογικα χωρις αναισθησια!!!)

erasmia83

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια μας πολλά!!!!
Είμαι κι εγώ μανούλα ενός κοριτσιού και σε λίγες μέρες έχουμε τα πρώτα μας γενέθλια flower flower
Ξεκινήσατε να περπατάτε???εμένα στηρίζεται στα χέρια μου και περπατάει αλλά από μόνη της τίποτα ακόμα...τις τελευταίες μέρες άρχισε να κάνει τον κύκλο του πάρκου της!!!

mariabel

mariabel
Καλώς όρισες, erasmia83! Ούτε εμένα περπατάει ακόμα. Πότε είναι τα γενέθλιά σας; Πώς τη λένε; (Θα σε προσθέσω στην πρώτη σελίδα)
Βάσω, πότε ακριβώς είναι γεννημένη για να σε βάλω και εσένα στην πρώτη σελιδα με τα υπόλοιπα ζουζούνια μας;
Κάλλη, εμένα πάντα ήταν γεμάτο το στήθος. Χθες ήταν άστα να πάνε. Σήμερα κάτι γίνεται... Θα πρέπει να πιω όλο το Βόσπορο μου φαίνεται!!! Very Happy Very Happy

Τα νέα μου...
Γύρισα από το γιατρό.
Λοιπόν... Η κύηση είναι ενδομήτρια, αλλά ενώ θα έπρεπε σύμφωνα με την περίοδο να είμαι 6 εβδομάδων+, είμαι 4 εβδομάδων+... ???? Ο γιατρός δεν μπορούσε να υπολογίσει ακριβώς, γιατί το έμβρυο είναι πολύ μικρό. Θα ξαναπάω στις 20/3 και ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα και να είναι όλα καλά!! Μάλλον ήταν πολύ αργοπορημένη σύλληψη και αυτό λόγω του ότι θηλάζω ακόμα και ο κύκλος μου τα έχει παίξει...
Οπότε μάλλον γεννάω Νοέμβρη...

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρακι ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ να εχεις μια εγκυμοσυνη τελεια.. Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 328109 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 328109 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 328109 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 328109 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 654316 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 654316 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 654316 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 654316 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 654316
τι θελεις να ειναι?τελικα σου εκανε κολπικο?

zennia

zennia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Rozi,Βάσω και Ερασμία καλώς όρισατε στο παρεάκι μας.Θα χαιρόμαστε να μαθαίνουμε νέα για τα ζουζούνια σας!Μαρία μουχαίρομαι πολύ για την εγκυμοσύνη σου κοπέλα μου.Κάλλη χαχαχα!Δάγκωσε το κρέμμυδι η ζουζούνα σου?Αχ αυτά τα μικρά μας.Ειρινάκι μην αγχώνεσαι ούτε η δική μου φαίνεται να θέλει να μπουσουλίσει.Το κάνει για λίγα βηματάκια και μετά καθεται στον πωπώ της.Απλά μάλλον δεν τους αρέσει.Η παιδίατρος μου είπε πως σε αυτή την ηλικία πια να μην την αφήσω να μπουσουλίσει γιατί θα καθηστερήσει το περπάτημα επειδή θα το βρεί ευκολή λύση.Οπότε και εγώ δεν την παροτρίνω.Κοριτσάρες μου εμείς κάθε μέρα μαθαίνουμε καινούργια πράγματα....παπαγαλάκι η μικρή.Της λέμε πόσα παιδάκια έχει η μαμά και μας δίχνει ένα δαχτυλάκι της(οτι δηλαδή έχω μόνο ένα),της λέω τί είναι η Θωμαίς και πιάνει το μπλουζάκι της το τραβά και μου κάνει πα-πα-πα(οτι είναι δηλαδή πολύ ζωηρή),της λέω κάνε ευχαριστώ και χτυπάει με την παλάμη της το στήθος της,της λέω πόσο αγαπάς την μαμά και σηκώνει το χεράκι της δείχνοντας τον ουρανό(δηλαδή οτι με αγαπά ως τον ουρανό),άρχισε να φωνάζει γιαγία(η μαμά μου έχει κατουρηθεί!!!),λέει κοκό όταν βλέπει το απογευματινό αυγό της.Πραγματικός παπαγάλος ότι της μαθαίνω το κάνει αμέσως.Δίνει και φιλιά συνέχεια.Της λέμε κάνε μας ένα μά...και ανοίγει το στόμα και το κολλά στο μάγουλο μας!!!Μέχρι και τον σκύλο μας φιλάει.Κάνει και καναδύο βηματάκια μόνη της και στέκεται αρκετή ώρα όρθια χωρίς στήριξη.Ευτυχώς με το καινούργιο γάλα ξεκινήσαμε πάλι να το πίνουμε,αλλά σε άσχετες με πρίν ώρες.Τώρα της δίνω 150ml μετά το φρούτο,μετά το φαγητό και το βράδυ πρίν πάει για ύπνο.Δεν ξέρω πως της έκατσε έτσι αλλά αφού το πίνει και εγώ θα συνεχίσω να της το δίνω.Αν και τρώει πολύ φρούτο και μεσημεριανό(250 γρ.περίπου) μάλλον θέλει και γάλα!Αυτά τα νέα μας κούκλες.Σας φιλώ και περιμένω νέα σας!!!!

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσαρες μου χρονια μας πολλα!Σημερα ειπα να βρω λιγο χρονο να σας γραψω ( να μην δουλεψω πολυ σημερα ) χαχα...ΜΑρια μου να πανε ολα καλα...ευακι το ιδιο θεμα εχουμε και εμεις με ολα...ζεννια μου και εμεις κανουμε πολλα...λεμε κακα, ατα μας δειχνει ολους με το δαχτυλο , παπα κανει το παπακι, και πολλα πολλα αλλα..σημερα σηκωθηκε πρωτη φορα μονη της ορθια...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!χεστηκα απο την χαρα μου!Νομιζω οτι συντομα θα κανει τα πρωτα βηματακια...οσο για το φαγητο εμεις μολις κλεισουμε το χρονο θα αρχισουμε το φρεσκο...ηδη της δινω λιγακι σε φαγητα...πχ πουρε...αυτα απο εμας!ΑΑΑΑ εχουμε αρχισει και ετοιμασιες για τα γενεθλια...το θεμα μας θα ειναι η σταλιτσα και θανκανω τουρτα με την σταλιτσα με ζαχαροπαστα.,..το επομενο σκ θα κανω μια δοκιμαστικη!Και βλεπουμε...

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχχα.....μπαινω να σας διαβασω κ να σας πω για την τουρτα μας κ βλεπω αρχισατε ν μιλατε για τουρτες..Λοιπον εγω εκανα σημερα δοκιμαστικη για τα γενεθλια μας σε 14 μερες ..ειναι στρουμφοσπιτο αλλα χωρις στρουμφ (τελειωσε η ζαχαροπαστα)

σας αρεσει;

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πλακα κανεις τωρα ε?μαμα ριας...επαθα πλακα...εγω ουτε το κατω μερος δεν ξερω αν θα μπορω να το φτιαξω!Μπραβο σου!δεν φτιαχνεις και για εμας την σταλιτσα???

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama rias έγραψε:χαχχα.....μπαινω να σας διαβασω κ να σας πω για την τουρτα μας κ βλεπω αρχισατε ν μιλατε για τουρτες..Λοιπον εγω εκανα σημερα δοκιμαστικη για τα γενεθλια μας σε 14 μερες ..ειναι στρουμφοσπιτο αλλα χωρις στρουμφ (τελειωσε η ζαχαροπαστα)

σας αρεσει;

ΑΠΛΑ ...ΤΕΛΕΙΟ!!!!

bessy32

mariabel έγραψε:Καλώς όρισες, erasmia83! Ούτε εμένα περπατάει ακόμα. Πότε είναι τα γενέθλιά σας; Πώς τη λένε; (Θα σε προσθέσω στην πρώτη σελίδα)
Βάσω, πότε ακριβώς είναι γεννημένη για να σε βάλω και εσένα στην πρώτη σελιδα με τα υπόλοιπα ζουζούνια μας;
Κάλλη, εμένα πάντα ήταν γεμάτο το στήθος. Χθες ήταν άστα να πάνε. Σήμερα κάτι γίνεται... Θα πρέπει να πιω όλο το Βόσπορο μου φαίνεται!!! Very Happy Very Happy

Τα νέα μου...
Γύρισα από το γιατρό.
Λοιπόν... Η κύηση είναι ενδομήτρια, αλλά ενώ θα έπρεπε σύμφωνα με την περίοδο να είμαι 6 εβδομάδων+, είμαι 4 εβδομάδων+... ???? Ο γιατρός δεν μπορούσε να υπολογίσει ακριβώς, γιατί το έμβρυο είναι πολύ μικρό. Θα ξαναπάω στις 20/3 και ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα και να είναι όλα καλά!! Μάλλον ήταν πολύ αργοπορημένη σύλληψη και αυτό λόγω του ότι θηλάζω ακόμα και ο κύκλος μου τα έχει παίξει...
Οπότε μάλλον γεννάω Νοέμβρη...

Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 50580 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 50580 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 50580 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 50580 μπραβο μαρακι ευχομαι να εχεισ μια υπεροχη-τελειομηνη κυηση κ να χαιρεσαι το ζουζουνι σου,η μικρη μου ειναι γεννημενη 25-4 κ ειναι οντως ενα μικρο ταυρακι...τωρα θα τα λεμε

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama rias έγραψε:χαχχα.....μπαινω να σας διαβασω κ να σας πω για την τουρτα μας κ βλεπω αρχισατε ν μιλατε για τουρτες..Λοιπον εγω εκανα σημερα δοκιμαστικη για τα γενεθλια μας σε 14 μερες ..ειναι στρουμφοσπιτο αλλα χωρις στρουμφ (τελειωσε η ζαχαροπαστα)

σας αρεσει;

δεν εχω λογια!!!! Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 606100 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 606100 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 606100 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 606100 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 966307 Μανουλίτσες ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011...!!! #2 - Σελίδα 19 966307 Respect Respect Respect Respect

να σε ρωτησω λιγο εγω η ασχετη;;; το σπιτι απο μεσα ειναι τουρτα ή μονο ζαχαροπαστα;;;;

mariabel

mariabel
Καλημέρα, κορίτσια!
Η ψυχολογία μου δεν είναι καλά. Όλο βάζω άσχημες σκέψεις με το μυαλό μου για τη διαφορά στις ημερομηνίες. Λέω ότι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει, αλλά δυστυχώς σκέφτομαι τα δυσάρεστα... Sad Δεν ξέρω αν θα μεγαλώσει το σποράκι μου... Sad
Κάλλη, ναι, μου έκανε κολπικό, αλλιώς δε θα φαινόταν κάτι.
Ζέννια, πιστεύω ότι η μικρή σου θα περπατήσει γρήγορα!! Να της δώσεις ένα μεγάλο φιλάκι για τα κατορθώματά της!!
Έλενα, και εγώ θέλω να κάνω τούρτα από ζαχαρόπαστα, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω... Σε εσένα πάντως πιστεύω!! Θα τα καταφέρεις και θα είναι τέλεια!!
Μίνα, τι τέλεια τούρτα είναι αυτή;;;; Είχες ξαναφτιάξει τέτοια τούρτα; Φοβερή!!!!
Βάσω, ευχαριστώ για τις ευχές!! Ναι, τώρα θα τα λέμε πιο συχνά!! Η ομάδα μας μεγαλώνει!! Very Happy
Εύη, καλημέρα!!

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ortikaki έγραψε:

σας αρεσει;

δεν εχω λογια!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

να σε ρωτησω λιγο εγω η ασχετη;;; το σπιτι απο μεσα ειναι τουρτα ή μονο ζαχαροπαστα;;;;
Καλημερα ευχαριστω πολυ κοριτσια...
Ortikaki οχι δεν ειναι ζαχαροπαστα μεσα,ειναι μωσαικο..δεν μπορουσα να κανω τουρτα μεσα δεν ειμαι κ ζαχαροπλαστησα

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
bessy32 έγραψε:ΧΑΡΗΚΑ ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ Κ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ....ΕΙΜΑΙ Η ΒΑΣΩ,32 ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ Very Happy Very Happy Very Happy

Βασω μου καταρχην καλως ηρθες και εσυ στην παρεα μας, να σου ζησει η κορουλα σου...... και εμενα ο γιος μου ειναι πασχαλινος σαν την κορουλα σου.......

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
erasmia83 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια μας πολλά!!!!
Είμαι κι εγώ μανούλα ενός κοριτσιού και σε λίγες μέρες έχουμε τα πρώτα μας γενέθλια flower flower
Ξεκινήσατε να περπατάτε???εμένα στηρίζεται στα χέρια μου και περπατάει αλλά από μόνη της τίποτα ακόμα...τις τελευταίες μέρες άρχισε να κάνει τον κύκλο του πάρκου της!!!

Καλησπερα erasmia83 και καλως μας ηρθες και εσυ στο μανουλοπαρεακι μας..... να χαιρεσαι και εσυ την κορουλα σου......και εμενα το ιδιο ο γιοκας μου στηριζεται στα χερια και κανει πανω κατω συνεχεια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις